Vonzás ez vagy mi is akkor...ismét:))))

Ez a blog eredetileg május elsején született...de törlődött, mindegy miért és hogyan. Sokatok kérdezte, hova lett a blogom, mert szerettétek olvasni szép történetünket, csodás hozzászólásaitok is odavesztek. De az eredeti szöveg meg van:)))) És ez akkor is szép, ha csak pár hónapig tartott!!! Emlékezetünkből úgy sem lehet kitörölni:)))

Azóta barátok maradtunk:DDDDDDDDDDDD És ez így van jól:DDDDDDDDDDDDD

Véletlenek...csodák...??? Igenis vannak:))))
Az előzmény...voltam a Gong hangversenyen április 17-én, ami igen nagy hatást gyakorolt rám, mint oly sok mindenkire. /Hála IlusKAnak érte!!!/ A Harmonia Műhelyben is beszélgettünk róla, amikor is egy hölgy (bocsánat de először volt ott ő és elfelejtettem a nevét!!!) oda adott Rita barátnőmnek és nekem egy "véletlenül" épp nála levő szórólapot, hol lehet még többször Gong-ot hallgatni, mesélt annak jó és gyógyító hatásáról is. No, vasárnap (27-én) ráértem szörfölgetni a neten és rákerestem arra a helyre (nem tudom meg szabad-e említeni, vagy az már a reklám helye?), hogy megnézzem, egyáltalán hol is van ez és hogyan kell odamenni. Olvasgatás közben rátaláltam egy linkre, ami a másik nagy kedvencemről szólt és ez a Sámán Dobolás!!!!!!!!!!!! Persze erre is ráklikkeltem és felnyílt egy új ablakban egy egészen más, új helyszín!!!!!!!! Nézegettem, olvasgattam, hogy hova is bukkantam???? És egyre jobban kezdett megtetszeni, izgalmat éreztem, hogy nekem oda is el kell mennem és nézegettem, mikor is vannak olyan napok, amikor lehet erre a dobolásra menni. Belfeledkeztem és itt ragadtam a neten hajnal 2-ig...majd lepihentem, de izgatott voltam...
Másnap jövök ismét körbenézni privát e-mailjaimat, amikor is kapok egy olyan rendszertől üzenetet, amit már el is felejtettem, hogy ott is regisztrált vagyok (2007 augusztusában voltam ott utoljára!!!!) és valaki üzeni nekem: "Nekünk nagyon sok beszélgetnivalónk lenne!" Ezt is megnyitottam, szerencsére emlékeztem a belépési kódra. És ott felnyílt egy adatlap, 2 fotóval...és ugye "véletlenül" egy olyan ember látható rajta, akinek sámán dob van a kezében:)))) Még szerencse, hogy ültem...
Megnéztem ki is ő és akkor láttam meg, hogy azon az éjjelen regisztrált, amikor én épp a sámán dobolásról olvasgattam!!!! Természetesen azonnal megírtam neki, hogy olyan érdekes, számomra ez "csoda", hogy épp ezzel foglalkozom az éjjel, ő azon az éjjelen regisztrál és épp rám kattintva meg is szólít!!!!! Megírtam neki, mi is az a hely, ahova el szeretnék majd menni, erre azt írta nekem válaszul, hogy épp annak a helynek oszlopos tagja:)))) VÉLETLEN? CSODA?
Azóta már többször leveleztünk, kiderült, május elsején már mehetek is és ott láthatjuk is egymást élőben!!! Msn-en órákat írogattunk egymásnak, webkamcsin láttuk egymást, nagyon sokat nevetgéltünk:))) Majd később telefonon is beszélgettünk...és ma megyek este Sámán Dobolásra:))))
Bevonzottam? Vagy ő engem? Vagy az én gondolatimat "meghallotta" és így talált éppen rám? Pedig sokan vagyunk ott is regisztráltak...teljesen mindegy minek nevezzük, azt az érzést most nem tudom elmondani, milyen izgatott lettem, mindig amikor rádöbbentem, hogy ugyanarról van szó...már nem is tudom ezt tovább fogalmazni...ha valakinek jó az empátiás képessége, akkor le tudja magának játszani, hogy mi is történt és ti mit éreztetek volna a helyemben...

