Csilla búcsúzik!

Kedveseim!

Nagyon sok örömöt, boldogságot kívánok és sok-sok szeretetet!

Elhagyom az oldalt, de mindig szeretettel fogok rátok gondolni!

Öröm volt köztetek lenni!

Sikeres teremtéseket kívánok!

Nem fogok hadakozni senkivel sem! Főleg nem egy nagymamatársammal!

CsillátokKedves Ragyogás! Úgy érzem, nyomaszt

csenge333
téged a meghívásod....Felejtsük el!!!!Én könnyelműen mondtam, hogy gondolkodom rajta, te pedig könnyelműen hívtál....SEMMI GOND!!!! Nem tartozol baráti gesztusokkal sem....Nincs annál rosszabb, mint amikor valakit sajnálunk....Erre nincs szükségem....Ne aggódj, jól vagyok.....Minden jót neked is!!!!!Örökös Boldogság és humorgumó!

Megköszönöm hogy válaszoltatok.MókuskaMókuska,ez az oldal is

Mókuska,ez az oldal is olyan mint az élet..az emberek jönnek,mennek.A kulcs abban van hogy te hogyan érzed magad eközben.

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Drága Mókuska22 :)

Itt teljes szabadság van, van aki elbúcsúzik, aztán visszajön. Tudod amit itt alul olvasol, az már a múlt, sőt amit most írok, már az is a múlt.
Te érezd magad nagyon jól közöttünk, mert mi tényleg nagyon jól érezzük magunkat.
Szeretettel ölellek: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Ezt nem értem!!

Itt ki búcsúzik?Bekell jelenteni,ha valaki elmegy?azt hitem ez egy jó oldal és mindenki jól érzi magát.Válaszoljon valaki!MókuskaElmegyek, elmegyek...

Kedves Csilla!

Ha a helyedben lennék, csak akkor mennék, ha tudnám: máshol jobb lesz .

Van itt egy nagy bibi.
Nem vagyok a helyedben!

De ezt komolyan mondtam. Ha találsz egy jobbat, akkor menj.
Nem adok útravalót de tudd, hogy az éltben a siker az elfogadással kezdődik.....

Szeretettel: Ciberdjerek

http://vonzastorvenye.extra.hu
Ügyeljünk arra, hogy jó családból szülessünk.Csenge

Egy kulon blog jobban illett volna a bucsuzashoz,mint Csillaire! Mindenki magabol indul ki,szoktak mondani!
Es ha mar egy kis megerositesre volna szukseged az itt maradashoz,akkor azt sajatmagadtol vard,mert onbizalomhiany esetben,az lenne a leghatasosabb!!!

Szeretettel,
felebaratKöszönöm, majd gondolkodom rajta...

csenge333
Bár ehhez azért pár megerősítésre biztos szükségem lesz.../Most össze vagyok zavarodva.../Mártika nagyon szépen megfogalmaztad, van még tanulni valónk

egymástól.
A legnagyobbat a SZERETET után, azt, hogy Emberek vagyunk. És Ember-ségünk a legcsodásabb dolog lehet a Földön:))

És még egy bűvös mondat nálam bevált, amikor Biztonsági őrködve munkám során előállítottam olyan embert, akinek fizikuma a három ajtós ruhás szekrényre emlékeztetett, és NEM Minősíthető szavaival megpróbált egyensúlyi helyzetemből kibillentve, belém kötni:::

Én csak a munkámat végzem. Kész. Sem mást nem szóltam hozzá. Nem vettem fel a kesztyüt, amit felém dobott, mert ez a varázsmondatom mindentől megvédett.
És varázs mondata bárkinek lehet:)

Amikor felismerem magamban a rossz, másokat kritizáló gondolatomat, rögtön felemelem őt magamhoz, gyönyörű emberségére érezve, gondolva:) Javaslom, tegyük ezt minnél többszőr. Az eredmény nem marad el.

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Csenge, miért búcsúznál? Mi az amiben segíthetek?

