MOSOLYORSZÁG FÉNYHARCOSAI!

AZOKAT A DRÁGA FÉNYHARCOSOKAT VÁROM EBBE A FÓRUMBA, AKIKNEK VAN KEDVÜK EGYÜTT VARÁZSOLGATNI A FÉNYENERGIÁRA SZÉPEN RÁCSATLAKOZVA. FELÉBRESZTENI A KUNDALINI KOBRÁT, MEG ILYESMI... SZERETETTTEL A KARDUNK, MINT ELSŐ AJÁNDÉKOM NEKTEK....AZ ÉLET ESSZENCIÁJA...JAJ, HISZEN MI ÚGY TUDUNK ÉLNI!

Ezt a meditációt egy kristálytudatú Mestertől kaptam. A Szeretet Lézerkardja, az Igazság kardja, a Legyőzhetetlen-Ellenállhatatlan Hatalom, a Megváltás eszköze, ezt adta ajándékba saját születésnapján...az egész világnak, hogy birtokolja, hogy használja, hogy megvalósítsa az Álmot, amit mindannyian álmodunk. Nekünk, mindannyiunknak.
KEDVESEIM! MAGYAROK!
Emlékezzetek a legendára, Isten Ajándékára!
És emlékezzetek arra is, hogy olyan karddal, mely vért onthat, lehetetlen békét teremteni! Ugye így van?
HADD LEGYEN EZ A KARD AZ ÉN SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉKOM NEKTEK!!!KÍVÁNOM, HOGY MINDENKI FÉNYHARCOSSÁ VÁLJON NAPI SZINTEN....HOGY MEGVALÓSÍTSUK...A GLOBÁLIS EGYSÉGET.

A Szeretet-lézer nem más, mint a Fényenergia koncentrált, fókuszált-célirányos, specifikus frekvenciája.Vagyis: Fény-kard. A szívközpontodból valaki más szívközpontjába vetítve hat. A Fénysugár tartalmazza az Ibolya Láng átalakító tulajdonságát, a rubinpiros Szenvedély Sugarát és a rózsaszínű Együttérzés Sugarát. A Platina Sugár öleli körül a lila-vörös-rózsaszín sugarat, mely így még koncentráltabbá és erőteljesebbé válik. A szeretet-lézert bárki használhatja hogy a különállóság-tudat illúziófátylát és az ebből fakadó félelmet megsemmisítse.

A meditációra ajánlatos erőteljes, gyors ritmusú mélylégzéssel (kb.1 perc) felkészülni, amit lassú mélylégzés követ(1 perc)hogy a tudatot lecsendesítsük. A mondatközökben mély belégzés, a mondatokat pedig teljes kilégzéssel, nyomatékosan, lassan ejtjük. (hiszen ez varázslat-tudatos parancsátvitel)

