Egy sikeres vizsga és sikeres teremtések leírása. Vonzással és agykontrollal - Egyre jobban!

Mostanában én már csak így válaszolok, ha kérdezik, hogy vagyok: "Egyre jobban! Vonzással és agykontrollal." :-)

Szóval a vizsga. Először is annyit, hogy 4 éve építem már a természetgyógyász-terápiás pályámat, részt vettem sok-sok képzésen, alapvizsgákat is tettem, és tavaly is szereztem egy szakvizsgát. De ez a szakvizsga egy korona az eddigiekre. Az írásbelim május 24-én volt, a szóbeli és a gyakorlati június 11-én. Érettségi óta nagyon jól vizsgázom, már akkor eldöntöttem, hogy mindig mindent kihozok magamból, amit valaha csak hallottam, vagy elolvastam.
Nagyon megengedő voltam magamhoz, lazán szabadon készültem és elhatároztam, hogy 5-ösre vizsgázom. Lelkiismeretem időnként megszólalt, hogy több időt kellene tanulással tölteni, de belső lényegem és jobb agyféltekém nyugalomra intette a racionális félelemérzékelő balt. :-)
Valahogy toltam az igazi „nekiveselkedést” a tanulásnak, de foglalkoztam a célommal nap, mint nap, megöntöztem gondolatenergiával. Közben számos csábító lehetőség, jobbnál-jobb rendezvények, konferenciák hívogattak, és én persze elcsábultam a folyamatosan felém áramló huncutságokra is. Vizsgák előtt 3 nap szabadságot vettem ki, és kemény 1,5 órákat bírtam a könyvek mellett ülni. :-) Megéltem amit csak lehetett, és hihetetlen szabadsággal vidámsággal gyúrtam egyre kerekebbre tudásgömbömet. Az írásbelit megelőző napon eljött a Nagylányom, mert egy ideje valahogy mindig az a legjobb főpróba, ha ő kérdezget. –Anya, de hát nagyon jól megy minden! -mondta. Sokat tudtam, de volt, amit így rögzítettem. Valahogy végtelen nyugalom töltött el. Az írásbeli csak 11-kor kezdődött, nyugodtan, harmóniában, békésen készülődtem. Belefért egy reggeli jógázás, a kávézás szertartása, a hajmosás, és -szárítás, és mielőtt indultam az Angyalkártyámat is elővettem, ketten is bejelentkeztek, és persze jöttek velem. Az egyik a Szeretet, a másik a Babatündér volt. Akkor már tudtam, hogy délután meglátogatom a barátnőmet, ahol a 4 és 5,5 éves gyerekeivel huncutkodunk egy nagyot.

Elindultam, rendeltem egy parkolót magamnak, majd hamarosan le is parkoltam az épület előtt.
A többiek örömmel vártak, és köszönték a sok segédanyagot, amit tőlem kaptak. Vittem magammal Bach-virágos vizsgacseppeket, adtam aki kérte, pár agyfélteke harmonizáló gyakorlatot végeztettem velük, majd leültem a kijelölt helyre. Szigorú ültetési rend volt ám. Teleraktam az asztalt csokival, vízzel, és persze a segítő angyalkák képeivel, a szomszédaimnak kínálgattam a csokiból, majd mondtam, hogy most írok egy 5-öset. Majd néhány formalitás után megkaptuk a feladatlapot, és elkezdődött a vizsga. Tudjátok mi történt?
Folyamatos írási sebességgel mondatonként jöttek elő a válaszok, miután elolvastam a kérdést. Sorban mentem végig, majd átnézés, ellenőrzés nélkül beadtam. 50 perc után kijöttem, és azt mondtam, hogy 98 százalékos lett. A kérdések nagy részére nem tudtam visszaemlékezni. Barátnőmék és gyerekei tündérek voltak, és csodaszép délutánt töltöttünk együtt.

