Bevonzottam vagy bevonzott?

Bevonzottam…..
a boldogságot az életemben, de kezdeném az elején.

Megkaptam az engedélyt, hogy megírjam a történetünket, csak azért, hogy erőt kapjon belőle az, akinek arra van szüksége, akinek nincs rá szüksége, akkor velem-velünk együtt örüljön.

Szóval:
Azok, akik már régebb óta ismernek, személyesen vagy az írásaim alapján, tudják rólam, hogy egyedül nevelek négy gyereket és igazából az életemben a megoldandó dolgok egyik részét az anyagiak jelentették, a másikat a párkapcsolat.
Párkapcsolat, amit sok ember szeretne megvalósítani. Párkapcsolat, amiben sok ember él, sokan szeretnének benne élni, esetleg kilépni belőle. Az én vágyam az volt, hogy megtaláljam azt az embert, akivel esetleg jól érzem magam, akinek adhatok a szeretetemből és szerelmemből és akitől ezt viszont kaphatom.

Nagyjából azt éltem meg, amit Ercsike is írt a saját blogjában ezzel kapcsolatosan, kerestem a mosolyt, a tekintet, a hangot, a …..( ) szinte mindenkiben, aki rám nézett. Mert azt gondoltam, hogy nem akarok egyedül élni, boldog szeretnék lenni. De nem voltam addig boldog, amíg ki nem tudtam azt mondani, hogy „gyerekek, hiszen én egyedül is jól érzem magam a bőrömben, tulajdonképpen boldog vagyok”

Kerestem a társam, a párom, a másik felem.

Regisztráltam társkeresőre, hiszen a mai „fiatalság” hol ismerkedhetne? És összetalálkoztunk egy évvel ezelőtt. Egy ismeretlen társkeresőn. Leveleztünk, aztán lelépett. Az okát nem tudtam, de nem is érdekelt, hiszen ha annyira nem méltat, hogy elköszönjön, nem is érdemli meg, hogy szóba álljak vele. Közben ismerkedtem másokkal, máshogyan. Voltak sikeresebb és sikertelenebbek közötte. Aztán megint regisztráltam egy teljesen más lapra, továbbra is várva a csodára. Mert tudtam, hogy a csoda működik. Szilveszterkor fellőttem a kérésémet az Univerzumnak. Megírtam a listámat, amit szépen betettem a vágydobozomba. És elengedtem a kérést.

Mivel teltek a napok, hetek, hát bevallom őszintén voltak türelmetlen megingásaimat, de ismerősök csendre és türelemre intettek.

Tehát ismét regisztráltam három hónappal ezelőtt. Kaptam számtalan levelet, válaszoltam számtalan levélre. Aztán bejelentkezett „Ismét itt?” jelszóval. Pedig, tavaly máshol futottunk össze. Most írtunk egymásnak egy pár szót. Az a pár szó éppen elég volt ahhoz, hogy lássam, kikészült a sok sikertelen próbálkozástól. Tartottam benne a lelket, NEM FELADNI címmel. Végül telefonszámcsere….. Ismerős szerintem mindenkinek. Beszéltünk telefonon, tapasztalatot cseréltünk, vagy inkább hallgattam a tapasztalatait. Hallgatni tudni kell!

Majd valamiért ismét eltűnt. Na kész, gondoltam, eggyel kevesebb.

Három hét múlva ismét csörren a telefon, beleszól az ismerős hang, magyarázkodik. A magyarázkodás vége az lett, hogy megbeszéltünk egy limonádézást egy bevásárló központban, mondván, hogy már egy éve ismerjük egymást és egyébként pedig nyaralni megy a lányával és még nadrágot kell vennie. Nem, nem randit, egy egyszerű limonádét. Miért fontos? Nem volt benne az a félsz, ami általában mindenkiben, hogy mit fog gondolni, tetszeni fogok-e neki, hogy kedvesen miket mondhatok, hogy rögtön ne ijesszem meg, mit vegyek fel és még sorolhatnám. Felöltöztem, szokásos smink és indulás…. Ő belibbent egy munkásruhába – persze póló és rövidnadrág, nem valami olajos, festékes ruha – és kényelmesen, kedvesen, mintha ezer éve ismernék egymást, szétnéztünk neki nadrág ügyben.

