Házi kedvenceink: KÓKUSZ

Tegnap, amikor haza érkeztünk a kiskutyánk, Kókusz kitörő örömmel fogadott bennünket.
Van egy édes gyerekmondás és ez jutott eszembe:
"A kutyám, akkor is szeret, ha aznap nem játszottam vele."
Na, Ő is!
Amíg nyitottam a kaput és lehajoltam, már nyalta a fejemet a hajamat, felemelte a mellső lábait és szinte simogatott vele.
Aztán szorosan a lábam mellé simulva, felfelé rám vigyorogva adta tudtomra az örömét. Most nem kellett sem játék, sem
segédeszköz, nem hozott oda semmit, csak nevető-vonyító hangján - mintegy hangot is adva az örömének - jött és adott,
adott, miközben én is alig tudtam, hogy mit is csináljak vele. Az lett a vége, hogy felrakta a lábait a vállamra és megöleltük
egymást. Igen, megöleltük!
Hozzá kell tennem, hogy azért nem vittem magammal, mert nem akartam, hogy róla szóljon a lenti létünk. Kölyökkutya még,
gondoltam, nevelésre szorul, nincs még itt az ideje. Most viszont úgy gondolom, hogy mire legközelebb jöttök már meg tudjuk
annyira nevelni, hogy Ő is ott legyen. Hiányzott nekünk, Ti is kérdeztétek és úgy gondolom, hogy hozzánk tartozik, tehát l
legközelebb neki is ott lesz a helye.
Kérem, ha van hasonló élményetek házi kedvenceitekkel, akkor ebben a naplóban osszuk meg egymással.

Most ide teszem az egyik fotóját és küldjük Nektek szeretettel, Ery

http://picasaweb.google.com/nagyery5/KKusz#Kisállatok !

Sziasztok ! Kérek mindenkit, - aki Ery kedves szösszenetét - olvassa és tud bármilyen állatokkal kapcsolatos munkalehetőséget (állatkert, állatparkok) írjon itt. Köszönöm ! Az álláskereső portálokon hiába próbálkoztam.Drága Tike!

Én is köszönöm, hogy megerősítettél abban, hogy ők hozzánk tartoznak és visszük őket magunkkal. Ráadásul ott volt Evelyn kisfia, Örökmozgó, aki várta Kókuszt. Most már így utólag látom, hogy nagyon jól el lettek volna együtt és legközelebb így is lesz, hogy nem marad otthon.
Emberi dolgokat vélek én is felfedezni rajta, ez az ölelés, mosolygás és kiad olyan kis vonyító-ásító hangokat, amivel felhívja magára a figyelmet, pl. ha nem veszem észre, hogy odafekszik a konyhaajtóba és figyel engem. Szinte szól, hogy itt vagyok! Én úgy érzem, hogy a család minden tagjának rengeteg érzelmi plusszt ad folyamatosan és nagyon fontos Mindannyiunknak.
Több ember is emlegetett Benneteket hétvégén, gondolatban Ti is velünk voltatok, aztán, amikor hívtál, akkor mégjobban. Tényleg igaz, amit Öbi mond, hogy egyek vagyunk és nem a helyünk határozza meg, hogy együtt legyünk. Millió ölelés Nektek!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Katis!

Már korábban is akartam, de nem ment nekem ez a képalbum nyitás a weben. Most sikerült, mert tudtam, hogy meg fogom csinálni, hiszen hétvégén csak mi fényképeztünk a találkozón és mindenki várja, hogy lássa a képeket. Sikerült is és utána eszembe jutott a kutya. Mit eszembe jutott? Ott van velünk állandóan, tényleg olyan már mintha a gyerekünk lenne és nem győzünk rajta csodálkozni, hogy milyen szép nagy kutya lett abból a kis fekete szőrgombócból. Ami még nekem nagyon tetszik és ezen a képen is látszik, hogy amikor magunkhoz vettük, legalább 3 hónapon át olyan szomorúság volt a szemében, most meg vigyorog állandóan.
Hétvégén emlegettünk sokat, mert volt köztünk egy új barátunk, aki gyönyörűen ír a madarakkal kapcsolatos élményeiről, Alexander. Öbike pedig mesélte neki, hogy Te vagy a másik, akitől kapjuk a Téged ölelő természetről a csoda-leírásokat. Millió ölelés Neked!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Ery!

Köszönöm , hogy írtál a kutyusodról . mi is hasonlóképpen vagyunk vele. Most 8 napig nem voltunk itthon. Először egy kis fejfájást okozott , hogy hol is hagyjuk őket, de aztán jött a segitség. A szomszédunk vállalta , hogy vigyáz rájuk és eteti őket. Így el tudott menni együtt az egész család. A pihenés alatt minden nap téma volt , hogy vajon mi van velük , esznek e rendesen. A szomszéd megnyugtatott , hogy minden rendben. Mikor hazaértünk nem is tudtunk kiszállni a kocsiból. mind a kettő a nyakunkban volt és örömmel nyalogatott bennünket. Labdát kaptak és egy-egy nagy velőscsontot, de az most egy csöppet sem érdekelte Őket. Folyamatosan rajtunk lógtak, és ugráltak. Fantasztikusak voltak. Főleg a "kicsi" aki úgy tud "ölelni", hogy el sem hiszitek Imádom őket. Legközelebb ,ha együtt megyünk , csak olyan helyet választunk ahova Őket is lehet vinni, mert nagyon hiányoztak.

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Ery drága!

Imádnivaló:)
Mármint Kókusz is:))))
Tündér egy feje van és köszönöm,hogy írtál róla!

Szép napot nektek:)*Sajnos, a képet valami miatt a rendszer nem engedi

csatolni, pedig most már lekicsinyítettem 340 KB-ra és még is azt írja ki, hogy a 2 MB-os hely betelt.
Feltöltöttem a Picasa-ra és Secret Admin Imi biztosan megoldja!

http://picasaweb.google.com/nagyery5/KKusz#

KÉRLEK, IMI SEGÍTS FELTENNI AZT A KÉPET!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery