A mi történetünk innen is, onnan is...

„- mily szerencsések vagyunk, te meg én,
hisz otthonunk az időtlenség: az örök Most
illatos hegyeiről ereszkedünk alá
hogy születés és halál
misztériumába mártózzunk
egy napra (vagy még annyira se tán)”
E.E. Cummings

Az ember, ha egyedül van, keres. Egy tekintetet, egy mosolyt, egy hangot, egy érzést.
Még ha állítja is, hogy nem így van, tudat alatt, a háttérben, minden nap minden percében csak keres. Mert bár hazudja magának, hogy jó egyedül, hogy boldogságához nem hiányzik egy másik, akit szerethet és aki viszont szereti, belül a szíve mélyén mégis szüntelenül csak keres. Egy tekintetet, egy mosolyt, egy hangot, egy érzést.
Így tettem én is. Boldognak, kiegyensúlyozottnak éreztem magam. Úgy éreztem, nincs szükségem senkire és semmire ahhoz, hogy minden pillanatban a boldogságot válasszam. De a szívemben, ott a legmélyén mégis vágytam. Egy tekintetere, egy mosolyra, egy hangra, egy érzésre.
Tudtam, ha vidám, boldog és kiegyensúlyozott társat akarok találni magamnak, nekem is vidámnak,boldognak és kiegyensúlyozottnak kell lennem. Tudtam, ha szerelmet akarok találni, nekem is szerelmesnek kell lennem. Magának a Szerelemnek kell lennem! Hát az lettem. Szerelmes lettem a világba! Szerelmes lettem a felhőkbe, a csillagokba, a kék égbe, a madarakba, a fákba. Én lettem maga a Szerelem! S egyre csak kerestem! Egy tekintetet, egy mosolyt, egy hangot, egy érzést.
S akkor jött egy tekintet. Rám csillant! Láttam benne valamit, de a szívem mélyén éreztem: ez még nem az a tekintet. Így hát tovább kerestem. Egy tekintetet, egy mosolyt, egy hangot, egy érzést.
S akkor jött egy mosoly. Rám villant! Láttam benne valamit, de a szívem mélyén éreztem: ez még nem az a mosoly. Így hát tovább kerestem. Egy tekintetet, egy mosolyt, egy hangot, egy érzést.
Tudtam, hogy a Vonzás működik. Tudtam, hogy amit kértem már úton van. Éreztem, hogy közelít, egyre csak közelít, és még mindig kerestem. Egy tekintetet, egy mosolyt, egy hangot, egy érzést.
Tudod, a Vonzás Törvényében az az igazán izgalmas, hogy bár érzed, hogy az Univerzum éppen kézbesíteni készül valamit a megrendelt csomagjaid közül, de sokszor csak az utolsó pillanatokban válik nyilvánvalóvá számodra is, hogy éppen melyiket. És én csak kerestem. Egy tekintetet, egy mosolyt, egy hangot, egy érzést.
Aznap éreztem, hogy valami érkezik. Az Érzelmi Vezérlőrendszerem folyamatosan küldte a jeleket. Olyan csodálatosan jól éreztem magam, mint már régen. Minden hatásnak, ami aznap ért, felhőtlenül örültem. Örömteli várakozás kerített hatalmába, és szenvedély, és szerelem! Éreztem, hogy valami érkezik. S csak kerestem. Egy tekintet, egy mosolyt, egy hangot, egy érzést.
S mikor a legkevésbé számítasz rá, a Csoda megtörténik! Mikor épp nincs is tudatodban, hogy még mindig keresel, a válasz egyszer csak megérkezik. Az Univerzumnak ráadásul még humorérzéke is van! Mert hiszen kerestem! Egy tekintetet, egy mosolyt, egy hangot, egy érzést.
Hát, azt üzente: „Hallgass!” S elnémított percekre. Skype-konferencia, amit hallok, de beleszólni nem tudok, mert a mikrofonom néma. S csak kerestem! Egy tekintetet, egy mosolyt, egy hangot, egy...
… egy HANGOT!!!
S csak hallgattam! S csak éreztem! Kié e mézédes, puha, bársonyos hang? Kié e vidám, csilingelő nevetés? Kitől szállnak felém e mosollyal átitatott, kellemes, megnyugtató dallamú szavak?
S mit érzek a gyomrom környékén?
S csak hallgattam! S csak éreztem! S már fel sem merült bennem, hogy keresek! Egy tekintetet, egy mosolyt, egy hangot, egy érzést.
Tekintet, mosoly? E hang mellett bármilyen lehet. E hang mellet, mely lelkemet átjárva szívemet
simogatja, sugározhat-e mást mint szépséget? A hang, mely éjszakákon át felolvassa nekem kedvenc verseit, meséit, melyek többsége nekem is kedvenceim közé tartozik, vajon milyen lélekből dalol?

