5ről6ra tréning a Vakok és Gyengénlátók Szövetségénél

Kedves teremtőtársak!
Pénteken a Vakok és Gyengénlátók Szövetségénél tartottam 5ről6ra tréninget.

Azt kellett volna látnotok! Úgy ültek, egy vak, egy gyengénlátó. Miért? Hogy a gyengénlátó tudjon jegyzetelni a vaknak.
A szívem majdnem beleszakadt!

Az volt a kérésük, de jó lenne egy hangos 5ről6ra, hogy ők is megismerhetnék!

Tegnap választ kaptam egy Stúdiótól. Pedig csak az iránt érdeklődtem, hogy mennyibe kerülne?
A VÁLASZ SEMMIBE! ÖRÜLNEK, HOGY SEGÍTHETNEK!

Hálás vagy a Jó Istennek, az Univerzumnak, hogy így pártfogolják az 5ről6ra ügyét ÉS HOGY SZEPTEMBERRE VALÓSZÍNŰLEG KÉSZEN LESZ A VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓKNAK A HANGOS KÖNYV!

Köszönöm továbbá Secretadminnak a tegnapi beszélgetésünket, a megértést, és azt, hogy elűzte a lelkemről a sötét felhőcskéket.

És mindenkinek köszönöm a sok kedves emailt, a jó szót!

* * *

Egy kis segítség az 5ről6ra törekvőknek!
Csináltam egy új oldalt:

www.5rol6ra.mlap.hu

Erről az oldalról az 5ről6ra megerősítőmondatait, néhány fontos és hatásos imát, az ötről hatra vágyvideóját és az előadásomat a titokról, valamint a mindig nagysikerű kívánságmudrát tölthetitek le.

Fogadjátok olyan szeretettel, amilyen szeretettel készítettem Nektek!

CsillátokAz, ami itt történt, az nem számít! Az mind bolhaszárny ahh

képest, amit pénteken megéltem a fogyatékos emberek között!
Na az valóban probléma!
Amíg az embernek van szeme, füle, lábai, keze, addig elégedett embernek kell lennie, mert mindene megvan!
Az igazi probléma az, amikor egy gyengénlátó próbál jegyzetelni vak társának, és magának!
És egy mondat leírásához mondjuk 20 percre van szükség.
Amikor valaki munkaképtelen, amikor csak segítséggel tud közlekedni, élni, na az a valódi probléma!

Ami itt volt, az csak vihardúlabiliben effektus volt.

És ezért elnézéseteket kérem.
Nem szoktam hozzá, hogy olyan emberek, akiket barátaimnak tekintek, becsméreljenek.
Na de nem kezdem előről, mert semmi értelme!
Fátylat rá! :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huLátod, Juditkám! Szenzációs teremtő vagy! :)))

Persze, hogy nem lehet! Nincsen kanál csörgés nélkül. Csörögtem egyet és vissza lettem vonzva. ehhez persze kellett néhány tisztázó, emberi szó.
De mint mindenből, ebből is tanulunk. Én sok következetést levontam, az szent!
Ahol ennyi jó ember van, oda az ember úgy odaragad, mint ragasztócsíkra a légy!
Most nem jutott sajnos szebb hasonlat az eszembe.
Szeretlek Benneteket! És ez így van!
Jobban mondva szeretem magunkat!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága Csillánk!

Hónapok óta csak olvasom az írásaitokat, figyelem a történéseket csendesen. Éppen ma hajnalban döntöttem ugy, hogy írok Neked, mert az nem lehet, hogy Te csak így lelépj innen, megbántottan stb. És tessék, már itt is vagy! Nagyon örülök Neked! szeretettel: Juditdrága Dodola! Én is NEKED!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huKedves Csilla! Örülök Neked!

Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosDRÁGA HANKARA! Köszönöm! :) Milliárd ölelés!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huÖbike, ha az én lámpásom fog múlni, akkor az tuti, hogy

nagyon-nagyon világos lesz, mert én mindenkinek elmondom, és akkora lámpást csinálunk- közösen-, mint a Kárpátmedanszié!
És a sok-sok kis Momomo lámpás együtt már egész ragyogó NAPOCSKÁVÁ VÁLIK, majd tündöklő UNIVERZUMMÁ!!!

