Az UNI tréfája vagy rossz teremtés?

Drága Barátaim!

Nagy izgalommal és lelkesedéssel indultunk szombaton délelőtt a közgyülésre. Azért indultunk korábban , mert meg akartuk látogatni férjem nagynénjét is. A holládi parton jártunk , amikor az autónk elkezdett lassulni. Jani mondta , hogy nem tudja mi lehet a baj, de igy nem mer elmenni Budapestig. Mondtam , hogy én mindenképp szeretnék menni , igy nem gondolkodtam, hanem hivtam a fimat, hogy jöjjön értünk. Úgy gondoltam Ő lassan haza tud menni az autóval, mi meg megyünk tovább az ővével.Ekkor szólalt meg a Jani, hogy felfort a hütőviz.. Újabb telefon , hogy vizet is hozzon magával. Itt jegyzem meg , hogy soha nem indultam el úgy hazulról , hogy viz ne lett volna nálam. most egy csöpp se volt. Lassan, szinte gurulva haladtunk az autópályán , mert valahol azért meg kell fordulni. Kereszturnál lementünk egy parkolóba és vártunk. A viz valahol szépen elfolyt. Már kb 45 perce vártunk , mikor mondtam a Janinak , hogy felhivom a fiamat, miért nem jön. Biztos itt lesz mindjárt --mondta a férjem . Ahogy ezt mondta , csörgött a telefon. Felveszem: -Anyu baj van---hangzik a vonal másik végéről.
Felforrt a hütőviz!---Hallom tovább a mondatot. Ez nem lehet igaz --kiálltottam el magam. Azt sem tudtam, sirjak vagy nevessek.
Ekkor még azt gondoltam , még csak 11 óra mult , még odaérhetünk . Én kis naiv, gondoltam feltőltjük vizzel és indulhatunk .
Mondanom se kell tévedtem. Fiam közölte, hogy hiába tölti bele a vizet , folyik ki.Ekkor kb 1 km-re voltunk egymástól. KB 30 perc alatt odaért.
Hogy pontosan mi volt a baj nem tudom , a lényeg , hogy valami csővet madzaggal odakötöttek, a maradék vizet elosztottuk a két autóba és elindultunk.A benzinkútnál újra feltöltöttük a tartályokat és a kannákat is. A benzinkutas meg is jegyezte:---- a mi autónk vizzel megy?
Képzeljetek el két BMW-t egymás után nyitott motorháztetővel , amibe töltjük a vizet. Ekkor azért még mindig reménykedtem valami csodában.
Lassan elindultunk hazafele kb 20 km-es sebességgel.Kőzben én folyamatosan törtem a fejem , hogy vajon miért történik ez velünk.
Választ nem kaptam.Lassan be kellett látnom , hogy ma nem lehetek veletek , pedig annyira vártam ezt a napot. A sirás kerülgetett.
Idegesség , düh, harad minden volt bennem , de nem hibáztathattam senkit. Ekkor már csak arra , koncentráltam , hogy szerencsésen érjünk haza.KB 5 km -enként megálltunk és töltöttük a tartályt. Végre 2 óra 35 perckor hazaértünk. Én kaptam egy sirógörcsöt,sajnos nem tudtam elfogadni a helyzetet. Lassan álomba merültem és azt álmodtam , hogy veletek vagyok.Ez legalább csodálatos érzés volt. A fiuk nekiláttak az autószerelésnek. A miénk elkészült este 10 órára , de a fiamé még nem . Most is azt szerelik.
Számomra egyszerüen hihetetlen , hogy ilyen megtörténik. Két autó egyszerre ugyanazzal a hibával.

Hát ennyi a történet, amiért sajnos nem értem oda.

Köszönöm, hogy elolvassátok.

Szerető öleléssel : Tike

HozzászólásokÉn is váltok jegyet:))))

ÉN is váltok jegyet a MoMoMo gőzösre...jelenleg Kanizsára:)))))))

Öbike mikor indulunk????? Időben szóljatok!!!!

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Megy a gőzös, megy a MoMo Kanizsára!!!!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Tike! Velünk

Drága Tike!

Velünk voltatok így is :) Lehet hogy ez lett a legkalandosabb utatok, amiről majd még 20 év múlva is nevetve beszélgetünk a tábortűznél... :))) És számos alkalom lesz még hogy találkozzunk!

Szeretettel,
ImiDrága Tikém és Janim :)

Én is nagyon vártam az újbóli találkozást Veletek, de elfogadom az Uni döntését. Sokat gondoltam Rátok mikor együtt voltunk, és tudom, hogy ott voltatok velünk, hiszen mi mindannyian egyek vagyunk :) Mivel a mozgalmunk már elég sok programot és feladatot kapott, ezért egyre több alkalom lesz arra, hogy egymással találkozhassunk. Igy mindenkinek lesz lehetősége arra, hogy mikor ideje engedi együtt lehessünk. Bennem már megint mocorog az a vágy, amit tavaly elkezdtünk az országos secretnapokkal, hogy most mikor már a mozgalmunk valósággá vált, ezzel országjáró körutat szervezzünk. Igy a vidéki társainknak is van lehetősége, hogy a saját városukban várjanak bennünket.
Én nagyon szeretem Magyarországot, és olyan szép városok, falvak vannak, jó lenne ha megismernénk egymást jobban. Arra gondoltam most így hirtelen, hogy a legközelebbi találkozót Nálatok Nagykanizsán szervezzük :) hmm? mit szóltok hozzá? :)
Millió pusszancs és óóóóóriási ölelés :) Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Tike!

