MÁS Vagyok

Régen nem irtam már ide,gyakran feljárok és ezek a szép gondolatok mindig feltöltenek energiával amiket tőletek kapok.Mint ahogy az előző bejegyzéseimben irtam a szerelmet bevonzottam magamnak már öt hónapja boldog párkapcsolatban élek a kedvesemmel.Össze költöztünk és sok változással járt ez a kapcsolat minktettőnk számára.Neki és nekem is van egy fiam,az övé tiz éves az enyém 15 éves nagyfiú már.Eddig nem irtam erről de én Más vagyok(leszbikus)kapcsolatban élek.Úgy döntöttünk a nyáron amig nincsen iskola a gyerekeknek kiderül mennyire müködik a kapcsolatunk.A fiam előszőr kiváncsi volt a páromra,aztán azt hogy megismerje teljes mrtékben elutasitotta,a szüleim és a családom régóta tudja hogy a saját nememhez vonzódóm,mégsem fogadják el.Egyenlőre a gyerekkel annyiba maradtunk hogy nyáron kölcsönösen látogatjuk egymást,aztán majd eldől melyik városban szeretné kezdeni az iskolát.Aztán ahogy telltek a hetek egyre negativabb jelzéseket kaptak tőlük,ma már egyáltalán nem keresnek,a fiam sem szeretne találkozni velem,maximum ha én megyek hozzá.Nagyon nehezen élem meg ezt,mert a fiam a legfontosabb nekem,de már szinte egyáltalán nem kiváncsi rám....Ilyen boldog kapcsolatom viszont még nem volt és tudom hogy van rá valami megoldás ,hogy kicsit rendeződjön a kapcsolatom a fiammal.Az édesapámon kivül,csak szinte a barátaim azok akik még szóba állnak velem.....igy egyrenehezebben élem meg a mindennapokat ami lassan érezhető lesz a kapcsolatomban is :(Szeretném ha segitenétek nekem .........................A kisfiamért éltem az elmúlt 15 évben és azt a rengeteg sok szép dolgot látom magam előtt nap mint nap amit vele éltem át,de csak arról hajlandó beszélgetni velem amiről ő akar,és ettől már nagyon el vagyok keseredve .......Mit tanácsoltok nekem?

Címkék:

HozzászólásokTe jó ég!!!! Én nem ítélem el a másságot,

csenge333
mert tudom, hogy az agyban is kimutatható egyfajta elváltozás, tehát genetikusan is ott hordozza az illető ezt magában és bizonyos körülmények jobban előhozzák./Így tanultam valahol, szóval nem ítélem el, csak az dühítő amikor pl.a meleg felvonuláson provokálják az embereket, mert az már nem is felvonulás, hanem provokáció és sorolhatnám...Tudom, hogy ma "divat is lett" az ilyen kapcsolat, de én köszönöm, nem kérek belőle...Azt hiszem, ha kiderülne a páromról, hogy "meleg" vagy mindkét nemhez vonzódik, nem menne tovább a dolog vele...Ez van, de nem ítélek el senkit...Drága Örökös Boldogság!!!!

Neked is csak megköszönni tudom ezt a pár nagyon kedves és biztató sort,bármennyire is nehéz mostmár "elkezdek" és merek Boldog lenni,hiszen a párom mindenben maximálisan melettem van.
Nagy ölelés neked !!!!!
HuncutjanykaDrága Örökös Boldogság!!!!

Neked is csak megköszönni tudom ezt a pár nagyon kedves és biztató sort,bármennyire is nehéz mostmár "elkezdek" és merek Boldog lenni,hiszen a párom mindenben maximálisan melettem van.
Nagy ölelés neked !!!!!
HuncutjanykaKedves Juditmama!!!!

Igazán nagyon köszönöm neked is ezeket a biztató szavakat szinte már simogatják a lelkemet.
Neked is sok boldogságot kivánok az életben mindenhez .....
HuncutjanykaCsatlakozom Öbikéhez!

Én sem tudok már hozzátenni, hiszen teljesen egyetértek ez előttem megszólaló társaimmal! Kívánom Neked, hogy legyen nagyon boldog az életed! szeretettel: JuditDrága Huncutjányka :)

Én már nem is tudok mit hozzátenni, ezért én kivánok neked nagyon nagy BOLDOGSÁGOT :)
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kedves Álomkereső!

Kitűnően fogalmaztad meg a helyes választ,nagyon köszönöm neked:ahány ember ,annyi féle elképzelés......
Nem mások elvárásainak szeretnék megfelelni ezúttal,hanem boldog lenni

Nagy ölelés neked !!!!!
HUncutjanykaDrága Jucus!

Nagyon tetszett amit irtál nekem éppen itt az ideje ,hogy merjek élni és vállaljam önmagam
Köszönöm!!!!!
Puszi HuncutjanykaEry Drága!

Köszönöm a kedves szavakat nagyon jól estek és igazad van,ez nem egyszerű döntés de csak mert szülő vagyok nekem is jogom van boldognak lenni.Ettől a fiam ugyan olyan fontos lesz az életemben .
Nagy ölelés neked
HuncutjanykaDrága Huncutjányka!

Az én mostani - immár 10 éves - kapcsolatomnak azzal lett jövője, hogy a Párom határozott. Az akkor 19-20 éves lánya próbálta őt visszatartani és én is támogattam abban, hogy a család nem eshet szét. Egy ideig hajlott a dologra, majd döntött. Azt mondta, hogy nem tud nélkülem élni és azzal, hogy elválik a gyerekétől nem válik el, sőt!!!! Ő úgy érzi, hogy a lánya ebben a korban már nem határozhatja meg helyette azt, hogy Ő mitől boldog, hiszen Ő sem szól bele a lánya magánéletébe. Ettől függetlenül azért ezt a döntést nem úgy kell elképzelni, hogy egyszerű és érzelemmentes volt, de meghozta. Ezután ezt elmondta a lányának is, aki nehezen, de elfogadta, majd ahogy múlt az idő - látatlanban - elfogadta a kapcsolatunkat. Az apján ugyan is a nyugalom és a boldogság jegyeit vélte felfedezni, ami még neki is új volt. A kapcsolatuk azóta is nagyon jó, bár nem jár hozzánk. Hallgass az előttem szólókra, én csak a saját példámmal szeretnélek megnyugtatni. Sok boldogságot Nektek!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKedves Huncutjányka!

Teljesen egyetértek Álomkeresővel.
És azt se felejtsük el, hogy sok gyerek ebben a korban amúgy sem egyszeű eset. Egyre jobban keresik Önmagukat, egyre inkább a családon kívüli világ kerül előtérbe. Ha teljesen szokványosan zajlik a családban az élet otthon, akkor is sokan szembe kerülnek a szülőkkel, a barátok szava, a társaságuk véleménye néha már irreálisan fontossá válik.
Az elszakadás is egyre többször jut eszükbe, még ha szerencsére ezt általában még nem is teszik meg. A szülő ebben az életkorban az egyik leghátrányosabb lénynek számít, hisz valahol ő képviseli a korlátokat, a szabályokat, amik a gyerekkorhoz kötnek.
Ezt még hosszasan lehetne ragozni, de most ami fontosabb, hogy valóban, vállald önmagad.
Ezt persze -tudom-, mondani sokkal könnyebb, mint megélni, de nem lehetsz mindig a család, a gyerek rabja. Adj időt nekik. Éld az életed, ahogy te jónak érzed, s várj türelemmel, bízzál, mert aki szeret -és a családod biztos, hogy szeret-, az el fogja fogadni a másságodat. Csak az emésztés néha nem egyszerű feladat.
Kívánok Neked békés és boldog Életet!
Szeretettel! Judit
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"Kedves Huncutjányka! :)

Lehet, hogy néhányak számára megbotránkoztató lesz, amit most írok, de attól még ez a véleményem! :)
Az életedet ne másokért éld, hanem önmagadért. Még a fiad kedvéért se áldozt fel valódi Önmagad. Azt hiszem, éppen az a baj most vele, hogy az elmúlt 15 évben csak érte éltél. Nem szokhatott hozzá, hogy rajta kívűl másból is áll az életed. Ha nem lennél leszbikus és törénetesen egy férfival élnél együtt, valószínűleg akkor is elutasító volna. A másságod csak egy jó ürügy. Mivel 15 éven át, feltétel nélkül ott voltál neki, bármi is volt, most úgy érezheti, elveszik tőle az édesanyját. Azt kell valahogy megértetened vele, hogy ez nem így van. Te most is bármikor ott vagy neki, amikor igazán szüksége van rád, de van saját életed is, amit igenis élned kell.
A szüleiddel pedig talán az a helyzet, hogy él egy elképzelés rólad a fejükben. Egy olyan elképzelés, amit talán már a születésed előtt kialakítottak magukban: ilyennek meg olyannak kell lenned stb. Viszont Te most olyan akarsz lenni, amilyen éppen vagy, ez pedig nem egyezik azzal a képpel, amit kialakítottak magukban. Ez zavarja őket. De ez az ő problémájuk!
Te csak légy bátran az, aki lenni akarsz! Meglátod, hamarosan egész sor olyan ember fog körülvenni, aki elfogad így, és olyannak szeret, amilyen vagy! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzásról
Írd meg a könyved a neten