Szildi vagyok! És új életet kezdtem!


Köszönöm a gyors segítséget adminunknak Iminek! Máris jobban érzem magam, hiszen ez vagyok én, Szildi.
Februárban életem gyökeres fordulatot vett. Szinte magától, önnállóan kezdtek összeálni a dolgok körülöttem. Egyes dolgok kezdtek megszűnni az életemben, mások pedig már nem csak érezhetően, hanem láthatóan is kialakultak körülöttem. Egyenlőre nem tudtam mi történik, a kép csak később állt össze.... márciusban kezembe került Solara 2007-es évre vonatkozó írása...első meglepetésem volt, az a felismerés, hogy szinte minden illik életemre, ahogy azt ő leírja...Azt írta, hogy januárban kialakulnak körülötted a dolgok, felülsz egy gyorsvonatra, mely februárban gördül ki a vágányról...aki felszáll, hihetetlen gyorsasággal száguld majd a céljai és az átalakulás felé....
Hát igen.
Gondoljuk csak végig mi is volt?
Február 21.-én volt az utolsó fellépésem vállalkozásommal kapcsolatban egy szakmai díjátadó keretein belül, ahol már a színpadon állva éreztem, nem vagyok otthon. Tudtam nekem máshol van dolgom. 5 év sikeres munkájának végéhez értem, és ez volt az a pillanat, amikor tudtam, itt az idő tovább lépni, elindulni a lelkem szava után, beteljesíteni azt amiért tulajdonképpen itt és MOST vagyok.
Így hát március első hetében döntöttem, lezárom az addigi életemet, melyet megközelítően 17 év alatt építettem fel és belekezdek az új életembe, végre abba amit mindig is szerettem volna csinálni!!!
Mire márciusban kezembe került ez a Solara írás, már rég robogtam a vonaton a többiekkel...s bár 2 éve fogalkoztam vele, most magától szélsebesen beindult a Bach-virágos praxisom, de mit is mondok! Nem szélsebesen, hanem szinte fénysebességgel! Anélkül, hogy bármit tettem volna, hívtak, jöttek, tréninget kértek, gyógyultak körülöttem, itták szavaimat, köszönő leveleket kaptam napi szinten, működött minden körülöttem és pontosan úgy, ahogyan én szerettem volna. Amihez csak nyúltam sikeres volt, szóval vonzottam mindent amiről eddig csak álmodtam...
Áprilisban beregisztráltam egy közösségi oldalra, és mivel új életet kezdtem , új életemhez választottam magamnak egy új nevet. Szildi lettem!
Júniusban elindítottam a weboldalamat is, hogy megmutassam mit is gondolok a világról és mindarról amit csinálok... hihetetlen, de még többen kerestek...közben bele- bele néztem a Solara írásba és minden egyezett, tudtam rólam is, nekem is szól...
Tudom, hogy ami még előttem áll, legbelsőbb álmaimat is felülmúlja majd, mert most már tudom mi történik velem, minek a részese vagyok, tudom irányítani az energiáimat , mert azt csinálom ami a dolgom, amit csinálnom kell, a helyemen vagyok, ott ahol lennem kell éppen ebben a pillanatban is:))))...és boldog vagyok, minden percet köszönök az égnek, hogy mindez megadatott nekem. Hogy annak idején kezembe kaptam a virágokat, hogy segítsek magamon, és gyógyult lélekkel felnyílt a szemem és tisztán láttam az utamat, hogy merre tart és mit kell tennem, mi az életfeladatom.
A suliban mindig azt mondták, amikor attól paráztunk , hogy mi lesz ha terapeuták leszünk, hiszen nagy felelősség másoknak segíteni, másoknak utat mutatni...szóval azt mondták: Ha készen álltok, maguktól jönni fognak az emberek, és keresni fognak benneteket!
És tényleg így volt! " év felkészülés után, hirtelen megindult, de nem eygszerű módon. Addig csak gyakoroltam, (igaz a környezetemben mindenkinek, család, barátok, ismerősöket is beleértve kevertem és kevertem és segítettem...) mondhatom azt is ennyi volt a felkészülési idő.
És akkor eljött a pillanat! Ez volt a jel! Ez volt a jel, hogy itt az idő, hajrá Szildi, készen állsz! Csináld, add át minden tudásodat, hogy a körülötted élők is tudják! Segíts nekik megtalálni önmagukat, megtalálni a boldogságot és a harmóniát.
Most már erőfeszítés nélkül vonzom be az életembe mindazt, amiről csak álmodok. A kezemben olyan csoda van, ami nem mindennapi. Hiszen a virágesszenciák oly gyorsasággal tudják megemelni a rezgésszintünket, hogy észre sem vesszük és máris elmúltak a lelki gondjaink. Lelkünk meggyógyítja önmagát! És ha elmúlnak lelki gondjaink, problémáink, megemeledik rezgésszintünk és ismét harmónia és boldogság költözik lelkünkbe! Ismét önmagunk vagyunk!
Sőt.
Tudjátok mit vettem észre? Ha netán elindul bennem egy negatív érzés, (s mivel tudatosan élek, figyelek az érzéseimre, nem szennyezem a lelkemet negatív energiákkal).....szóval ha elindul egy negatív érzelem, elég ha a megfelelő virágra gondolok, mely ezt az érzést gyógyítja, máris többlet energiához jutok és ezzel is emlékeztetem a lelkemet a virág energetikai információjára, akárcsak ha bevettem volna a cseppet...már a gondolat erejének hatására is nagyon hamar visszaáll a megfelelő energiaszintem és nem tud kialakulni a negítív érzelmi állapot. Egyszóval eljutottam arra a szintre, legalábbis ezt gyakorlom most, hogy már nincs szükségem a virágcseppekre ahhoz, hogy szinten tartsam a lelkem rezgését, és jól érezzem magamat.

Drága Teremtő barátaim!
Tudom, hosszúra nyúlt a mai, szösszenetnek nem éppen nevezhető írásom. Remélem azért lesz olyan akinek éppen most, éppen ezt az írást kell elolvasnia...
Köszönöm , hogy megírhattam nektek!

Szeretettel ölellek benneteket,
Szildi

CsatolmányMéret
anne geddes virágok.jpeg288.49 KB

HozzászólásokMi az, hogy "régi" és mi az hogy "új"???

És van olyan, hogy "régiúj"...Ma ezt gondolom.Milyen érdekes!Ezt ma is leírhatnám, csak éppen a

"régi" tartalma változott./Ma már nem azt értem a "régin", mint 10.29-én./De egy biztos!Ma már semmi nem ugyanaz, mint volt és ennek így kellett lennie./Én is újat kezdek./A régi már csak lehúz./

**************Na!Most sírni tudnék.................

csenge333
...........................Én is új életet kezdtem...............

csenge333Szildi egy bátor nő és irígylésre méltó módon jól csinálta...

csenge333Köszönöm nektek! Hálás

Köszönöm nektek!
Hálás vagyok!

Szeretettel:
SzildiSzildi

Isten aldasa kiserje munkalkodasod.
Szeretettel,
felebarat............

csenge333Kedves Zsuzsuka!

Köszönöm a kedves szavaidat!

Nem is gondoltam, hogy valaki még benéz a blogomba....köszönöm neked...

Tudod az ember néha meg-meg billent azt illetően, hogy érdemes-e őszintének lennie, érdemes-e leírni mindazt amit gondol kendőzetlenül vagy épp amit érez. Néha ilyenkor az ember meginog és félelem vesz rajta úrrá, hogy túlontúl is kiadja magát és visszaélnek vele.

Épp a hétvégi Áthangolón került ez szóba ismét.

De tudod mit mondok én? Nem számít, ki mit gondol rólad, ha valóban őszinte vagy. Ha Te Te vagy, ott vagy középen, ott vagy az egyensúlyodban és hiteles vagy, bátran lehetsz őszinte. Akkor nem fog rajtad semmi. Sőt. A tapasztalatom az, hogy ez az őszinteség eléri a többieket is, és tanulnak belőle, bátrabbak, nyiltabbak lesznek és megintcsak viszsahat rád is. És pozitívan. És ez a lényeg.
Hogy mindenki merje adni magát, azt ami, és úgy ahogyan ő szeretné. Minden elvárás, minden félelem nélkül.
Bátran. Tisztán. Őszintén. Nyiltan.

Sok ölelés neked és szép napot,
Szeretettel:
SzildiAjajjjjj Evelyn drága!

Hát a bajban is itt vagyok kedves, miért nem írtál privit...most olvasom csak mi történt...

Szeretettel:
SzildiAjajjjjj Evelyn drága!

Hát a bajban is itt vagyok kedves, miért nem írtál privit...most olvasom csak mi történt...

Szeretettel:
SzildiGratulálok!

Zsuzsuka
Drága Szildi!
Gratulálok! Csodálatosak az elért eredményeid, de ez nem véletlen. Te magad vagy egy csodálatos EMBER és ezért működnek a dolgaid is. Hálás vagyok, hogy ismerhetlek, hálás vagyok, hogy olvashatlak.
Hiszem, hogy találkozunk még. További sok sikert a munkádban, teljesüljön minden álmod, vágyad! Megérdemled.
Szeretettel ölellek ZsuzsukaFiona....Fiona...

Shrek már nem Fionáé...Shrek most senkié...magát kell rendbetennie...csak eszköz voltam, egy remény arra, hogy tudjon újból szeretni...még nem megy neki...

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Fionám!

Nagyon örülök, hogy ilyen gyors fejlemény van és máris élvezheted a virágok csodás erejét!!!
Én is írok privit drága...
Szeretettel:
SzildiKöszönet és Hála Neked Szildike!!!!

Most amit írtam a tárgyba, az egy másik csodára utal, mégpedig a Vízre!!! Biztos ismered Emoto fotóit??? Ha nem, elmesélem...ha ismered, tudod miért írtam épp ezt Neked, ha pedig nem, akkor privát megírom:))))
Amúgy is most megbombázlak majd kérdésekkel!! Amit pedig hoztam Tőled kencét, az nagyon csodálatos!!! Szerintem augusztusban a szabim alatt még egyszer felkereslek ezért...de nem csak ezért:)))

Addig is ölelésem küldöm és megy a privát levelecske!!!

Evelyn:)Szildi web oldalaDrága Szildi!

Hiszem, hogy utunk nem véletlenül találkozott és hiszem, tudom! Amire születtünk, azt előbb-utóbb felismerjük, mert ha nem, a sors úgy is addig fog minket terelgetni, amíg észre nem vesszük a jeleket, és rá nem állunk életfeladatunk beteljesítésére. A jelek egyre súlyosabbak lesznek, egyre erősebbek, amíg észre nem vesszükm őket. Köszönöm ezt a nagyszerű írást, amivel bearanyzotad a hétfő reggelemet, köszönöm Neked a cseppeket, mert bizony, én és a tanítványaim is egyre többen használjuk és valamennyien csak azt mondhatjuk, csodálatos, szelíd módon használnak, oldják a mély traumákat és mióta megálmodtam a betlehemi csillaggal a második kiadás anyagi feltételének biztosítását, azóta előttem már nincs szükség további meggyőződésre a bachvirágterápia hasznosságát illetően. Csodálatos, amit csinálsz, csak gratulálni tudok hozzá!
Kassai CsillaGratulálok !

Én csak gratulálni tudok az ilyen embereknek mint amilyen te is vagy Szildi. Engem is érdekelne ez a bach virágterápia. Küldenél egy ismertetőt, vagy tedd fel, hol van a weboldalad. E-mail címem : spring20@vipmail.hu
Megkereslek. Köszönettel. SpringEz csodaszép fejlődés, szildikém!!!!!!! :))))))))))

Meggyőző érvényű. És nagyon megérintett.
Írj nekem a dancs.janosne@chello.hu címemre, engem érdekel. Nagyon.

Fényes lelked e darabkája beragyogta az én lelkemet is. AnikóSzildinek

Szép a kép amit csatoltál, fel is tettem gyorsan az írásod mellé is egy vágott változatát :)

Nagyon tanulságos a történeted, köszönöm hogy megosztottad velünk!! :))) Drukkolok Neked a további nagyszerű sikerekért!!!

Szép estét!

Admin