A vonzás törvénye – sikerek

vonzás - sikerek - motorSokáig egy másik agykontrollos oldal rajongója voltam, mostanában már ritkábban írogatok be. Szívesebben vagyok itt veletek, mert valahogy közvetlenebbnek érzem, hogy napi szinten segítünk egymásnak fejlődni.
Mielőtt beregisztráltam ide megnéztem a filmet, és most is olvasgatom a vonzás törvénye című könyvet. Eddig nem igazán értettem, hogy az agykontrollban miért fontos a gondolat nagytakarítás, nekem a vonzás törvénye sokkal jobban rávilágított erre. Az elmúlt napokban, rábukkantam néhány sikeremre, amire ráadásul nem is meditáltam, hanem csak úgy elképzeltem napközben, és bevonzottam.
Volt egy kívánságom, szerettem volna együtt motorozni valakivel. Nekem nincs motorom, és jogosítványom sincs, viszont bárkivel elmentem volna utasnak. A legutóbbi alkalommal valaki elvitt nevetséges 200m-re, de még ennek is nagyon örültem. Szóval, elképzeltem ezt az esetet, hogy milyen jó volt, és hogy milyen jó lenne valakivel csak úgy együtt motorozni.
És kész elfelejtettem.
Nemsokára új társkeresőre regiztem, és az első levélíró Csaba volt, aki azonnal motoros utastársnak akart. Nos mindent konkrétan megbeszéltünk, letisztáztunk, és azóta is együtt motorozunk. És csak emiatt a szenvedély miatt járunk össze.
Szóval képzeld el érzékletesen a kívánságod, és ne kérdezd hogy hogyan valósul meg…
És még valami, ma reggel pozitívan és némiképp üres fejjel :) ébredtem fel. No mondom, ez jó jel. Arra figyeltem, hogy pozitívan és ítélkezés mentesen gondolkozzak mindenről amivel csak találkozom a nap folyamán. Be is vonzottam egy újabb kívánságomat…
Ha erre jártok, írjatok sikereket!

HozzászólásokValami beindult nálam! Folyamatosan húzom át a

füzetemben szövegkihúzóval azokat a dolgokat, amiket sikerült bevonzanom. Rég óta írom a füzetbe, de csak decemberben lesz 1 éve, hogy ismerem a titkot. Tavaly októberben lett egy autóm, és akkor háttérbe kerültek más, pénzért vehető dolgok, hiszen az autó volt ezek közül a legnagyobb. Ebben az évben folyamatosan teljesültek azok a kérések, amiket nem pénzért veszünk, egészség, fiaim társat találtak, sikerült munkahely, belső béke, egészség, hajó, iskola.....nekem a második legnagyobb, pénzzel vehető kérésem teljesült májusban.....és most a harmadik legnagyobb pénzzel vehető kérésem teljesül...lett egy infraszaunánk. Nagyon örülök neki, kb. 3 éve van a listámon, most jött el az ideje, kifizettük és pénteken leszállítják....KÖSZÖNÖM UNI!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryJa és még valamit, ha erre jársz... :)

"Győzz meg arról, hogy én vagyok az! Emlékszel, mikor Neo a Mátrixban elment a jósnőhöz, hogy megtudja ő e a kiválasztott?
A végére tényleg ő lett a kiválasztott, mert ELHITTE!"
Ezt írtam a bemutetkozómban ma egy társkereső oldalra, erre kapok egy Trinity képet tőled!
Imádlak! :D

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
lollipopAdmin bácsi! Nagyon nagy vagy!

EZER köszönet a jó képért!!!
Sajna nincs bukóm, de hamarosan megyek a találkozóra, a harmóniába...
:D
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
lollipopKedves Lollipop! :) Ne csak

Kedves Lollipop! :) Ne csak az oldalra gyere, hanem a találkozókra is, és ha hozol magaddal sisakot, akkor a 200 méter minden alkalommal garantált :DDD én majdnem mindig motorral megyek, pl. holnap is a Harmóniába ;-)

AdminKérek még sikert, "input, input, input... " /Rövidzárlat/

Kedves Médi!
Karikírozd tovább a képzeletbeli lovagod, hogy független is legyen... :)))
Szerintem ne ragaszkodj hozzá, hogy ő legyen az... én mindíg ragaszkodtam, meg rendre be voltam zsongva, semmi jó nem sült ki eddig belőle.
Úgy is azt kell látnunk aki a valóságban előttünk áll, tesz, vagy mond valamit.
A fő, hogy a társaságában TE jól érezd magad. Ezt erőltetni nem lehet.

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
lollipopKedves Lollipop!

Az én sikereim: Már régóta keresem a párom, de eddig valahogy nem tudtam kérni vagy ...? Mindig kaptam, de nem azt akit el is tudtam volna fogadni. Kb 3 hónapja este vizualizáció, kértem egy romantikus, ... stb. férfit, másnap kaptam egy romantikus, ... nős férfit. A kérésem teljesül, csak az Uni mindig megviccel.

De a mai napomat is meg kell osztani, mert ez most szuper jól indul... Igen, még mindig párkeresés. Már régóta várok egy válaszlevelet. Ma délután ismét vizualizáció, a szokásos... befogadó állapot... és a levél 1 óra múlva megérkezett. Ugye segítetek, hogy ez most az legyen "akit, nekem szánt az ég" Első véletlen találkozásnál ott volt a "szikra", örömmel és izgalommal várom a folytatást!

Az élet álom - tedd valósággá!
Szeretettel: Médi:)

Szia Lollipop:)

Szuper,csak így tovább:).
Ahhoz hogy értsétek miről van szó,visszamegyek egy picit az időben.Kb 1 éve voltam a Shaolin faluban (Dobogókő) az exemmel,ami csupa önismereti gyakorlatot tartalmazott.Mindenki jól érezte magát csak az exem nem.Ez engem eléggé feszélyezett,és akkor volt egy álmom hogy egy hasonlót éljek meg ahol kiadom magamból a haragot,dűhöt stb és jól érzem magam a legvégén.Ez a kivánságom nekem pénteken valóravált.

Szerencsémre ez annyira jól sikerült hogy könnyesre nevettem magam:))))))))))))))))))))))))))))
Mellesleg mégegyszer köszönöm Angenek aki hozzásegített ehhez.

Kivánok mindenkinek ilyen vidám,és sikeres teremtést mint amin én átestem pénteken:D:D

KIRÁLY VOLT:):))))))

" A boldogságod forrása TE MAGAD VAGY:)"