Egy gyakorlat

Sziasztok!
Lelkes olvasója vagyok az oldalnak, és sokat tanulok tőletek, amiért hálás köszönet. Jártamban-keltemben találtam ezt az írást a neten. Ahogy észreveszm elég sok szó esik mostanában a párkapcsolatokról. Megosztom veletek, hátha segít másnak is.
" Egy elengedés gyakorlat
Kedves lányok, asszonytestvéreim, nők!Ez a gyakorlat nem az én találmányom,de belső meggyőződésem, hitem, intuícióm, hogy meg kell osztanom veletek tudásomat.
Ez egy ősi mexikói férfi elengedési gyakorlat, melyet Taisha Abelár: Absztrakt repülés c. könyvében olvastam, (ő Carlos Castaneda tanítvány volt, ajánlom az ő könyveit is, nagyon tudattágítók.). A könyvben található sok-sok gondolattal nem értek egyet, de ezt a gyakorlatot magam is kipróbáltam, és érzem az erejét. A következőről van szó: a régi mexikói asszonyok úgy találták, hogy minden férfi, aki belénk élvez, tehát méhünkben hagyja a magját, az testünkben hagy egy láthatatlan „fénylő szálat”, amin keresztül összeköttetésben maradva velünk 7 éven át intenzíven, utána pedig enyhébben, de úgymond csapolhatja az energiánkat. Ugyanis a nő a befogadó, így csak a férfi hagy bennünk ilyen fény szálat, mi nem hagyunk bennük. Gondoljatok bele! Muszáj, hogy a testünkben energetikailag is legyen különbség azon férfiak között, akikkel szeretkeztünk, és akikkel nem! Szóval, az irodalom nem részletezi, de rámeditáltam, és azt gondolom, ez akkor áll fönn, ha a férfi nem szeretettel gondol ránk. Ha még mindig fennmaradt benne sértettség, harag irántunk. Ezt ma elmeséltem a gyermekeimnek is, erre a fiam rákérdezett: ”és ha én nem gondolok negatívan arra a lányra? Ha szeretettel elengedtem őt?” Véleményem szerint akkor nincs jelentősége az egésznek, hiszen a földön minden probléma forrása a szeretetlenségből fakad. Most egy rövid idézet a könyvből: ”A nők 7 évig hordozzák ezeket a fénylő szálakat, amelyek csak azután tűnnek, vagy halványodnak el. De legtöbbször az történik, hogy amikor a 7. év már majdnem lejár, az egész hadseregnyi szál, a legelső férfitól az utolsóig, olyan izgatottá válik, hogy a nőt ismét a nemi közösülésbe hajszolja. Ezután az összes szál újra életre kel erősebben, mint valaha,hogy tovább táplálkozzon a nő fényenergiájával újabb 7 évig. Ez egy soha véget nem érő körforgás.”
Hacsak te magad ki nem akarsz ebből szállni! A régi mexikói asszonyok ezt felismerve ilyenkor barlangokba vonultak (voltak, akik hónapokra, sőt évekre), és a következő gyakorlattal engedték el a fénylő szálakat, mai nyelven szólva:a bennünk hagyott „chip”-eket. Felidézték a férfivel való találkozás első pillanatától az utolsóig mindazt az emlékképet, amit képesek voltak magukból előhívni. És minél jobban belementek az emlékekbe, nyilván annál több jött elő. Én azt gondolom, a mai begyorsult világban egy-két óra alatt is meg lehet válni egy ilyen fény száltól, fontos a fókuszálni tudás, a csend (nincs közben mobilozás és TV, rádió a háttérben!). Az egyszerű gyakorlatsor pedig a következő: szóval, megvan a fiú/férfi, akit el kívánsz engedni. Jobbra fordítod a fejed, és amint szép lassan balra fordítva szívod be a levegőt, elképzeled, hogy mindazt az energiát, amit nála hagytál, azt most visszaveszed. Amikor pedig balról jobbra fordítva a fejed, szívod be a levegőt, elképzeled, hogy mindazt, amit tőle kaptál, szeretettel visszaadod neki. A szeretettel kulcsszó! Hiszen csakis szeretettel lehet bárkit is elengedni! Mindaddig, amíg indulat van bennünk, harag, sértettség, rossz érzés, addig magunk csapoljuk a saját energiáinkat. És ezalatt az egyszerű légzőgyakorlat alatt szépen sorjában idézzük föl az emlékképeket, mindaddig, amíg úgy érezzük, már mindent földolgoztunk vele kapcsolatban. Ezek után pedig gondolatok és légzés nélkül gyorsan elfordítjuk a fejünket jobbról balra, majd vissza, mintegy befejezve a gyakorlatot.(Ezt egyébként „seprő” mozdulatnak hívják.) Én amikor az első egynéhány férfit elengedtem, egy két és fél órás szakrális hányás jött rám,vagyis mindazt, amit nem tudtam megemészteni, kiadtam magamból. Szuper! Utána olyan megkönnyebbülést és energiatöbbletet éreztem, hogy szinte szárnyaltam.
Nyilván ez nem azt jelenti, hogy elfelejtjük az illetőt, vagy halványulni fognak az emlékek. Ettől nem lesz senki amnéziás, az emlékek épp úgy megmaradnak, csupán a negatív gondolatok általi energia-lecsapolás lehetősége szűnik meg, és mindenkihez visszakerülnek a saját energiái. Ehhez hasonló elengedési gyakorlat egyébként a kineziológiában is található, tehát modern korunk is használja a légzőgyakorlaton alapuló elengedést. Ezt különösen azoknak a nőknek ajánlom, akik még nem vonzották be a társukat. Meglátjátok, hatalmas energiát ad, ha nincsenek bennünk rossz érzések mások iránt! Van választás!Hajrá csajok, fel a mellel!
Soma"

Remélem segítség mindenkinek!
Szeretetteljes ölelés!

HozzászólásokSzia :o)

köszönjük szépen!!!!
jó hogy emlékeztettél!
hálával
Yvett