Engedd el a hogyant!

story waters - messiah seedÚJABB RÉSZLET STORY NAGY VIHART KAVART KÖNYVÉBŐL - Messiah Seed 21 - 'Engedd el a Hogyant'

"Választásom szerint elengedek minden előzetes képet arról, hogyan fog az álmom megvalósulni."

Ha az álmodat átülteted a valóságba, ne hidd, hogy tudni fogod, miként valósul meg. Sok álmod kezdetben megvalósíthatatlannak fog tetszeni. Ha megadod magad ennek a gondolatnak, akkor álmaid mindaddig megvalósíthatatlanok maradnak, amíg ebben hiszel. Rájössz, hogy ha nem tudod, miként történik mindez, az mindössze értelmezési korlát, és nem az Univerzum hatalmának határa. Nem kell tudnod arról, miként válik lehetségessé álmod megvalósulása. Csak hidd el, hogy lehetséges. Azaz, tanuld meg nem korlátozni a lelked kreatív teremtő hatalmát.
Ha arra gondolsz, hogy tudnod kell a „hogyant”, azt a gondolatot erősíted, hogy az álmod csak egy bizonyos módon válhat valósággá. Ha ezt hiszed, súlyosan korlátozod azokat a lehetőségeket, amelyek által a lelked képes lehet az álmodat megvalósítani. Koncentrálj az álmodra és érezd meg, ahogyan valósággá lesz. Ne gondolkodj azon, miként történik mindez. A képzelet segítségével tapasztald meg annak az örömét, hogy megéled az álmodat. Higgy benne, hogy ez lehetséges. Így magadhoz vonzod.
Rájössz, ha csak gondolsz arra, hogy megvalósul, még nem jelenti azt, hogy valóban megtörténik. Érezned kell, egész lényeddel, és ez megadást jelent, szembenézést a félelemmel és azon hiedelmek elengedését, amik mögé önmagadat rejtetted. Kezdd azzal, amiben hinni tudsz, amit képes vagy elfogadni, és dolgozz innen kifelé. Ezen az úton rájössz, hogy mindvégig csak te akadályoztad saját álmaid megvalósulását. Valóságod feltételrendszere csak okozata és nem oka annak, ahogyan álmod megvalósul. Így képes vagy felelősséget vállalni Magadért. Bátran szállj szemben a benned rejlő cinikus, pesszimista lénynyel; ez az a hang, amit realistának szoktál nevezni. Tudd, hogy a „realista” gondolat vette el tőled reményt, attól való félelmedben, hogy a remény majd fájdalmat okoz. Sokak számára ez azt jelenheti: szembe kell nézniük azzal, ahogyan a számukra naivitásnak tűnő dolgok fölött ítélkeztek.
Álmodj egy gyermek szívével, egy olyan szívvel, amit a társadalom még nem idomított be saját lehetőségeinek korlátozására. Emlékezz, milyen volt az, ahonnan jössz; ahol még minden lehetséges volt. Tudd, hogy minden lehetséges

A szöveg a 'The Messiah Seed. Volume I' c. könyvből származik, amely megrendelhető a Limitlessness Store vagy az Amazon.com weboldalakon, illetve eBook formájában elérhető a Powells.com weboldalon.


Story Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti channeling-re: JELENTKEZEM!


Két kritika Story könyve kapcsán:

Susan Dobra, PH.D. szerkesztőségi igazgató, Magical Blend magazin
"A The Messiah Seed (A bennünk élő megváltó) telis tele van gyakorlatias spirituális bölcsességgel. Arra bátorít, hogy lelj rá a benned rejlő erőre, szabadítsd fel akaratodat, és álmaidat saját felsőbb hatalmad – önmagad által váltsd valóra. „Miután a kezembe vettem a könyvet, azonnal végigolvastam. Ezt a művet többször is el kell olvasni, mivel naponta emlékeztet arra, hogy az ember tökéletlenségében is elérheti a tökéletességet – és hogy mindenkiben megvan a képesség arra, hogy saját megváltója legyen."

Clarissa Tallon, főszerkesztő, Merlian News.
"A [The Messiah Seed] ... csodálatos ajándékot hordoz üzenetében. Ha befogadod a szerző gondolatait, mindörökre megváltozik az életed. Ez a könyv új témákat feszeget és egyéretelműen a változó idők előhírnöke. Story Waters műve fennen hirdeti, hogy saját magunk szellemi vezetőjeként, megértve belső lényegünket léphetünk át az emberiségre váró új korszakba. A könyv kötelező olvasmány, amit újra és újra elő fogsz venni, hogy belelapozz."Story Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti channeling-re: JELENTKEZEM!


HozzászólásokErről az írásról az jutott az eszembe, hogy biztos bennem

van a hiba, de én már csak olyan vagyok, hogy először ismerkednék és utána "szexelnék."/Hű, de maradi vagyok!!!És biztos nem utaznék "senki után", hogy óhajtson beszélni is velem.Nem!Döntöttem!Volt elég alkalma rá, akkor miért menjek én messzire???még nem kapható magyarul,

még nem kapható magyarul, csak kintről lehet rendelni, de ha jól tudom meg fog jelenni előbb utóbb, talán már a chanelingen is fogják árulni. de élőben is lehet találkozni a szerzővel októberben :-) és már csak néhány napig olcsóbb a jegy...Tökéletes megfogalmazás

Tökéletes megfogalmazásDrága Imi!

Egyre jobban tetszik nekem ez a könyv! Magyar nyelven is kapható már?
Egyébként én boldogan rábízom az Univerzumra a megoldás kulcsát. Szép estét! JuditStory és Lee

Story és Lee hétvégén Hamburgban tartott channelinget Geoffrey és Linda Hoppe- al együtt.
A 28 országból érkezett érdeklődő közül 6-an voltak magyarok.
Fodor Andi tegnap jött haza. Fantasztikus dolgokat mesélt és hihetetlen energiákról számolt be.
Volt közületek valaki még a hamburgi közvetítésen? Meséljetek!
Már alig várom az októberi budapesti channelinget...

NaniKedves Imi!

Nagyon jó, hogy éppen most tetted be ide... "Választásom szerint elengedek minden előzetes képet arról, hogyan fog az álmom megvalósulni."..., hiszen tegnap éppen ezt tettem amikor kívántunk :)
Mert az a fránya "realista gondolat",...amikor közelgett eddig a "határidő" a vágyaim megvalósulását illetően, és semmi jele nem volt, hogy tényleg megtörténik, megkapom, akkor mindig, "még időben" újabb határidőt szabtam, és így csak eltoltam magamtól. Tehát "ellenteremtettem". Hát hol volt akkor az én hitem, hol voltam igazán Önmagam?
Pedig mi mindent teremtettem már, amikor rácsodálkoztam, és olyan volt számtalanszor, mintha nem is én alkottam volna! És mégsem tanultam még meg valódi bensőmet használni tudatosan, elengedéssel, hittel. De örömmel tudatom, alakulok, mint az a bizonyos :))
Tegnap is megteremtettelek, amikor jöttem kifelé a szigetről - hihi, Ercsikének meg is írtam :))

Köszönöm Neked, hogy most így emlékeztettél...ki vagyok valójában!

Szeretettel, Önmagam