Örömhír - Az Erő Veled van!

Nagyon megörültem, hogy Magyarországon is kezdik ismerni a "The Secret" című filmet és a "Vonzás törvényét". Én az év elején láttam a filmet Los Angelesben. Különösen a vizualizációról szóló rész tetszett. Ez magyarul nagyjából a belülről indított képzeletet jelenti. Mint a szóben is benne van: amiről van egy képed, arra kép-es vagy. Én közel 20 éve tanítom ezt, vágyaink, céljaink megvalósítására a Darnel Életprogramban, melynek alapítója vagyok. (www.darnel.hu ) A the secret, vagyis az igazi "titok" az, hogy ez milyen könyen elsajátítható megfelelő technikával. Én legszívesebben bevezetném az iskolák tanrendjébe, hogy a felnövő nemzedék minél sikeresebben és boldogabban élhessen.
Gratulálok az oldalhoz és köszönet a létrehozóinak, ami hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen élhessenek a Vonzás Törvényének a lehetőségével. E törvény alkalmazásával a (teremtő) Erő Veled van!
Sok sikert!
Dr. Darnel Christian
Darnel Oktatási Programok

HozzászólásokDrága Christian!

Visszajöttem ehhez az írásodhoz, mert ide szeretném leírni az előző beírás folytatásaként az én tapasztalatomat. Én valahol egyszer az oldalon leírtam, hogy a középső fiam u.n. "indigó". Ma már tudom, hogy MÁS, amikor kicsi volt, csak sejtettem. A felismerés hatására nagyon sok esemény jutott eszembe ezzel a fiammal kapcsolatban. Magyarul szólva én csak azt tudtam, hogy egy nagyon érzékeny gyerek, aki folyamatosan igényli az odafigyelésemet, nagyon ragaszkodik hozzám és mindent el tudok vele fogadtatni és mindent el tudok vele érni, csak dupla annyi időbe telt, mint a másik kettővel. Nos, most akinek ezeket a történéseket elmesélem, mind azt mondják, hogy jó anyai ösztönnel ráéreztem, hogy hogyan kell vele bánnom és egyúttal rengeteg kérdést kapok másoktól, hogy segítsek nekik. Én úgy gondolom, hogy - különbözőek vagyunk - mindenki a legjobbat szeretné a gyermekének nyújtani, ezért minden embert/emberkét más eszközökkel lehet tanítani, nevelni, ill. mindenki mást szűr le magának a "tananyagból".
Az nagyon sajnálatos, ahogy a társadalom viszonyul ezekhez a "hiperaktívnak megbélyegzett" gyermekekhez.
Az én fiamból sikeres felnőtt lett. Sűrűn rácsodálkozom, sok tekintetben előttem jár, tanulok tőle folyamatosan. Sokszor visszajön és vannak dolgok, amit csak mi ketten beszélünk meg (természetesen a legnagyobb TITOKban), ezekre a beszélgetésekre mindkettőnknek egyformán szüksége van.
Nagyon jó lenne a V.T. elsajátítása minél szélesebb pedagógusi, szülői és tanulói körben. Természetesen egyetértek azzal, hogy az iskolákban legyen tananyag. Hatalmas segítség lenne minden érintettnek!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Christian :)

Most olvastam újra a legelső beírásod.... és elindult valami bennem azzal a gondolattal kapcsolatban amit felvetettél, hogy az iskolákban be kellene vezetni a vonzás törvényének oktatását...
Még az ősszel felírtam magamnak, mikor a Mosolyogj Mozgalommal kapcsolatban beindult a motoszka, hogy valamit kellene kezdeni a pedagógusokkal is. Most kaptam meg a választ TŐLED.... hogy hát először is őket kell megtanítani a Titokra, hiszen ők azok akiken keresztül a felnövekvő nemzedék, a leszületett kristálygyermekek feltudják emelni ezt a nemzetet.
Most elküldtem a vágyaimat az Uninak és várom nagyon nagy szeretettel a választ :))
Köszönöm neked Drága Christian :)
Végtelen szeretettel: egy Tanítványod :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Christian...

nem tudom, hogy cowboy bölcselet-e ez a ,,ha a te lovad, akkor úgyis visszajön'', de nagyon tetszik. :-)) És igaznak is találom. :-)Titok a titok mögött

A "Titok a titok mögött" című program, bocsánat de nem a XIX., hanem a XI. kerületben lesz. Gondolom, Fehérvári út ott egyébként sincs, de legyünk pontosak. Egyébként részletek a www.darnel..hu -n.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
ChristianErikának

A Vonzás Törvénye kimondja, hogy amitől félsz, illetve aminek ellenálsz, az bekövetkezik. Akikkel az a sajnálatos dolog történik, hogy egy hosszú kapcsolat után elhagyják, az nagy valószínűséggel már régóta rettegett ennek a lehetőségétől. Következésképpen viselkedése, kommunikációs stílusa és egész kisugárzása ezt az eredményt teremtette, értsd: ezt vonzotta be.

Lélektani magyarázat: aki félelemben él, az állandóan támadva érzi magát, melyre megelőző ellentámadással válaszol. Ez biztos módja a társ elűzésének, mivel egy "puskaporos" légkör nem nagyon marasztal.

Ellenszer: A jó hangulat, melynek alapanyaga a humor, mely kizárja, hogy önmagunkat is túl komolyan vegyük. A nevetés és jókedély két dolgot kizár. Az egyik a félelem, a másik az unalom.

Befejezésül egy cowboy bölcselet: ... ha a te lovad, akkor úgyis visszajön!

Paradox módon: a Vonzás Törvényében rejlő titoknak az alapja, az "Elengedés Varázsa". Erről részletesen megtudhatsz a "Titok Tréningen". Várlak szeretettel!
ChristianEgy titok feloldva

Rögtön szeretnék is egy titkot feloldani, mivelhogy többen szeretnék tudni a Titok tréning időpontját és helyszínét, ime:
Bp. XIX. Fehérvári u. 179.
Ventura Hotel. Kezdés vasárnap reggel 9 órakor. részletek: www.darnel.hu -n.az örök téma

Amit én a tréningből annakidején leginkább megtanultam, hogy vagy igazad van, vagy boldog vagy - a kettő együtt nem megy. Szerintem ez a harmonikus párkapcsolat titka.
Hogy hogy őrizd meg a másik érdeklődését hosszútávon, most nem azért hogy reklámozzam a Darnel Tréninget, de ezt is ott tanultam meg, hogy az érdeklődési szintet nap mint nap újra kell tudni teremteni, odafigyelést, energiát igényel a jó hangulatú társkapcsolat teremtése.

Ez néha tényleg a saját rosszkedvünkről való lemondással jár. Ki hinné, hogy erről nehéz lemondani? Szóval vannak titkok.
Én megyek aug 5-én az újabb titkokért.
SunNéhány gondolat Erikának...

Nem tudom, hogy írásodban a ,,kompromisszumot kötnek'' mit jelent pontosan? Én is olvastam valahol - és egyet is értek vele -, hogy egy kapcsolatban csak az van benne, amit beleviszel. Függetlenül attól, hogy milyen a partnered. Ez - számomra - azt jelenti, hogy egyedül is tudni kell boldognak lenni, ez az állapot nem függ a másik féltől. Ha valaki képes magában is boldognak lenni, akkor nem ,,zuhan'' olyan nagyot, ha elhagyják. Ami persze fájdalmas, de amin nem lehet - vagy csak keservesen - változtatni, az hadd menjen. Ez persze az én véleményem - saját káron tanulva. :-)
A ,,kép-es''-séghez: Ezért fontos annyira, hogy pontos legyen a kérés (kép, érzés, stb.) megfogalmazása; jelen esetben - gondolom én - el kellett volna képzelni azt is, hogy egy, összetartozó párként jönnek ki a házból.
Utóiratként saját mai esetem: Néhány napi ,,mélyrepülés'' után ma felidéztem a The secret-ből kedvenc mondatomat (nem szó szerint): Úgy képzelem el magam, mint egy mágnest. Ezt saját szavaimra fordítva elmondtam magamban többször is - mint egy varázsigét. :-) Sikeres, örömteljes, boldog vonzásokat! :-)"amiről van egy képed"...

Dilemmában vagyok.
Nemrég olvastam,hogy a szerelmet lehet egy életen át keresni - a mélyen bennünk lévő hiányérzet miatt-, de akik "kompromisszumot kötnek?" - nem emlékszem pontosan- azok nem egy lakásba, hanem "haza" mennek.
Mi a véleményetek?

Mi van akkor, ha azt gondolod, megtaláltad,- ő is ezt mondja,- együtt éltek sok-sok évet,- aztán másnál-másoknál keresi a társad azt, ami nálad nem múlt el?

xxx
A másik: a "kép-es"-ség-ről.
Az agykontrollal kapcsolatban volt egy tanpélda régebben:
Egy nő elképzelte, hogy egy bizonyos férfival /akit ismert/ egy házból jön ki egy reggel és együtt mennek dolgozni. Ezt "vetítette" szorgalmasan.
A dolog néhány év múlva megvalósul, - a következő módon.
Ugyanabban a házban laktak,- a férfi a családjától indult dolgozni,- valóban "együtt léptek ki a házból".????
Kérlek, írjatok.Ez már Az!

Hogy a tréningedből idézzek!
Több mint 10 éve voltam a tréningen. Akkor az egész világ megfordult velem, mintha mindíg erre vártam volna. Szinte hihetetlen módon a helyére kerültek a dolgok az életemben, akkor még nem is tudtam, hogy minden célom, elképzelésem valóra válik. A The Secret filmet nézve rögtön beugrott, Christian erről beszélt.
Láttam a honlapon, hogy lesz szó a Titkokról aug. 5-én, hol lesz?
Egy hálás tanítvány
Sun