Technikai kimaradás :)

Sziasztok!

Tegnap 21:47-kor egy időre leállt az oldal, biztos elfáradt, neki is pihennie kell néha :)) Hogy pontosan mi volt az oka, azt nem tudom megállapítani, azt látom csak, hogy az utolsó mozzanat az volt, hogy Álomkereső bejelentkezett ugyanabban a percben, onnantól kezdve pedig valamilyen értelmezhetetlen adat került az adatbázisba. Lehet hogy Álomkereső végtelen szeretetét már nem tudta fogadni a szerverünk, ezért kicsapta a biztosítékot :))))

Semmi nem utal arra hogy bárkinek köze lett volna hozzá, egyszerűen a technika ördöge volt, vagy valaki rosszra gondolt, és teremtett :))))

A neten ezt találtam a hiba okára: "The most common reason for a bad record getting into an Access table is a bad network connection or a server that gets locked up for a few seconds. That's the simple solution and there might be several others. The corrupted record problem seems to become more frequent or more likely to occur in databases that get larger (more records) over time and databases that are used by several users at one time."

Külön köszönet Csillagvirágnak a gyors intézkedésért, hogy rögtön riasztott telefonon!!!!

Ha esetleg van olyan ami eltűnt az oldalról, szóljatok, és megpróbálom visszaállítani, de remélem minden megvan. A továbbiakban ha bárki bármi rendellenességet észlel szóljon, én meg beszélek a tárhelyszolgáltatóval hogy mi miatt történhetett ilyen.

Ezennel ismét minden a legnagyobb rendben :)))

Admin

Hozzászólások:))))

Imre Barátom!
Az én oldalam sem véletlenül épül Drupal-ra. :)
Tényleg ez a legjobb! :)
De többet tényleg nem gondolok arra, hogy összeomolhat! :))))

Bartái szeretettel:
ÁlomkeresőHát ez az :)

Látod Álomkereső, te hallottad hogy néha összeomlik, és épp nálad történt ez meg, hát nem csodálatos, itt is működik a vonzás törvénye... :))) Én meg tudom, hogy az open source code-os projektek közül ez a legstabilabb, és már próbáltam más rendszert is, és tényleg sokkal jobb ez :) Nem véletlen, hogy Drupal-on fut sok ismert oldal: pl. a Gödöllői Szent István egyetem honlapja, vagy a Critical Mass honlap is :)) de ami igazán meggyőző ezzel kapcsolatban, hogy még a Weblabor is Drupal-on fut, ami programozóknak szól, akik csak tudnak valamit :)))) Úgyhogy ez volt az utolsó, hogy ilyenre gondoltál, ugye? :)))))Nnnna!

Jól szétlőttem az oldalt az éjjel?! :)
Imi, hallottam már mástól is, hogy a Drupal néha összeomlik.
Érdemes nyomonkövetni a frissítéseket, mert folyamatosan dolgoznak rajta a srácok.

Egyre figyelmesebb szeretettel:
Álomkereső :)Köszi Kedves Admin!

Nekem még az előbb sem működött-elküldtem Nektek én is a kapcsolatban-Neked is, még az este,hogy mi történt,nem tudom egkaptad-e, de most már nincs jelentősége.Legközelebb már tudni fogom,de inkább azt teremtem, hogy rendben legyen ezentúl minden! :)

Szép napot Neked, és mindenkinek!

Szeretettel Önmagam