A "TITOK" felfedezése: Maitra Magyarorzágon

titok, MaitraAz amerikában élő Maitra nemzetközileg elismert médium, lelki tanácsadó, több mint 25 év tanítói és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik és 21 éve tevékenykedik mint médium. Európai körútja során szeptember 30. és október 4. között Budapestre is eljön, egy előadás és néhány személyes tanácsadás erejéig. Az előadás és a tanácsadás is tolmács segítségével zajlik.

Az előadásra a maggieke kukac vipmail pont hu e-mail címen előre be kell jelentkezni!
MÉG VAN HELY.

Személyes tanácsadás:
MEGTELT, NINCS TÖBB SZABAD IDŐPONT SZEMÉLYES TANÁCSADÁSRA

Maitra különösen döbbenetes az elmúlt életek meglátásában és azok mai életünk hatásaira valódi felszabadító segítséget tud adni. Az amerikai médium hosszú évek óta tanítja és alkalmazza a filmben látottakat.

Maitra előadásának címe : A "TITOK" felfedezése

Viharként érte a "Titok" cimű film, majd könyv a spirituális közösségeket Amerikában és Európában egyaránt. Ezen az estén megfejtjük a TITKOT! Beszélni fogunk az Egyetemes Törvényekről, de különönsen a Vonzás Törvényéről és annak hatásáról a tudatalattinkra.

Milyen gyakran mondjuk a "szellem előbbrevaló mint az anyag" anélkül, hogy valóban megértenénk, hogy ez valódi erő amivel változtathatunk életünkön, életmódunkon.

Az előadáson Maitra gyakorlati útmutatókat ad arra, hogyan tehetjük jobbá életünket ezen Törvények felismerésével és használatával. Mindenekelőtt rájöhetünk arra, hogyan akadályozzák előbbrejutásunkat saját régi berögzött gondolkodási sémáink, melyek oly sok szenvedést tudnak okozni.

Kísérletezni fogunk: kinyitod egy másfajta gondolkodás ajtaját, ahol néhány gondolattal arrébb tökéletes ismeret és boldogság van.

Az előadás második részében "mini-médiumi" bemutató.

Időpont: szeptember 30. Kedd, 18.00
Helyszín: TRIGONSTÚDIÓ
Cím: Budapest, Csengery u. 15

Belépő: 1.500 Ft

Címkék:

HozzászólásokMaitra 2009-ben is jön vagy már csak később?

Érdekelne.Én már jelentkeztem és

Én már jelentkeztem és kaptam visszaigazolást is, hogy: "Nagy-nagy szeretettel várnak!"
Sztem még van hely...