Elkészült a film!

mosoly dinnyeKedves Secretesek! Talán még emlékeztek, hogy szó volt korábban egy filmről, amiben a MOMOMO kitűző is rögzítésre került. Ez valamikor tavaly év végén, talán december elején történt.
Kb. fél órája kaptam egy telefont, és kiderült, hogy 2 napja a levelesládámban landolt az a filmrészlet, ami még december elején került rögzítésre. A film témája a biológiai fogászat. A szereplők jóváhagyása most aktuális, utána készíthető el a mesterkazetta. Nos, örömmel számolok be arról, hogy a film 52 perces anyagába valóban bekerült az a néhány kocka is, ahol a csodás kitűzőnk is látszik. Részemről a jóváhagyás megtörtént. :-) Várhatóan elsősorban nemzetközi televíziós csatornák műsorában szerepel majd a film.

"A teljes hossz 52 perc, ha valahol adásra kerül sor, értesítjük Önt.
Köszönjük közreműködését!"
Természetesen az oldalon is beszámolok majd róla.

Az Ölelésnapok fogadtatása kezdettől a külföldi, mára már a hazai emberek körében is egyre népszerűbb lett.
A Jövőkő Pécsen az EU-s beruházásból készítendő létesítmény falán, amelyik megnyeri a pályázatot, nagy nemzetközi részvételre számít, és mint tudjátok, ott lesz az a csempe is, amiről nemrég számoltam be, a MoMoMo jövőköve. Ez a film is eljut a világ számos részére. Most már aztán készíthetjük az EU-s mosolyogj kitűzőt is.
Mosolyunk és mi magunk is áramlunk a bőséggel együtt folyamatosan. Ugye milyen csodálatos az élet? Ugye mennyire nyomonkövethető a teremtésünk, ugye mennyire részesei vagyunk életünk alakulásának?
Mosolyogjunk, és teremtsünk!
Öbikénk! Köszönjük!

HozzászólásokVárom a blogot:))))

Drága Hankarám!!!

Már rákerestem...én kis türelmetlen:)))) Majd lesegetem és olvasom, ha elkészült:)))

Több kitűzőre lesz szükségem...majd szólok Öbikének:))))

Evelyn:)Mato

Örülök, hogy látlak. Mindenki, így Te is a legerősebb vagy a saját világodban. Egyébként hegyeket mozgatni is képes vagyok, és hálás vagyok ezért az isteni adományért (is).
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Evelyn!

Tavaly szeptember óta viselem a kitűzőt. Sok eladónak adtam már, ők valahogy mindig észreveszik. A közértben, ahova rendszeresen járok egyik pénztárosnő a zsebében tartja, és mindig megmutatja, hogy ott van nála. Amikor a Vágta-korzón vásárolt új táskámba átpakoltam, és még nem volt helye, a biztonsági őrök rögtön megkérdezték, hogy hol van a mosolyogj kitűzőm. Szóval, valahogy jó reklámhordozója vagyok, hozzámtartozik, és biztosan összhangban is vagyunk.
Vizsgák? Köszönöm, végeztem, készül a beszámoló, írok egy új blogbejegyzést róla. :-)

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Sztorim a kitűzőmmel:)

Folyamatosan figyelem a híreket és csak kapkodom a fejemet!!! Fantasztikusak vagytok, akik így mozgatjátok, áramoltatjátok a MoMoMo jövőjét!!!!
Ma elmentünk vásárolni a 2 felnőtt gyerekemmel és amikor a lányom kitalálta, kéne neki egy cipő is, amolyan alkalmi magassarkú, próbálás közben szóbaelegyedtem az eladónővel...csodálta a kitűzőmet és én csak meséltem, meséltem rólunk:))) Mondtam az ölelésnapokat is erre széles mosolyjal válaszolta, hogy de jó, mert a lányát már megölelgettük az utcán:))) És ő örül, hogy létezik ilyen a mai világban:))) Végülis a cipőt is olcsóbban adta el nekünk:)))))
Hankara Szívem vizsgákkal végeztél már??? Minden tutira jól sikerült, így van???
Öbikém neked is hatalmas ölelés:)))) Majd msn-en mesélek...le fogsz ülni:))))

Evelyn:)2 erős csajszi

drága két erős, kedves csajszi! azért nem írom a neveteket mert az egyiket előre kéne írnom,és ez nem lenne igazságos. nagyon örülök a kitűző sikerének ,és úgy érzem én is,hogy ez csak a kezdet, csak elindult az útjára . nagyon boldog vagyok ,hogy momomo tag lehetek, és ilyen barátaim vannak mint ti !!!!!! millió ölelés mindenkinekDrága Hankaránk :)

Köszönjük ezt a csodás hírt. A Te teremtéseid a Mozgalmunkat folyamatos mozgásban tartja.
KÖSZÖNJÜK :)
Végtelen hálás vagyok az Uninak, hogy élhetem ezt a csodás életet :)
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)