Az idő kérdése...

Kíváncsi vagyok véleményekre a ,,szállítási időt'' illetően. Azzal tisztában vagyok, hogy minél nagyobb az érzelmi töltet, annál hamarabb valósul meg a cél. De lehet-e pl. időpontot kitűzni, hogy bizonyos napon már ezzel vagy azzal rendelkezem? Sikertörténeteket is szívesen olvasok. :-)
Más: Szintén véleményeket várok: Mi a helyzet, ha valakinél nem működik olyan kiválóan a vizualizáció? Én pl. nem ,,látom'' a célt részletesen, viszont teljes mértékben átérzem, hogy megvan, amit célul tűztem ki. Vagyis a ,,rendelkezem vele'' érzéssel rendelkezem. :-)))

HozzászólásokSzállítási idő

Lehet időpontot kitűzni, ha szükséged van valamire pl. holnap délelőtt , elkell képzelned azt az állapotot, azt az időpontot amikor már vágyad beteljesült, át kell érezned valós voltát. A lényeg mindig az, hogy ez a gondolat kép beépüljön az ember tudatalattijába, mert az a teremtő erő ami a mi igényeinket kielégíti a az emberi elme tudatalattijában van, a tudatalattiban tárolt információkkal van kapcsolatban. A tudatalatti általában álomittas állapotban lehet kapcsolatba lépni, akkor lehet "elültetni" bele céljainkat, vágyainkat. Amint ez a gondolatkép a tudatalattiba kerül tudatalattink már is hozzálát annak megvalósításához, minden számára rendelkezésre álló csatornát, energiát megnyitva. Megmutatja, feltárja a célhoz vezető legtökéletesebb utat. Megjegyzem a tudatalatti az agyhullámok rezgés számait figyelembe véve 7Hz- en nyílik ki. Meditatív állapotban lehet ilyen szintre eljutni. Ezért jó meditálni dolgokon, mert akkor fogékony a tudatalatti a befogadásra.Csak a szíveddel....

Szia Timi!
Én megpróbálok segíteni, én is sokat "dolgoztam" magamon, még messze nem vagyok "kész". De egyet már tudok. CSAK EGY REÁLIS OLDAL VAN!!! Az alapvető probléma, hogy általában az emberek elkülönítik a vágyaikat a realitástól. Miért gondolod, hogy nem valóságos az, amire vágysz, amit szeretnél? Tudod, érzed, hogy mi az, amit igazán szeretnél megvalósítani az életedben? Ha ezeket az érzéseket megéled, akkor már reálisak. Akkor már nem kell őket elkülöníteni, mintha egy másik világban lennének. Akkor már lehet benne hinni, hisz a vágy már meg van. S tudod, az hogy, hogyan valósul meg, az szinte mellékes.....érezni kell, érteni kell, s aztán jönnek a tapasztalatok, amik manifesztálódnak az anyagi világodban, hisz Te teremtetted őket. Te egy Teremtő vagy, a Saját Világod Teremtője!!!! Ezt ne feledd!!!!MInden érzésed, gondolatod csak és kizárólag rajtad múlik, nem valami "elkülönített realitásban". Tiszta szívvel, szándékkal, szeretettel, mindent meg lehet valósítani.
Reménykedem, hogy sikerült segítenem.
A Fény legyen veled!!!Hankarának

Kedves Hankara!

Nagyon szépen köszönöm! :) Mindig jól jön! :) És mindig igyekszem viszonozni is! :)
"Azzal kapunk, hogy adunk!" :)

álomkeresőÁlomkeresőnek

Kedves Álomkereső!
Tetszik ez a hozzászólásod is. Küldtem cserébe szeretetenergiát. Kapd el, jól jöhet még. :-) Ráadásul mindketten profitálunk belőle. Hiszen szeretetet adni legalább olyan jó az adónak, mint a címzettnek.
Csodaszép napot mindenkinek!Válasz Erikának

Kedves Erika!

