Mindnyájan EGY dologra, EGY időben III.

Elindítom újra CsillagAtink kezdeményezését, mikor mindnyájan EGY dologra, EGY időben pozítiv energiával gondolunk.
Több blogban olvastam mostanában a csoportos meditációkról, és a napokban újra és újra megnéztem a Mi a csudát tudunk a világról cimű filmet, melyben John Hagenin mesélt egy olyan amerikai kezdeményezésről, hogy egy olyan városban gyűlt össze 3000 lélek meditálni a biztonságért, ahol a legnagyobb volt a bűnözési arány. A rendőrség nem hitt ebben, de aztán a statisztika kimutatta, hogy abban az évben sokkal kevesebb volt a munkájuk.
Mivel tudjuk, hogy minden egyes ember hatással van a világra, ezért is alakítottuk meg a MoMoMot, ezért arra gondoltam, hogy vágjunk bele újra, és meditáljunk EGYütt EGY időben, EGY dologra.
Aztán az is eszembe jutott, hogy láttam egy kisérletet, mikor egy japán tudós egy pohár vizre különböző szavakat ragasztott fel, és milyen szerkezete lett a víz mollekuláinak. Azóta is állandóan látom azt a fehérfényű kristályos csodát, ami a SZERETET szó hatása volt. Tehát ennek az az üzenete, hogy a gondolatok mit tudnak tenni velünk. Ha állandóan pozítivan gondolunk magunkra, és a világra, akkor elindul a pozitív energiaáramlás.
És mivel azt is tudjuk, hogy mindannyian kapcsolódunk a világegyetemhez, hiszen EGYek vagyunk az Univerzummal, azonos energiából állunk, ezért ha folyamatosan saját magunkkal, a boldogságunkkal törödünk, ezáltal a világ is hatalmasat tud változni.
Azt is tudjuk, hogy miért vagyunk ITT és MOST. Azért hogy teremtsünk... Teremtsünk BÉKÉT, BOLDOGSÁGOT, SZABADSÁGOT, SZERETETET, JÓLÉTET, GAZDAGSÁGOT...
És ehhez elég naponta egy kis idő, hogy saját magunkkal foglalkozzunk.

Ezért kérlek BENNETEKET, hogy csatlakozzatok hozzám

minden este 22:00 órakor

és minden este közösen a BOLDOGSÁG-on meditáljunk.
Csak ez lesz minden este, mert ha a BOLDOGSÁG mindig jelen van az életünkben, akkor bármit megtehetünk, bármit teremthetünk, hiszen ÖSSZHANG van bennünk.

És tudom, hogy ezzel a mindennapos magammal való foglalkozással, olyan energiákat indítunk el, amivel tényleg megvalósítjuk azokat a gondolatokat, amivel jobbá válik mindannyiunk élete.

Kérlek Benneteket, hogy legyetek velem, és vonjátok be azokat a lelkeket, akik fogékonyak a mi gondolatainkra.

SZERETLEK BENNETEKET :)

NAMASTE :)Minden nap :)

este 10-kor :)))Minden nap

mindnyájan EGYidőben :)
minden este 22-kor szeretettel várlak Benneteket, meditáljunk együtt :)
Szeretettel: ÖbiKöszönöm!

Köszönöm hogy válaszoltál,és mindenkinek aki gondol rá.Ma hallottam hogy egész jól viseli a sugárkezelést.Drága Kormorán

és Mindenki :)
Este meditáljunk Ildikó egészségéért és pozitív hozzáállásáért. Egyúttal nagyon nagy szeretettel gondoljunk azokra a szeretteinkre és önmagunkra is, akik valamilyen egészségügyi feladat megoldása előtt állnak. Javaslom a könyvben beleolvasni vagy a filmben belenézni abba a fejezetbe, amikor a repülőgép balesetből felépült férfi meséli el történetét.
Drága Kormorán :)
A meditáció lényege, hogy ellazult állapotban légy. Amikor másik embernek segítünk, akkor egyszerűen hatalmas szeretet energiát küldünk felé. Ez hogy lehetséges? gondolatban felidézed az arcát, azokat a pillanatokat amik boldogsággal töltenek el. Bármit tehetsz, segítesz rajta. Simogasd az arcát, öleld meg... Ha azt gondolod magadban vagy mantrázgatod, hogy egészséges vagyok, egészséges vagy, boldog vagyok, boldog vagy, akkor ezeket az energiákat sugárzod ki a világba. Ha pedig nem ismered, mint például én, akkor egyszerűen elképzelem hogy van egy lány a világban, aki segítséget kér. Mert általad ő kérte a segítséget. És mivel őt is Isten teremtette, nekem testvérem. Így már sokkal könnyebb szeretni egy számomra ismeretlen embert.

Amikor pedig magunkat tisztítjuk, akkor a gondolatnélküliséggel. Először nem fog sikerülni, mert az ego dolgozik az ellazult állapotban is. Hagyni kell a gondolatokat jönni, aztán szépen el lehet engedni, például egy olyan gondolattal, hogy elfogadlak, és elengedlek. Magától fog távozni, és egy másik jön helyette. Minél többet meditálunk, a két gondolat között egyre nagyobb lesz a csend. Aztán azt vesszük észre, hogy időnként eltelik fél, egy óra, mintha egy pillanat lett volna. Ez csodálatos :)

Ajánlok egy másik technikát is, ezt napközben, hogy amikor rá gondolsz, akkor hoo'ponopozzál. Erről rengeteg írást találsz itt az oldalon, szenzációsak.

Este szeretettel várlak Benneteket :)Drága Neytiri :)

Örömöm határtalan :)SEGITSÉGKÉRÉS!Szia Öbike,és Midenki!

A segitségeteket szeretném kérni. Egy nagyon kedves ismerősöm(és munkatársam egyben), nagyon beteg. Kb.4 hónapja daganatot találtak az agyában, ami miatt nem birja mozgatni a jobb kezét, lábát alig. 3 hónappal ezelőtt megműtötték, de csak egy részét sikerült eltávolitani a daganatnak, mert körülvesz egy idegszálat. Állapota picit javult,majd mostanra újra romlani kezdett. A daganat másik felét most próbálják sugarazással zsugoritani. Most is kórházban van. Végig pozitivan állt a dologhoz. Ő is ismeri valamilyen szinten a Titkot, de most kezdi feladni. K.Ildikónak hivják, a 30-as évei elején járó gönyörü fiatal, szőke göndörhajú nő. Sajnos képet nem tudok róla feltenni.
Kérlek benneteket, gondoljunk rá esténként, vagy gyakrabban. Képzeljük el újra egészségesen és vidáman.

Öbike, lenne egy kérdésem: konkrétan hogyan csináljam az esti meditációt, hogy én is segiteni tudjak vele?
Elöre is köszönöm mindenkinek!
MeliÖbi! :)

Csoda ez a zene! Köszönöm! :)
Este Veletek leszek!!!Közös meditáció :)

Ma is szeretettel várlak Benneteket este 22 órakor :)ajánlat az esti meditációhoz :)

ha szükséged van zenére, hogy ki tudd kapcsolni magadat, akkor nagyon nagy szeretettel ajánlok egy csodát Nektek. Egy drága Secretes társunk vágyainak megvalósulása:


Erre a zenére és látványra csodák fognak történni Veled :)

Végtelen szeretettel: Örökös Boldogság :)Szeretettel várlak Benneteket

minden este 22 órakor közös meditálásra :)
Két éve kezdtük el az oldalon a közös meditálást, elmondhatom hogy sokunkra nagyon hatékony hatással volt.
Felfrissítem ezt a fórumot, mert TUDOM, és TAPASZTALOM hogy a meditációval az élet olyan írányba kerül, ahol könnyebben megértjük a "miérteket". Elérjük azokat a tapasztalásokat, amikor a Teremtés már nem görcsös, hanem könnyed és elfogadóvá válik. Amikor a szinkronicitások egymást érik, és az ember álla folyamatosan leesik :D

Kérlek hogy a meditációd könnyed legyen. Ha tudod, akkor engedd el magad, lazán és könnyedén. Engedd el a gondolatokat, hagyd hogy minden történjen úgy, ahogy történik. Amikor pedig olyan gondolatok jönnek, amelyek esetleg feszültséget okoznának a testedben, mond magadnak, mint egy mantrát: szeretem magam, szeretem magam, szeretem magam. Ezzel fel fogsz oldani mindent, ami feszültséget okozna.
Minden nap 20 percet meditálunk. Aki ismeri a tm technikát, vagy más csodálatosan hatékony technikát gyakorol, akkor abban, ha pedig nem ismersz, akkor vagy lazulj el a csendben, vagy pedig tegyél fel egy szép meditációs zenét, vagy természeti hangokat halkan.
Itt az oldalon évek alatt nagyon sok jó cikk született a meditációval kapcsolatban, kérlek keressél rá.

Találkozunk az EGYSÉGBEN, az Univerzális Mindenségben :)
Addig is mosolygós szép estét kívánok :)
Örökös BoldogságSzia Öbike!

Köszönjük, remélem Gyula addigra mehet emberek közé....már 3 hete itthon van...fizikailag napról napra erősebb....kezd visszarázódni a való életbe, és ez jó:)..picit megviseli, hogy a korábban 100 kg-ós erősember most átmenetileg lábadozik, de ezen nem csodálkozom, azért férfiból van ő is....ha edzhet majd, ez is rendbe jön:)...furcsa, rajtam most jön ki az elmúlt 2,5 hónap....szörnyen fáradt vagyok....de túléltük és a szerelmünk is túlélte...és ez minden nap új erőt ad, hogy tudom, honnan jöttünk ki:))
Univerzum-puszedli: GabiDrágáim :)

Este újra együtt egyidőben MAGUNKÉRT, EGÉSZSÉGÜNKÉRT, BOLDOGSÁGUNKÉRT és a SZERETTEINKÉRT és a lakóhelyünként:)
Simisimi Földanya :)))
És ha van kedvetek, akkor varázsoljatok velem Ti is aranyat Földünk olyan lakosainak, akiknek szükségük van a segítségre :)))
Szeretettel: Öbike :)Drága Gabi és Gyula :)

Itt is írom, hogy bízom benne találkozunk 6-án a Margitszigeten :)
Szeretettel: Öbike

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)10milliós lánykérés:)

Gyula 3 napja itthon......pihentünk végre egy picit....ránk fért...Szuperül vagyunk, Gyula, aki egyébként kempo vb bajnok volt, most anyuék lépcsőjén a le-fel járástól izomlázat kapott:))) és sírunk a voldogságtól, hogy meg tud egyedül inni egy pohár vizet...., de ezen kívül semmi baja, erősödik....és további fantasztikus felismerései vannak, ez segít legtöbbet a gyógyulásnak....meg ti és a gondolataitok:))...egyszercsak le fogja majd ő is írni ezeket....kedden este vissza kell még feküdnie az intenzívre, ct, röntgen...stb.....de hét végén végleg hazaengedik....Nem is figyeltem, hogy 25.-e 10millás nap:)....Gyula sem tudta ezt, de hónapokkal ezelőtt eldöntötte már, hogy 07.25.-e nagy nap lesz..... aznap engedték ki a kórházból először...és MEGKÉRTE A KEZEM:)))...a budakeszi erdő mélyén:)....persze hatalmas igent mondtam....hát mi ilyeneket csináltunk a 10milliós napon:))
Kívánok nektek is ilyen mély érzésekkel teli napokat......
Hála nektek, az univerzumnak és mindent KÖSZÖNÜNK....Gyula végre megértette, hogy őt ismeretlenül is szeretik, csak úgy...és gondolnak rá.....ezen pityereg néha, mert olyan jóóó:)))
Hát ti ezt adtátok neki....és ez a legtöbb....
Óriás ölelés mindenkinek...
Hgabi, TgyulaHAZAMEGYÜNK AZ INTENZÍVRŐL!!!!!:)))))

sziasztok!
Azért tűntem el picit, mert mióta Gyula nincs lélegeztetőgépen, egyfolytában dumálunk....végre....sok meghatódott, megkönnyebülős sírás és érzelmi vihar...de nagyon fontos felismeréseké volt a múlt hét....Gyula a tesén kívül mostmár a lelkén is dolgozik...nagyon bátren csinálja...rengeteg régi sérelmet és elfolytást engedett el.....persze ebben a prananadis kezelések is sokat segítettek, elinditották a lavinát:)...ettől először mindenki megijed picit, Gyula is, de amikor megtapasztalja az ember, hogy ez mindig jót hoz, akkor engedi...és ő is engedte:)))....így a múlt héten túl voltunk több nagyon magas lázrohamon....és rohamos gyógyulási folyamaton....nagyon érdekes látni, amikor a vonzásnak fizikai megnyilvánulásai vannak:)...a külső sebei, csövek helye..stb, olyan gyorsan gyógyulnak, mint egy scifi filmben:))))az ufóknak....és mindez persze azért van, mert bent, a gondolataival teszi ezt:))...és a szeretet ereje...hát ezt persze mindig mondogatja az ember...de igy kézzelfoghatóan látni...na az fantasztikus...én már megélhettem ezt, 21 évesen 4 hónapot tölöttem kórházban, újjászülettem én is akkor...Gyula meg most...nagy hálőt érzünk, hogy megélhettük mindezt....annyira sokat jelent ilyenkor a szeretet, a pozitív rezgés a betegeknek....szomorú azt látni, hogy az intenzíven Gyula ágya felett lógott egyedül olyan kép, amit a szerettei csináltak, fotókkal, rajzokkal, "szeretünk"felírattal....stb....és rengeteget ültem ott...a többi betegnél semmi....a szomszéd szobában meg is halt tegnap egy férfi ugyanazzal a bajjal, mint Gyulának volt...mesélte Gyula. hogy hallotta, hogy a család folyamatosan "sírt" az ágya mellet....hát ennyit erről....isten nyugosztalja....
De a lényeg....pénteken HAZAMEGYÜNK AZ INTENZÍVRŐL!!!!!!!!!!!!! 27 nap után:))))
Már csak erre gondolunk...szinte nem is vagyunk a kórházban:))))
Köszönöm nektek megint, még mindig a rengeteg jót, szeretetet.....Gyula ma beszélt:)

Képzeljétek - bár már nyilván elképzeltétek ti is eddig is, ezzel segítve Gyulának - hogy ma tényleg levették a lélegeztetőgépről, ami elképesztő!!!Főleg, hogy elárulta, hogy végig "füllentett" nekünk múlt hét szerda óta arról, hogy orvos mondta neki, hogy hétfőn leveszik a gépről...nem mondta ezt az égvilágon neki senki....csak ő döntött így, és nekünk is ezt mondta....:)ÉS MEGCSINÁLTA!!! Kell ennél nagyobb bizonyíték bárkinek arról, mi is a vonzás és hogyan működik??
Imádom őt azért (is), hogy így képes teremteni...és titeket is, hogy ebben segítettétek.....sokat öröm-sírtunk ma együtt a megkönnyebüléstől....egész nap áradozott arról, mennyire csodálatos az élet, és köszöni, hogy ő ezt is megélhette....bár eddig is tudta ezt, de ez hatalmas megerősítés volt....
szóval ezt hozta a mai nap, az életünk....Remélem Gyula története és küzdelme ad erőt és hitet azoknak, akiknek most van rá szükségük.....alig várom, hogy ő maga írjon nektek:))))
És aug. végén ott leszünk a Margit-szigeten:))))
soknagyszeretetölelés mindenkinek.
G+GYDrágáim :)

Este újra együtt egyidőben MAGUNKÉRT, EGÉSZSÉGÜNKÉRT, BOLDOGSÁGUNKÉRT és a SZERETTEINKÉRT :)
Simisimi Földanya :)))
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Drága Gabi :)

Szuuuuuper :) Ma este is este 22-kor újra együtt egyidőben :))
Augusztus végére tervezem a következő Országos Margitszigeti Secret találkozót. Ott találkozunk :))))
Hajrááááááá :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Ez fantasztikus!

Szinte látom magam előtt,hogy Gyula óráról-órára jobban van,és látom az orvosok arcán a döbbenetet.Ez egy csoda!Ami bennünk van!

Millió ölelés nektek!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettAnnyira csodás ez az egész!

Igen, ez így van, hogy sikerült, továbbra is gondolunk Rátok és Gyulád jól van, egészséges.
Tegnap a Mato bulin is akkora erőt, energiát éreztem magunkban, hogy tudom, mindenre képesek vagyunk.
És ez rajtunk múlik, hisz csodálatos ez a csapat és minden egyes tagja is az!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryHurrááááá

Hétfőn vagy kedden leveszik Gyulát a lélegeztetőgépről!!!Az orvosok nem is értik, hogyan jutott el idáig....de mi értjük és ez a lényeg...tegnap mondtam neki, hogy ez csoda, hogy idáig eljutott, erre azt írta, hogy ő maga egy csoda:)))..fantasztikus bizonyíték ez megint arra, hogy TÉNYLEG AZ VAN, AMIRE VÁGYUNK, AMIRE GONDOLUNK, ÉS AMIBEN HISZÜNK, ÉREZZÜK....:)))
Hát ilyen a vonzás...mindenkinek azt tudom ajánlani,ha beteg és ne adj'isten halálhírét keltik, semmiképpen ne higgye ezt el az orvosoknak:)...ez az egyik kulcsa a gyógyulásnak szerintem.....
Mindenkinek nagyon kössz, aki egyszer is gondolt Gyulára egészségesként...ez volt a legfontosabb....MEGCSINÁLTUK!!!!....
szeretet és ölelés mindenkinekIdézeteitek:)

Minden reggel kiválasztok néhányat az idéezetes fórumról.....Leírom és beviszem Gyulámnak a kórházba....Ezzel is rengetetget segítetek ám:)...
univerzumpusz MindenkinekAnettnek is...

Anett, neked is köszönöm....rengeteg erőt adtok nekem és Gyulának is......ez a világon a legnagyobb dolog.....mindannyiotokra hatalmas szeretettel gondolok ám :)...Köszönöm a mindenségnek, hogy bevonzottuk egymást.....
üdv GabiDrága Gabi!

Annyira jó olvasni,hogy a párod napról-napra jobban van!Sokat gondolok rátok,mint nagyon boldog és egészséges párra.

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettSzuper hát:)

Ott leszünk...ez tuti:)))....
univerzumpusz:)Szuper :)

Én már izgatottan várom a személyes találkozásunkat :))))))
Hajrá egészség :))))
És milyen tök jó lesz, hogy ha még a nyáron egyik secretes baráti találkozón már Ti is ott lesztek :)
Ölelés és mosoly :) Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Óriási előre lépé!!!!!!

...ma óriási előrelépés történt....Gyula közölte írásban, hogy rengeteget gondolkodik...és rájött, hogy ez a betegség nem is egy szörnyű, rossz állapot, hanem jó, ami segít neki az álmaihoz, vágyihoz közelebb kerülni...ez fantasztikus....persze mi vonzás-funok nem csodálkozunk ugye azon, hogy amióta erre jutott és közölte, hogy ő boldog, azóta már csak 50%-ban a gép lélegezteti a többi légzés saját....:))))).....és tudom, hogy innnentől rohamosan fog gyógyulni.....
és ír majd nekünk okosakat:)....egyébként is zseniálisan ír.....
szóval kössz, és mindenkinek hatalmas univerzumöleléééééést:)))))))))))...mindannyiotokra boldog emberként gondolok.....nem is tudnék másként...DRága Gabi:-))

Nagyon-nagyon boldog vagyok!!!!
Sokat gondolok Rátok:-)
Szeretettel: Ercsike:)

Nemnsokára ő mondja majd el neked is:).....alig várom.....szuper jó dolog lesz....
és hála, meg uiverzumpusz neked
gDrága Gabi :)

Csodás hírek :) Veletek vagyunk mindannyian :)
Továbbra is küldjük szeretetünk és drukkolunk Nektek :)
Én nagyon kiwi vagyok ám, hogy Gyuszi mit talált ki, amiben mi is részt vehetünk :)))
Szeretettel ölellek Benneteket: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)