Most olvastam az írásodat, hogy Ti sem tudtatok ott lenni tegnap. Akkor sorstársak vagyunk Evelynnel együtt, mert sajnos én sem tudtam ott lenni.Nekem is mást rendelt az Uni erre a hétvégére. Van ilyen! De szeptember 20-án ott leszek, bár tudom, hogy Ti nem valószínü, hogy el tudtok jönni.Azért várlak Titeket! szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Édes Tike:)))

Igaz én saját döntésem miatt nem voltam ott, de hidd el, szenvedtem mint a kutya, mert legszívesebben kettéváltam volna...

Nekem érdekes, az első gondolatom nem az volt, amit a többiek írtak, hogy megmenekültetek ezzel egy esetleges balesettől, hanem az, hogy benned annyira égett a Tűz, a vágy, hogy jössz, hogy még a Víz is felforrt jelenlétedben!!! Nem bagatelizálni akarom, sőt nagyon is fontos dolog ez, hiszen a Sámán doboláson mi épp a 4 elemmel foglalkoztunk és ott is elhangzott, minden elemnek egyensúlyban kell lennie bennünk...nem tudom elfogadod-e amit írtam, azért írtam le, mert más aspektusból láttam meg a történteket és ez jött nekem info:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Tike!

Én is nagyon szerettem volna találkozni Veletek újra. Amikor Ercsike mondta a telefonodat, nekem is az jutot eszembe, hogy
talán valamitől ezáltal megmenekültetek. Sokszor emlegettünk és tényleg velünk voltatok.
Nyugodalmas szép éjszakát kívánok Nektek!:))))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKedves Fóka !

Köszönöm hozzászólásodat. Természetesen engedélyezem , hogy felhasználd a könyvedbe ezt az írást. Boldog vagyok , ha ezzel segíthetek Neked.

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Drága Lányom!

Nem tudom mikor hivtál. Én kb 5 óra fele jöttem ki , de akkor nem voltál fent . Sajnálom , hogy időpontot nem beszéltünk meg.

Valóban volt tegnap egy nagy baleset az autópályán.Lehet, hogy azért nem kellett nekünk arra menni.

Én is nagyon szeretlek benneteket.

Szerető öleléssel és sok puszival : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Kedves Tike!

Én a napokban egyre inkább betekintést nyertem a dolgok miértjébe, ráadásul írás közben. Erről is írok abban, amin épp most dolgozom. Sőt, talán a legfontosabb dolog az a téma, amin épp dolgozom, túlmutat a vonzás törvényén. Sőt, úgy érzem e téma megértése nélkül a vonzás törvényének eredményes alkalmazása, javunkra fordítása is csak bukdácsolás. A téma terjedelmesebb, bővebb magyarázatot igényel, mintsem egy blog bejegyzésben elférne. De egyet mondhatok: lásd a pozitív oldalát annak, ami történt, ez a lehető legjobb viselkedés. Ráadásul, mivel ennyire látványosan történt, a Te eseted is azt bizonyítja, amit a most készülő könyvben írok. Tehát én most köszönetet mondok Neked, hogy ezt itt leírtad, hiszen ez engem csak még jobban megerősített abban, hogy ezt meg kell írnom.
Engedelmeddel, hozzájárulásoddal blogbejegyzésedet beletenném, mint példaértékű idézetet (a forrás megjelölésével) a készülő könyvbe. Kérlek, jelezd vissza, ha ezt engedélyezed. Köszönöm előre is.
Ez egyben egy előadás sorozatnak a része is lesz, amire még az idén sor kerül.
Belelátni a láthatatlanba fantasztikus dolog, csodálatos, megvilágosító érzés. Ez szemek nélkül történik, el nem tudom mondani, hogyan. De a világ, ami körülvesz, sokkal több, mint amit látunk belőle.
-fóka-Édes Drága Anyukám:-)

Próbáltalak Skype-on,de nem okéjs valami:-(
Tegnap,mikor hívtál,azt hittem Veled sírok mindjárt.
Édes Drága!!
Nem tudhatjuk,mi volt tegnap az utakon!!!!
Lehet,hogy az Uni egy hatalmas balesettől óvott meg Titeket,vagy bármi más oka lehetett.
Fogadjuk el a helyzetet!Nektek,tegnap,akkor nem volt szabad azon az úton végigmenni!!
Hiszen látod,mindkét autó lerobbant.És azt hiszem,hatalmas figyelmeztetés,hogy ráadásul ugyan az lett a baja mindkettőnek!
Tikém!
Az Univerzum mindig jobban tudja nálunk,hogy mi a jó.Ne feledd Kedves!
Velünk voltatok így is,mert éreztük:-))
Szeretlek: Ercsikéd