Kérlek, olvasd végig ismét a beírásodat. Mi az amit valójában szeretnél? Mi is a célod? Javaslom, ezt fogalmazd meg egyértelműen, és ezt teremtsd magad köré. Ha boldog akarsz lenni, fogadd el és szeresd önmagad, teremts szeretetteljes légkört magad köré, hogy mások számára is jó legyen melletted lenni. Bocsáss meg a párodnak, bocsáss meg MAGADNAK, hogy felszabadítsd és teremtésre fordíthasd a pusztító energiákat. Ami a célod, arra az agy mindig biztosít energiát. Tudod, néha érdemes a veszteségbe is befektetni, hogy újrarendeződjenek a dolgaink.
Amitől félsz, az ellen ellenállsz, de nem szünteteted meg, hanem teremted.
Szívesen segítek, de ehhez személyes beszélgetésekre, több időre van szükség. Kineziológus is vagyok, ha érdekel,jelentkezz kérlek a hankata@freemail.hu mail címen.Erikának

a teremtés egik megnyilvánulása, hogy 'jönnek a válaszok'.
fenti soraid most nekem jöttek be, és éppen amikor kellet - hisz éppen ezen elmélkedtem.
hát nem fura?
hát, nem az.

Neked pedig köszönöm, hogy így le tudtad írni - gondolom, jó helyről jöhettek a szavak.erika...

Sokszor esünk abba a csapdába, hogy azt gondoljuk a körülményeink megfigyelése az, ami befolyásolja a hangulatainkat. Ezért, ha valami a saját megítélésünk szerint rosszul alakul körülöttünk, rosszul érezzük magunkat, ha jól alakul, akkor jól.
A valóság az, hogy a hangulataink befolyásolják a körülményeinket. Ha rosszul érezzük magunkat, akkor számunkra kedvezőtlen dolgokat fogunk az életünkbe vonzani, ha jól érezzük magunkat, akkor bármi is a vágyunk, valóra válik.
Gondolkodjh el azon, hogy miközben két kézzel, teljes szívből adni akartál a társadnak, mikor érezted magad valójában utoljára igazán jól. Mikor adtad nek utoljára, úgy igazán a jó kedvedet, és az örömödet.
Mert a legcsodálatosabb ajándék, amit másoknak adhatsz, az a saját boldogságod. Amit viszont csak úgy lelhetsz meg, ha mindig csak azt teszed, ami Neked éppen örömöt okoz. Neked, és nem másnak.

álomkeresőgyakorlatok

Kedves Hankara!

Nekem is tudnál segíteni?

Én sírok fél éve.
A bal - "reális" agyféltekém megtudott információk szerint látja a valóságot: a társam másnál-másoknál keresi azt, amit két kézzel, teljes szívvel adtam és adnék.
A fél év küszködés a bizonytalanság miatt volt,- információszerzés után némileg abbamaradt,- keserűség, szomorúság és céltalanság követte. Félelem.
Csak kapkodok és tehetetlen vagyok. A szívem helyén iszonyú fájdalom van,- a torkom meg egy gombóc.ha a ma lesz a holnap tegnapja...

Richárd Bach : Illúziók részlet.
Tanulni: annyi, mint felismerni, amit régóta tudsz!
Cselekedni: bizonyosságot tenned arról, hogy tudod.
Tanítani: emlékeztetni másokat, hogy tudják Ők is
ugyan olyan jól! Anikó - Annanelly, ismered ezt a szép dalt Demjén Ferenctől? Biztosan, és csodás is. Gondolj ilyenkor arra, hogy ma Ma van. És ez elkezdődik minden egyes pillanattal amit megélünk, hátralevő életünk legelső napjával egyetemben. És minden pillanat ezernyi csodával hálálja meg felismerésünket.
Dal, csak neked: Az élet szép! Az élet nagyszerű! Az élet jó! Az élet gyönyörű! Az élet, oly csodás nagyszerű..... lalalalalalala... ezt a telefonom zenéjére fabrikáltam. "Aki szárnyalni akar sasokkal az égen, ne ússzon kacsákkal a tóban!" Ez a mondás megerősített abban, mennyi dolgozni valóm van még nekem is Önmagamon.Köszi

Köszönöm a bíztatást, minden jó tanácsot meg is fogadok. A napló írást már elkezdtem, csupa negatív kilátástalan gondolat. Lehangolt. Elkezdtem vidám énekeket énekelni, de sírás lett a vége. Lesz ez még jobb is. Ez a Te blogod azért itt válaszolok. Ezer köszönet és hála. Sajnos semmi szabadidőprogramom nincs, ki sem merek mozdulni, mert félek a rosszulléttől. Azért holnaptól tűzök ki célokat, és megpróbálom be is tartani. Köszönöm a bíztatást, jótanácsot, segítséget. Megfogadom őket.Köszönet

