Hogyan teremtsünk pénzt?

Sziasztok!

Biztosan sokan láttátok már a Nők Lapján az alábbi cikket. Azért teszem ide "lopva", hátha sikerül meggazdagodnia mindenkinek, aki erre vár.

Sok sikert.

"Teremtsünk magunknak pénzt!
Nők Lapja Cafe
wt
2008. 05. 30.
A boldogságunk útjában sokszor az anyagi helyzetünk áll. Nem tudunk felhőtlenül örülni, ha a pénztárcánkban csak némi apró csörög, és a bankszámlakivonatunk végén is csak a nullákat látjuk.

A nyár közeledtével még nyomasztóbb lehet a pénztelenség, hiszen barátaink már a külföldi utazásokról áradoznak, és a ruhásszekrényünkben is elférne néhány új holmi. A gondolatok teremtőerejével kapcsolatban talán kevesen tudják, hogy a zsebünkbe is varázsolhatunk annyi pénzt, ami mosolyra görbítheti a szánkat.

Szeressük a pénzt!
A „pénzcsinálás” első szabálya, hogy szeretnünk kell magát a pénzt! Ha folyton úgy panaszkodunk, hogy „mindig az a mocskos pénz”, vagy „úgy utálom a pénzt”, akkor valóban távol tartjuk magunktól az aranytojást tojó tyúkot. Gondoljunk szeretettel a pénzre, akkor is, ha éppen nincs belőle. Amit szeretünk, az megjelenik az életünkben.

A teremtés első lépéseihez tűzzünk ki magunk elé célokat, és ebben az esetben ne fukarkodjunk az álmokkal, legyünk bátrak! Lehet, hogy elképzelhetetlennek tartunk például egy egyiptomi nyaralást, de próbáljuk meg bevonzani! Mint egy mantrát, mondogassuk magunkban naponta többször is: „hozzájutok a számomra szükséges összeghez” – és ebben a mondatban legyen benne, hogy mikorra, és hogy mennyi pénzre van szükségünk!

Tiszteljük a pénzt!
Készíthetünk otthon vagy a munkahelyünkön kívánságtáblát, amelyre fotót helyezünk azokról a tárgyakról, amelyekre vágyunk, vagy olyan helyekről, ahová szeretnénk eljutni. Arra a falra tegyük, amelyet napközben gyakran látunk! Még célravezetőbb, ha az interneten keresünk fotót pénzkötegekről, és ezeket nyomtatjuk ki.

Képzeljük el elalvás előtt, hogy már megvan ez az összeg a számlánkon vagy a zsebünkben! Próbáljuk azt az érzést elképzelni, amelyet ez okozna nekünk. Mosolyogjunk nyugodtan, úgysem látja senki a sötét szobában!

Erősítsük a gazdagságot!
Ha járatosak vagyunk a feng shui rejtelmeiben, akkor a lakásunk úgynevezett „gazdagságrészén” is erősíthetünk. Tegyünk erre a helyre kék, zöld, fekete tárgyakat, értékes dolgokat, vízesést ábrázoló képet! Soha ne tegyük le a pénztárcánkat tartalmazó táskát a földre, mert az is elviszi a pénzt. A lakás eme részében minioltárt is állíthatunk a jólétnek; erre a polcra szintén értékes tárgyakat, pénzt, virágot, tájképeket vagy gazdagságra utaló tárgyakat tegyünk!

Mindig figyeljünk oda, hogy a meglevő pénzünket hogyan kezeljük. Ha csak belegyűrjük a pénztárcába vagy a zsebbe, akkor bizony megsértődik, és elmegy. Ha nem bankszámlán tároljuk, hanem otthon, akkor lehetőleg ne az ágyneműtartóban vagy a bugyik között dugdossuk a bankókat, hanem egy szép dobozban.

Ha halogatjuk a számlák befizetését, pedig éppen nem vagyunk leégve anyagilag, akkor a bevételünk is lassabban érkezik meg.

Élj a mának!
A pénz nem szereti, ha pihentetik. A spórolás dicséretes, de ha nem használjuk a meglevőt, akkor ne várjuk az újabb összeget! Próbáljunk úgy élni, hogy amire vágyunk, azt megvesszük magunknak, de közben fejben tartjuk, hogy a következő célunkra is összejön majd a pénz!

Hívő emberek tudják, hogy „szeretve vannak”, ezért nem is aggódnak az anyagi helyzetük miatt. Tudják, hogy amire szükségük van a fejlődésük szempontjából, arra megteremtődik a pénz. Ha valamire izzadva gyűjtünk, az úgyis meghiúsul. Tudomásul kell vennünk, hogy az nem nekünk teremtődött, és keressünk más célt. Bízhatunk a szerencsejátékokban, be is jöhet egy főnyeremény, de azt is nagyon akarnunk kell!