A szóbelire szintén túl lazán készültem, 2 nappal előtte kicsit pánikszerű gondolatok suhantak át rajtam, aminek bevallom, örültem, hiszen tudtam, hogy ha ezt már most letudtam, akkor nem a vizsgán okoz blokkot. Volt összesen 150 tételem, a kidolgozott tételsorokat végigolvasni már nem volt időm, és úgy döntöttem, hogy a tartalmat illetően kulcsszavakat rögzítek mindegyikhez. A vizsga előtti napon volt 2 terápiám, és persze, első kérdésük volt a könyvhalmaz láttán: hogy állok a felkészüléssel. Az egyik nagyon édesen megjegyezte: „de hát miért kell ez? Ennél sokkal nagyobb bizonyíték van. Nem lehet, hogy én odamegyek, és azt mondom nekik, hogy nézzenek rám, ez mindent bizonyít?!! Láttak volna engem egy évvel ezelőtt mielőtt a Katihoz kezdtem járni.”
Másnap már 5-kor ébredtem, ebből tudtam, hogy a pozitív segítő készültségi állapotban vagyok szellemileg és testileg egyaránt. Légzőgyakorlatok, Do-In és csikung gyakorlatok, jóga, tusolás és kávé majd Angyalkártya után tudatosítottam, hogy nyerni és 5-ösre vizsgázni indulok. Felhívtam egyik barátomat, hogy mondjon a filozófiákhoz 5-5 kulcsszót. Ez a vizsgakezdés előtt 45 perccel volt. Azokat mondta, amit én magam is gondoltam, de jó volt a megerősítés. Elköszöntünk, és elindultam. A villamoson töltött 5 megálló tartóssá tette nyugalmamat.
A Vizsgabizottság bemutatása után az elnök megjegyezte, hogy koncentráljunk a lényegre és a kulcsszavakra, ne engedjük hosszúlére a feleletet. :-)
O.K. gondoltam, ráadásul duplán, mert tudjátok ki volt az elnök? Egy nagyon szimpatikus és korrekt férfi, akit megrendeltem még egy októberi fogadáson. :-) Az írásbeli eredményt megtudtam, ami nem lepett meg. 5-ös, 98 százalék. :-)
Kilencediknek mentem be, majd kihúztam a 2 tételsort, rásandítottam, és elmondtam a számokat. 5-ös, 5-ös. És huncut mosollyal hozzátettem hangosan, hogy:” Na ugye, hogy 5-ösre vizsgázok?” Az 5 fős bizottság mosollyal nyugtázta merész, de magabiztos humoromat. Magabiztosan feleltem, az altételeknél 4-5 mondat után leállítottak, 1 kérdés volt, kapásból mondtam a választ. Délután a két gyakorlat is könnyedén, simán ment.
Sikeres, 5-ös 5-ös záróvizsgát tettem, és persze, jó szokásomhoz híven a részleteket is megteremtettem magamnak. Volt ebben nagyon sok dolog: 4 éves folyamatos tanulás vizsgákkal, 5 év saját tapasztalat, az utóbbi félév sűrű menete, tele tudatosan irányított lemondással, sok új ismerettel, sok gyakorlattal, érdekes múltat idéző és jövőt formáló építő találkozásokkal, egymásra-csodálkozással, humorral és vidámsággal. Tanulva tanítottunk sok-sok embert,és formáltuk magunkat is. Szememet a célon tartva, de éberen körültekintve vidám és szeretetteljes vibrálással élek, így minden és mindenki engem segít. Végtelen hálás vagyok mindennek és mindenkinek, és köszönöm, hogy a bőséggel együtt-áramló vagyok én magam is.

Most éppen a görögországi nyaralásomat tervezem, és új projekten is dolgozom, 4 napos méregtelenítő tábort szervezek, amiről hamarosan bővebben beszámolok itt is. Augusztusban Egyiptomba készülök, jövő tavasszal pedig Kína az úticél! Hiszem, hogy sikerül, és mindazt megkapom, amire szükségem van, mindig ott vagyok, ahol éppen lennem kell! Amit kigondolok, hamarosan a kezemben tartom azt!

HozzászólásokSzárnyalásunkhoz...


Remélem a "Katyusa" dalt adtam be:))))

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Csodás lányok, asszonyok:))))

Annyira hálás vagyok az Életnek, a Teremtőnek, vagy az Uninak, teljesen mindegy, de valahogy úgy hozta a jó sors, hogy ismerhetlek titeket!!!!!Mennyivel szegényesebb lenne az élet nélkületek!!!! Olyan jó Veletek örülni a sikereiteknek:)))))
ILUSKA SZÍVEM!!!! DE SZUPER MINDEN KÖRÜLÖTTED!!!!!!!!!! SZURKOLOK NEKED ÉS KÖSZÖNET MINDENÉRT AMIT TŐLED KAPTAM:)))))
ÉN IS TEREMTEM MAGUNKNAK A NAGYON-NAGYON SZERELMES ÉLETÜNKET:))) MÁR CSAK EGY MEGFELELŐ LAKÁS KÉNE...ALBÉRLETNEK IS ÖRÜLNÉNK, HA SZÁMUNKRA MEGFELELŐ LENNE...TUDOM, AMIKOR ITT AZ IDŐ, A FÉSZEK IS MEGLESZ:))))

Köszönöm, köszönöm, köszönöm:))))))))))))))

Ölelésem küldöm Nektek:)))

Evelyn:)fergecske!

:-) Dinamikus, áramló és magávalragadó mindenképpen. :-) Szándékosan nem írtam a lehengerlő szót, pedig az egymást követő 2 magabiztos helyett az egyikre azt akartam. Köszönöm.

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Ágica!

Köszönöm, hogy elolvastál! Gratulálok Neked és a családodnak is. Mi nők a háttérben nagyon sokmindent el tudunk rendezni, és azt is annyian leírták már, hogy minden sikeres férfi mögött ott áll egy erős nő. Ez így van, és sok férfi kérdezi, hogy .."honnan veszitek az erőt, asszonyok, gyönge nők?" Hát teremtjük szeretetből, odaadásból és a tiszta forrásból. Örülök, hogy jól vagy, és olyan szépeket írogatsz.
Mostanában minden nap írogattam, igazán nem lehet panasz. :-) Tudod, én otthon egyáltalán nem jelentkezem fel a net-re. Mint ahogyan a televíziót is csak kb 2 hetente kapcsolom be. A munkahelyről azért időnként bekukucskálok.:-)Iluska!

Olyan jó, hogy benéztél Drága Iluskánk!
Jó volt hallani a valamivel nyugodtabb hangodat tegnap. Azóta már útra keltél.
Köszönöm a kedves invitálást, de 2 hét múlva indulok Sartiba. Csodaszép másfél hét vár ott rám. A vizsgák miatt a szabadságom kissé megkopott, de ha lesz 3 egybefüggő napom, Istenuccse jövök Hozzád! :-)
Te pedig éld a Hableányok meseszép életét, és Enjoy!Drága Hankarám...

Nagyon jó olvasni Téged. A fiam most vizsgázott , én tudtam, hogy sikerülni fog....Tegnap már sugárzó arccal jelentette be, hogy 5-ös!!!! Elötte a párom.... persze , hogy neki is sikerült. És egyik sem tudta, hogy én miért vagyok ilyen biztos benne.... Hankarám! Gratulálok Neked !! És ne csak akkor irj, ha kérdezünk. Szeretettel ölelget: ágicaEry Drága!

Köszönöm. Egyik nagy tiszteletű, neves tanárom azt mondta , hogy anyira jó a napsugaras aurámban lenni, hogy már csak ez is ragyogást hoz az emberek életébe. :-) Nagyon szívesen bevonlak sugárkoszorúmba.
Persze, hogy megismerjük egymást sokkal jobban. Én a személyes, 3D-s világot kedvelem. Tudom, hogy lesz alkalmunk rá.

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Juditmama!

Ha csak 1 inspiráló gondolatot, cselekedetet, ha csak 5 perces magasabb rezgést, (és mérhetetlen ugyan, de valamicske) hitet is adott, már megérte! Szárnyaljatok csak mindannyian, hiszen ez belső lényegünk, bennünk van!Jutka!

Drága vagy! Köszönöm az idézetet, máris magaménak is érzem.
Azért írtam ilyen részletesen le, mert tudom, hogy a szavak sorrendje is nagyon sok inspirációt nyújthat. Ölellek, most csak így, de tényleg! Fussunk már össze egy gyors Oktogonos Ölelésre! :-) Biztos van valamilyen filmed. Csak hogy ürügy is legyen rá. :-)
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Kedves Hankara!

Lehengerlő vagy.Draga Hankara!! (es minden kedves ismeros/es ismeretlen is)

Fantasztikus vagy:-))))) ugyis tudtam hogy ez igy lesz!!
eppen csak egy kicsit tudok irni neked/nektek...ma megyek vissza es remelem, hogy hamarosan tobbet tudok net kozeleben lenni..mert kell a lelkemnek hogy ott legyetek velem:-))))
mielott a gorogorszagi utadat tervezed, johetsz arrafele is! annyira orulnek neked..
de aki tervezi h. Horvatorszagba menne, irjon, segitek barkinek helyet szerezni (ha nincs) vagy barmiben amiben tudok (ihoranyi@yahoo.com)
ritkan jutok fel ide az oldalra...vannak elmaradasaim olvasasban:-(...azert a filmet viszem...tartja bennem a lelket...
millio puszi mindenkinek
IluskaDrága Hankara!!!!

Csodás, csodás, csodás:)))))))

Igaz nekem nem ilyen vizsgám volt, mint neked, de épp egy éve,kb. így éltem meg, mint Te:))))

Minden más is így fog sikerülni, én tudom:)))) Hajrá!!!!! Mi majd itt szurkolunk a háttérben:)))))

Ölellek!!!! Jajjjj, már élőben is olyan nagyon jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evelyn:)Kedves Hankara!