Kedves Kadin! Köszönöm a tippet, vezetek naplót. Igazából még semmit sem tudok erről az egészről, de mivel semmi sem véletlen, itt kell lennem köztetek. Meg akarok gyógyulni, jól akarom magam érezni, még boldog akarok lenni, s nem mindig csak bőgni, xanaxot szedni. Köszönet előre is a segítségekért.+tipp a könnyebb látáshoz... :)

Mint írtam, eddig a vizualizálás nekem nem volt erősségem, ezért az ezzel kapcsolatos dolgokat el is engedtem. Hiszen a görcsölés sosem jó - ha nem megy, hát nem megy. Persze vannak tippek a helyettesítésére: A filmben is van róla szó, hogy kivágni a cél képét és jó érzéssel rágondolva nézegetni. De ha mondjuk boldog párkapcsolatra vágyik valaki, nem biztos, hogy pl. a munkahelyén kiteheti egy szerelmes pár képét. Így tehát lehet pl. egy szimbólumba tömöríteni - a fenti példa esetén mondjuk egy szívbe - és azt kitenni.
Az átérzéssel kapcsolatban: Nekem nem okozott különösebb gondot, ha mégis felmerült valami nem odaillő gondolat, azt mondtam magamnak: Minden itt van, valóban úgy, mint egy katalógusban. Ha ki tudtam gondolni, akkor létezik, meg tudom valósítani.
A másik gondolatom: Bármiről legyen is szó, az aggódás, félelem, kétely tutira nem visz előrébb. Ha tehát beleélem magam, valaminek a meglétébe, vagy egy helyzet kedvező megoldásába, akkor legalább annyit elérek, hogy jó kedvem lesz, jól érzem magam. Vesztenivaló tehát nincs.
Persze ha vannak sikereid, akkor már sokkal könnyebb lesz, ezért is célszerű lejegyezni a legapróbb sikert is. És ezért nagyon jó az is, ha itt is megosztjuk a megosztható sikereket - nekem is van egy ilyen, amint alkalmas lesz a helyzet, megírom. :) Tényleg nagy és látványos siker volt. :)
(Hú, jó sokat írtam, remélem érthetően is. :-)))Hogy könnyebben láthasd

Timi! Egyetértek, eleinte nehéz leküzdeni a teniszlabda effektust, de gyakorlással nagyon hamar bele lehet jönni. Mielőtt vizualizálsz, meditálsz, érdemes néhány középvonalkeresztező gyakorlatot csinálni.
Például: - ellentétes kéz-láb lendítése 6 pár,
- az X betű kinagyítva, és nézni egy percig,
- felülés az ellentétes oldali kar és térd egymáshoz érintésével.
Ezzel összekapcsolod a két agyféltekét, melyek ezután kommunikálni fognak. Csak emlékeztetőül: a két agyféltekénk különböző feladatokat hivatottak ellátni. A bal agyféltekénk a racionális, a jobb agyféltekénk a kreatív. A bal agyfélteke érez félelmet, a jobb nem. A bal agyfélteke azt mutatja meg, hogy „Te erre vagy arra a valamire nem lehetsz képes”, a jobb agyfélteke viszont szárnyakat ad, és azt súgja, hogy minden, amit kreatívan kigondolsz, azt mind megvalósíthatod. A jobb kezes emberek általában bal agyfélteke dominanciával rendelkeznek.
Sok sikert!Nehezen latom

Nekem a vizualizációval, de még az átérzéssel is nehézségeim vannak. A filmben elhangzott "tenislabda-játék", mikor ide-oda ugrándozik a fejedben, hogy hazugság amire gondolsz, vagy tényleg birtoklod, nálam még nagyon erös. Sajnos a reális oldal mélyen be van ívódva az emberbe és nehéz az elképzelt dolgokat igazán valósnak hinni. A gátak nagyok. Ha valaki küzd ill. küzdött ilyen nehézségekkel, írja le, neki hogy sikerült ebböl "kioldódnia". Szívesen vennék egy pár hasznos tanácsot erre vonatkozólag. Köszi timi64