Régi sebek kontra a pillanat...

Furcsa volt visszaolvasnom az öngyógyításról írt bejegyzésemet...

Meg kell mondjam, hogy kereshetem a mentségeket, az okokat, hogy mi miért történik... De tényleg fontos ez? Lettem, aki lettem, vagyok aki vagyok... de a kérdés az... hová tartok, ki leszek? És megint csak... fontos ez?

Addig míg a múltamban vájkálok, elszalasztom a pillanatot. Lehet, hogy egy gyönyörű, angyalarcú gyermek mosolyát, míg a saját könnyeim felett búslakodok, vagy elszalasztom a pillanatot, amikor velem szemben jön egy idős házaspár, akik kézenfogva sétálnak... Egyszerűen kihagyom a jelenemet...

És legfőképp... Talán nem épp a sebeimtől lettem az, aki vagyok... Talán nem épp a sebeim formáltak olyanná, amilyen vagyok? Talán nem épp a sebeimtől lettem erős?

Kesergés helyett... nem épp szeretnem kellene őket?

Rengeteg kérdés... Melyek... tényleg fontosak?

Nem fontosabb az, hogy amikor a páromhoz bújok átérezzem egész lényét, illatával, ölelésével, testének melegével, szívének dobbanásával?
Nem fontosabb az, hogy amikor a kiskutyám hozzámbújik simogatásra vágyva, akkor teljes szívemből adjam át neki szeretetemet?
Nem fontosabb az, hogy amikor táncolok, akkor egész lényem, minden pulzáló molekulám egységes egész ritmussá álljon össze?
Nem fontosabb az, hogy amikor ételt készítek, főzök, minden szeretetemet belefőzzem, és örüljek annak, hogy vannak mosatlan edények? Hiszen ez azt jelenti, hogy ételt tudtam főzni, enni tudtam adni és én is enni tudtam, miközben a világ más pontjain nincsenek mosatlan edények, mert nem volt mit enni?
Nem fontosabb az, hogy amikor tárgyalok, minden egyes idegszálammal átérezzem az ügyfeleim anyagi helyzetét, hogy így tudjam számára a legjobb megoldást kínálni?
Nem fontosabb az, hogy mit teszek most? Hogy itt ülök és igyekszem a lehető legteljesebben megfogalmazni Nektek, és Önmagamnak a gondolataimat, mert most EZ a legfontosabb?

Pszichogirl...

HozzászólásokPszichogirl! Az jó, ha hosszú utat látsz magad előtt!

Minden pillanatát szeretetben, örömben, a jelenben éld meg!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Eryhihi:-))

ez valahogy Rám ragadt Öbibabától:-)))
Az út olyan hosszú,amilyennek Te akarod látni:-)))
Hihi..)):)

Kedves Ercsike és Ery!

Örülök, hogy "átjött" :D
Ez volt a célom... :)
A MOST és a Szeretet hatalmának megértésével kezdek egyre közelebb kerülni a TITOK lényegéhez...
Dehát elég hosszú még az út... :)

PszichogirlEz a legfontosabb!!!

Átjött, köszönöm és nagyon örülök Neked!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryeEz a legfontosabb:-))))))))))))

Igazad van:-)
Drága a Most hatalmában van az,hogy ha megkérdeznél egy madarat,mennyi az idő,nem értené a kérdést.És mit válaszolna?
Mi az,hogy mennyi az idő? MOST VAN!

hihi: Ercsike