Filmajánló

Sziasztok!

Nagyon elgondolkodtató filmet ajánlok Nektek.
A oldalon megtekinthető, és elkészült hozzá a magyar felirat is. A "Hungarian" gombra kattintsatok, azon belül az 1-re, 2-re vagy 3-ra attól fügően, melyik rész szeretnétek elindítani.
Több ízben tárja fel illúziüvilágunk oszlopait. Szerintem érdemes megnézni.

Üdvözlettel : Ladybird

HozzászólásokKEDVES MINDENKI

ATTÓL MÉG IGAZ! AKÁR MEGNÉZZÜK, AKÁR TUDJUK, AKÁR NEM. A VALÓSÁGOT, HA NEM VESSZÜK TUDOMÁSUL, ATTÓL MÉG LÉTEZIK, HIÁBA TAGADJUK MEG.

ÁLDÁS KÍSÉRJEN MINDENKITpont azért nem néztem

pont azért nem néztem végig mert az első fél órában semmi újat nem mondott, és mikor beletekertem akkor is unalmasnak találtam azokat a részeket, amit láttam belőle. mivel csupa ismert dologról van benne szó, nem igazán értem mi az aminek fel kellett volna nyitnia a szemet... :-) a venus projektről meg hallottam de nekem ez olyan mint az 1984... kicsit utópisztikus. ha lenne megoldás, akkor miért titkolná bárki el? én tuti vevő lennék rá, meg még sok millióan. ha létezne ilyen, akkor tudnánk róla. pont ez a film tartja FÉLELEMBEN az embereket, mert azt mondja hogy VALAKIK a háttérből irányítanak. pedig nem így van. de ha igazatok lenne, akkor is csak azt tudom mondani, hogy ne panaszkodjatok, hanem gyerünk, csináljátok! :-))Zeitgeist

Sziasztok!

Csatlakoznék az előttem szóló Ladybird-hez. A Zeitgeist - Korszellem című dokumentum film 2. része az Addendum magyar szinkronnal itt nézhető meg:

A film első részének 3 fejezete pedig itt, magyar felirattal:
1. fejezet: &hl=en
2. fejezet: &hl=en
3. fejezet: &hl=en

Secret Admin-nak üzenném, hogy ez a film igen a múltat mutatja meg nekünk, de egyúttal felnyitja a szemünket és rá mutat arra, hogy mi az a jövőkép amire koncentrálnunk kell! Ez nem más, mint a Venus project.

Szép napot és életet Mindenkinek!láttam már kb. másfél

láttam már kb. másfél évvel ezelőtt, bár nem néztem végig. sok igazság van benne, de nekem a tálalása nagyon nem tetszett! attól hogy a múltban sok dolog hazugságra épült, nem azt kell tagadni, hiszen azzal nem szüntethetünk meg semmit, a tagadás és a küzdelem csak erősíti azt amit nem szeretnénk.

felejtsük el, és építsünk helyette újat! képzeljünk el olyan jövőt, amilyet szeretnénk...