Ma van május 1. Születésnapja édes keresztlányomnak (Emesének, akiért meditáltunk is a HM-ben), ő az egyik legkedvesebb óvodásom volt kezdő koromban, így elmondhatom, hogy idén az óvodásaim már 30 évesek lettek:)))))

HozzászólásokA Csoda akkor is megmarad:)))

Azt nagyon köszönöm, hogy bíztatva hozzám szóltatok!!!! Nem vagyok mélyponton, ahhoz már "öreg róka" Vagyok, hogy bárki miatt is romokban heverjek!!! Oh, nem:))))

Az igaz, hogy ismét hittem neki...nagyon jól veszem a rezgéseit és éreztem, jó lesz ez így nekünk...de mit tehetek??? Én nem harcolok egy ex nővel, sem kettejük egymáshoz erősen fűződő érzelmeivel sem...csak én az őszinteséget mindennél jobban becsülöm!!!

Szeretném, ha a blogom továbbra is az maradna, aminek indult...írjátok meg, ha valakinek van ilyen hatalmas találkozása, ilyen "véletlenek" sorozata:))))) Teljesen mindegy, végülis meddig is tartott a szerelem köztetek...maga a találkozás élménye az, amiért indítottam ezt a blogot, mert nem mindennapi, ezt lássuk be!!!

Más egyéb vitatkozást légyszíves itt ne tegyetek...most már majd' minden blogban vannak ilyen összezördülések...lehet valaki sportot űz ebből...

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Kedves Csenge! Ez is a TE problémád!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKedves Tiszavirág és Humcsikám!Látjátok,

csenge333
ebben egyetértünk.Már én is kezdem azt gondolni, hogy az én titokzatos lovagom csak kamu volt, mi több "kamuhegyek"...Remélem most boldog, hogy ennyit kamuzhatott valakinek...Kedves Ery! Ne haragudj, de a "bízom benned

csenge333
és szeretlek"-et már nem hiszem itt el senkinek...Hahó haó, nem bosszúként értettem!!!

Nem azt szeretném, annak nincs értelme!
Elnézést, ha félreérthetően fogalmaztam.
Semmiképp sem megoldás a bosszú, csak magunknak ártunk vele.
Egyetértek!!!
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopCsenge! Nem haragszom! Igen ez duma, az én dumám!

Én hiszek ebben a dumában és úgy általában hiszek magamban.
Nem volt ez mindig így!
Néhány dolgot már én is megtapasztaltam a saját bőrömön, amíg eljutottam ide, ahol vagyok.
Az sem biztos, hogy amikor rólam volt szó, akkor mindig a lehető legjobban cselekedtem, hiszen ez a legnehezebb!
Most viszont - kívülállóként - már tudom, hogy így van, jobban tudok tanácsot adni és jobban tudom erősíteni a jó oldalt.
Félelemmel telt elbocsátó, szép üzenet? Hm, TE így gondolod? És mitől félsz? És miért is kell a bosszú?
Talán jobban tennéd TE is, ha szépen megbeszélnéd magaddal, hogy hol tartassz, miért jutottál ide és mit szeretnél?
Nem kit, hanem mit? És ha érzéssel, jól csinálod, bízol benne és főleg magadban, akkor meg is kapod.
Én nagyon szeretném, ha így tennél! Kérlek, szeresd magad jobban, legyél jobb Önmagadhoz és főleg ne aprózd el magad!
Szedd össze magad és hidd el, hogy TE jobbra vagy érdemes.
Egyébként pedig a válasz konkrétan a másik két lánynak szólt, de ez a mostani NEKED Kedves Csenge!
Sok sikert! Én bízom Benned és szeretlek!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Ery!:-)

Nekem is ez a véleményem:-))

Szeretettel:
TiszavirágKedves Csenge, Miért van az

Kedves Csenge,

Miért van az az érzésem veled kapcsolatban hogy olyan vagy mint a saját farkába harapó kígyó?
Tudod én hiszek a mesékben mert szépek és van mögötte valóság tartalom.Akárhányszor olvasom a történeted a lovagoddal kapcsolatban,mindig elfog egyfajta érzés.Ez pedig az hogy ez a mese a titokzatos lovagoddal kamu.
Nekem úgy tűnik hogy te csak saját magaddal harcolsz,de szép történet.Jó forgatókönyv író lennél.

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Erykém!Ne haragudj, de ez duma, duma, duma...

csenge333
Elbocsátó szép üzenet félelemmel telve, hogy hát nehogy bosszút álljanak a nők azon, aki egyébként megérdemelné...Én senkin nem kívánok bosszút állni, az ő szegénységi bizonyítványa az, hogy mint a széljárás változnak az érzelmei és gyönyörű mázzal leöntve és megmagyarázva tálalja azokat...Tényleg kívánom, hogy megtalálja azt , akit keres...Fel a fejjel lányok!

Nem kell itt semmiféle bosszú, hisz TI nem is vagytok olyanok!
Gondoljátok csak végig, hogy ki szenved ezekben az elvágatlan szálú kapcsolatokban a legtöbbet?
Naná, hogy az a pasi, aki mást szeretne már, de nincs hozzá ereje.
Titeket én nem sajnállak, mert az lenne a sajnálatraméltó, ha nem tudnátok, hogy egy ilyen kapcsolatban hol a helyetek!
De TI tudjátok! Nézzétek a jó oldalát és gondoljatok az együtt töltött szép órákra, ami feltölt Benneteket önbizalommal.
Mert ha egy olyan pasi mondta Nektek azt, ami zene a füleiteknek, akire TI vágytatotk, akkor az azt jelenti, hogy igen is!!!
TI megfeleltetek, sőt nagyon is megfeleltetek neki, másnak is meg fogtok és a Tőle kapott önbizalom legyen Nektek egy
szép, új kapcsolat kezdéséhez elegendő. Többek, okosabbak, bölcsebbek lettetek, az eltöltött szép órákon kívül.

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryÉdes lenne a bosszú Lolli:)?

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Pfff... ha elmondanám neked, mennyi fájdalom ért...

Összeborulhatnánk sírni.
De úgy intéztem, hogy ne legyen rá időm, csak ha el jön az órája.
A vicces, hogy senkivel nem tudom megosztani azt, hogy mi bánt, csak egyetlen emberrel.
Nos ő nincs sehol.
De azért még egyben vagyok.
Ez a pasid, aki még mindíg nem vágta el a búcsú szálait, csak a tehetelenséged növeli.
Jól elszórakoznék vele a helyedben, hátha észbe kap.
:D

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopNo, erre kössél csomót Öcsém!!!!

Megtörtént a karácsony...mindenki úgy töltötte, ahogy megszokta évek óta...családlátogatások, szülői ház látogatása, testvérek egymáshoz...ezzel nincs is semmi baj! Gondoltuk, majd szombaton talizunk, így az ünnepek után...én megteremtettem, gyerekmentes hétvégém lett, annyira készültem! Majd koradélután jött egy sms, ne menjek, mert családi ez+az összejött és nem alkalmas az időpont...de mejd bepótoljuk, írta Ő...megírtam, remélem nincs baj??? Válasz semmi...azóta sem írt sehova, még a neten sem.
Barangoltam este a neten...jééééééééé!!!! Az iwiwen bent volt szombaton délután, tehát otthon volt...ja és persze az ex neje is bent volt az iwiwen, aki pedig csak nála tud netezni!!! Hurrá! Korábban is ezt tapasztaltam, nem tudnak igazán elszakadni egymástól...mintha nem akarnának egymástól már semmit, de napi kapcsolatban vannak...ma is megnéztem az iwiwet...ma is bent voltak fél 4 körül. Remek!!! Hurrá őszinteség!!! Tudja, hogy álltam ehhez az érdekes kérdéshez, hogy fel-fel bukkan az exe. De néha az öv alatti ütések nagyon kellemetlenül érintenek...slussz poén: mára virradó hajnali 3 óra körül az ex nej ismét iwiwezett...csak és kizárólag Bécitől szokott...biztos nem jött álom a szemére:)))

Sebaj!!! Azért az én napjaimat ezzel sem ronthatja el, sőt a szilveszteremet sem:)))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Köszönöm Ágicám:))))

Érzem, hogy mosolyogva írtál nekem:))))

Ölellek meleg szeretettel:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Evelion..

Nagyon, de nagyon örülök a BOLDOGSÁGODNAK !!!Szeretettel ölel: ÁgicaIgen, igen, igen:))))))))))))))))))))))))

Csodásan sikerült a születésnap:)))))))))))))))))))))))))))))))

Hatalmasakat beszélgettünk...minden értelmet kapott...még a csend is:)))))))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drágám :)

BOLDOGSÁGOT :)
Szeretlek :) Öbike
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Minden rendben van:))))

Teltek-múltak a hetek, hónapok...átértékelődött minden...és egy szép napon azon vettem észre magamat, hogy mi ismét kommunikálunk...először csak a neten, msn-en. Aztán létrejött egy személyes tali is! Most ezt kaptam tőle...és készülök, mert jövő héten vele tölthetem a szülcsinapját:)))) Akkora boldogság van bennem!!!! Talán nagyobb, mint valaha:)))))

Ez a második...ez épp azt sugallja, ahogy mi érzünk egymás iránt:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Csillagom:))))

Köszönöm, hogy írtál a blogomba és köszi a privát leveled is:))))))

Nanáááááááááááááááá, hogy merj/ünk álmodni!!!!!!!!!!!!!!!!!! És minden rendben is lesz...vagyis VAN:))))))

Vasárnap dumcsizunk élőben!!!!!

