Mi a csudat tudunk a vilagrol?

Kedves Mindenki! Letezik egy film magyarul. A cime: Mi a csudat tudunk a vilagrol? ( Bleep) Ez a film egy a Titkot megelozo alkotas, ami szorosan kotodik a Titokhoz. Rakerestem az interneten es meg is lehet rendelni. A gond csak az, hogy valamilyen szerzoi jogok miatt nem kuldik ki kulfoldre. Nagyon szeretnem (magyarul)! Talan kozuletek megvan valakinek, vagy tudna segiteni, hogy hozzajussak! Ha kikuldene nekem, halasan megkoszonnem! Vagy megrendelne a cimere es atkuldene nekem postan! Termeszetesen az anyagiakat rendeznem! Koszonettel! negev01@gmail.com Skywalker

Címkék:


megélhetés,,,

hahó,,, lehet baromság amit ide irok,,, de muszály,,, nincs szak -képesitésem,,, 48-- vagyok,, sok mindenhez értek,,, és mégsem tudok 5-ről a 6-ra jutni,, itt a karácsony,, és nincs munka,,, pedig az nagyon fontos,, kb,, van még 5-ezer ft.. 4-ünknek,,, februárig,, (akkor talán elkezdődik valami amiből lehet élni valahogy,, )-- csak egy jó gondolatot szeretnék valakitől,,, hogyan lehetne ezt tul -élni???? ha van egy jó lehetőség és ugy döntesz ,, ismertetnéd velem,,, nagyon hálás lennék,,, itt elérhet bárki aki valóban jót akar,, nem átverésen töri azt ,,,,,,06 20 3883387----20-órától,, hivhatsz bátran,,, de ha csak arra van szükséged hogy egy jót beszélgess valakivel,,, készséggel állok rendelkezésre,,, további szép napot,, mindenkinek,,, üdv,, János,,,:-))))))))

Nagy kedvencem, lassan mindenki ír már erről a filmről :-) tök jóóó

letölthető filmrészletek,
itt olvashattok még többet róla, képgaléria, híres emberek véleménye...:

...

találtam linket, itt bellekukkanthattok, igaz angolul ...pffff.
... =

feliratfile: ...

na és csak megtaláltam a régi linkemet :

A Google a barátod... :-)))

Admin vajon utánanézett a down the rabbit hole magyar feliratának?Drága Csebogár! Te vagy a

Drága Csebogár! Te vagy a legjobb unokanővér a világon! Nagyon büszke vagyok rád! Én is köszi a teremtéssel kapcsolatos tec hnikákat! Puszi!Youtub-on is fent van :)

Íme az első részlet:Oppá, rá is reppenek,

Oppá, rá is reppenek, köszönöm nagyon a tippet! :)

Már jön is a kicsike ide nekem-hozzám :DMi a csudát? 2.

Sziasztok!

Én a 2. részt is láttam (What the Bleep 2.: Down the rabbit hole) - sajnos még nincs magyar fordítása, de aki beszél angolul, annak mindenléppen ajánlom, mert csodálatos. Különösen a Dr. Quantum animációk: érzékletesen magyarázza a 4 dimenziós teret. Ugyanazt a megközelítést mutatják, mint Carl Sagan Cosmos sorozatában (1980-as !), csak ez az animáció miatt még egyszerűbben megérthető, minden matematikai vagy fizikai előképzettség nélkül is.

A süketnéma színésznő és a lakótársa (albérlője) barátsága pedig külön kedves színfoltja a filmnek. Nekem nagy kedvencem.

Live long and prosper! :)))
CsebogárImádom:)))

Egyik nagy kedvencem ez a film!!! Jóval hamarabb megismerkedtem vele, mint a Secrettel. Igaz először a felét sem értettem, de szerencsére módom volt többször megnézni és mindig újat tanultam belőle:)
Néha még most is megkönnyezem....és még nagyon sokszor megnézem:))))
Gini!!!! Te valamit nagyon tudsz!!!!! Súghatnál:)))))

Evelyn:)Koszonet

Halas koszonet! Most utananezek!!!!http://www.indavideo.hu/video

Ez nekem jobban segített egyébként megérteni a "lényeget"

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Ezt a filmet csak azoknak

Ezt a filmet csak azoknak ajánlom, akik elsősorban tudományos szemszögből kiváncsiak a vonzás törvényszerűségeinek a hátterére.
"Kezdő teremtők" számára kicsit száraz, néhol nehezen érthető lehet a film.
szerintem :)Szia, letöltheted ingyen

Szia, letöltheted ingyen és bérmentve innen - regisztráció után -:

Valóban nagyon jó film, és ott még találsz néhányat amit ajánlanék.
Példáult a Békés harcos útja.

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Leiras

Mi a csudát tudunk a világról!? 2.490,- Ft
Mi a csudát tudunk a világról!?
Nagyításhoz kattints ide!

What the Bleep Do We Known?

ismeretterjesztő

Szereplők: Marlee Matlin, Elaine Hendrix, Barry Newman
Rendező: William Arntz, Betsy Chasse, Mark Vicente
Játékidő: kb. 110 perc

Amanda történetét követve, a film a véletlen találkozások és a megmagyarázhatatlan jelenségek különös világa felé vezérli a nézőt. Mikor Amanda rádöbben, mennyire monoton és sivár a mindennapi élete, fegyelme egyre inkább az általunk normálisnak és ésszerűnek tekintett valóság mögött rejtőző kvantummezők bizonytalan világa felé fordul. Úgy tűnik, az a valóság, amiben addig hitt, egyáltalán nem valós.
Az újonnan megszerzett tudás által Amanda többé nem áldozata a körülményeknek, hanem megtanul alakítója lenni saját életének, mely már soha nem lesz a régi.
A film különlegessége, hogy új típust képvisel, mert részben dokumentum jellegű, részben történetet mesél el, ugyanakkor jelentős szerepet kapnak benne a képi elemek és az animáció.

Hang: magyar (DD 2.0), angol (DD 2.0)
Felirat: magyar

Extrák:
- Hangbeállítás
- Jelenetek közvetlen elérése

Kép: 1.85:1 (16x9)
Lemez: 1 oldalas dupla rétegű lemezek
Kiadó: Budapest Film Kft. - 2005
Régió: PAL 2
Korhatár: nincs

Eddigi visszajelzések: 1

Megjelenés dátuma: 2006 augusztus 23 szerda