Tekintet, mosoly, hang... s az érzés...
… szerelem?
… szerelem?!
… szerelem!
SZEEEREEELEEEM!!!

Hol az éjszaka hajnalba veszett,
Hol a hangod már nem remegett.
Hol a csillagok nekünk ragyogtak,
Hol a szemed csak engem símogat.
Hol a karom csak téged ölel,
Hol a Te vágyad,Bennem gyúl fel.
Hol a mosolyod Nekem szól,
Hol a hangom csak Neked dalol.

Ott várok Rád nyugodtan, csendben,
Ott állok majd levetkőzötten.
Ott vet le lelkem minden páncélruhát,
Ott,de csakis ott hallhatjuk Szerelmünk indulóját!

.....Ez pár hónapja kezdődhetett....

Egy könyv,mely a kezem ügyébe akadt,azt tanácsolta,rendeljem meg magamnak.Mivel a hölgy pontokba szedte,hát én is azt tettem.
Akkor még egy másik kötelék foglya voltam.Azért írom így,mert béklyóban éreztem magam.Szóval kitaláltam:

1. Legyen barna bőrű,barna hajú,barna szemű.
2. Ne cigarettázzon.
3. Közelítsen a vegetáriánizmushoz.
4. Ne nagyon igyon alkoholt.
5. Legyen hasonló az érdeklődési körünk.
6. Érdekelje az ezotéria.
7. Legyen spirituális gondolkodású.
8. Nagyon szeressen,hogy viszont szerethessem.
9. Legyen jó vele a szex.

Hát feladtam a kilenc pontos megrendelést.Csupán vicc volt az egész,el is felejtettem.Telt-múlt az idő,szabadultam rabságomból,s megismertem
Valakit.Egy,csupán egy randi volt.De az csudajó.Akkor éreztem először,hogy Nekem is lehet jó.!Én is kaphatok olyat,amitől lebegek.Tudtam,nem férünk bele egymás életébe,ezért nem is terveztem igazán a folytatást.Csak Andris barátomnak mondtam,hogy nagyon hiányzik,mert annyira jó volt vele.Ő azt válaszolta:

-Ne rá koncentrálj,hanem az érzésre,amit vele éreztél.Hogy milyen boldog voltál.-Hát így tettem,rezgéseim erre irányítottam.Csak mosolyogtam,csak mosolyogtam.

Aztán ahogy olvasgattam a beírásokat,megláttam két sort,mely a szívemig hatolt.Akkor tudtam,ezzel a fiúval még beszélni fogok.Szerettem volna véleményét hallani,erről-arról hogyan gondolkodik.Elkezdtem írogatni is.
Jól éreztem magam,sőt, egyre jobban.Csak mosolyogtam meghatottan.
Egy este kitaláltuk közösen veletek,hogy konferenciát tartunk.Hmmm.Érdekes volt..Csak négy mikrofon működött.Drága Csillagvirágunk,Biznisz,Álomkereső és Én voltunk az éterben.A többiek csak hallottak bennünket,s mi nagyokat derültünk ezen.
Éjszakába nyúlóan nevetgéltünk,mert a két fiú néha el-eltűnt valahol útközben.Akkor még nam nagyon tudtam kivel beszélgetek,csak annyi jött le,hogy hogy mind nagyon kedvesek,s végre önfeledten nevethetek....