Az biztos!

Igazad van! Fel kell már végre ébredni, és meg kell tanulnia mindenkinek, hogy a világ pontosan úgy fogad el BENNÜNKET, mint ahogy MI viszonyulunk hozzá! Ez így van!
Az önbizalom szerencsére nem kiváltság, hanem tanulható képesség!

Mindössze 21 nap és bárki bárhonnan felállhat, ahonnan csak akar!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu:))))

Bocsi a magasröptűséget :))))
Ezt egy tudós mondta nem én :)))))
Viszont teljesen átjött az értelme, hogy ha egyre többen eljutunk arra a szintre, amit Te is tanítasz, akkor a rendszer is változni fog tőle. És ha a rendszer is változik, akkor az életünk is változik. Nem tudnak többet úgy írányítani bennünket, mint a birkákat.
Ezért van szükség még több tanítóra és még több tanításra. Menjél és vidd a lámpásodat, mutasd az utat azoknak, akik még keresők.

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :):))) Drága Öbi van kenobi!

Tudod, nincsen kanál csörgés nélkül...
Az én kanalam most csörrent egy hatalmasat, de azonnal bevetettük Szildi cseppjeit, és elővettem a jógalégzést és a megerősítő mondatokat.
Megtaláltam a pozitívumot a történtekben! Még hozzá hatalmasat és saját magamban is találtam sok-sok csiszolnivalót.

Hát hiába... vagy nem hiába?! :)))

örülök, hogy ennyi részünk van, de Öbikém, ez nekem nagyon magasröptű, viszont ami eszembe jutott a tanult tanítók és az én közti különbségről, az az, amikor egyszer nem olyan régen azt mondta nekem egy ismerősöm ötihati sikerére reagálva:

HÁT EZT NEM NÉZTEM KI BELŐLED!

Most ennek biztosan örülnöm kellene, és úgy döntöttem, örülök is és dícséretnek veszem!
:)))

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl
csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága Csillám :)

Boldog vagyok hogy újra látlak :)
Ez csodás hír az újabb teremtésedről :)

Reggel eszembe jutottál, mikor olvastam egy csodás folyóiratot. A cikk az Egyesített Elméletek konferenciáján elhangzottakról szólt - Adminunknak ismerős, mert aznap pont ott volt és élőben élvezhette a tudást, amit a híres tudosok átadtak.
Gáti Bence előadásában elhangzott, hogy egy Wilber féle modell szerint négy rész van: "az egyéni belső, az egyéni külső, a közös belső és a közös külső. A teremtő egyszerre teremti mind a négy részt, az evolúció mind a négy szinten egyszerre zajlik, vagyis mindenhol! Igy megérthetjük, hogyan függ össze az egyén fejlődése a társadalmi rendszerek fejlődésével. Bárhol, bármelyik szegmensben is hajtunk végre haladást, az az egészre hat, mindenre hat."

Nekem ez azt jelentette, hogy még több tanító kell, még több tudást kell szétszórni a világban. És nagyon nagy szükség van RÁD, mert TE pont a saját életed példáját tudod szemléltetni, tehát hitelesebb vagy a tanult tanítóknál. Ha egyre több tanító van, akkor egyre több ember ismeri fel, hogy saját magunk vagyunk életünk teremtői. És ha ez a tudat egyre több embernél van, akkor már teremtjük a saját jólétünket, és magasabb szinteken sem tudnak befolyásolni bennünket, hiszen tudjuk az igazságot.
Kivánom neked Drágám, hogy mindenhova eljusson a tanításod, ahol szükség van és befogadóak tudnak lenni arra, amiben mi már hiszünk, és amiben élünk.
Szeretlek :) Tesód :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Csillair!

Kedves Csilla!
Örülök, hogy itt vagy! Itt a helyed, de minden a Te döntésed!
A sikereidnek is örülök!
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.