Angyalok és tündérek

Az angyalok segítenek abban, hogy a gondolataidban létrejövõ valóságot, melyet aztán a valóságos világba is átemelsz biztosan hozhasd létre. Vagyis a hétköznapi életben a végrehajtandó feladatokat ne akadályozza semmi olyan körülmény, mely karmán kívül esik és inkább mások rosszindulatától (pl. irigységétõl) vagy saját magunk félelme által rombol, visszatart. Mindig legyen szemünk elõtt, hogy a félelemmentesség, az angyaloktól állandó segítségkérés és az ellenség szeretete olyan alapot teremt amivel könnyedén élünk itt az idõnként döcögõsnek tûnõ racionális világban.

A tündérek segítenek, hogy a létrejött valóságot megtarthassuk, de csak akkor ha az harmóniában van a természettel. A tündérek ritkán mutatkoznak ember elõtt. Azt ki kell érdemelni. Ha a természeti környezetet véded és segíted fejlõdését, akkor elõbb utóbb megjelennek neked is. Legyél te is még természetesebb!

Címkék:

HozzászólásokSziasztok! Szeretnék hinni

Sziasztok!
Szeretnék hinni az Angyalokban, de nem tudom hogy mi van velem mostanában. Nem tudom mit kezdjek magammal.
Sokszor olvasok Angyalokról itt a neten vagy akárhol. Akkor egy ideig tudok bennünk hinni, de aztán ahogy láttam magam ma a suliban (szerencsétlennek) már nem tudom hogy tudok e hinni bennük.
Segítsetek, hogy tudnék 100%-osan hinni az Angyalokban ???Szio

Szia Kedves Varazsvilag:)
Orommel olvastam irasod en is nagyon szeretem az Angyalokat:)))))))))))))))
Olellek
Mazsi

"Kotelen senki sem tudja nagyon magasra felhuzni magat.
de a sajat laban hegyeket is meg tud maszni........."