Hajnali fél kettő körül ketten maradtunk,s úgy gondoltuk,nem megyünk még aludni.Akkor már tudtam:Ő az.Ő,akivel már régen várom a pillanatot.Hangja dallama rabulejtett,e gyönyörű zeneszó reggelig nem is engedett.Nehezen köszöntünk el egymástól.S ez így ment négy éjszakán,s öt napon át.
Nagy-nagy lelkifurdalásom volt,hiszen ő minden reggel korán dolgozott.
Ám az együtt töltött percek ,órák,pillanatok oly gyönyörűek voltak,oly szárnyalóak,hogy vágyaim legyőzték az ész érvét.
Beszéltünk zenéről.könyvről,versről,világról,emberekről,történetekről,szexről,
párkapcsolatról.Véleményünk döbbenetesen egyezett.
-Létezik ilyen?-többször kérdeztem Őt is,magam is, de már választ nem vártam.Csak annyit írtam Andrisnak:

- Andris kaptam egy Sanyit!!!!

Mikor egyszerre írtuk és mondtuk ki ugyan ugyanazon szavakat,s gondolataink egyek lettek,már tudtam,hogy a válasz megérkezett.
Éjjel skype,nappal sms,csak így bírtuk egymás nélkül a perceket.Vasárnap találkozó volt.Mi duplán izgultunk,hisz akkor láttuk egymást először.Térdem már úgy remegett,hogy talpon állni is nehezemre esett.Végre ideért!Végre megérkezett!
S mint a fuldokló ugrottam nyakába én,ha két karja nem ölel,hát biz' Isten elesem.Kérdésem csak egy volt:Hol jártál idáig? S csak szorítottuk egymást kifulladásig..A többit már Ti is láttátok.Az univerzum
szállított,a kilenc pontos csomag,maradéktalanul megérkezett.
Rezgéseink azóta csak növekednek,boldog vagyok,mosolygok, és köszönetet mondok nektek!A szeretetért,sok csillogó tekintetért,hogy szorítotok nelünk,hogy meghallgattok,de legfőképpen azért,mert Vagytok! Itt, most, Nekünk!!

Címkék:


köszönöm,hogy megtaláltalak- VELETEK lenni JÓ.

Nagyon sokat segítetek,hogy a jelent a helyén tudjam kezelni.Normális dolognak tartjátok,hogy a jövőbeni párommal kapcsolatos megredelésem megegyezik majdnem teljesen a volt párommal.Most is jóban vagyunk, beszélünk mindenről(energia,kapcsolat,stb).Sodródunk a mindennapokkal ,és atudatosság a boldogsággal eggyütt kiszorult a kapcsolatunkból,és összekeveredett minden.Ami megtörtént az a mult tudom.Ha már megtapasztaltátok mondjátok meg ,TI a türelmetlenséget és az izgtott várakozást miként kezelhetném.Bármit kérek minden

Bármit kérek minden teljesül?Megtanítanál?Kedves Angel-a :-)

Ugye,hogy mennyire tud az Uni?
Nem győzök csodálkozni rajta,és mindig résen kell legyek,mert bármit kérek,minden teljesül:-)))
Csak észre kell venni:-)
Tiszta szívemből örülök Nektek!
Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!
Sok szeretettel: ErcsikeDrága Kedves Lolli:-))

Nagyon-nagyon,teljes szívemből szurkolok Nektek!!!!!!!
Nagy-nagy ölelésem: Ercsike:-)))))))))))))))))Édes Julcsikám:-)

Annyira örülök,hogy ezt írod:-)
Jó látni,hogy milyen sok ember van még rajtunk kívül,aki ugyanígy
találta meg élete szerelmét,ahogyan mi.
Akik akkor ott voltak,amikor először találkoztunk,meg tudják mondani,hogy
remegő kézzel és lábbal várta,hogy végre magamhoz ölelhessem.
Mindegy volt,hogyan néz ki,mindegy volt mi van rajta,mert a lelkét már ismertem,s tudtam,hogy egy az enyémmel.Csodálatos dolog.Rendszeresen élem újra a pillanatot mind a mai napig,mert olyan csodás
érzés.És gyönyörűség Vele élni.
Köszönöm,amit írtál...
Nagy ölelés Neked: ErcsiKedves Lollipop!