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Hmm..

..hát lehet, hogy egyszer én is megírok ide egyet-s-mást a Párkapcsolat, Szerelem, Ideális partner Bevonzásával kapcsolatban...
De amíg nem zárul le végleg, lelkileg nincs még konklúzió, addig csak húzom-halasztom azt a csodás kis történetet...
Pedig könyvbe illene... :(

Na jó..! :) :) :)

csakazértis

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Védelem:)

Lehetne ez is egy elem...mondjuk a 6.:))))

Szóval levédtem az oldalam, nehogy még egyszer előforduljon az, hogy eltűnik...bíztam valakiben...aki tudta a jelszavam, mert elmentettem nála, az ő gépén...ahogy rólam, kettőnk kapcsolatáról, úgy az oldalamról is döntött...törölte!!!! Másik jelszavam lett:))))
Ismét egy ember, akinek megadtam az esélyt arra, hogy az legyen, aki Ő valójában és az lehessen mellettem és olyan, amilyen szeretne lenni! Nem korlátoztam, nem szabályoztam Őt semmiben. Többnek, jobbnak láttam a jelek szerint, mint amilyen valójában...és fontos volt számomra saját boldogságomnál is jobban, az Ő boldogsága! Elfogadtam Őt, feltétel nélkül szerettem, amit eddig nem nagyon mondhatott el...legalábbis ezt mondta nekem és hálás és boldog volt érte!!! Megvannak még a legkorábbi sms-ek, tele volt áradozásokkal a részéről. Hittem minden szavát...jelszavunk az őszinteség volt. Megtanulhatnám már, hogy ne higgyek mindenkinek azonnal...de nekem az nagyon nem megy!!! Ezentúl mindenkiben kételkedjem, vagy vizsgálgassam a másikat? Minden szavát kérdőjelezzem meg, hogy igaz-e? Számomra elképzelhetetlen...viszont mindig beleesem ezekbe a szituációkba...számomra is elkelne a védelem, hogy elkerüljenek ezek a helyzetek!!!

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Kedves Evelion!:)

Nyiss egy új topicot...Lakásböngésző címmel...Csupán ennyi...:)

Amúgy én is keresgélek...Ha találok vmit, szólok:)

Szerető öleléssel:

AngeCsodás vonzás, valóban!!!

én a párommal így találkoztam: Ültem a vonaton és a Beszélgetések Istennel pihent az ölemben. Életemnek egy nagy megoldásra váró korszaka volt ez, de hitem akkor mindennél erösebb volt. Mélyet lélegeztem és felcsaptam a könyvet. Az első mondat, amit elovastam, így szólt: A válasz ott van egy hamarosan megjelenő új Barát szívében.
Elmosolyodtam és becsuktam a könyvet. Már tudtam, hogy úton van felém.
Még aznap meglátott az út szélén bandukolva a krisna völgy felé...mire megtért az autóval én eltűntem a teázóban...de nem adta fel. Addig keringett fel-alá a faluban, míg előkerültem. Olyan fénnyel ragyogott rám a mosolya hogy a csontom velejében is éreztem. A történet itt kezdődött és még mindig tart. Sok csoda vár még ránk.Régen 1000 felett...

....volt már az olvasottsága a blogomnak. Ennyi most már nem lesz, de ez nem baj:)))

Arra gondoltam, hogy új arculata lehetne viszont ennek a blognak! Ti is, akik esetleg megéltetek hasonló csodálatos egymásratalálást, írjátok meg ide bátran! Olyan jó szép történeteket olvasgatni!!!

Ha esetleg mással kapcsolatban (tehát nem csak a párjaitokkal való nagy találkozásra gondolok) vannak "véletleneitek" vagy megélt "csodáitok", légyszíves adjátok közzé ti is!!!

Én jelenleg nagyon el szeretnék költözni Örökmozgó kicsi Angyalkámmal kettesben!!! Tervezgetjük hogyan is fogunk mi élni, ha már csak kettecskén leszünk? Vettünk 2 hűtőmágnest is, az egyiken az ő neve van, másikon az enyém. Azt mondjuk, hogy ez az új lakásunk hűtőjéről való mágnes!!! Ismeritek! A gomb megvan a kabáthoz:)))

Ahogy itt láttam van egy olyan oldal, hogy álláskeresés, jó volna egy lakásböngésző is!!! Lehet, hogy segítene rajtunk ez is. Én egy nagyon kedvező albérletet is szívesen vennék, ha valaki tudna ilyet? Újpest, Rákospalota, Zugló, Angyalföld jöhetne szóba!!! Köszi Uni:)))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)