Nagyon jó érzés volt olvasni pozitív töltéssel teli irásodat. Gratulálok Neked, nagyszerü ember vagy. Kívánom, hogy szárnyalj, szárnyalj és oszdd meg velünk élményeidet! A Te és más társaink sikerein megerősödve hátha mi is szárnyra kapunk! szeretettel: JuditDrága Hankara!

Igyekezned sem kell annyira, mert alapból megy. Minden átjön, amit szeretnél, csak úgy sugárzik az egész lényed és a szavaid.
Az pedig, hogy örömmel teszed és ebben élsz, az meg is látszik. Szerencsések a klienseid és is szerencsés vagyok, hogy ismer-
hetlek és lesz idő, amikor még szerencsésebb leszek, mert mégjobban meg fogjuk egymás ismerni! Ugye?:))))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Hankarám!

Egy kedvenc idézetem jutott a beszámolódról eszembe :

"Én vagyok én. Én birtokolom a képzeletemet, az álmaimat, a reményeimet, a félelmeimet. Én birtokolom a győzelmeimet és sikereimet, az összes kudarcom és hibám... Megvan az eszközöm az életben maradáshoz, hogy másokhoz közel kerüljek, hogy termékeny legyek... Én vagyok én, és jól vagyok."

/Virginia Satir/

Köszönöm, nagyon jó volt olvasni :-) Repetázok belőle mert csupa pozitív lecke!!!!

Szeretettel ölellek!

Jutka :-)Ery!

Köszönöm. Nagyon igyekszem. :-) Ebben élek mindennap, és örömmel teszem, amire képességet és lehetőséget kaptam. Nyomtalanul semmi nem múlik el. :-) A fönt is említett kliensem mondja mindig, hogy hiányzott a masszázs, és jól esett, de az a néhány szó, amivel beindul az "újratervezés" gondolatsor, az a külön ajándék. Annak, aki vevő rá, és nyitott, na meg éber. :-) Örülök, hogy tetszett. Szárnyalok, így tudok én is szárnyakat adni!
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Vanda!

Köszönöm! Hidd el, pont ott tartasz, ahol lenned kell. Pont annyit fogsz fel antennáiddal, amire szükséged van, amit észrevenni képes vagy. S ha végiggondolod, Te is megteremtettél már annyi de annyi mindent! Erőt és kitartást is meríthetsz de tanulhatsz is mindegyikből.
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Angelgirl!

Köszönöm, aranyos vagy!
Őszintén kívánom, hogy sikerüljön minden belső kívánságod és teremtőerőd szerint. Mindig nyerünk!
Ölellek szeretettel!

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Drága Hankara!

Már csak az, hogy végigolvas Téged az ember, felér egy kisebb ezoterikus képzéssel. Nagyon gratulálok a vizsgáidhoz és a folyamatos teremtéseidhez.

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Eryhuha

azt szeretném tudni, mikor leszek ezen a szinten, mint Te most...
gratulálok a sikeres vizsgához! :)

szép napot!Gratula!:)

Gratulálok! Így az államvizsgám előtt 2 héttel /júl. 2-a, a pontos időpont/, kiváncsian olvastam soraidat!
Bízom benne, h az enyém is így sikerül majd!:)
Januárban már államvizsgáztam egyszer, akkor kommunikáció szakból, és hát 4-es lett, ami nem ért váratlanul, ahogy téged sem az 5-ös....
Az ember valahol legbelül, egészen mélyen tudja, h meg fogja csinálni, és ha már tudja, azt is tudja, hogyan....:)
Innen a belső nyugalom...Egyszerűen kizárod annak lehetőségét, h másképp alakulhat....Kizárt..úgy lesz minden, ahogy legbelül érzem...Hisz, azt vetítem ki!:)
Miután azt mondom magamnak, h minden rendben lesz, jöhet a vizualizáció...
És ha egyszer vmi megmagyarázhatatlan ok miatt, izgulnék, h Úristen most mi lesz....Egy kérdést teszek fel magamnak: - Mégis, ugyan mit veszíthetek? Megpróbálom.....HA nem, akkor veszítek....de sokkal többet, mint gondolnám...Az önmagamba vetett hitem is megrendül...Ha viszont rájövök, h ettől én még ugyanaz az ember maradok, /sőt...bátrabb, merészebb, magabiztosabb/ mármint, ha esetleg vmi mégsem úgy jönne össze, rájövök, h nem vesztettem semmit...:) Még élek, lélegzem, szeretek, és hálás vagyok, mert tudom, ennek így kellett lennie!!!:)

Ölelő elfogadással:

Ange