Idéznélek:
"...Józsi kitartása, és türelme, rengeteg erőt ad nekem, hogy végleg megváljak önromboló szokásaimtól."
A szó jó értelmében nagyon irigylem ezt a Józsi gyereket!:)Nagyon érdekes volt a mi

Nagyon érdekes volt a mi megismerkedésünk is a párommal.
Csak utólag jöttem rá, hogy mennyire meg volt rendezve minden. Az UNI szépen összerakosgatta a puzzle darabkákat.
Én is programoztam párt magamnak, méghozzá május elseje hetére. Pont akkor nem volt semmi, legalább is nem ismertem fel, hogy ott van. Igaziból április közepén ott volt már az életemben és május közepére döbbentünk rá, hogy imádjuk egymást. A kocka el volt vetve. Pontosan olyan ő, mint amilyet kértem, külsőleg és belsőleg is. Végül is, ha az idő átlagában gondolkodom, pont akkor jött el az életembe, mikorra kértem. Voltak akadályoztatások, de mostmár minden stabil közöttünk és gyönyörű. Imádjuk egymást.
Amikor kiküldtem a vágyamat, nem tettem semmit. A dologról el is feledkeztem, mikor egyszer csak bevillant a felismerés, hogy szerelmes vagyok és nem reménytelenül. Huh!
Szerintem az UNI úgy gondolja, hogy elküldi a Kedvest, ha érettek vagyunk a fogadására.

"Ha veszel, megtelik a kezed, ha adsz, megtelik a szíved"Én is csatlakozom a szerelem fonalára :D

A szerelmi megrendelésemet tavaly adtam le.
Nem volt konkrét elképzelésem, csak pár fő dologban.
Nagyon megtetszett Péter, de a kapcsolat nem jött létre, mert a srác lelkileg nem volt rendben.
Aztán nehezen, de lezártam a dolgot, és utána párszor programoztam alfában, hogy olyan személyiségű párt találok mint Péter, csak lelkileg sokkal egészségesebb. Meg talán még pár megerősítést tettem hozzá.
És elfelejtettem az egészet.
Telt múlt az idő. Eltelt azóta egy év, most 4 hete találkoztam először az én Józsimmal.
Józsi 1 éve jött fel vidékről Pestre, azóta él itt.
Meg kell mondjam nem hasonlít Péterre egy grammot sem, sőt az egyéniségük is más, de a személyiségük ugyanaz. A pillanatban találkoztunk könnyedén. És a véletlen?! Józsi ugyanabban a buszmegállóban csókolt meg először, ahol Péterrel ölelkeztem. :D
Az eltelt egy év tükrében - amíg sokat randiztam, csalódtam- nagyon nehéz volt elfogadnom, hogy nem kell tovább kűzdenem, de Józsi kitartása, és türelme, rengeteg erőt ad nekem, hogy végleg megváljak önromboló szokásaimtól.
Utólag visszatekintve, ha még egyszer átgondolhatnám a dolgokat, akkor arra jutnék, hogy nem kell lázasan keresni, a hozzánk való előbb utóbb bizonyosan előbukkan.

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
lollipopDrága Ercsike!

Én csak most láttam ezt a beírást... és de jó volt olvasni!
Minden szavad átéreztem,mert ugyanezt éltem meg a párommal 6 éve!
Még nincs arca,csak hangja... de tudod,hogy Ő az....
éjjel telefon,nappal sms... és az a vibráló érzés a szívedben,egész testedben... az a villanás... akárhányszor jelez a telefon,hogy új sms érkezett!
Az izgalom,hogy pár óra és végre megláthatod,tapinthatod akivel eddig csak az éteren keresztül voltál egy...
Aztán a találkozás... mikor először öleled,csókolod,aztán nézed meg,ki is Ő?
Hjaj... szép is emlékezni,újra élni a pillanatot!
Sok boldogságot nektek Drága!
Ölellek mindkettőtötek szeretettel:Julcsi
Szeresd magad,hogy mások is szerethessenek! :))Ebben egyet értünk.

