Egyszerű de nagyszerű

Hogyan működik a tudatos teremtés a gyakorlatban? Miért működik másnak és Neked miért nem? Elindul valami jó és aztán észrevétlenül átfordul minden a feje tetejére? Nem érted, vagy nem tudod, hogy pontosan mit kell tenned? Egy érthető és véghezvihető gyakorli módszerre van szükséged, amely segít Neked megérteni, feltárni és megoldani az okokat. És nem általánosságban, hanem konkrétumokban. És én rájöttem, hogyan érhet el bárki bármit, ha akar. Egyszerű, mint egy szög :) Köszönöm univerzum a képességet!

HozzászólásokHelpi

Nyugodj le, rosszul vetted a lapot!
Ugy latom semmit nem ertettel meg a ketelkedok hozzaszolasaibol.Nem vagyunk ellensegek,de ha vki az itt segitseget varoknak azt akarja beadni,hogy ha FIZET egy eloadast akkor megvaltoztatod az eletet,hat ez ...Itt ingyen es bermentve adunk egymasnak segito tanacsokat,ha eszrevetted,te meg egyfolytaban titokzatoskodtal es invitaltal,hogy majd ott.Ki a fene gondolta,hogy te nagylalkuen ingyen tartod az eloadasaidat! Senki nem irigy rad es nem akar neked se rosszat! Te teremtetted ezt a felreertheto helyzetet magadnak,meg tisztaztad is mar,szepen szolidan,szoval semmi szukseg nincs erre a "fantasztikus " tamados,lehordos valaszodra.
Ja elnezest,hogy hozzaszoltunk a blogodhoz, levelezz csak magaddal nyugodtan,nem szolok bele, igazad van.Es koszi a valasztekos kifejezesmodot is.Tenyleg eltevedtem,mikor ide jottem.
Tovabbi sok sikert!Kedveseim

Ez az én blogom, és ide magamnak írok elsősorban, mert a blogolás számomra arról szól, hogy leírom a gondolataimat és akit érdekel, az elolvassa.
Naná, hogy megírtam a blogomba, hogy volt egy felismerés-lánc, ami ráébresztett arra, ami nyilvánvaló. Miért ne írhattam volna meg?
És milyen reklámozásról beszéltek itt tulajdonképpen? Saját magamnak írok dolgokat, hogy visszaolvasva bizonyságot, vagy kételyt kapjak magamtól. Senkit nem kértem arra, hogy megjegyzést fűzzön a magamnak írtakhoz. De szívesen válaszolok. És azt válaszolom, amit abban a pillanatban helyesnek gondolok. Hogy nagyképűnek hisztek? Kit érdekel? Higgyétek el, eljutnak a gondolataim azokhoz, akiknek szükségük van rá. Ha nektek nincs, annak csak örülök, mert az azt jelenti, hogy az életetekben minden jól megy. Ha viszont szükségetek van valamire, ami akár kicsit is kimozdít abból, amiben vagytok (legyen az akármi, csak mozdulni szeretnétek), akkor meg mi a frásznak kell piszkálódni? Kiváncsiak vagytok mit tud ez a faszi? Nektek úgysem működik, miért működne másnak? Másnak jobban működik, mint nektek? Mi hajt? Mi a jó abban, ha leplezitek a negatív gondolataitokat és támadtok ahelyett, hogy magatokba néznétek, megkeresnétek azt a bizonyos előítéletet és mosolyognátok azon, hogy "jé, megint rájöttem, hogy át akart verni a múltam idióta beidegződéseinek egyike"? Senki sem úgy került erre az oldalra közülünk, hogy minden tökéletesen működött az életében. Én azért jöttem, hogy megoldást találjak arra, miért akadtam el egy bizonyos ponton. Igen, a holtponton. És én rájöttem. És megosztottam magammal és azokkal, akiket érdekel a blogom a felismerésemet. És igen, meghívtak előadást tartani. Talán nem véletlenül. Talán az sem véletlen, hogy folyamatosan hívnak telefonon és kapom az emaileket, melyekben megerősítenek abban, hogy jó úton járok. Persze ez az én utam. Mindenki a saját útját járja. Ez miért lenne baj? Nem azt akarom, hogy az én utamon járjon bárki. Nem is kérek semmit. Én szeretnék adni. De csak annak, aki olyan nagy szeretettel fogadja, amilyen nagy szeretettel én adok. És hiszek abban a buta dologban, hogy nem leszek annyival hülyébb, mint amennyi tudásomat átadom. A többiek meg csak marakodjanak, piszkálódjanak. Eltántorítani, lehúzni úgysem tud senki.Helpi

Koszonom a figyelemre melto beszamolot.Ha ezzel kezdted volna...