Tudd, hogy szerető ölelésem mindig tiéd marad, ugye érzed?

január 26.-án gyere el velem az Aranytíz Műv. Központba!
este 19 órakor közös, BŐSÉG teremtő éneklés lesz, Bagdi Bellával, az Agykontroll Fesztivál szépséges dalát éneklő hölggyel együtt:)

Ráhangolódunk az Univerzum Bőségszarujára, és hangunk felhallattszik majd az égig:))

www.bagdibella.hu
www.csodadalok.hu

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Lenne egy utolsó kérésem, kérdésem!

csenge333
Ha majd törli Admin a regiszrációmat, azzal együtt az összes írásom is elveszlik???/Csak azért kérdem, mert még egyszer szerettem volna elolvasni őket.../Abból is sokat tanulhatok én is.../Hogyan tudnám "egyben látni" amiket itt lejegyeztem????TUDNA ERRE NEKEM VÁLASZT ADNI VALAKI????IGEN! CSENGE is búcsúzik.....

csenge333l
Még véletlenül sem akarom itt megzavarni a "játszadozást", mert még csúnya darab lenne belőle....MINDEN JÓT!!!!!Drága fénysugár,

az még szerény számításaim szerint odébb van,bár mittudni,mit hoz össze a Mindenség:))
Azért a gondolat is energia,így pedig... olálá:)Katis drágám...

Már én is készülök egy kiadós ölelgetésre. Nagyon várom a Veletek való talit nagyon. És Téged is NADON!Katis drágám...

Már én is készülök egy kiadós ölelgetésre. Nagyon várom a Veletek való talit már nagyon.Fénysugár

hagy öleljelek már most meg:)))))
Köszönöm:)**Csilla & Ágica.....

Legyetek szívesek letenni a 'csatabárdot" és visszajönni. A velős és tanulságos kis tanmesékkel ( Ágica )..... és a kifelejtett sütőporos almáspitéddel,meg az összes aranyos sztorikkal az Anyuddal....... ( Csillus ) Nekem mindketten hiányoztok. Igenis az összes gyengeségeinkkel, hibáinkkal együtt szerethetőek vagyunk. Nézzétek meg a gyerekeket. Összekapnak,duzzognak,sírnak egy kicsit, s egy óra múlva már el is felejtették,hogy miért is volt öri-hari. Játszanak tovább,mintha mi sem történt volna. Mindketten nagymamik vagytok,tessék tanulni az unokáitoktól. Mert a gyerekek nagyon bölcsek ám! Legyetek TI is azok......kérlek szépen BenneteketCsilla

Kedves Csilla!
Nem hinném hogy a távozásoddal bármilyen felmerült problémát is megoldanál...viszont Terád is szükség van ezen az oldalon...kérlek gondold át mégegyszer...emberek vagyunk és a sértődés is természetünk része, de azt hiszem ugyanúgy meg kell bocsátanunk másoknak is, mint saját magunknak.
Szeretettel üdvözöllek...Valamit nem értek!

Sziasztok! Nagyon régen nem írtam, csak olvastam és figyeltem, tanultam......Tőletek! Jólesett!! Most azonban nem tudom megállni, hogy néhány gondolatot írjak. A legnagyobb dolog, amit tavaly szeptember óta tanulok, a feltétlen szeretet. Nem vagyok hívő, mégis hiszek!! Egy általam csodálatosnak hitt teremtményben, amit nevezhetünk Univerzumnak, Istennek stb. Ki-ki hite szerint, merthogy ez tiszteletben tartandó!! A feltétlen szeretet mellett - még ateista létemre is - tanulandó a megbocsátás, az elengedés, a mosoly, a hála és az önzetlen segítség. S még említhetnék sok-sok dolgot, amelyről ezidáig is hallottam, de igazából az élet mindennapjaiban alkalmazni kb. egy éve kezdtem. Az élmények, tapasztalatok, csodák folyamatosan jönnek az életembe, függően attól, mennyire vagyok következetes. Ha beleolvastok a blogomba, bizony volt idő, amikor a legnagyobb kétségbeesés vett rajtam erőt, nos úgy hiszem, ezt már sikerült végérvényesen kiüzni az életemből!!
Mint említettem sokat tanultam tőletek: Csillair, Álomkereső, Ercsike, Shakti, Gini99, Ragyogás stb.........elnézést, akinek nem említettem a nevét. Sokszor kaptam bátorítást is!! Úgy érzem, az előző évihez képest lelkileg és fizikálisan is egy sokkal magasabb rezgésszinten élek, visszatért a régi mosolyom, igaz eléggé kategórikusan távolítottam el magamtól az olyan embereket, akik visszahúztak. Mostmár megtanultam elsősorban magamra, a jó érzéseimre figyelni.
S ekkor olvasok egy ilyen bejegyzést, ahol Csillair búcsúzik, Dzsini búcsúzik egy személyes ellentét miatt. És tette ezt Ágica is néhány hónappal ezelőtt. Emberi dolgok miatt. Azt hinnénk, ez apróság!!
Szerintem mindennek az alapja!!
Beszélünk, írunk, olvasunk, érzünk valami csodálatos dolgot, átváltozást, átalakulást és a mélyben ott munkál a harag, a gyűlölködés, sértettség a kibékíthetetlen ellentét. Hogyan lehet ezt összeegyeztetni azzal a rengeteg csodás dologgal, amit nap mint nap tanulunk, alkalmazunk.
Ágica tanmeséi, gyönyörű írásai szinten minden nap és közben????
Nem tudom, ezt az ellentétet mi okozta, ezért sem akarok és tudok ítélkezni, meg nem is az én dolgom.