csenge333
Már senki nem gondolja, hogy zenét hallgató kiscica vagy,PERSZE KIVÉTELEK MINDIG AKADNAK...Nem tetted rosszul,

csenge333
biztos a szerelem is megtalál majd itt.../Bár lehet, hogy elsősorban nem a lelkednek fog szólni és gyakorlatilag írhatsz majd minden "butaságot is", csak a fotód fog hajtani egyeseket...Ha egy helyes nő azt akarja, hogy ne a külsejével beszélgessenek, hanem vele, szerencsésebb nem felrakni a képet magunkról, de ez saját vélemény....

DE legalabb mostmar nem gondolja azt senki,h
egy zenet hallgato kiscica vagyok :D
Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!":)

Valoban kaptam bokot es olyan jol esik!
Regen kaptam mar...na jo,ez nem igaz (de akkor is nagyon jo)
Egyebkent gondolkoztam is rajta,h fel tegyem e,mert ugy voltam vele,h a lelkem szeretnem ,ha megismernek itt az emberek,
"a kolcsonapott ruha" nem sokat szamit..De aztan latva,h hanyan vallaljak magukat,en is felvallaltam magam!
Lehet,h rosszul tettem?

Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"Te már annyi bókot

csenge333
kaptál SHILA, hogy csak úgy "fürödhetsz" benne....Látod, a férfiak rögtön rákattannak az emberre, csak tegye fel a fotóját...Ercsike,

Akkor koszonom a bokot is :)

Joejt,
Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"Kedves Shila:-)

Persze,hogy Neked:-)

:-))))Ercsike,

Ezt nekem irtad? Mert ha igen,akkor koszonom!
Tudom,h igy van es hamarosan eljon...!
Erzem! CSak varakoztat! Vagy csak meg nem ertem meg ra...
Addig pedig turelmesen varok es fejlesztem magamban,h ha mar itt lesz,
ra tudjak hangolodni szivem minden szeretevel!

Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"Hú Kedves:-9

Új képed van,és milyen szép vagy!
Nagyon köszönjük,és kívánunk Neked is minden elképzelhető jót,
és azt,hogy akkor jöjjön hozzád,és Az, amikor és Aki a legjobb:-)))))))))))))))))
Sok szeretettel: Ercsike:)

Sziasztok!

Koszonom nektek a tortenetet,nagyszeru erzes,bizsergeto!
Az en parom is hamarosan eljon,tudom!

Sok szerelmet es boldogsagot Nektek,igy ismeretlenul is!

Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"Sokan nevetve kérdezik...

...csakugyan hiszel még a mesékben??? Igen, hiszek bennük, felelem, és nem szégyellem senki előtt. Béklyóink akkor vernek láncra, amikor elfelejtünk gyerekek lenni, elfelejtünk hinni a "mesékben", s ideszegezzük önmagunkat a szemnek látható világ sivár nyomorúságához. Én valami mást keresek. Egy álmot, egy mesét, az én álmomat, az én mesémet. A Tiétek gyönyörű, s lám, valóra vált. Gratulálok hozzá. Örömmel olvastam, hisz bizonyság minden sora arra nézve, hogy nem csak én egyedül álmodom, és biztosan nem is hiába. :))

Szeretettel:
L.A.Kedves Fuli! :)

Nagyon szépen köszönjük! :)))

Szeretettel,
Ercsike &
Álomkereső
Kedves Ercsike és

Kedves Ercsike és Álomkereső!

Nagyon örülök így ismeretlenül is, hogy egymásra találtatok.
A történet fantasztikus és mesébe illik.

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek.

Füliéreztem....

Annyira muszály voltam Rátok figyelni elejétől kezdve. Rajtatok kívül még 3 emberrel voltam így, Ágica azt mondta, hogy ezeken az oldalakon ez így működik. Aztán elolvastam a hálószobát, a bemutatkozásotokat, megnéztem a fotókat és most már szinte mindent tudok Rólatok. A legfontosabbat biztos, hogy nyíltszívű, értékes, gyönyörű, egymásnakvaló emberek vagytok és ez valami csoda, szeressétek egymást! Remélem hamarosan találkozunk! Ja, Ercsi arról a Románia melletti kisfaluról még beszéljünk, mert én is onnan jöttem valahonnan!
Puszi, ölelés, szeretettel: EryDrága Ery!!

Szabó Lőrinc mindkettőnk egyik legkedvencebb költője:))))))))))))))9
Köszönjük szépen:-))
A könnyeket is.
Millió pussz: ErcsikeDrága Ercsike és Álomkereső!

Én ezt az oldalt nem ismertem, de most egy domcsinak szóló utalást magamévá tettem és elolvastam, megkönnyeztem, meg sem próbálom megválaszolni, rábízom Goethe-re:

Szabó Lőrinc fordítása:

Ezer alakban rejtőzhetsz

Ezer alakban rejtőzhetsz előttem,
Csupa-Kedvesség, látom, mind te vagy;
futhatsz, csodák varázsfátylába szőtten,
s Csupa-Jelen, látom, hogy merre vagy.

A karcsú ciprus ifjú erejében,
Csupa-Szépség, felismerlek: te vagy;
a folyam zsongó hullámtengerében,
Csupa-Hízelgés, ott is csak te vagy.

Ha a szökellő vízsugár kibomlik,
Csupa-Játék, nekem az is te vagy,
a felhőben, amely épülve omlik,
te Csupa-Tánc, téged látlak: te vagy.

Rét szőnyegében ragyogó virágok:
te Csupa-Csillag, nekem mind te vagy;
hol ezerkarú repkényt kúszni látok,
óh, Csupa-Ölelés, ott is te vagy.

Mikor hajnal gyúl rőten a hegyekre,
Csupa-Vidámság, köszöntlek: te vagy;
a tiszta ég szent legét belehellve,
Csupa-Szív-Üdve, italom te vagy.

Tudásomnak, ha gondolom, ha érzem,
Csupa-Bölcsesség, forrása te vagy:
és mikor Allah száz nevét idézem,
minden nevének visszhangja te vagy.

Szeretettel: EryDrága Tündér!!

Mi köszönjük Neked,hogy olyat adhattunk,amely boldogsággal tölt el:-)
Légy csak szerelmes Önmagadba, az életbe, a szerelembe!!!
És jönni fog Ő is:-)))))
Boldogságot Neked is!!

Szeretettel: Ercsike & ÁlomkeresőKedves Ercsike és Álomkereső!

A hit azt jelenti, hogy hiszünk valamiben amit nem látunk,
és e hit jutalma, hogy megláthatjuk azt amiben hiszünk.
/Szent Ágoston/
Köszönöm nektek az élményt amit történetetek olvasása nyújtott. Gyönyörű! Megható! Megrendítő! Megkönnyeztem. Átéreztem. Általatok én is újra szerelmes lettem. Szerelmes a szerelembe, az életbe. Köszönöm nektek! Újra úgy rezgek, ahogy vágytam rezegni és hiszem, hogy ez mágnesként vonzza majd Őt is.
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
TündérCsillánk!!

Nagyon köszönjük,igyekszünk széppé tenni magunkat és egymást is:-)))
Sok-sok szeretettel és öleléssel:Ercsike & ÁlomkeresőA nyárfa gyönyörű...

Margitta!!! Gratula:-)

...a rezgését pedig magamon érzem,akárhányszor átölel Kedvesem:-)
Csodálatos!! Hát rezegj tovább,meglátod menni fog:-))))))))99
Nagy -nagy szeretettel:ErcsikeDrága Napsüti:-)

már olyan régen hallottam Rólad..
Köszön(öm)jük Neked,és érzem a Nap melegét,érzem a Napsütést!!!
Szeretettel ölellek:Ercsike