Nadrágot nem találtunk, viszont padot igen, ahol órákat töltöttünk el együtt és beszélgettünk és nevettünk. Fájt a fenekem a sok üléstől, fájt az arcom a sok nevetéstől. És néztem rá és ő nézett rám és tudtam, hogy én elvesztem,ő pedig elveszett a szememben.

Nyaralás előtt még egyszer összefutottunk, ismét nagyokat nevetve, megbeszélve, hogy tudta, neki a sors egy olyan nőt szánt, akinek szinte csak A betű szerepel a nevében. Az én nevem Barbara Anna. És még ezt a hivatalos formát nem is ismerte…..

Aztán elment nyaralni, ahonnét naponta írt pár sms-et, amelyet most bán a pénztárcánk))))

Azóta együtt. Már ismerik egy páran, akár fényképről is, hiszen Lajosmizsén már együtt voltunk kéz a kézben, vagy a szigeten a találkozón. Azt nem tudjuk még, hogy mi vár ránk, hiszen még sok minden van előtte, amit meg kell oldani. De azt tudjuk, hogy jó egymás oldalán lenni, még úgy is, ha naponta két órát utazik is miattam. Rengeteget nevetünk együtt, de tudunk komoly dolgokról is beszélgetni. Működik minden, aminek működnie kell. A gyerekeim elfogadták, az ő gyerekei talán barátkoznak a gondolattal. Élvezzük az együtt töltött pillanatokat, és ha ez csak pár hétre szól, már hálás vagyok, hogy ismét megtapasztaltam, ha egy életre, akkor…..

Most így egyszerűen felállnék egy székre és úgy kikiabálnék a világba, hogy EMBEREK, HÁT FIGYELJETEK! BOLDOG VAGYOK!

Köszi Uni.Édes Shila!:)

Harmónia Műhely, amely Budapesten található, egy viszonylag nagy pincehelység, ahol mindenféle secret körös és egyéb programok szoktak zajlani... ha Magyarországon jársz feltételnül nézz be oda.:)Harmonia?

Mi az? azon kivul, h mar volt olyan,h ereztem? :P
Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"Domcsi,

Igy ismeretlenul is gratulalok a boldogsagotokhoz!
Meghato a tortenetetek!

Szep estet,
Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!":-)))))))))))))))) Nem

:-))))))))))))))))
Nem tudom, hogy én mit is írhatnék Neked ide, hisz mindent tudsz, amit pedig Gyurinak szánok azt majd inkább személyesen. De mégis, csak egy idézet.
"Talán semmi nincs szebb a világon, mint találni egy embert akinek a lelkébe letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.
Kívánom mindkettőtöknek, hogy mindezt megtaláljátok a másikban.
puszinahát

1 év 1 napja vagyok itt! de jó......
legyen mindenkinek szép estéje!
sziasztok! :o)))éljen éljen éljen

sokáig a szerelmetek!!!!
remélem legközelebb találkozunk!!!
sok puszi és ölelés Neked!!!!!!!!!!
Yvett
("tudtam hogy be kell néznem!")Drága Domcsi, Csak annak

Drága Domcsi,

Csak annak hagyom a piszkálódást akiről tudom hogy szeret:)Sajnálom hogy ma nem találkozunk.

" A boldogságod forrása TE MAGAD VAGY:)"Édes Ercsike!

Veled örül a szívem, mert ez tényleg nagy szó. Álomkeresőnek egyébként is csudijófej gyerekei vannak, akik szinte csüngnek az emberen. Bár háromszor találkoztam velük életemben, de azt gondolom, hogy mindig maradandót alkottak a világomban. Csodálatosan kedvesek és értelmesek. Igazán büszkék lehettek rájuk. Kívánom én is nektek, hogy sokáig, nagyon sokáig még ilyen békében és boldogságban éljetek.
Ölellek én is.Drága Humorgumo!

Sajnos, én már ilyenkor nem jutok le a Harmóniába. Két ok: vidék és gyerekek. Egyetlen egyszer mentem le a gyerekekkel a Harmóniába, pusztán csak azért, hogy aki nem hiszi - mert hát volt ilyen is - annak megmutassam, hogy tényleg négy gyerekem van és mellette még iskolába is járok, vezetem a háztartást, stb.
A piszkálódásomat akkor is meg fogod kapni, de mindez puszta szeretet. Ráadásul még hagyod is magad))))))Drága Domcsi:) Megfogadom a

Drága Domcsi:)

Megfogadom a tanácsod.Tudom mindennek a kulcsa a türelem.
Remélem jössz ma a Harmóniába.Ki fog engem piszkálni?:)
Ölellek

" A boldogságod forrása TE MAGAD VAGY:)"Drága Domcsi:-)))

mea culpa?