Onmagam,
en is az erzeseimet irtam le,te azt erezted,en meg mast, jo ez igy,meg rajtad es rajtam kivul vannak meg,akik igy is ugy is latjak ezt a blogot.A lenyeg,kiderult ,hogy mit is akart Helpi.Mert eddig,csak titok volt, szamomra, az o jot akarasa.Es nem o az elso,aki az eloadasat akarja reklamozni.Szoval Vanda es Agica mar elmondta,nem akarom oket ismetelni,de hozzatennem,hogy kicsit meggondoltabban kene eloadasra invitalni.

Ha a joszandekot rosszul adod elo,ketsegeket szul.

Helpi,Isten aldasa erositsen jo szandekodban,
szeretettel,
felebaratKedves felebarát!

Én nem tudtam, csak az érzésem volt amit leírtam.
Egyébként meg nem láttunk még olyat, hogy valaki ripsz-ropsz "megvilágosodott"?
Ráadásul utána alkalmazza, és tessék, működik!
Ha pedig fel meri vállalni, hogy a felismeréseit közzé tegye, becsülöm érte.
Nekem még mindig nincs bátorságom, hogy kiálljak sok ember elé beszélni róla, de kicsiben
már igen, és abszolút spontán jön általában minden ilyen helyzet.
Ráadásul már nem én akarok segíteni foggal-körömmel, hanem az emberek fordulnak hozzám.
Aztán hogy mi sül ki belőle? Az már nem rajtam múlik.
Mindenki az éppen aktuális "állapota" szerint reagál, aszerint hallja meg, vagy sem, ami Neki
és Róla szól. Aztán cselekszik, vagy nem, mint ahogy én is tettem, és teszem, de már tudatosan
figyelem a történések üzenetét, és megvizsgálom a tükröt, amit elém tartanak.
Most is ezt tettem, és teszem. Hát elég érdekes :)
Az is érdekes, hogy mások elé milyen tükröt tartunk akaratlanul is.

Szépséges napot Neked!

Szeretettel, ÖnmagamKedves kételkedő társaim:)

Mindannyian úton vagyunk Az Életünk maga az Út. A Tao. Ki így, ki úgy, de 1 x mindenki elér egy pontra, megérik egy-egy feladatra. És megélt élményeink formálódó érzéseink függvényében meglátásaink is változnak majd. Ennyi.
Igaz mese Luciferről

Egyszer, nagyon-nagyon régen, amikor a Föld éppen csak elkészült, és úgy ragyogott, mint egy újszülött csillag, az Úr végigsétált zöld dombjain és völgyein, és szeretettel nézett teremtményeire. Elnézte az állatokat és a madarakat, a fákat és a virágokat, a tengereket és a hegyeket, aztán elnézte az embereket - és szerette mindüket, és azok is szerették őt.

De egy rövid idő után elszomorodott az Úr, és az angyalok, akik körülötte voltak, aggodalmasan kérdezték, miért könnyezik. Ő pedig mondá: - "Elnéztem az embert, és láttam az irántam való szeretetét, de ez a szeretet csak azért van, mert én vagyok az egyedüli, akiről tudomása van.
Azért szeret, mert nincsen más, akit szerethessen…
Szabad akaratot szándékozom adni neki, hogy szerethessen, amikor akarja, és így tudjam, hogy ha egy ember azt mondja: "Szeretem az Urat", ez azért van, mert úgy döntött, Engem szeret. Ahhoz pedig, hogy ez így legyen, kell lennie valakinek, aki ellenkezni fog Velem, és arra kísérti az embert, hogy megtagadjon Engem azért, hogy mindenki a saját szabad akaratából dönthesse el, egyedül hozzám fordul-e. Szóljatok ti, angyalok, melyikőtök tenné meg ezt az irántam való szeretetből, ki hagyná el színemet az idők végezetéig? Ki tagadna meg engem és kísérelné meg az embert Velem szembefordítani azért, hogy az a saját szívében dönthesse el, kit akar szolgálni?"

Akkor az angyalok mind elfordították orcáikat és könnyeztek, az Úr pedig közéjük lépett, és mindegyiküket megkérdezte:

- Megtennéd ezt Értem? Ki szállna szembe velem a kedvemért és űzetne ki a mennyek országából? Ki?

De azok csak könnyeztek és mondták: - Én nem, óh Uram, én nem. Ne kérd ezt tőlem! - és elfordultak.

Az Úr pedig leült a legmagasabb hegy csúcsára, és bánat töltötte el a szívét.
És akkor odajött Hozzá a fény urainak legragyogóbbja, szívének legszeretettebbje, Lucifer, az arkangyal, akinek neve: Aki a fényt hozza. A hatalmas arkangyal letérdelt az Úr elé, kezét az ő kezébe téve könnyezett, és könnyein át felajánlotta az Úrnak önnön kiűzetését a mennyek országából, és az ember megkísértését az idők végezetéig, hogy az megismerhesse a szabad akaratot…
- Hát nincs senki más, aki megtenné ezt Értem? - kérdezte az Úr. - Csak te volnál az, szerettem? El kell veszítselek örök időkre? És az angyalok egyike sem válaszolt… Akkor felállt az Úr, és kihirdette ítéletét, hogy Lucifer űzessék ki a mennyek országából, és legyen száműzve örök időkre azért, hogy elcsábítsa az embert Istentől, és így az megismerhesse a szabad akaratot.
Aztán így szólt Luciferhez:
- És az ember becsméreljen téged, és vessen árnyat a te ragyogásodra, és ne ismerje fel annak valódiságát. És neked meg kell kísértened minden férfit és nőt, bizony mondom, még azt az Egyet is, akit a nevemben küldök közéjük, meg kell kísértened… és senki, csak a bölcsek legbölcsebbje tudjon erről az áldozatról! De hogy megkönnyítsem szenvedésedet, teljesítem egy kívánságodat. Mi legyen az?
És akkor Lucifer, a hajnali csillag még egyszer utoljára felnézett az Úr megismerhetetlen arcára, és azt kérte, hogy valahányszor egy ember elfordul tőle, és Istenhez fordul, engedtessék meg neki, hogy egy óra hosszára ott állhasson a mennyek kapuja előtt, és hallgathassa, hogyan énekelnek testvérei az Úr trónja előtt. És megkapta az engedélyt. Akkor Lucifer búcsút vett testvéreitől. A sötét szemű Uriel, az ezüstszárnyú Gábriel és a gyöngéd Raffael könnyezték és átölelték őt, azután Michael, a harcos angyal feladata feletti kétségbeesésében hangosan felkiáltva megragadta Lucifert, és messzire elhajította őt az Úr színe elől.

És a Föld akkor legmagasabb hegyéről egy álló nap és egy éjjel zuhant ő, útjában fényesen ragyogva, mint egy hullócsillag. És azon ősi nap óta állja az Úrnak adott szavát, és kísérti az embert az Úr ellenében. De valahányszor azok megtagadják őt, egy kurta órára ott ül ő, mint egy fekete szikla a mennyek kapuja előtt, és testvérei odagyűlnek a kapuhoz és énekelnek neki.

(eredeti forrás: A Manifesztum 2001. januári száma)

Több helyen megtaláltam, de ez a legutóbbi:http://web.axelero.hu/dob10638/welcome.htm

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre._helpiiii

Imádlak :P Életem megrontója :DKedves Niccy

Én is szeretlek Téged ;o)Kedves Vanda

Őszintének tűnsz :DDrága Jutka!

Igen, igen, igen :D
Eszem ágában sincs lelépni, a témától búcsúztam. Úgy vélem teljesen kimerítettük, aki akarta levonta a konzekvenciákat és válaszolt így, vagy úgy.

Én a kukoricát jobban szeretem, nem mocorog amikor rászúrom a horogra :DVanda én is szeretlek Téged :o)

:o)upsz

nem akartam ennyiszer, de baragadt a Beküldés gomb ..:-))
talán az UNI rásegített?? :-)

nembaj, szép az élet :-))szeretlek Niccy

legyen szép a napod!!
:-)szeretlek Niccy

legyen szép a napod!!
:-)szeretlek Niccy

legyen szép a napod!!
:-)Helpdesk!!!

Remélem ez most nem lesz egy könnyes búcsú!!!!

Meg kell hagyni mindenkit a saját hitében, ha majd változni szeretne ,akkor levetközi a régi hitét.
Ha nem szertne drámát az életébe , akkor vígjátékot néz majd :)
Ha rájön arra , hogy a név kötelez, akkor lecseréli.
Ha rájön, hogy ez csak tőle függ, akkor leveti régi önmagát .
.....................................................

„Vagyok, aki vagyok, és elégedett vagyok vele, boldog vagyok benne. És te is, vagy aki vagy, és bár különböző attól ami, én vagyok, ez is nagyon jó………..Mivel képes vagyok arra összpontosítani, amit akarok, még ha drámai különbségek vannak is köztünk, nem szenvedek negatív érzelmektől, mert elég bölcs vagyok ahhoz, hogy ne összpontosítsak olyasmire, ami kellemetlenséget okoz nekem.
Megértettem, mivel olyasvalaki vagyok, aki alkalmazza az Elfogadás Művészetét, hogy nem azért jöttem ebbe a fizikai világba, hogy mindenkit rávegyek , hogy kövesse az igazságot, amelyről én azt gondolom, hogy ez az igazság. Nem azért jöttem, hogy konformitásra és egyformaságra buzdítsak-, mert elég bölcs vagyok ahhoz, hogy tudjam, az egyformaságban, az alkalmazkodásban nincs meg az a sokféleség, amely a kreativitást ösztönzi. A konformitás előidézésében inkább a teremtés végét, mint folytatását látom”
Az Elfogadás Művészete Eszter és Jerry Hicks

Nekem ez jutott most a buksimba :)

Mindenki azt teremti magának, aminek figyelmet szentel, ki így ki úgy!!!!!!!!!! Tudatosan vagy sem :)
Mindannyian azzal szembesülünk holnap, amit magunknak teremtünk MOST.
Pecabotot teremtgettem vóóóóóóóóót egy pár napja, és alakulóban van :)

Ugye Helpdesk ?????????????????

Kávézni meg egy élmény lenne a harmóniaálomműhelyben :)

Jó csapattal kifejezetten egy ÉLMÉNY!

Szóval Széééééééééép az ÉLET!

"Szép az ÉN világom, mert szépnek teremtem meg, hisz az enyém és ÉN mindent megérdemlek"

By : Jutka :))))))))))))))))))))))))))))

Színház az egész világ !!!!!!!! Én vagyok a darabom főszereplője, én írom a forgatókönyvet, olyanra milyenre csak akarom. Nálam van a toll és a radir. Én vagyok a rendező, a főszereplő. A többi szereplőnek is Én adok szerepet, vagy kiírom a darabból. Te jóóóóóóó éééééééééég én vagyok az : ÍRÓ!

Ez is By: Jutka féle felismerés :))))))))

Na szóval nem untatlak többet a hülyeségeimmel :))))))))))

Még egy üzenet :

Help, vettem már csontit :)))))))))))))

Jutka :-)Kedves Vanda

Hozzászólnék a hozzászólásodhoz! :D
Bár nem akarnám igazán a kedélyeket tovább borzolni. Én itt csak mint csendes résztvevő nézem az írásaitokat. Gondolod, hogy _helpdesk baltásgyilkos? :) Esetleg nem is előadásra akar elhívni, hanem, hogy rémálmot csináljon az életedből?
Kérdem én: ha odamész egy zenészhez és megkérdezed tőle, hogy miről szól az új albuma, akkor elmondja szóról szóra a dalszövegeket?
Azt gondolom, hogy a szükséges információt megkaptuk. Az az elképzelésed, hogy kimerítő válaszadásba kellett volna kezdenie? És akkor már minek mennél el esetleg az előadásra, ha már ugyis mindent tudsz? Figyelemfelkeltés a cél ez volt. Ha valaki nem tudja mi ez, akkor fogjon egy értelmező kéziszótárat.helpdesk

írod: "Arra számítottam, hogy örömmel fogadjátok a szándékot és találkozhatunk és egy csodálatos éélményben lehet részetek, amikor saját magatok rájöttök, hogy miként működik és hogyan tudjátok tudatosan működtetni a dolgot."

IGEN, ez így is van, ÖRÖMMEL fogadunk téged, és azt, ha szeretetből akarsz segíteni nekünk.

Ehhez viszont előtte tudni kell, ki vagy, mi vagy (ugyanis ez egy kvázi névtelen blog, ha nem tudjuk, ki/mi van mögötte, mit kínál (azon túl hogy egy előadás, alkalmazni a vonzás törvényét), akkor nem biztos hogy azonnal rohanunk, mert nem tudhatjuk, hogy a mi számunkra (vagy csak beszélek a magam nevében), az én számomra megfelelő-e az, amit kínálsz. Ehhez meg kell előtte picit ismerni a körülményeket, előzményeket, stb. De itt egy nicknév van megadva tőled, szerintem nem bántás részemről, ha rákérdezek, mi a témád, kicsit részletesen, meg honnan van a tapasztalat. Ennyi.

Ez az ítélet pedig, amit mondasz: "De úgy veszem észre, számotokra nem az a fontos, hogy rendbejöjjön az élethelyzetetek, hanem hogy csak beszéljetek róla és a sok pozitív mondatokkal leplezzétek a negatív gondolataitokat. "
Ne haragudj, de visszautasítom. Érzed, milyen paradoxon az egész? Én érdeklődöm az előadásodról, te nem mondasz róla semmit, ill. minimálisat (a mai napig), és én vagyok az, akinek nem fontos, hogy rendbejöjjön az élete? Hiszen nem tudsz rólam semmit. Miért ítélkezel?

Azért írom csak le, hogy lásd: amiket ide írunk, azért felelősséggel tartozunk. Egymás lelkébe taposunk, vagy épp simogatjuk. Ha segíteni akarunk, akkor úgy tegyük, hogy az tényleg segítség legyen. Ne barkoba, vagy mézesmadzag.

Köszönöm a hosszú beszámolót. Így van ebből némi képem az egészről.
Kívánom hogy sokaknak segítsen az, amit tanítasz. Számomra más az út. Ez legalább kiderült.

Üdv.Kedves Help....

Muszáj írnom... 2hete berobbansz az oldalra, és mindjárt egy személyes előadásra invitálod az embereket, amiről nem lehet tudni, hogy mi. Itt az oldalon Álomkereső a példa rá, elöször megismertük,
és azután ,sokan és szivesen mennek, akik tehetik ...a beszélgetésekre.... A másik , most bujt ki a szög a zsákból..... Eddig volt... nem irom alá , hogy ezen az oldalon bárki elveszne , és ha akar, nem változik, nem segitünk neki...Az idézeted viszont tetszik..., de szerintem még neked is van mit tanulnod, mint mindnyájunknak. Sok sikert kívánok: ágicaVandának igaza van

Az én hibám volt, hogy nem adtam kimerítő infót az előadásról, ami mellesleg ingyenes.
Igen, idejöttem két hete, mert úgy éreztem itt a helyem. Mert csak könnyebb és jobb valaki olyannal megismerkedni és összebarátkozni, aki hasonlóan vélekedik a világról, mint én. A párom elkezdett foglalkozni az Ökonettel, és az az ág, ahova Ő is tartozik, a vonzás törvényei alapján szeretnének élni. A vezetőkkel beszélgettem, akiknek ingatlaneladási problémájuk volt. Megláttam az okot, segítettem nekik gyakorlatban alkalmazni a vonzást, és lám, már egy csomó vevőjük van. Emiatt felkértek, hogy múlt hét csütörtökön wbkonferencián tartsak egy rövid előadást. Megtartottam 30 főnek. A végén felhívott az Ökonet igazgatója, és felkért erre a két előadásra, nem 30, de 200 ember okulására. Természetesen elfogadtam az invitálást. Kérdeztem, hogy elhívhatom-e azokat, akik hasonlóképpen vélekednek, és igent mondott. Azóta akárkivel beszélgetek, valami mindenkinél "bekattan" és elkezd működni náluk a dolog. Ezért bátorkodtam felajánlani a személyes segítségemet itt, Nektek. Arra számítottam, hogy örömmel fogadjátok a szándékot és találkozhatunk és egy csodálatos éélményben lehet részetek, amikor saját magatok rájöttök, hogy miként működik és hogyan tudjátok tudatosan működtetni a dolgot. De úgy veszem észre, számotokra nem az a fontos, hogy rendbejöjjön az élethelyzetetek, hanem hogy csak beszéljetek róla és a sok pozitív mondatokkal leplezzétek a negatív gondolataitokat. Csak arra nem gondoltatok amikor elkezdtétek, hogy ez nem tarthat örökké. Előbb-utóbb szembe kell nézzetek ezzel. Vagy visszasüppedtek oda, ahonnan jöttetek. Vagy még mélyebbre, mert bár most kitartóan próbálkoztok, mégis el fogtok bukni, mert nem értitek az egészet, csak azt hiszitek.. Ha értenétek ugyanis, akkor nem apró-cseprő sikereitek lennétek (amik eddig is voltak, csak nem erőltettétek rá a tudatos teremtés vázára), hanem az egész életetek kifordult volna a sarkából, ahogy az enyém is.
És most egy idézettel búcsúzom:
"Vannak emberek, akik annyira hozzászoktak dolgokhoz, akár rossz dolgokhoz is, hogy nehéz megváltozniuk.
És ők feladják. De ha feladják, azzal mindenki veszít.
Figyelni kell az embereket. Oda kell figyelni rájuk, hogy megvédhessük őket, mert nem mindig tudják, hogy mi jó nekik.
Megjavíthatunk valamit. Nem egy olyan dolgot, mint egy biciklit, hanem sokkal nagyobbat.
Megjavíthatunk egy embert." Vagy hármat, vagy akárhányat..
Sok sikert :)szia mázlista

írtam a mail-edre :-)
üdvszia Helpdesk

csinálok egy kis reklámot a blogodnak, csak hogy értsd:
06.28 -án a Holtpont c. írásodnál írtam a következőt:

"említetted valahol, hogy előadásokat tartasz
mi a témád ? (de részletesebben, nem csak a címe) :-)

üdv"

Erre írtad azt, hogy "azt hiszem a cím mindent elárul"

szóval elhangzott a konkrét kérdés, csak nem jött konkrét válasz..:-)

Azt is csak később árultad el (most, ebben a blogban), hogy mik az előadásod témái (illetve hogy a személyes elbeszélgetés ingyenes, csak egy kávét iszol meg az illetővel pl.) Tehát ez mind klassz. Nekem az volt fura, hogy a konkrét (mert bocs, az volt) kérdésre úgy tűnt, kerülöd a választ.

Márpedig ha nem beszélsz, nem adsz magadról infót, akkor a gyertek az előadásomra invitálás nem hiteles számomra. És mivel érdekelt a téma, vettem a fáradtságot hogy kérdezgesselek.

Kedves elképedt bárki, talán a másik blogban írt kérdésem után tisztább a kép előttetek is, hogyan is volt ez az egész...

És taraaamm, itt az óriási tanulság: ha elkönyvelsz valakit negatívnak egy megnyilatkozása alapján, úgy, hogy nem ismered az összes körülményt, akkor ....na? .......

jóreggelt :-) és szép napot!Kedves kételkedők!!

Kérem, csak az vegye magára soraimat, aki úgy érzi, hogy nem teljesen tud azonosulni a Vonzás Törvényével!!
Az, hogy valaki aki rájött, hogyan lehet alkalmazni a vonzás törvényét, és segíteni akar rajtatok önzetlenül, nem hiszem hogy rossz ember.
Valójában számomra az a rejtély, hogy itt ez a sok "pozitív" ember, aki hírdeti magáról, hogy milyen boldog és kiegyensúlyozott, közben számomra az jön le, hogy negatívok vagytok. (Hangsúlyozom tisztelet a kivételnek) Ha másról aki segítőkész ezt gondolod (felebarat), akkor saját magadról milyen véleményed lehet?!? Áhhh, nem is akarom tudni. Általános igazság, ahogy viszonyulsz az emberekhez, úgy fognak hozzád is viszonyulni. Tudjátok: "a hasonlók vonzzák egymást"!Elkepedt Onmagam

Hat en is elkepedek,amikor vki bejon erre az odlalra,hogy az eloadasaira horgasszon.De te biztosan jobban tudod,hogy onzetlenul es teljesen ingyen csinalja.Neked van igazad!
Szeretettel,
felebarat

A mi Helpink,nagyon ugyes,belepett,elmeselte,hogy o milyen mely ponton van,hogy a titokkal probalkozik,es lam-lam,egy-ket het es mar fergeteges eloadasokat tart szerte a vilagban.De lehet,hogy en ertettem felre.Milyen érdekes!

