Tisztuló érzelmek

tisztuló érzelmekMinden nap egyre könnyebb.
Megtanultam, hogy nem a legjobb módszer a 'rögtönelfojtás' - hagyni kell lecsengeni magunkban az érzéseket. Az elengedés csak akkor megy, hogyha lelkünk mélyére is le merünk nézni ~ és nem esünk bele a 'foglalkozzunk mindig mással' - hibába. Az jó dolog, hogy lefoglalom a gondolataimat és igyekszem lekötni az energiáimat; de esténként vagy ébredéskor /mindig ilyenkor vagyok a leggyengébb/ ha szeretném, ha nem, kénytelen vagyok a helyzet mélyére tekinteni - ha nem akarok felszínes munkát végezni a lelkemben. Kell a pörgés, a feszültséglevezetés és a nyugalom is - amikor pizsamában lesírt sminkkel végighasalok az ágyamon Palya Beát hallgatva, és megbeszélem magammal a naplómban, miért is lett vége, miért lesz jobb ez így.

Várnám az újat.

Nonszensz, hogy rögtön egy új társra vágyom???

De igen, ilyen vagyok -hiába a külsőm, a lehetőségeim és a roppantsok húsz évem -na meg az Ikrek jellemem: elég monogám típus vagyok.
Igenis Szeretnék Valakit, akinek megmutathatom a belső világomat és akiért/akinek/akivel/akihez/aki mellett lehet és érdemes. Nem, nem csak Budapestnek szeretném nap mint nap kihúzni a szemem vagy öltözködni, és nem akarom 4 napig egyedül enni a kaját amit főztem. Szeretnék valaki mellett ébredni, --persze nem mindegy, ki az :D Szóval szeretnék Valaki Olyan mellett ébredni, akit be is engedek az ágyamba, szeretnék közös programokat, hogy cserélni érzelmeket, gondolatokat és sok közös minőségi időt, hogy folyamatosan adhassak és kaphassak!
Mert ez a világ egyik legcsodásabb érzése!

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak, és nagyon boldogak legyünk."

:)

Persze tudom, előbb készen kell állnom /ez azt hiszem, megvan/, és fel kell díszítenem a kis világomat, hogy aki benéz hozzám, nehogy véletlenül poros álmokat vagy netán ledőlt romokat találjon.

Úgyhogy megyek is spinningelni!
Holnap leírom, milyen volt --a beharangozás alapján nagy élmény lesz ;)
Feszültség --> ki
Belső harmónia, nyugodt nyitottság <-- be.

HozzászólásokKedves nezzafenybe,

"A szívnek nincsen életkora."
éppen múltkor láttam egy videót egy majd ötéves csöppségről,olyan hanggal...
Na erről jutott eszembe a kis óvodások története,akik szerelmesek egymásba,és amikor kérdezték a leányzót,olyanokat válaszolt,hogy az mindenki kiteljesedését szolgálhatja lelkileg.
Akkor döbbentem rá,hogy teljesen mindegy,hogy a tested mennyi idős,a lélek annál sokkal hosszabb utat járt be.
S hogyha így nézünk egy "emberre",semmi érzés nem lehet idegen.Csupán a feladatok újak,a módszerek másak,a világ és a minden fejlődésével.
Szép érzések vannak benned,én így látom:)
/és jegyzem,tőlem sem lehetett ilyet hallani vagy tíz éve:) na ez most lehet,hogy nem a legjobb,de viszonylatában csak nekem kérdés ezis:)/

Hogy érezted magad a spinningen?Tesómék rendszeresen járnak,imádják.
Egyszer próbáltam énis.
Csúcsszuper volt:)))))Amúgy is szeretek cangázni.De ez jóval több annál:))))

Szép napot neked:)
KatisKöszönöm a jókívánságot!

Azt gondolom, Szeretni és Szeretve lenni minden korban az egyik legfontosabb.
A szívnek nincsen életkora.
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Hát azért van ettől sokkal csodálatosabb érzés is, ám..

az teljesen természetes, hogy a TE korodban ez most a legfontosabb!!! És tiszta szívből kívánom, hogy sikerüljön megtalálnod azt, akit keresel!!!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu