Hogyan hívjuk a Nagyokat?

Kik a Nagyok? Fénylények ők, mint például a Mesterek és megvilágosodottak, illetve mindazok, akik egyszerűen sokkal fejlettebbek nálunk. Habár ők sosem avatkoznak be a szabad akaratunk működésébe, meghívhatjuk őket az emberiség fejlődésének segítésére, hogy lélekként - Felsőbb Énünkként - élhessünk, és hogy segítsenek felemelni az emberiséget jelenlegi helyzetéből. Ők mindaddig nem segíthetnek, amíg nem kérjük erre őket.

A Nagyok azokon keresztül dolgoznak, akik segítségül hívták őket, meghallják a kérést és válaszul energiákat közvetítenek. Csak a csoport szükségleteire reagálnak, és csak az elég őszinte emberek hívására nyújtanak segítséget. A Fény legmagasabb erőivel vannak kapcsolatban, és ezeken a magas szinteken munkálkodva segítik az emberiséget a hatalmas változások megteremtésében.

Csatlakozz hozzánk és a Fény összes munkásához, és hívjuk együtt a Nagyokat! A meditáció lépései a következők:

Lazítsd el a tested, nyugtasd le érzelmeidet, tisztítsd meg az elmédet. Érezd, amint egyre nagyobb, és egyre békésebb leszel.

Hívd magadhoz lelkedet - vagy Felsőbb Énedet - érezd szeretetteli jelenlétét, majd vegyülj össze vele.

Képzeld el, hogy érzékeled, vagy látod mindazoknak a lelkét, akik csatlakoznak hozzánk ennek a meditációnak ez elvégzésére. Hívd segítségül a fény minden munkásának lelkét. Köszöntsd ezeket a lelkeket, és érezd a közösen létrehozott gyönyörű fényt.

Képzeld el, hogy sok fénylény is csatlakozik a meditációt végzők lelkeinek csapatához, és együtt hívjátok a Nagyokat.

Mindenki egyszerre hívja segítségül a nagyokat, hogy közvetítsenek energiát az emberiség számára.

Kérd a nagyokat, küldjenek Mennyei Szeretetet az emberiségnek. Csatlakozz a híváshoz egy "om" zümmögtetésével.

A Nagyok meghallják a kérést és válaszolnak. Fogadd az általuk közvetített energiát és szeretetet a szívközpontodba. Lehet, hogy érzékeled a közvetítést, lehet, hogy nem.

Képzelj el pozitív jövőt magad és az emberiség számára. Lásd a jövőbeli emberiséget szeretettel, fénnyel, jóakarattal teljesnek, és egységesnek.

Befejezésül ismét hallass egy "om"-ot. Képzeld el, hogy a világszerte hozzád csatlakozott ezrekkel együtt továbbküldöd a fogadott energiát: . Barátaidnak és családodnak . Mindazoknak, akik befogadók a közvetített energiára . A fény minden munkásának ezen a bolygón . Az egész emberiségnek . A növényi, állati és ásványi birodalmaknak és magának a Földnek

Ne várj el semmiféle eredményt, számodra felmérhetetlen lehet. Éppen most értékes és fontos segítséget nyújtottál minden életnek.

Forrás: fordította: Szigeti Antal - aszigetiKUKACfreemail.hu

HozzászólásokJól tetted, hogy áthoztad Ginike, köszönjük Neked!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Mosolygós!:-)

...csak áthoztam, mert fontosnak érzem és elsajátíthatónak... :-)
Könnyebben gyógyul Gaia és mi is ha hívjuk hozzá a Nagyok segítségét.
Minél többen leszünk, annál erősebb a rezgés.

Szeretettel ölellek!

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!om...

Drága Ginikém!

Köszönöm, csodás , amit írtál ..már régen tettem, de most igen, hisz újra EGYÜTT...ez ami kellemes érzéssel tölt el, mindig is így volt..
A meditáció Lélek emelő, köszönöm..

Ölellek, és minden életformát is Anna