bajban vagyok

Nem tudom ki hogy van vele, de en ugy erzem hogy folyton visszaesek. Egesz jol alakultak a dolgaim, de megint megakadtam. Tudom hol van minden problemam gyokere, de megsem tudok tole megszabadulni. Tul vagyok egy hazassagi valsagon. A ferjem volt eletem nagy szerelm, minden szep es jo volt, de egyszer csak valami elromlott, csaltuk egymast egy even keresztul, de tulleptunk rajta, ugy erzem megint kezd nbelem szeretni. Nagyon jol alakulnak a dolgok, a titok sokat segit ebben, de a fo gond meg megvan. En beleszerettem az illetobe. Komoly munka aran sikerult elernem, hogy ne folyton ra gondoljak. Kezdem elohozni a regi idok emlekeit, anikor meg boldogok voltunk a ferjemmel es eleg jol megy, jol erzem, magam vele, de a masikat nem tudom elfelejteni. O kozben beleszeretett valakibe, de a vonzalom meg megvan reszerol is. Folyton azon jar az eszem, hogy mi lett volna, ha maskepp alkulnak a dolgok, mert ot tregota ismerem, miert nem vele vagyok. Egy-egy pillanatban oszinten orulok hogy boldog es magamat is annak erzem, de tudom hogy o sem zarta la magaban a koztunk tortenteket. Valaki tudna segitnei abban hogy ebbol hogy lehet kimaszni, ha ezt meg tudnam oldani mar minden tokeletes lenne. Mit tegyek?

Címkék:

HozzászólásokHELYESBÍTEK!Eljutottam oda, hogy ki mit művel itt,

UGYE ADMIN?-ettől függetlenül sem tud tovább idekötni.VÉGE!!!/Hiába talál ki újabb és újabb dolgokat...MÁR NEM JÖN BEEEEE!!!!!!!!!Itt mindenki annyit "papol" az elengedésről!

csenge333
Hát akkor közlöm:már rég nem lennék itt, ha mindenki befejezné azt, amit itt művel!!!
MEGJEGYZÉS:ha valaki valóban segíteni szeretett volna, megkérdezte volna priviben:hogyan, miben tud.Itt csak duma, meg látszat, hogy bármi is ÉRTEM történik.NEM!Ez értük történik és hogy jól szórakozzanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kedves Sterkeni, Secret

Kedves Sterkeni,
Secret Adminhoz csatlakozva én is azt javaslom, hogy fogadd el a helyzetet úgy ahogy van MOST.
Te kreáltad, hogy tanulj..:)
Úgy érzem az "Elengedés" leckéjét tanulod, ami nem könnyű, de egyszerű. (Ha közben hibázol, az teljesen OK...hiszen csak így tudsz tanulni...)
Ha már egyik partner sem "megoldás a problémádra", kevésbé birtokolsz és tulajdonolsz.....túl leszel a leckén.
Érezz inkább mint gondolkodj.....:) Hagydd a Belső Éned válszolni...jofej vagy

Kosz a segitseget, jol esik megosztani a gondokat masokkal, ezzel mar felig meg is oldottak. Regebben ez volt a fo problemama, nem tudtam megnyilni senkinek, minden problemat magamban gyujtogettem, es persze egy ido utan osszegyult. De most megtalaltam ezt ez oldalt. Mar az is jo hogy leirhatom a gondolataimat, az meg csucs hogy van akit erdekel is es valaszra meltatja. Ettol maris szebbnek latok mindent.
KOSZONOMÉn egy valamit tudok

Én egy valamit tudok ajánlani, látva hogy mennyit töröd a fejed ezen: hallgass a szívedre és gondolkodj kevesebbet :) Élvezd azt, ami épp történik, és tudni fogod merre menj. A problémád valójában nem létezik, csak te "kreálod", ezért ha kevesebbet gondolkodsz, akkor könnyebb lesz rájönni a megoldásra. És szerintem már úgyis tudod mi az. :)Csak Te tudhatod

Már tudod, mit nem akarsz. Fogalmazd meg pontosan, írd le magadnak a lehető aspektusból. Aztán írd le, mi az, amit ezek helyett szeretnél. Olvasd el ezeket, és ha bármilyen kétséged merülne fel a "szeretem" lista bármelyik elemével kapcsolatban, akkor fogalmazd át úgy, hogy jól érezd magad vele. Pl: "nemszeretem dolog": mást szeretek, nem a férjemet. "szeretem dolog": tiszta szívből, nagyon szeretem a férjemet. Ha ezt nem tartod igaznak, akkor változtasd meg a mondatot, pl. ilyesmire: már kezdem azt érezni, hogy egyre jobban szeretem a férjemet. Vagy már elkezdtem vonzani azokat a körülményeket, amelyek által szerelmes vagyok a férjembe. Ha a dologgal jól érzed magad, jó úton vagy. Ha végig mentél a listán, remekül kell érezned magad a férjeddel kapcsolatban. Ha valami nem stimmel, és eszedbe jut még nemszeretem, írd fel, és dolgozd ki ugyanígy. Ha kész vagy, akkor a "szeretem dolgok" alapján írd meg azt az ideális állapotot, amiben benne akarsz lenni és amiért hálás tudsz lenni. Pl: Hálás vagyok, hogy a férjem és én tökéletes összhangban vagyunk, remek érzés a karjaiban feküdni és nézni a szép kezét, stb.. Használj ilyen szavakat a leírásban, hogy szeretem az érzést, jó érzés átérezni, hálával tölt el a gondolat, stb.. Ha valamelyik mondattal nem tudsz teljesen azonosulni, akkor azt is írd át. És minden nap, minél gyakrabban vedd elő és olvasd át a szeretem listát és a megerősítéshez az ideális állapot leírását. Olvasgasd, ízlelgesd, éld bele magad. Ha csak annyit elérsz, hogy ez alatt az idő alatt a férjed irányába pozitív érzelmeket küldesz, már jó :)
Ja és légy kitartó, büszke magadra!
Ezennel megáldalak és érezd, ahogy mindenható szeretetemmel megerősödve haladsz előre, a csodálatos boldogság még magasabb régiójiba.
Attis