A kesergés elűzi a pénzt
Ha azt mondogatjuk, hogy „sosincs pénzem”, „sosem tudom majd ezt kifizetni”, „ez számomra elérhetetlen”, „mindig szegény maradok”, „olyan szerencsétlen vagyok”, akkor ezt már be is programoztuk az agyunkba, és elküldtük az üzenetet az univerzum felé. Vagyis leadtuk az információt, úgy lesz, ahogy mondtuk, és tényleg nem szerzünk egy árva vasat sem. Legyünk bátrak, merjünk álmodni, és akarjuk önfeledten élvezni a nyarat!"NETPENNYSTOCKS Befektetés és

NETPENNYSTOCKS Befektetés és Garancia Portfolio
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU

Regisztráció:
Bövebb infok:

Sprint Wealth - A "pénzgyár"

Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)

A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre

Regisztráció:

Bövebb infok:

PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !

Bővebb infók:

Regisztrálni itt tudsz :Kedves Bence, nem vagy jól

Kedves Bence,

nem vagy jól tájékozott, talán mert nem "alkotod részét".
A Lyoness-től lekérhető adat, ugyanis én lekérem januárban kiváncsiságból:
csak múlt év decemberben az Auchannál történt vásárlások ÁRRÉSE 50millió forint volt.
Hogy ez mennyi tényleges vásárlás volt Rád bízom kiszámolni:-)
(Hogy ez a szám minden hónapban nőtt, afelől megnyugodhatsz, én havi 200ezer forintot hagyok csak náluk, és rajtam kivül 150ezer elkötelezett Lyoness vásárló van)

Nem értem a népbutítást. Főleg nem, hogy ebből mi a hasznod?
Az Unicredit-Lyoness co-branded kártyám elkészült, és most fogok elkezdeni vásárolgatni vele.
AZ előleg fogalma pedig más, mint a másik cég foglalója, ezt is látod - gondolom -.

Tudod mit nem értek?
Ha neked fáj az, hogy van néhány nagggyon okos ember, aki a törvény adta lehetőségével él és előleggel kezdi el a vásárlói rendszerben a működését, akkor mi a fenéért nem használod CSAK vásárlóként?
Talán tudnád, ugyanis több mint 3500 magyar termékpartnernél költhetsz és európaszerte 15000-nél, mivel átjárható a kártya határok között is...
Vásárolj, addig osztasz-szorzol amig semmit nem profitálsz az évszázad legnagyobb lehetőségéből:-)

Tudod... az egyik barátom nem akart előleget beletenni, viszont 1.100.000 ft-ért vásárolt múlt héten a KIKA-ban. A Lyonessnél megvette az utalványait, kifizette. A KIKA-ban akcióban vette meg a bútorát, ezen felül 77.000 ft árrést kapott vissza.
Most komolyan... miről beszélsz és főleg miért?

Jó gondolkodást NEKED is.
Ja, majd egyszer ha lesz kedvem mélyebben beavatlak mindenbe, mert jártas is vagyok és ismerem is a rendszert amit használok. Sőt jogászok és adószakértők is használják, olyan "félkegyelműek" akik tőlem hallottak róla és jónak tartották :-)

Jaaaa, közben leesett, Te itt egy forradalmi ötlettel akartál előállni.
Hááát lehet utánozni a Lyonesst, csak nem érdemes, mert a tutit már kitalálta Hubert Freidl:-)))

Életem...
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...Lyoness vagy sciennet?

Sajnos mindkét vásárlói rendszer elvetette a sulykot, és átestek a ló túloldalára. Nem nevezhetik vásárlói rendszernek magukat, mert átmentek előleggyűjtő társaságba! Honnan lehet ezt tudni? A beáramló pénzek (mindkét cégnél) 2-3% a jön létre ténylegesen vásárlásból. A maradék 97-98% mind előleges pozíció/jog.
Nevezhetjük innentől kezdve ahogy csak szeretnénk, a végeredmény ugyan az.
Ezzel csak az a baj hogy a jelen helyzet, és amit ígérnek, nem megvalósítható és nem fenntartható ilyen számadatok mellett. honnan lehet ezt megtudni? Vagy utánajár mindenki a szponzoránál(aki persze nincs informálva ezekről), vagy mélyebbre ás, vagy elfogadja itt most.
Miért írom le mindezt?
Mert a rendszeres csalódások, panaszok, sérelmek azt eredményezték, hogy az alapvetően jó ötletet meg kell tartani, de az alapjaiban kell olyan szabályzásokat hozni, ami nem engedi hogy megtörténjen újra ez még egyszer.
Így létrejött egy új vásárlói rendszer, ami ténylegesen a vásárlásokon alapszik, nem pedig az előlegesen benyomott pénzeken!
Hogy lehet ez?
Hogy lehet, hogy magasabbak a jutalékok?
Hogy lehet, hogy nem lassul a rendszerben a kifizetés, hanem inkább gyorsul!
Hogy lehet az, hogy nem kell heteket hónapokat várni a vásárlások elszámolására, jóváírására?
Hogy lehet hogy ebből a termékpartnerek nem akarnak kimaradni?
Hogy lehet hogy amit a másik két rendszer hónapok sőt évek óta ígér az itt már alapból meg van valósítva(pl.közüzemi szolgáltató)...

Remélem érződik a különbség mindenki számára.
Már csak mérlegelni kell.
Döntést hozni.
Cselekedni!
Csak jól dönthetsz!
Jó gondolkodást, és kérdés esetén állok rendelkezésedre!
Így lehet pénzt teremteni! Szeretni kell, de a jó dolgot.
Tisztelettel: Tázló Bence
email: bence.finance@gmail.comNagyon finom,egészséges, és még pénzt is kereshetsz vele !!!

Nézzétek meg és ha tetszik írjatok,iratkozzatok fel a hirlevelekre, nagyon jó dolgot találtam.

Mindenkinek szép napokat kívánok !!!! Márti

Soha ne felejts el mosolyogni, mert nem tudhatod,hogy mikor szeret bele valaki a mosolyodba !Munkalehetőség Pesten!

Sziasztok!

Hadd ajánljak figyelmetekbe egy álláslehetőséget egyik nagyon kedves ismerősöm március 1-től induló cégénél:

Újonnan induló, tapasztalt szakmai háttérrel rendelkező ingatlan közvetítő irodához keresek tanácsadó-értékesítőt.
Rugalmasak a feltételek, biztosítják az irodát, a kötetlen munkaidőt ( ha akarsz 10-től jársz be), az önálló munkavégzést és az oktatást.
Feladataid lesznek:
- az eladó/kiadó ingatlanok felkutatása akár vidéken is, nem csak Budapesten, tehát lehet utazgatni, közben szoliba betérni:)
- ingatlant vásárolni szándékozók megkeresése, és az irodába betérő potenciális vevők tájékoztatása
- megbízási szerződéskötés az ingatlan tulajdonosával
- hirdetések kezelése a releváns portálokon, hirdetési felületeken
- adatbázis frissítése, kezelése
- adminisztráció
Fontos, hogy számlaképes legyél, mert jutalékos rendszerben működik a dolog! Aki igazán szereti csinálni és valóban akar és tud tenni a jövőjéért, az tényleg haza tud vinni 300-600 ezer forintokat. A saját szememmel láttam!! És nem ördöngős a munka, aki azt hiszi nagyon téved! /De lehet választani szalagmunkát is egy gépsor mellett../
A szerződésben saját magad határozhatod meg, hogy hány százalékért dolgozol az ingatlant eladónak. Ez egészséges keretek között 2-5%-ért mozog. Egy példa: egy ház mondjuk kerül 20 millió forintba, melynek vállalod az értékesítését és az egész eladási ügyintézést. Kérsz érte 3,5 %-ot a sikeres eladás után. Ez pontosan 700 ezer forint.Ennek 50%-át te kapod, a másikat a cég mivel vannak költségei egy irodának, a franchise névnek, a berendezésnek és a hirdetéseknek. Ebből csak intézz el kettőt becsületes munkával egy hónapban, vagy akár sok kisebb értékű ház eladását/kiadását. Lehet osztani-szorozni..Korrekt, tiszta feltételekkel működik a cég, az a céljuk, hogy egy olyan csapat dolgozzon együtt, akik valóban profivá válhatnak a területen és tényleg biztosítva legyen a jövőjük. Önállóan tudsz dolgozni, mégis irodai keretek között, és a kutya nem fog szólni, ha a gyereked beteg és otthon maradsz vele. Aki érez magában kitartást, változtatni akarást, és egy kis értékesítői vénát, az jelentkezzen az alábbi címen egy önéletrajzzal:
adrienn.palagyi@humansales.huDrága Domcsi, Drága Tike! Szívesen! Én is köszönöm!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Ery és Domcsi!

Köszönöm írásotokat. Nagyon jókor jött!

Drága Domcsi! Nagyon jó ez a kép! Eszembe juttattad a szilveszter és gyorsan végig néztem a képeket , és újra éltem az élményeket!!!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Drága Ery!

Most olvastam az írásod. Nagyon köszönöm a segítségedet, az általad átadott tudást mindannyiunk nevében. Azt hiszem, hogy most nagyon sokunknak kellett ez az írás. Örülök, hogy közzétetted.
ÖlellekDrága Domcsi! Ez nagyon jó!

Épp ma olvastam én is e témában egy írást, amit megosztanék Veletek. Előre is elnézést, ha kicsit hosszabb lesz ezáltal a
hozzászólásom, mint az általában megszokott, de szerintem sok hasznos gondolatot tartalmaz, ami nagyon jól illik ebbe a
fórumba, olvassátok el Ti is:

"A gazdagság nem egyéb, mint az egyén tudatalatti meggyőződése. Nem attól leszel milliomos, hogy ezt ismételgeted: “Milliomos
vagyok, milliomos vagyok!" Azáltal érhetsz el gazdagságtudatot, hogy a gazdagság és bőség eszméjét beépíted szellemiségedbe.

Láthatatlan támaszod
Legtöbb emberrel az a baj, hogy nincs láthatatlan támaszuk. Ha visszaesik az üzletmenet, ha zuhan a tőzsde, ha befektetéseik veszteségesnek bizonyulnak, gyámoltalanok lesznek. Azért ilyen bizonytalanok, mert nem tudják, hogyan csapolhatnák meg
tudatalattijuk tartalékait. Nem tudnak az ott rejtőzködő kimeríthetetlen raktárról.
Akinek szegénységre beállított gondolatvilága van, az szegénység sújtotta körülmények között találja magát: A másik ember
ugyanakkor feltölti elméjét a gazdagság eszméivel, és mindenhez hozzájut, amit kíván. Sehol sincs előírva, hogy az embernek
szűkölködnie kéne. Te is meggazdagodhatsz, meglehet mindened, és bőséggel veheted körül magadat. Szavaid elég hatalmasok
hozzá, hogy megtisztítsák elmédet a helytelen eszméktől, és helyükbe a kellő elképzeléseket ültessék.

Gazdagságtudatosság kialakítása
Talán magad is így szólsz e fejezet olvasásakor: “Gazdagságra és sikerre van szükségem!" Mit kell hát tenned: naponta három-négy ízben ismételgesd öt percen át: “siker - gazdagság"! Hatalmas e szavak ereje. Tudatalattid belső hatalmát képviselik. Horgonyozd elmédet bensődnek ehhez a hatalmához; a körülmények és feltételek e két szó természetének és minőségének megfelelően manifesztálódnak életedben. Ne azt mondd: “Gazdag vagyok", hanem valódi belső erőforrásaid mellett tarts ki!
Elmédben nem okoz ellentmondást e szó: gazdagság.
Mi több, mialatt a gazdagság eszméje mellett időzöl, bensődben felfakad a gazdagság érzete.
A gazdagság érzete gazdagságot szül; ezt sose feledd! Tudatalattid olyan, mint a bank, mint afféle egyetemes finanszírozó intézet. Legyen az gazdagság vagy szegénység, amit elhelyezel benne, vagy rákényszerítesz - felnagyítva adja vissza. Válaszd a gazdagságot!
Nem elegendő bizonygatni a gazdagságot Többekkel beszélgettem az elmúlt harmincöt évben, akik általában azt panaszolták: “Heteken és hónapokon át mondogattam, hogy gazdag és sikeres vagyok, de semmi se történt." Fel kellett fedeznem, hogy miközben gazdagságukat bizonygatták, lelkük mélyén érezték, hogy hazudnak maguknak.
Egyikük elmesélte: “Addig erősítgettem magamban, hogy szépen gyarapszom, amíg bele nem fáradtam. A dolgok most rosszabbak, mint valaha. Közben végig tudtam, hogy a kijelentésem hamis."
Tudata elutasította a hamis állítást, és pontosan az ellenkezője valósult meg mindannak, amit megerősíteni vélt.
A megerősítés akkor válik be leginkább, ha célirányos, és nem okoz szellemi ellentmondást vagy belső vitát; így a fenti kijelentések csak rontottak a helyzeten, mivel fokozták a nélkülözések tudatát. Tudatalattid nem üres szavakra vagy kijelentésekre vágyik, csak azt fogadja el, amit tényleg igaznak érzel. A tudatalattiban a mindenkori uralkodó érzelem számára van csupán hely." - Dr. Joseph Murphy

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery