Az első és legfontosabb csoda

Sziasztok!
Nemrég fedeztem fel magamnak a Titkot, jelenleg egy álmom megvalósításán munkálkodom. Most jöttem csak rá, hogy az első álmom már meg is valósult, anélkül, hogy tudtam volna róla. Az első csoda bizony megtörtént. Ezért én máris tudom, hogy a Titok nélkül még most sem tartanék sehol.
Néhány éve kezdődött az egész. Egyszerűen magamba fordultam. Pedig idehaza szerető család, jó társaság, vidámság, öröm várt mindig is. Én viszont ezeket hirtelen már nem értékeltem, már semmi sem érdekelt. Mindennap rosszkedvűen mentem dolgozni, eleinte tudat alatt, de aztán később még direkt rátettem egy lapáttal. Bár elég nehéz így utólag kimondani, de: depressziós voltam. Magam sem ismertem fel, betudtam annak, hogy egy kissé zárkózottabb lettem. Pedig nem. Mindig csak magammal foglalkoztam, a saját hibáimat kutattam, akár külső, akár belső hibáimat, "szétrágtam" magam belülről, mint egy élősködő, de közben a világot is hibáztattam, okoltam mindenért.
És igen, sokat mondok, ha 24 órája fedeztem fel a Titkot. És KICSERÉLT. Még semmit nem kívántam, még nem kértem a hatos lottót, még nem kértem a villát a Rover autóval, de megváltoztatott. Azt hiszem, ez egy csoda. Egyetlen nap alatt boldog lettem, örömmel teli, és az élet ígéretében fürdök. Tervezem a jövőm, a jókedvű visszatérésem, a boldog mindennapjaimat. Észre sem vettem, és megváltoztam. Ennyi idő alatt.
Azt hiszem, ezért máris megéri a Titkot felfedezni. Mert még azelőtt boldoggá tesz, illetve jobban mondva Te magad még azelőtt boldoggá teszed magad, hogy erre ráébrednél, és a különböző luxuscikkekről álmodoznál.
Azt hiszem, magamra találtam, és értetlenül állok a múltam előtt, de most már lezárom azt, nem is foglalkozom vele. Hiszen már itt vagyok, a Titokkal, egy jó közösséggel és boldogan.

Ezért kívánok mindenkinek, a szkeptikusoknak, hitetlenkedőknek kiváltképp boldog életet! Használjátok ki, ébredjetek öntudatra, ahogy nekem is sikerült, hiszem rövid az élet!

Várom a Ti történeteiteket a Titok megismerése utáni első napokról. :)

HozzászólásokKedves Katis:)

Igen, nagyszerűen érzem magam, és remek ez a weboldal is, valóságos kincs. :)
Hasonlókat kívánok Neked is! :) Te mióta használod a Vonzás Törvényét? Neked is annyit segített lelkileg, mint nekem?
Üdv: AtonementKedves atone:)

Üdv néked közöttünk is:)
Örülök,hogy nagyszerűen érzed magad,kezdesz ráérezni egész-séges létállapotodra:)
Legyen minél több örömérzésed és boldog pillanatod!

Mellé pedig szép vasárnap este is:)
Katis