Valaki , aki szeretne segíteni, és úgy tűnik önzetlenül, már rögtön gyanakodni kell?
Biztos, hogy sikerre vágyik Helpdesk? Mert hogy nem pénzért csinálja, az ugye kiderült.
Nem lehet, hogy csupán tényleg csak önzetlenségből, csak hogy segítsen?
Meg jól reklámozza magát? Kicsit elképedtem. Pont, mint amikor én ajándékot akartam Nektek adni.
Vannak itt jó néhányan az oldalon, akik erejüket nem kímélve teszik a dolgukat értetek, értünk, mindenkiért - na jó, mert ettől boldogok, tehát mégsem teljesen önzetlenség, de nem így lenne szép ez a Világ, ha mindenki igy tenné a dolgát?
Hát kicsit ledöbbentem, nem is akartam írni, hiszen nem szoktam, csak néha hozzászólni, de úgy döntöttem, vállalom a következményeivel együtt.
Helpdesk! Nagyon szép amit teszel! Drukkolok, és hogy sikerrel járj mindenhol. Nem azt mondtam, hogy sikeres légy, bár azt is kívánom! Kösd fel a gatyót, mert nem könnyű, amit felvállaltál! És ez nem rajtad fog múlni, hanem az embereken, akikkel kapcsolatba kerülsz.
Bocsi, hogy beleszóltam, és ha félreértettem volna valamit.

Szeretettel, ÖnmagamHonnan jöttél,hová mész?:-)

Hello Vanda!
Hogy lehet neked írni,a mailedre?
merthogy nem találtam kapcsolatot:-(((

Zoli.Ja és magamról

Egy egyszerű lélek vagyok, aki kicsivel többet lát a világból, magából és embertársaiból, mint eddig.Kedves Vanda

Nem értettem a kérdést, azért nemírtam le a választ :D
Most, hogy pontosan fogalmazol, konkrétan leírom, miről lesz szó az előadásokon.
Az, hogy személyesen szeretnék találkozni veletek, azért van, mert interaktívan nem tudok segíteni, mert arra jöttem rá, hogy egyedül sokkal-sokkal nehezebb és tudom miként lehet feloldani azokat a gátakat amik megakadályozzák az átütő sikert.
Személyes konzultációra invitálok pár embert azért, hogy az életük valóban megváltozhasson. És cserébe csak az idejét kérem no meg egy kávét :D Ha valaki erre azt mondja, hgy izé meg hogy majd egyszer, akkor valószínű, nincs még azon az akarati szinten, hogy valóban változhasson, változtathasson. De legalább ez kiderül itt, kerek-perec, és később majd saját orra alá dörgölheti :)
Visszatérve az előadásra. A témáim a következők lesznek:
Főcím: Az elfogadás művészete, avagy a vonzás törvénye a gyakorlatban.
Témák: a teremtés folyamata; a múlt és a jövő összefüggései a jelenben; a rezgésszintek és az érzelmi állapotok megismerése és tudatos állítása; az elfogadás technikája a gyakorlatban.
Na asszem ez így már jó lesz :DHelpi!

Te tenyleg ugyesen pecazol! Itt a secreten is! Na jo,persze csak jot akarsz,nincs is kifogasom,ha itt elmondanad,mirol beszelsz,mi maradna az eloadasra?De majd az eloadas utan,akkor talan,hallhatunk toled.Csak nyugodtan reklamozd magad, ez is kell a sikerhez.
Koszonom ,hogy felhivod a figyelmet,biztosan nagyszeru leszel.
Szeretettel,
felebaratmeg azt, hogy

nemistudom, ahogy rejtelmesen válaszolgatsz, hogy majd személyesen, meg írjunk a méledre, és az augusztusiról nem akarsz beszélni.., pedig sokakat érdekel

és csakmert engem is érdekelt volna a bp-i előadásod, kicsit ha bemutattad volna magad, hogy miért is tartasz előadásokat (azért azt nem tart ám mindenki, szóval valami van mögötte, tudás, miegyéb), szóval vártam, hogy kicsit mesélsz erről, magadról, a témádról, azon túl hogy a holtpont, ha jólértettem - hamár hívtad a secret népét zalaegerszegre vagy hovais, de úgy tűnik, hogy nem vagy nyitott erre, és végülis ezt is elfogadtam..

hát csak ennyi..

üdvahogy felkelted az érdeklődést,

de aztán nem árulsz el semmit..

majd kiderül az előadáson..

:-) hát ezt nyomod jól :-)
üdv