Domján László üzenete

Domján László az összefogásról

A vak is látja, hogy sűrűsödnek a Földön a gondok. Itt az ideje hát, hogy összeadjuk gondolataink valóságteremtő erejét. Augusztus 16-i, budapesti központú világmeditációnk, ami a Földbolygó eddigi egyik legnagyobb mentális összefogása lesz, lehetőség arra, hogy aktívan tegyünk az emberiség és Föld jobb jövőjéért. Princetonban (ahol Albert Einstein is dolgozott), mérni fogják a budapesti központú világmeditáció hatását! (Részletekért lásd az Energiamező című könyvet vagy a noosphere.princeton.edu honlapot.

Tehát: szükség van rád, gyere! A Szebb életért agykontrollfesztivál (és esti bál) programjáról részleteket a www.szebbeletert.hu honlapon találsz. Ugyanitt jegyet is lehet rendelni.

TISZETELETJEGYEKET SORSOLUNK KI AZOK KÖZT, AKIK AUGUSZTUS 3-ÁN ÉJFÉLIG E- MAILT KÜLDENEK A szebbeletert@freemail.hu CÍMRE!

A Dalai Láma főpapjai szerint Magyarország lesz a kiindulópontja egy közeljövőben esedékes, világméretű szellemi megújulásnak. Remélem e világmeditációnk is szerepet játszik majd ebben.

Várunk! KÉRLEK, ADD TOVÁBB A HÍRT!

Üdv: Domján László

Ui.: Megköszönöm, ha külföldi címekre elküldöd a következő, angol vagy spanyol nyelvű szöveget, hogy augusztus 16-án világszerte minél többen meditáljanak velünk.

Tárgy: Join the world-meditation!

Our world is in crisis. Let's unite our minds' power on the 16th of August between 12.20 and 12.50 (Hungarian time) (6.20 and 6.50 a.m. NY-time) to improve our life on this planet. The meditation in English can be downloaded by right-clicking to

szebbeletert.smartworks.hu/images/avizangol.mp3.

The meditation's effect will be measured in Princeton by Dr. Roger Nelson! ( For details see his website: noosphere.princeton.edu ).

PLEASE, FORWARD THIS INFORMATION TO OTHERS.

Tárgy: Únete a la meditación mundial!

Nuestro mundo está en crísis. Unamos nuestra fuerza mental el 16 de agosto entre las 12:20 y 12:50 (horario húngaro) de 6:20 a 6:50 de la maana (horario de Nueva York), para mejorar nuestra vida en la Tierra. Puedes descargar la meditación en idioma espaŕ144ol si haces diestro-click

szebbeletert.smartworks.hu/images/avizspanyol.mp3

Los efectos de la meditación serán medidos en Princeton por Dr. Roger Nelson. ( Ver detalles en su página web: noosphere.princeton.edu ).

POR FAVOR, PÁSALE A OTROS ESTA NOTICIA!

bocs ha valaki már feltette!érdeklődés

Kedves Ak10!
A tiszteletjegyed megvan még?
Kérlek, jelezz vissza (nl1966@freemail.hu), ha igen.
Előre is köszi, Lili08.16-i AK fESZTIVÁLJEGY

Nyertem jegyet a Szebb életért Fesztiválra (www.szebbeletert.hu) , a program remek és spirituális élményt nyújt, de sajna ezt most ki kell hagynom, az időpont nem megfelelő nekem. Tiszteletjegyem azonban gazdát keres!!!:)
írj priviben: ak10@freemail.hu