Vágytabló! Sarti vár!

secretValamikor szeptemberben elkészítettem a filmből is ismert vágytablómat. Teleraktam tengerparti nyaralós és utazós képpel, Egyiptom, Görögország, Kína, Peru, India, valamint a terápiás-hivatásra vonatkozó vágyaimmal. És jönnek is szépen sorban. A szakmai sikerek beindultak, és az utazás is elkezdődik.
Holnap délben indulok egy hetes nyaralásra Sartiba (Görögország). Érintetlen táj, kristálytiszta, zöldbe váltó türkizkék tenger, finom homokos part. A sziklás részen apálykor a sziklák kiemelkednek a vízből, és az esti holdfénynél vadregényes a táj. Már nagyon várom!!!!!!! Szervezett csoportos út, önismereti színházterápiás, Hellingeres közös zenélős programokkal, hajókirándulás, a Meteora-nézés, és a csodálatos naplemente és napfelkelte a Narancsparton. Persze Ouzó, és görög-est meg minden más, ami jól esik! :-) az elemek csodálatos összhangjával feltöltődve, s mint azt Drága Lélektársam mondta, "Görög Istennőként" 13-án érkezem vissza.
Valószínű, hogy Egyiptomba is elmegyek augusztus végén, a rávalót még teremtem magamnak. Februárban pedig Kína, aztán hamarosan Peru. Mindent a maga idejében, amikor már fogadókész vagyok, amikor mindent fel tudok dolgozni. Régóta tart, de tavaly október óta egyre sűrűbben hihetetlen megtapasztalásaim vannak, olyan mintha kiszabadult volna a nagy szellem a palackból. Tegnapelőtt pl. egy ölelés annyira megpörgette a szívcsakrámat, hogy a felszakadó emlékképek mélységétől félórás zokogásban törtem ki, s még mindig könnyes szemmel idézem fel.
Most rövid időre elköszönök, Sarti vár!
Mindenkinek kívánom, hogy csakúgy mint én, élje át a csodáról csodára lépkedés felemelő pillanatait!
Sok-sok fényt, szeretetet és ölelést küldök Mindenkinek!

Hozzászólásokjuuuj de jó :)

Nagyon sokat gondoltam ám rád :) örömmel és szeretettel, kívánva neked nagyon sok csodát :)
Kiváncsian várjuk a beszámolódat ahogy Jutkánk is írta ;)
Ölellek Drága Katám :) Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Hankara :)

Élménybeszámoló?????????
Már ami publikus :)))))))

Jutka :-)Visszajöttem!

Sziasztok!
Lélekben egyelőre még a tenger ringató simogatásában a nappal kacérkodva, de fizikai testtel kissé lelassulva már itt vagyok. Tegnap érkeztem.
Rövid, zsúfoltan tartalmas, bulizós és mély volt! Még feldolgozásos fázisban van minden, de érzem, ide visszamegyek.
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Imádok ilyen sikertörténeteket olvasni! Mienk az UNIVERZUM!:)

Hankarám, hála NEKED, ez a napom is bearanyozódott!

:)

Szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Ez igen!!!!!!!!!!!!!!

Hankara drágám!!!!!!!!!!! Ehhez nincs mit szólnom...csodálatos vagy és veled örülök a teremtéseidnek:)))))))))

Ölellek és csak így tovább!!!!!!!!!!

Evelyn:)Drága Hankara! Csodás nyaralás kívánok Neked!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Hankarám...

Érezd magad nagyon jól ! És néha gondolj Ránk !!! Most küldök egy nagy ölelést és sok-sok puszit !!!!Drága Hankara!

Én is ölellek!Nyuszika!

Köszönöm Neked, és viszont kívánom!

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Drága Hankara!

Gratulálok a teremtéseidhez!A nyaralásod legyen csodálatos!

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"