Napi gondolat, mindennapra

Abraham LincolnNapi gondolat, mindennapra

1. Csak ma boldog leszek. Hiszem, hogy Lincolnnak igaza volt: “a legtöbb ember olyan boldog, amennyire elhatározza magát, hogy az legyen”. A boldogság belülről jön, nem külsőségektől függ.

2. Csak ma megpróbálok alkalmazkodni az adott helyzethez, és nem önző vágyaimhoz igazítani mindent. Úgy veszem családomat, üzleti ügyeimet és szerencsémet, ahogy jön, és én alkalmazkodok hozzájuk.

3. Csak ma törődni fogok testemmel. Megdolgoztatom, vigyázok rá, táplálom, gondoskodom magamról, kényeztetem átölelem , hogy tökéletesen engedelmeskedjen parancsaimnak.

4.Csak ma megpróbálom csiszolni az elmémet. Tanulok valami hasznosat. Szellemileg éber és friss leszek. Olvasok valamit, ami erőfeszítést, gondolkodást és figyelmet kíván.

5. Csak ma edzeni fogom a lelkemet háromféle módon; jót teszek valakivel és titokban tartom. Megcsinálok két dolgot, amihez kevesebb a kedvem, ahogy William James mondja, csak az edzés kedvéért.

6. Csak ma kedves leszek. Olyan jól fogok kinézni, ahogyan csak tudok, csinosan öltözködöm, halkan szólok, udvariasan viselkedem, bőkezű leszek a dicséretekkel, önmérséklő leszek a kritikával, hibát találásban, megrendszabályozásban.

7. Csak ma megpróbálok csak a mai napnak élni, nem akarom életem minden gondját egyszerre megoldani. Tizenkét órán keresztül képes vagyok megtenni olyan dolgokat, amelyeket egy életen át képtelen lennék.

8. Csak ma programot készítek. Leírom, mit akarok csinálni minden egyes órában. Lehet, hogy nem tartom be, de meglesz. Ez megszabadít két nyűgtől. A sietségtől és a bizonytalanságtól.

9. Csak ma szakítok magamnak egy fél órát, és pihenni fogok. Ebben a fél órában néha Istenre fogok gondolni, hogy egy kicsit távlatokban is gondolkodjak.

10. Csak ma bizakodó vagyok, minden pillanatban az életet a mozgásban lévő dolgokat választom. Boldog vagyok, hogy élvezni tudom a szépet, hogy szeretek és hiszem, hogy akiket szeretek viszontszeretnek, és az amit adok a világnak, az megsokszorozva tér vissza hozzám folyamatosan.

HozzászólásokKedves Hankara!

Ez tök jó!
Ki kéne nyomtatnom és olyan helyre tennem hogy minden nap lássam!
Köszönöm hogy megosztottad!
Mosolyog a lelkem:)
Kellemes estét neked!Boooldooooggggggggság:)

Igen. Az igazán boldog, aki önmagában válik azzá.IGEN, CSAK MA!!!!

csenge333Boldogság!- Élni Csudijó!

Annyira BOLDOG vagyok!
Remélem, az egész világ hallja, látja, érzi!
Kívánom, hogy Ti is átéljétek mindazt a csodát, amit elképzelni tudtok, amit megengedni képesek vagytok magatoknak!
Élettel szabadsággal szárnyalással, csudijó teremtésekkel balzsamozva testem lekem, sugárzok, és olyan magas frekvencián rezgek, hogy szinte mindenki megjegyzi, akivel csak kapcsolatba kerülök.
Istenem! De szép is élni, és megtalálni mindenben az igeneket, lábat lóbálva felhőkön suhanni!
Yuuuuhhhhéééééé! ((((((((-:
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Köszi Katikám! :) Hankara

Az én küldésem magamnak, és nektek:
" Siker az, amikor egyik hibát a másik után követjük el, töretlen lelkesedéssel!" Ismeretlen szerző.

"Tartsd távol magad azoktól, akik lekicsinylik ambícióidat! A kis emberek teszik ezt, mert az igazán nagyok hozzásegítenek, hogy Te is naggyá válj!"Mark Twain

"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd nyugalmadat.
Ha meg nincs, nem engedheted meg magadnak, hogy elveszítsd! "M.Gandhi.
Vasárnap találkozunk:))) Hurááááááááá!

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Kicsike!

Örülök, hogy lendületbe hozott! Hajrá, tartsd a szintet! :-)
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Kedves Hankara

Nagyon jó gondolatokat fogalmaztál meg, adott egy lökést mára.
Köszönöm!