Szép vagyok!

"Készen állok és nyitott vagyok arra, hogy valóra váljon a szépség iránti vágyam. Az én életemben is megtörténhet ez a csoda. Tudom, hogy a negatív gondolatok nem tartoznak hozzám, és napról napra gyengébbek lesznek. Szeretem a testemet, és csodálattal nézegetem. Szép vagyok és kívánatos. És megérdemlem, hogy így legyen.

Ha néhány napig végezzük ezt a gyakorlatot és egy ideig ilyen tisztelettel bánunk a testünkkel, egyre több olyan részletet fedezünk majd fel magunkon, ami tetszik nekünk.
...Többé nem mérjük lehetetlen mércékhez magunkat, hanem meglátjuk, hogy milyen szép a testünk most. A külső szépség a belső szépségbőlfakad.:):)
..Egyre jobban megközelítjük a szépség frekvenciáját. Ezt az energiát sugározzuk magunkból, ugyanakkor fokozzuk a saját rezgésünket. Az energiamegmaradás és a rezonancia törvénye nekünk dolgozik.
Lehet, hogy nemsokára megszólítanak majd, hogy milyen szépek vagyunk. Mi pedig nem esünk többé abba a hibába, hogy ennek ellenkezőjéről próbáljuk meggyőzni a másikat.
Igen, szép vagyok. És minden nappal szebb leszek."
/Pierre Franckh: Kívánjunk sikeresen!/

Címkék:

HozzászólásokSzia widám lány :-)

Ezen finomítanék.
Az agy egyből elborul a "hazugságtól".
Ugyanis hazugságnak éli meg ezt a kijelentést.
Sokkal inkább FOLYAMATOS IDŐT fogad el...
Pl. Napról napra jobban szeretem a tükörképem... , tehát óvatosabban a kijelentésekkel, mert egyfajta "rossz hormont" adagol a test a hirtelen "hazugságtól" :-)

Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!
Sejtlúgosítás!belűről

a szépség belűről fakad a külső szépség adott vagy változathatunk hajjal sminkkel estetleg plasztikával.

ha a kisugárzásod szép mert a lelked szép ami tündököl a szemedben és mosolyogsz akkor szép vagy!!!!!Nincs...

...csunya no,csak apolatlan es elhanyagolt. Amin minden esetben lehet segiteni.
Koszonom ezt az irast,nagyon hasznos utmutatot tartalmaz.
Szeretettel,
felebarat