Angyali segítségek

Sziasztok!

Ha van kedvetek, írjátok le hogy milyen Angyali segítséget tapasztaltatok meg már az életben, amikor tudták hogy nah, ez egy Angyal volt :)

Az én régi történetem (itt hittem el hogy léteznek Angyalok), hogy reggel mentem suliba, de lekéstem a vonatot sajnos, pedig egy olyan fiúval akartam menni iskolába aki nagyon tetszett nekem. Szitkozódtam hogy nem értem el a vonatot, meg hogy "ezt jól elintéztétek Angyalok ..." stb. Ahogy beértem a suliba, már ment az 1.óra, de nem mentem be, hanem leültem a székekre. Erre láttam az ablakból, hogy jön az a fiú ... :) Ő is lekéste a vonatot, de ő busszal jött :)
Írjatok ;)"Minden éjszaka üzennek

"Minden éjszaka üzennek nekünk álmok formájában."

Mindig is hittem az álmokban.Kedves Szervilla!

Kedves Szervilla!

Az Angyalok mindig üzennek nekünk. Álmainkon keresztül vagy tv, rádió segítségével, de nagyon sok más módját is választják, csak nem mindig vesszük az üzenetet. Nekem több esetben volt már, hogy valami kérdésen rágódtam hazamentem és bekapcsoltam a tv-t, vagy a rádiót és lám már meg is érkezett a válasz. :-) Ha figyelsz bizony felismered a válaszokat, de nyugodtan kérhetsz is tőlük, szívesen segítenek, csak ne határozd meg a módját, ők azt jól tudják, Te csak légy figyelmes.
Szép napokat kívánok neked!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

Erika:)

Bevallom nem értem... mármint hogy a betegség mit ronthat el? Bocs a tudatlanságomért, csak megzavart az, hogy nem tudom eldönteni, hogy Szervilla angyal e vagy se.:)Akkor is amikor nem kérjük

Akkor is amikor nem kérjük őket erre hogy üzenjenek nekünk miközben álmodunk?
Nekem még régebben volt egy olyan esetem, hogy kértem az angyalokat hogy üzenjenek nekem az álmomban, de nem kellett konkrét dolog, csak hogy tudjam hogy itt vannak velem. Akkor éjjel angyallal álmodtam, és éjjel amikor felébredtem, felvolt kapcsolva az éjjeli szekrényemen a lámpa :-) És ami a legjobb, hogy ez a lámpa egy másik éjszaka is "feloltódott" amikor angyali segítséget kértem :-)Minden éjszaka üzennek

Minden éjszaka üzennek nekünk álmok formájában

" A boldogságod forrása TE MAGAD VAGY:)"angyali segítség

Van egy elég bonyolult kapcsolatom. Már hetek óta nem találkoztunk, nem beszéltünk egymással, és azon vívódtunk mind a ketten, hogy el tudjuk-e engedni egymást.
Kértem az angyalokat, hogy segítsenek. Felhívott a kedvesem, megszöktetett a munkahelyemről, és kibékültünk...
Virággal jött...
Most újra kérem az angyalokat, hogy segítsenek. Megbetegedtem, és lehet, hogy ez mindent tönkretesz...:)

Nem lehet, hogy Te magad is egy angyal vagy? Ezt csak úgy tudnám kideríteni, ha elhívnálak egy kávézóba.;-)