1.Ahogy ezt a gyertyát/mécsest meggyújtom, úgy gyullad fel szívemben a szeretet étető lángja...Angyalok serege gyűlik körém, hogy segítsenek a Fény tiszta csatornájává válnom. Köszönöm, hogy velem vagytok. Minden egyes lélekzetemben.
2.Testem nyitott, kristálytiszta csatorna. Ibolyavörös fénysugár érkezik odafentről, a Közonti Fény Forrásból. Koponyámon keresztül lép a testembe, mély lélekzettel szívom magamba. Érzem, ahogy elárasztja minden egyes sejtemet. Iblyavörös fényben izzom... Mélyen belélegzem...a csodavörös fény túlcsordul a testemen...szökőkútként tör fel a koponyámból, végigömlik rajtam...az energiamezőmet is teljesen feltölti. Még lélegzem...FÉNY AZ ÉGBŐL, ÁLTALAM, FÉNY A FÖLDRE, FÉNYTUDATRA, MINDENEKRE!
3.MEGFORGATOM, ÍGY AKAROM, ÍGY KÜLDÖM: SZÍVEMBŐL SZÍVEDBE! (itt U alakúra csücsörített szájjal , nagyon-nagyon lassan fújjuk ki az ibolyavörös fénysugarat melyet a szívközpontból való kivetítés során spirálisan körülölel a védelmező Platina Sugár. A SzeretetLézersugár végtelen hosszú...áthatol mindenen...semmi sem állíthatja meg.)
4.A SZERETET-LÉZER MOST ÁTVÁGJA A KÜLÖNÁLLÓSÁG ILLÚZIÓJÁNAK FÁTYLÁT, KÜRÜLÖLELI MINDAZOK SZÍVÉT AKIK A KÜLÖÁLLÓSÁG ILLÚZIÓJÁNAK RABJAI ÉS FELSZABADÍTJA ŐKET. A SZERETET LÉZERFÉNY-KARDJÁT MÁRTOM SZÍVTEKBE! IBOLYAVÖRÖS FÉNYTUDAT TÖLTI EL A TESTETEK-LELKETEK. CSORDULTIG TELVE LÉNYETEKBŐL SZÖKŐKÚTKÉNT ÖMLIK SZERETETT ANYAFÖLDÜNK SZÍVKÖZPONTJÁIG A CSODÁS TISZTÍTÓ FÉNY!
5.A LÉZERFÉNY ANGYALHANGON SZÓL... FELSŐBBRENDŰ ÉNETEK VISSZHANGOZZA A SZAVAKAT: ISTENI FÉNY VAGY. ISTENI SZERETET VAGY. MIND EGYEK VAGYUNK. (3x)
6.Látom.....érzem.... hallom.... ahogy a bennünket összekötő fényben rezgő hang utat talál az ego mélyére és a Tudatos Én füle is megnyílik a hallásra...lassan feldereng az igazság csengő hangja és az Én is elkezdi hangoztatni a szavakat.... Isteni Fény VAGYOK. Isteni Szeretet Vagyok. Isteni Egység Vagyok. Vagyok, aki Vagyok. Egy vagyok a Mindenséggel.(3x)
7.A Központi Fény Forrásból látom az eseményt.... Már mindent eláraszt az Isteni Fény...Éltető Földanyánk testét-lelkét...SZÍVÜNK EGYÜTT DOBBAN ...LÉLEGZETÜNK LÁNGJA LOBBAN... VÉRÜNK EGY ÜTEMRE LÜKTET....EGY A VÁGYBAN. EGY A SZÍVBEN. EGY A LÁNGBAN. EGY A FÉNYBEN.
8.EGYEK VAGYUNK.
9.FELÉBREDTÜNK!
10.HÁLÁT ÉRZÜNK!

11.KÖSZÖNETET!
12.MEGTEREMTETETT! ÁMEN!Én is veletek tartok kedves lány-láng harcosok, és hangosan

nevetek Igével:) Bru-ha-ha-ha-ha-ha-ha:)
Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)Kedves lányok

igazán nem akarok ünneprontó lenni, de egy kukkot sem értek. És talán nem is akarok. Még hogy fényharcos..........ez olyan mint a keresztes háború - öljünk a szeretetért? na mindegy. :-(Bruhahhahahahahahahahahahaha majd leesek a rögögéstől:-)

"A SZERETET LÉZERFÉNY-KARDJÁT MÁRTOM SZÍVTEKBE! "

- MEGKÍNZOM ÉS MEGÖLÖM A GYEREKEMET ÉRTED, ÚGY SZERETLEK:-)

- MÁGLYÁN MEGÉGETLEK, HOGY ÉRTSD MI AZ IGAZI SZERETET:-)

- MINDENKIT MEGÖLÖK, AKI NEM SZERET:-)

hAHAHAHAHAHAHAHAHA, BRUHAHAHAHAHAAH:-)

jOBB VAGY MINT sZALACCSI AZ ATOMBUNKERREL.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Eleinte nem értettem...

de lassan ez is kitisztult, A Dalai Láma üzenetében jól megfogalmazta a Globális gondolkodásra való igényt.Amit hiányol a magyarokból. Én ignis áldozok tíz percet a napomból, hogy felvegyem a Kardot, ha már megkaptam, és személyes dolgaim fölé emelkedjek, átlagemberi létem fölé, És nem vagyok egyedül, mert csodás energiák érkeznek...
mindegy hogy honnan, ha nem magyarországról, hát majd áramlik máshonnan...én azért átküldöm nektek....Kedves Lángvirág!

Ezzel az írással elvarázsolsz csak annyit tennék hozzá, hogy HARCRA FEL!:-)

"Go Jolly" - "Lépj vidáman előre!"
Sant Darshan SinghÉn is minden este ....

mert varázsolni kell....angyalok serege....WUUUUUUWUUUUUU!!!!!

minden reggel eltáncolom hogy én vagyok a MÁMOR, ettől az egész napom olyan mámorosra sikeredik, hogy juuuuujjjjujjjjuuuujjjj! Akinek kedve van, tartson velem!!!!


ez egy elég roszz felvétel, de legalább a szöveg ott van a More infora kattintva....Micsoda szöveg!!!!!!!!Drága Fényharcos :)

Itt vagyok veled....
Este a közös meditációkor megteremtem a saját fénykardom.... árasztom a szeretetem...
Szeretlek végtelenül....
Öbi Wan Kenöbi :))))))

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)