Nincs miért Te Drága:-))))))))
Örültem neki,igazán:-))))
Remélem Ti köztetek is megmarad,ez a kicsit irígylésre méltó nagy szerelem:-))))Én igazán drukkolok.A párod nagyon jó fej,és igazán kedvelem:-)))
És képzeld:-))
A lányok olyat mondtak nekem néhány hete,hogy még jó,hogy épp tortát sütöttem,és benne voltam a tésztában fejjel,mert majdnem elsírtam magam!!!
Azt mondták,hogy anya a legeslegjobb anyuka,apa a legeslgjobb apuka,és én vagyok a legeslegjobb barátnőjük:-)))))))))))))))))
Hát nem tudom elmondani,hogy mit éreztem.Kívánom Neked is ezt az érzést!!!!!!!!
Szeretettel ÖlellekDrága Ágica és Judit!

Köszönöm, hogy olvastatok és hozzászóltatok.
Boldog vagyok és ezt igyekeztem világnak kürtölni.... Azt gondolom, hogy akik sokat számítanak az életemben, azok most már tudják.
Ölellek benneteketDrága Gini!

Most mondhatnám azt, mintha ezer éve ismernénk egymást Gyurival, de ez így elcsépelten hangzana. Jól érezzük magunkat és ez a lényeg. Ezáltal rezgéseink még emelkedetebbek lesznek. Én mosolygok (bár eddig is mosolyogtam, csak egy kicsit másképp), ő pedig mosolyog, ha velünk van.
A párom gyerekeinek nehezebb ez, mint az én gyerekeimnek, ezt tudom. És még idő kell nekik is. De bízom abban, ha látják, hogy az apjuk jól érzi magát a bőrében, akkor ők is boldogabbak lesznek tőle. Hiszen én nem akarok senki mostohája lenni, max a barátnő, akivel meg lehet beszélni olyan dolgokat, amit az anyuval nem, el lehet menni csajos dolgokat vásárolni, tanácsot lehet tőle kérni és még jól is érezhetjük együtt magunkat. Mindezt mindenféle kötöttség és megszorítások nélkül.
Köszönöm a szorítást, de tudod minden azért van, hogy fejlődjünk a másik oldalán. A fejlődés pedig lehet hosszú és rövidtávú is egyben. Az idő majd eldönti.Drága Ercsike!

Mea culpa, mea culpa, mea culpa.....
Figyelj, őszintén megvallom neked a keveredés okát. Mivel ti egyek vagytok, teljesen mindegy kitől és honnan idézem a dolgokat )))))))
A történeteket rengeteget olvastam, mert gyönyörű. Amiért bemellékeltem az engedélyetek nélkül, hogy még többen elolvassák és tanuljanak belőle. Minél többször olvassa az ember, annál inkább éli magát bele az érzelmeitekben, amelyek azóta is szüntelen tombolnak és amiért mindenki egy kicsit irigykedhet. Ti fantasztikusan jó emberek vagytok és én imádlak mind a kettőteket külön-külön és egyedül is.
ÖlellekDomcsikám...

Szívből örülök boldogságotoknak! Szeretettel ölel:ágicaDomcsika!:-))

Láttam a képeket... szuper pasi - szuper nője... nagyon összeilletek!!!
Nagyon nagyon drukkolok Nektek, és együtt örülök Veletek!
A párod gyerekeit Te simán megfogod főzni a fantasztikus személyiségeddel:-)
Hűűű... ez most nagyon feldobott:-))) Tök jóóó! :-)

Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!
Sejtlúgosítás!Szia Domcsi!

Eléggé meglepódtem azon amit irtál,mert én azt hittem Ti egy család vagytok.
Annyira harmonikusak voltatok.:) Hatalmas szeretet,és nyugalom áradt belőletek.
Nem tudom,mit csinálsz,és azt hogy csinálod,de amit csinálsz,azt nagyon jól csinálod!.:)
gratulálok!:)
Szeretettel! Judit.:)Édes Domcsikám:-))

Nagyon-nagyon örülök,így ahogyan van,az egésznek:-)))
Ám azt a részt,amit idéztél,már a Kedvesem írta,csak én másoltam be:-)))
Hiszen mindkettőnk oldaláról ott volt a történet:-))
Köszönöm,hogy megírtad a tieteket!
Mindig tudtam,az első pillanattól,ahogy megláttalak,akkor szilveszterkor,hogy fantasztikus csaj vagy!
Azóta ez csak erősödik bennem,és nagyon szeretlek:-))
Köszönöm,hogy ez lehetséges:-))
Millió puszi: ErcsikeKedves Zsul!

Köszönöm neked is, hogy olvastad, reagáltál.
A hála, a szeretet mindent áthat és ennek szellemében élni nagyszerű dolog. Teljesen mindegy, hogy csodának, isteni sugallatnak, hatodik érzéknek vagy valami hasonlónak hívjuk a dolgokat. Egyet kell tudnunk nagyon, ezzel kell, hogy tisztában legyünk - A GONDOLATNAK TEREMTŐ EREJE VAN. Ha már megtanultunk, akkor nincs akadály. Semmilyen az ember életében.
Mégegyszer köszönömDrága Humorgumo!

Látod? Nemcsak piszkálni tudlak))))) (De azért azt sem hagynám ki...)))))
Mindig tartsd szem előtt az utolsó mondatodat és mindig minden rendben lesz.
Azt gondolom, hogy én nagyon sokat fejlődtem az itt lévő emberek között. Persze mindenkinek vannak negatív napjai, de valahogy ez már nem jellemző rám. És ezt most már sugárzom is kifelé. És kapom is vissza számtalanszor.
Legutóbb, amikor lent voltam a Harmóniában, még szinte meg sem érkeztem, Ercsike már közölte, hogy ragyogok. Aztán később befutott Gyuri és akkor már tudták az okát, nem volt kérdés.
Közben pedig, hogy elfogadtam magamat, az életkörülményeimet, az életemet olyannak amilyen, szépen lassan minden rendben jön. Mindenhez idő kell és türelem - na eddig itt hibáztam. Türelmetlen voltam.
Szóval kedves tojáshéjjal a fenekeden barátom, türelem....
ÖlellekKedves Juditmama, Ery, Helpdesk!

Köszönöm a jókívánságokat. Bár az Uni megviccelt, mert egy fejjel magasabb pasit rendeltem.....
Ha már másért nem akadt össze, csak azért, hogy megismertessem vele a Titkot, már megérte. Nem gondolkozunk azon, hogy a jövő, élvezzük a mostot. De közben tudom, hogy pont annyi időt leszek vele, amennyit kell, hogy vele legyek. Egy perccel sem többet és egy perccel sem kevesebbet. És ez így van, világomban minden rendben van.
Puszillak benneteket.Kedvs Domcsi!

Úgy örülök a boldogságodnak, szerelmednek! Kívánom, hogy ez az érzés kísérjen végig Titeket együtt egész életeteken át. szeretettel: JuditOOOO Domcsikám ez pont a

OOOO Domcsikám ez pont a legjobbkor jött nekem.

Hogy én mindig megtalállak..vagy inkább fordiva:)?

A fiatal,bohó(c) humorgumo ;)

ui: üdvözlöm az egész familiát:D

" A boldogságod forrása TE MAGAD VAGY:)"dejó

Jó volt átélni a soraidat! tulajdonképpen a hála mindíg fontos érzés... a csodák pedig jönnek, ha várjuk őket akkor is, ha "elfeletkezünk róla" akkor is.:)Szívből gratulálok,

Szívből gratulálok, legyen olyan boldogság az életetek, amilyet csak szeretnétek!Domcsi Drága!

Állj csak fel nyugodtan!
Ismerem az utad. Láttam a végét a kettőtök szemében. Láttam, hogy milyen nyugodtak vagytok egymás közelében.
Olyanok, mint akik már régóta közelítenek egymás felé és közben elfáradtak. Most megérkeztek és boldogságuk,
örömük, szerelmük legyőzi a fáradtságukat.
Nagyon örülök! Millió ölelés Felétek!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery