Elengedtem és megnyertem

ölelkező párEz egy nagyon személyes történet, úgyhogy nem bánom, ha nem kerül címlapra, de annyira szeretném megosztani veletek. Csak hogy lássátok, pozitív gondolkodás ide vagy oda, velem is történnek olyan dolgok, amik felőrölnek, hogy aztán új masszává gyúrhassam magamat.

Történt ugyanis, hogy még év elején elkezdtem féltékenykedni - részletkérdés, hogy okkal-e vagy anélkül -, lényeg, hogy megmérgezte a kapcsolatunkat a párommal. Odáig fajult a dolog, hogy már minden apróságon összeszólalkoztunk, és elfelejtettük, hogy szeretjük egymást! A szeretet pedig nem vár el, csak ad. Elkövettem azt a hibát, hogy saját magamat háttérbe helyezve, őt helyeztem előre. Így aztán szinte Tomi-függővé váltam. Eljutottam odáig, hogy magamat már nem szerettem, sírtam, utálkoztam és rettenetesen szenvedtem. Azt is képes voltam elhiteteni magammal, hogy annyira szeretem őt, hogy nélküle meghalnék. Na itt elszakadt a húr nálam, és megálltam egy percre! Györgyi normális vagy? Hol vagy Te ebben a történetben? Milyen jogon függ a Te boldogságod mástól?
Ekkor elé álltam, és mert annyira szeretem, azt mondtam neki (amit egyébként Samanta is tök jól megfogalmazott a Szex és New York című filmben - Csini Klub, tessék megnézni!!). "Szeretlek Téged nagyon, de van valaki, akibe 34 éve szerelmes vagyok, csak most elhanyagoltam és szenved. Ez pedig én vagyok, úgyhogy csomagolj össze és menj!

Szerelmes vagyok, de elengedtem, mert úgy éreztem, nem tudom boldoggá tenni addig, míg én magam az nem leszek. Nem látom őt boldognak, s úgy ítéltem meg, hogy nem jó neki, ha szenved mellettem. Szeretem, de nem tehetem boldogtalanná - az persze egy más kérdés, hogy a saját sorsáért ő maga felel, nem én.

És megtörtént a csoda! Elengedtem. Pár óra múlva jött. Csöngetett. Kinyitottam. A nyakamba borult és csak sírtunk.

Annyira értékes, kedves, normális, intelligens, udvarias, előzékeny, érzékeny ember. Nagyon szeretem! Úgy tűnik, még sem kell elveszítenem őt. Most aztán megbecsüljük egymást. Tényleg ő az életem párja, érzem. És minden percben hálát adok a Jóistennek, hogy így oldotta meg a majd' fél éves feszültséget.

Boldog vagyok. Úgy, mint az elején. És szerelmes! És várom haza!

Hát, ennyit szrettem volna mondani! Jól esett megosztani. Nagyon kikívánkozott! Köszönöm!

HozzászólásokÉrdekes volt olvasni.Annál is inkább, mert egy-két

dolgot ma megléptem belőle.Kedves Adminom!

nem haragszom, de lett belőle egy nézeteltérés, a vadiúj régi párkapcsolatom harmadik felhőtlen napján, mikor a párom elolvasta, és megkérdezte: Mit keres a mi történetünk egy honlapon? Gondoltam, a naplóban viszonylag rejtve marad, de aki ide jár, úgy is elolvassa, ha érdekli és levonja belőle a megfelelő konzekvenciát. Megkaptam, hogy kidumálom a kapcsolatunkat, és bár csak magamra nézve írtam negatív dolgokat, nagyon megbántódott, hogy "kipletykáltam". Ha lehet, kérlek, tedd vissza a blogomba. Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, mert én azért nem bánom, hogy ezt az örömöt megoszhattam veleek, hisz ti éritek csak igazán a jelentősségét, és senki sem a hibákat nézi, hanem hogy hogyan jöttünk ki belőle. Pusszantás mindenkinek! Admin, please!Ne haragudj érte Shakti :)

Ne haragudj érte Shakti :) de ezt ki kellett tennem, mert sokan tanulhatnak belőle :) Nekem nagyon tetszett a történet, és én is gyorsan levontam belőle magamnak azokat a konzekvenciákat, amire most szükségem volt :) köszönöm neked! :)Kedves Shakti!