Mégis nekem valamiért az a bizonyos mondat bújkál a tudatalattimban: "bort iszik és vizet prédikál."
Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megsértsek ezzel a megjegyzéssel, de a történések elgondolkodtatók, ezen az oldalon főként és mint ahogyan a tárgyban is jeleztem: NEM ÉRTEM!

Sok szeretettel: MártiSzerintem neked sem kellene feladni, mert mások úgy

gondolják mindenkibe bele kell kötni, aki él és mozog. Lehet olyan vitába bonyolódtál amibe nem kellett volna, de úgy látom vannak itt nagyon ovisan viselkedő társak, akiknek inkább menniük kellene.
Neked is csak azt tudom írni, hogy a Te döntésed a Te döntésed, de én tőled is kaptam valamit, ahogy Dzsinitől is - még ha nem is tud vele mindenki megbarátkozni.

szeretettel:
**Gabibaba**Menekülés???

Ha valami komoly gondom volt, s néha még most is, menekülésre fogtam a dolgot. Még itthonról is elmentem, kocsiba vágtam magam, vagy lábbuszra, és neki a világnak. De sose oldott meg semmit. Mindig vissza kellett térnem, mert a fájdalmat, a keserűséget nem bírtam sehol elveszteni, jött velem.
Csak ott tudtam megoldani a problémákat, ahol keletkeztek. S ez legtöbbször persze kis lényem mélye volt.
Én is tiszteletben tartom a döntésedet, csak most nem bírok csöndben maradni, vagy csak neked reagálni.
Miért kell minden kesztyűt felvenni??? Amikor valamit magunkban lezárunk, amikor valóban lezárunk, nem kell azzal foglalkoznunk, a másik hol tart. Az az Ő Élete. Ő, Ők majd megoldják.
Mindenkinke igaza van, mert sosincs egy nézőpont. Mindenki a saját tapasztalatain, érzésein kersztül megszűrve lát mindent.
Lehet, hogy maív vagyok. Biztos. De képtelen vagyok elhinni, hogy bárki,BÁRKI, aki ezeken az oldalakon olvasgat, ír, az rossz szándékkal jönne ide.
De emberek vagyunk. Nem mindig értjük egymást. Meg akarjuk győzni a másikat, s persze nme lehet, hisz mindkettőnknek igaza van.
Csak le kéne tenni a fegyvert.
Elmész, ha el kell menned. De a fájdalom, a keserűség ezzel nem fog elmaradni. Viszed magadd. Csak már nem kapod meg azt a rengeteg szeretetet, ami ezekről az oldalakról feléd áradt eddig. Bocsánat, ha bármivel is megbántottalak. Nem olvasom át, első érzéseim mit diktáltak, de tudd, semmi rossz szándék nem volt, és nincs bennem sem.
Kívánok Neked békés és szeretettel teli szép napot! Judit
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"Kedves Csilla!! Nagyon

Kedves Csilla!!

Nagyon sajnálom!!!

emora:)Hiányozni fogsz!

Nekem. Nagyon! de Tiszteletben tartom a döntésedet. Menj ha úgy érzed, hogy menned kell! szeretettel: Judit"Menekülés

A Mestert már életében legendák övezték. Azt tartották, hogy egyszer Isten is tanácsért fordult hozzá:
– Bújócskázni akarok az emberekkel. Megkérdeztem az angyalaimat, hogy szerintük melyik a legjobb búvóhely. Volt aki azt mondta, hogy az óceán feneke. Mások a legmagasabb hegycsúcsot ajánlották. Megint mások a hold túlsó oldalát vagy egy távoli csillagot. Te mit ajánlasz?
– Rejtőzz el az emberi szívben – válaszolt a Mester. – Az lesz az utolsó hely, ahol keresni fognak."-Anthony de Mello

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery