Idézet (Feldmár)

Most olvastam ezt a szöveget, és gondoltam, megosztom Veletek. Hát igen. Ennyire nagy hatása van a szavaknak.

"Én hipnózissal is foglalkoztam, és bármilyen picit is tudtok a hipnózisról, az nyilvánvaló, hogy szavakkal lesz előidézve az a tudatállapot, amit hipnotikus tudatállapotnak nevezzünk. Tehát nekünk csak beszélni kellene valakihez ahhoz, hogy mély transzba menjenek, ahol például – és ez szerintem rettenetesen érdekes, és megint megáll az eszem, hogy senki a világon nem tudja, hogy ez miért van. És általában a tudósokat nem érdekli, hogyha abban a formában, hogyha valaki már egy hipnotikus transzban van, és azt mondom neki, hogy most meg fogom égetni egy égő cigarettával, és akkor így csinálok [füst kifújást imitál]... és akkor a tollamnak a végével hozzáérek a kezéhez, akkor tíz percen belül egy hólyag keletkezik a kezén, ami pontosan ugyanolyan, mintha egy cigarettával égettem volna meg.

Tehát a szavaknak óriási hatása van a testünkön!" (Feldmár András)

Jó lenne úgy élni, hogy a szavainkkal ne ártsunk másoknak. Legalábbis hogy ne ártsunk. Ez már jó lenne. És pláne ha még építeni is tudnánk a szavainkkal!
És vajon hogy védhetjük ki a felénk irányuló romboló hatású szavakat? Hogyan hatástalaníthatjuk ezeket a pusztító bombákat?
Felnőttként még csak-csak, de gyerekként?ez a hipnotikus izé nekem

ez a hipnotikus izé nekem nagyon ismerős.
gondolatban is elég beszélni a másikhoz... nagyon erős érzelmi töltet nélkül azonban szerintem bajosan sikerül eredményt elérni. puszta szórakozásból is felesleges. rendkívül pozitív energiák közvetítése viszont csodákat teremtEbből még baj lesz!

******Kedves Gini!

Megnéztem a feltett videót, és döbbenetesen jó!! Nagyon örülök, h feltetted ide az elérhetőségét!Hmm,

gondoltam,megkérdezem,hogy "hogyan".
Szóval,ha van aki tudja a választ...
De aztán eszembe jutott,hogy szeretettel.A gyerekekben ez alapból megvan.De olyan hamar rájuk rakódik minden,csak azért,hogy "életben maradhassanak".
Ezt úgy értem,nyilván egy gyereket a szülei, a családja lát el élelemmel,ruhával,otthonnal és legfőképpen szeretettel.Ez az életbenmaradás alapja.S nyilván,ha ehhez az kell,hogy így vagy úgy viselkedjen /ne csináld ezt meg azt,viselkedj így és úgy,agyon vannak /voltunk mi is/ szabályozva/,megteszi.Gondolom.S akkor lőttek annak,ahogyan születtünk.
Még jó,hogy tudjuk,vannak rá módok,segítők,tanítók,hogyan kell.
Akkor egy gyereknek mit is javasolhatunk?
Szerintetek?:)Szuper!

Nagyon örülök, hogy Feldmártól is kerülnek fel néha írások, mert nagyon szeretem. Itt van tőle egy hosszú videó (Van élet a halál előtt - címmel):

http://video.google.com/videoplay?docid=-1834102102164393998&q=feldmár+andras&total=3&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

Az említett idézettel és a megjegyzéssel kapcsolatban pedig azt gondolom, hogy SEMMI NINCS VÉLETLENÜL. Hogy a "sérüléseinket" is tervezzük. Az, hogy mi hogyan "vétkezünk" a szavainkkal, indulatainkkal, már megint más történet. Mert az lehet súlyos karmabűn is, ami miatt újra és újra és újra... jönnünk kell.

De mélyen egyetértek. Legalább ne ártsunk...

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!