Én is nagyon köszönöm! Nagyon jó volt olvasni!..:)Igen! Ez bizony pontosan így működik!:)))))))

Drága Shakti, a történetedet olvasva mosolyognom kellett, hiszen nagyon örülök, hogy amin én is keresztül mentem, más is megélte... és megoldotta az Uni vagy mindegy minek is nevezzük, hoogy felismerésed elnyerje méltó jutalmát:)
Szívből örülök Boldogságotoknak és Gratulálok Mindkettőtöknek:)

Az én történetem a kapcsolat első évének végére tehető - egyszer csak kiszerettem a páromból, idegesített még az is, ahogy a levegőt veszi... egyszerűen nem bírtam elviselni a lényét, annak ellenére, hogy viharosan óriási nagy szerelnek indult a miénk... Magam sem értettem, de ze volt... Megkértem Szenteste, hogy menjen haza az Anyjáékhoz egyedül, nélkülem. És Ő ment... vitte a közösen a családjának vásárolt ajándékokat...
Mikor kilépet a lakásból, szuper boldog lettem, szinte fellélegeztem, tele lettem energiával és jókedvvel és nekiláttam a karácsonyi vacsit elkészíteni... Szólt a zene, sürögtem forogtam... és néha azon kaptam magam, hogy olyan furcsa, hogy nincs itt... Olyan különös volt...
Kb. 2 órával elindulása után jött Tőle egy sms... " Te csak tedd a dolgod és PRÓBÁLD MEGSZERETNI MAGAD! Azt szeresd, ami van... és akkor meglehet mindaz, amire vágysz... Szeretlek!"
Ennyi...
És ekkor nekem is anyi volt... Első pillanatban felháborodtam, hogy hogy merészel a legbelsőbb problémámmal szembesíteni...? Egyáltalán... Mit képzel...? HOgy merészel engem ennyire ismerni...? ... ... ... És a rádöbbenés, felismerés... Mindez pillanatok alatt... IGEN! ÉN ŐT SZERETEM! VELE AKAROM LEÉLNI AZ ÉLETEM! HOL VAN? MIKORJÖN MÁR HAZA...?
És Ő - nagyon okosan csak karácsony másnapján jött haza, szükszavú, bár szeretettel teli sms és telefonbeszélgetések után...

Mindez hat éve történt:) Azóta is egyre erősebb és mélyebb szerelemben és boldogságban élünk:)

Ezúton is Köszönöm Univerzum:)Shakti!

Most gondolatban nagyon megölelgettelek! Köszönöm, hogy olvashattam. Velem is megtörtént egyszer hasonló, de már nem tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni, mert azóta különváltak útjaink.Olyan jó...

...hogy kikívánkozott belőled! Imádom a szerelmes történeteket, amiben emberi gondolatok vannak és közreműködik a józan ész is. Nem létezik ész nélkül érzelem és fordítva. Szerintem így van rendjén. Szerintem mindjájunknak erőt attál ezzel a történettel! Köszönöm!
Ölellek!
Kata

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=5883940&p=1&p=0:-))))) Nagyon ügyes. Néha

:-))))) Nagyon ügyes. Néha a limó sorozatokban is elhangzanak igen mély gondolatok :-)
Sok boldogságot Nektek!
Tényleg előbb magunkba kell szerelmesnek lenni, hogy működjön a történet.

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Jól tetted, hogy elmondtad Shakti!

Mindnyájan tanulhatunk Tőled!
Sok boldogságot Nektek!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Shakti!

Gratulálok! Erről szól a szeretet, a Titok, a minden. Szerintem... Köszönöm, hogy elolvashattam!

Szeretettel: Connie