Szerelmem és én

Üdvözlök Mindenkit!

Teljesen új vagyok ezen az oldalon, de szeretném leírni saját pozitív történetemet a Titok alkalmazásával kapcsolatban. Ha csak egy embernek erőt adok ezzel a pár sorral, akkor már megérte regisztrálni ide. A párommal óriási hitemnek köszönhetően újra boldog és szerelemmel teli a kapcsolatunk. Rengeteg kitartás kellett, ahhoz, hogy a mostani örömteli életünk kialakuljon, de már tudatosult bennem, hogy az én gondolataim és érzelmeim határozzák meg a kapcsolatunkat. Erre szokták mondani, hogy a másik félnek is akarni és cselekednie kell. Ami igaz is, de mivel tudom, hogy mi egyek vagyunk, fel tudom őt tölteni az én pozitív energiáimmal. És a legjobb az egészben a fejlődés. Még csak húsz éves leszek, a Titkot alig egy éve alkalmazom, a párommal több, mint két éve vagyok együtt és ez alatt kétszer szakítottunk, ami az én negatív gondolataim eredménye volt. Amint a boldogság frekvenciájára hangolódtam újból egymásra találtunk és jött a szerelmi vallomás, mint a mesékben. Nekem rengeteget segített az is, hogy nem csak a párommal lettem nyitottabb és szeretett teljesebb, hanem minden teremtmény iránt. A kedvetlen embereket is próbálom az élet szépségeinek felfedezésére bíztatni és törekszem arra, hogy mindenkihez legyen egy kedves szavam. Az állatokat is segítem, megsimogatom őket vagy, ha egy csigát látok a járdán elviszem biztonságosabb helyre nehogy eltapossák. Lehet, hogy ezek a dolgok sokaknak nem jelentek semmit, de én ajánlom azoknak, akiknek van egy határozott céljuk. Mert sokan esnek abba a hibába, hogy csak az elérendő célon görcsölnek és mormolnak kényszeres mondatokat, pedig ezek helyett jobb másokkal jót tenni és ezzel örömet okoznak maguknak is, a tudatunkban úgy is ott van az álmunk. Az Univerzum pedig valóra váltja. Ez igaz, a saját boldog életem a bizonyíték rá.

ÜdvKedves natalianna!

Csodálatos volt, amit írtál! Igen... ha az életet egész szívvel, és egészen éljük, és mindíg figyelünk a mostra, a jelen történéseire... s ezzel az örömteli, szeretettel teli figyelemmel vonnyuk be, amire figyelünk, akkor teljes a történet. Eközben a háttérben úgy dobog a vágyunk, mint a szívünk.:)
A párkapcsolatnál nem csak a vonzás számít, hanem más dolgok is, úgymint az elme és az un. fájdalomtest, amely nem más, mint az emberek negatív érzéseinek energiaegyüttese. Ezek az érzések nem mindíg vannak jelen érzékelhető gondolat formájában. Gyökerüket ettől függetlenűl mindíg meg lehet találni. A lényeg: Te és a párod ezzel a nagy szeretettel csak jól járhattok, mert folyamatosan emelitek egymást... nem csak Te lehetsz az, aki így áll hozzá a világhoz! Biztos, hogy a párod is sokat változik eközben, bellül. Mert itt történik a legfontosabb, minden esetben. Kívánom, hogy áramoltasd csak az életedben a szeretetet, és a boldogságot, és az örömöt! Szerencsére én is beleragadtam ebbe az állapotba, s mit ad ég én is egy csodálatos kapcsolatnak köszönhetem ilyen irányú fejlődésemet. Kívánom, hogy egyre több ilyen ember legyen a világon, míg nem azt vesszük észre, hogy lassan felszívódik rengeteg működészavarból fakadó probléma.:)szerelem

Szombaton találkozunk! Jaj alig várom!! Minden tökéletes lesz! Újra Vele leszek!! Már csak 4 nap és látom!!! szombattól kezdve pedig rendszeresen fogunk talizni! De jó nekem van a legjobb pasim! Imádom és ő is engem!!! :)) Olyan jó érzés, hogy tudom, hogy ő is egész nap rajtam gondolkozik és rólam beszél!!!!!! Tudom, hogy akar!! És hogy csodálatos párost alkotunk! Büszke rám és én is rá! :))) És hogy szerelmes belém!! ÚÚgy megölelném ebben a pillanatban is!Kedves Natalianna.

Valóban szép történet! Hasonló cipőben járok. Én már régen rájöttem, hogy hol rontottam el, de utólag olyan nehéznek tűnik helyrehozni... Bár most nagyon úgy tűnik, hogy alakul a helyzet! Sajnos nálunk én is elég negatív voltam az elején, mert nem akartam elhinni, hogy megkaphatom a világ legjobb pasiját - pedig szeret, ezt biztosan tudom. Annakidején beijedt - lehet, hogy én is, de most készen állok rá és lassan Ő is. Neki ugyan az életében ez nagy változással jár - igaz nekem is... De mára úgy érzem, hogy jó úton járok, mert ha róla van szó (és esetleg valami nem is jönne össze úgy ahogy épp szeretném...) - már nem esek kétségbe, csak boldogan arra gonolok, hogy hamarosan nem lesznek ilyen gondjaink!
Jó a sikertörténeteket olvasni, mert újabb és újabb erőt adnak! Köszönöm!

Szóval: Hajrá teremtés, hajrá mindenki, hajrá Univerzum!
szeretettel ölelek mindenkit!
**Gabibaba**Kedves Natalianna,

azt hiszem, ma este pont erre az írásra kellett bukkannom a fórumtémák között. Nagyon jól esett olvasni és néhány, bennem állandóan felmerülő kérdésre is pozitiv választ adott, pl. ez a pár sor: "Rengeteg kitartás kellett, ahhoz, hogy a mostani örömteli életünk kialakuljon, de már tudatosult bennem, hogy az én gondolataim és érzelmeim határozzák meg a kapcsolatunkat. Erre szokták mondani, hogy a másik félnek is akarni és cselekednie kell. Ami igaz is, de mivel tudom, hogy mi egyek vagyunk, fel tudom őt tölteni az én pozitív energiáimmal. És a legjobb az egészben a fejlődés." KÖszönöm! Derylszép

Most erőt adtál nekem! Köszönöm. :) Én is visszafogom szerezni a szerelmemet...
Üdv Neked. Nagyon tetszik az írásod!