Változz meg Te magad! - Egy belső hang

belső hangDrága SecretFalva Lakói! Ritkábban jövök, de sokat gondolok Rátok. "Hallgatásom" oka egyszerű. Teremtettem magamnak sok-sok érdekes feladatot, munkát, bevételt. Tanulva tanítok, segítek embereket szemléletváltásra, az életigenlésre, az elengedésre, mozgásra, meditációra, és a belső hangra figyelésre, a dolgok mögé nézésre, összhangteremtésre.
Az alábbi írás nagy részét egy mail-ben kaptam, valaki olyantól, aki tudja, mivel foglalkozom, akinek segítettem kívülről nézni önmagát, kapcsolatát, életét, elképzeléseit. Nem tudom ki írta, azon sem lepődnék meg, ha valaki innen az oldalról, vagy valaki más már felhozta. Érdemes elolvasni, azt gondolom.

Egy reggel felébredsz, kinézel az ablakon, és nem látod a szemben levő házat, mindenen köd ül. "A francba az időjárással!" – hallod belül.

Egy nap elmész egy étterembe, jót és jó étvággyal eszel, okosan, jót beszélgetsz valakivel. – Ide menjünk, ez nagyon jó hely - mondod legközelebb, ha újra jó beszélgetésre, jó vacsorára vágysz. A vacsora rossz, a hely kelleme sehol, a beszélgetés akadozik. Pedig az étterem, az étel ugyanaz. A partner is. Valami benned legbelül felborult, nem vagy jelen, egyszerűen máshol vagy, leköti energiád a belső rend teremtése, vagy a káosz szintentartása. Aznap Te nem vagy képes TEREMTENI! Aznap a kapcsolat alapját jelentő kölcsönhatás teljesen más. Más lehet a partner igénye, és más lehet az általad kibocsájtott rezgésszint.

"El kéne menni a francba, valahová nagyon messzire" – gondolod. De ott legbelül tudod, hogy semmi sem változna: nem hagyhatod itthon saját magadat.

Nem érzed jól magad egy kapcsolatban, egy lakásban, egy munkahelyen.
Barátot, barátnőt, férjet, feleséget, lakást, munkahelyet cserélsz. És így sem érzed jól magad. Az új kapcsolatban, az új munkahelyen. Vajon miért?

Valahol, ott legbelül tudod, hogyan kellene élni. Meg is teremted a körülményeket. De a gyakorlatban még nem jön össze semmi. "Az élet minősége rossz, minden összefogott ellenem, stb. stb." Háborogsz, viszed magad a gödör mélyére szépen, anélkül, hogy észrevennéd.

"Ezt kellett volna tennem, mondanom" – gondolod ezerszer. Akkor miért nem tetted vagy mondtad? Mi akadályozott meg benne? - A körülmények! – feleled.

Fel sem merül benned, hogy: te magad! A saját rossz érzéseid, a saját ködösített gondolkodásod, a saját "hályogod" ami a tisztánlátást elnyomta. Érdemes azzal kezdeni a tanulságok levonását, hogy végig gondolod, mivel járultál hozzá Te magad, hogy ez a helyzet kialakuljon? Lehet, hogy csak asszisztáltál saját életed, kihasználásod, megalázásod mellett?

Reggel felébredsz, kinézel az ablakon és megint látod a házat. Nem azért van ott, mert nincs köd. Mindig is ott volt. Nem a köd tette oda, sem a nap és szél, mely eloszlatta a ködöt. Egyszerűen elkezded észrevenni a környezetedben lévő tárgyakat, épületeket, történéseket, melyek leheletnyi finomságuk révén egy belső káoszos állapotban nehezen érzékelhetőek.

Jól jönne az életedben is a meleg napsugár, no meg egy kiadós forgószél! Hogy eloszlassa a ködöt. Hogy mindig tudd, mit kell tenned, hogy kell élned. Ott, legbelül, halványan sejted.

Erőlködsz. Munkahelyet váltasz. Kocsit, partnert cserélsz. A körülményeken igyekszel változtatni, de csak ideig – óráig vagy elégedett. Vagy addig sem. Mert kívülről várod a segítséget, pedig a változtatás lehetősége benned van, nem rajtad kívül.

Aztán egyszer csak elkapott valami. Nem tudod mi történt, de valami történt, azt biztosan érzed.
Aznap egy olcsó étteremben silány vacsora mellett nagyon jókat beszélgetsz és nagyokat nevettek.
Másnap elkezdesz figyelni a társadra és észreveszed lényének nagyszerűségét! Ráébredsz, mennyi értéket rejt a kapcsolatotok.
Harmadnap bemész a munkahelyedre és mintha többen mosolyognának rád. Az emberek élvezik a társaságodat.
Eléred, amit akarsz, kiválóan oldod meg a feladataidat. Pedig ugyanott vagy, ugyanazok vesznek körül, ugyanazt csinálod. Csak Te lettél más! Elhallgatott a kis hang, amelyik folyton azt kárálta: „ A csuda vigye el!!”

…És egyszer csak rádöbbensz: egy ideje már felelősséget vállalsz a szavaidért, viselkedésedért. Kezded felismerni, hogy mi a fontos és mi nem. A fontos dolgokat bármikor megkaphatod, mert megvan hozzá az eszközöd: önmagad.

Mázsás kő esett le a szívedről. Már nem az árral szemben úszol, hanem könnyedén elnyújtózol a vízen. Erőlködés nélkül is jól haladsz. Segít a víz. De ehhez neked kellett megfordulnod.
Rádöbbensz: a körülményeknek semmi köze ahhoz, hogy boldog életet élj. A körülmények változhatnak, de a reagálásodat megtanultad kontrollálni. Egyszerűen megváltál valamitől, ami tőled idegen volt, de mégis magadban hurcoltad. Élvezed az életet. És a legszebb az egészben, hogy jól tudod, ez holnap is így lesz. Mert csak rajtad múlik.

HozzászólásokElnémultam...inkább elcsendesedtem...

Hankara ezt nagyon köszönöm!!!!! Háborgó lelkemnek ez az írás sokat segített...mire a végére értem, csak fújtam egy nagyot és könnyebb lett a lelkemnek:)))))

Ölelésem most nagyon hosszú lenne, ha itt lennél velem:)))))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Hűűűűű...

... ez eszméletlen tanulságos volt, nagyon-nagyon köszönöm!
Nyomtatom, egy jó darabig alapmű lesz nálam most:-)
Ölellek!

Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!
Életem...Annyira

Annyira igaz ez az egész amit leírtál....csak annyit fűznék hozzá,hogy: KÖSZÖNÖM!!
Nagy ölelés mindenkinek! :)Csabának!

Kedves Csaba!
Köszönöm kedves szavaidat. Meglepett, hogy így emlékszel a nevemre. Én is így érzem, minden értem van, minden engem segít.
Ma reggel kissé rosszallóan méregettem az autóm ablakait, mert az eső miatt bepárásodott. Mígnem felfedeztem hátul egy felfelé kanyarodó vonalat, ami a mögöttem jövő autó fényszórójával együtt gyönyörü mosolyt hozott össze. Persze az én szám is rögtön fülig ért. :-)
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Kedves Hankara!

Kedves Hankara!
Tudd, hogy nagyon is ott voltál a Secretfalva lakói között. Emlegetve voltál a harmónia műhelybe és nagyon is ott voltál a kőrbe. Sajnos még személyesen nem ismerlek, de a lelked gyönyörű és nagy erő van benne. Benne van az Ősi erő, melyet áramoltatod a lelkekbe és megmutatod, hogy ha a fény fele nézünk, árnyékunk már mögöttünk van, és ha meg akarjuk változtatni az életünket, mi magunk kell, változzunk. Persze könnyű erről beszélni. Megélni nehezebb. Megélni a mindennapi Földi életünkben. Ez a feladat! Van, aki nagy tetteket visz végbe egy szempillantás alatt, de többen vagyunk, akik sok aprót szorgalmasan, soha nem csüggedve. Ha elültetünk egy fát, öntözgetnünk kell türelmesen és nem kell állandóan kihúzni a gyökerét, hogy megnézzük mennyit nőtt. Meg tanulni fityiszt mutatni a nehézségeknek és fütyörészve tovább bandukolni egy batyuval. Ha megtanuljuk, hogy minden mi értünk van és nem ellenünk, teljesen átértékeljük a Földi életünket és emberi kapcsolatainkat.
Köszönöm!

Szeretettel: CsabaNapfény!

Köszönöm a biztatást!Nézd meg a profilomat, ott bővebben olvashatsz rólam.
Egyszerűen áramlok a mindenséggel, szeretet sugárzok szolídan szerényen mint a NAP :-) és csodáról-csodára lépkedem.
Ha hited van, mindened van! Hajrá, gyerünk!
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Aranyosak vagytok!

Angergirl, Ágica és ÖbiBaba Boldogságunk! :-)
A csillámport én is kaptam, és olyan bőven, hogy örömmel szórom a környezetemre. Örülök, hogy utat talált hozzátok az írás, örülök, hogy tényleg "hazajöhetek" Secret Falvára! :-) Egyébként tényleg így vagyok az otthonommal is, időnként benézek, aztán pördülök is tovább. :-)
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Ery Drága!

Köszönöm gondolataidat. Segítettem ? Ha Te mondod, biztosan így van. :-) Nem feltétlenül kell hogy beazonosítsuk, vagy tudjunk róla, mikor mivel vagy hogyan segítünk egy leragadt helyzetből továbblépni. Ahogyan élünk, az sok ember számára szolgál mintaként, kihat a környezetünkre.
Sokszor eszembe jutsz ám, és még jónéhányan az oldalról. Nagyon klassz a kép, amit felraktál, ez már sokkal jobban hasonlít az általam lényedről készített "lenyomathoz" . :-) A hétvégét nagyon sajnálom, de mint azt írtam is, 3 héttel előtte rászervezték az érettségi találkozónkat pár száz kilóméterrel arrébb. Remélem, hamarosan összefutunk. Te jössz a channelingre 11-én?

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Marticsku!

Kedves Marticsku!
Örülök, hogy elolvastad, s hogy fogékony voltál rá.
Ölellek nagy szeretettel, Kati
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.:)

Nem is olyan régen éltem meg a változásnak azt a részét, hogy nyitottabbak rám az emberek. Ebbe a csinos nők is beletartoznak, ami mégjobban feldobott...:) Pl. sose gondoltam volna, hogy a nemrég itt dolgozó, sarki zöldségeslány egyszer azt fogja nekem mondani, hogy: "17:00-tól olyan betegesen éreztem magam, de amióta bejöttél jobban érzem magam. Gyere holnap is."
Tudtam, hogy ez nem az én érdemem, én csak közvetítem azt a bizonyos energiát. Persze annyiból érdem, hogy hagyom magam, hogy közvetítődjék.:) Mégis a belső hang és a fejem továbbra is a részeim... és időnként szeretnek a "hatalmukba keríteni". Jobb érzés azonban, hogy már tudom lehet máshogy is... hogy nem csak a fejemben élhetek, hanem ott van az az állandó forrás...Kedves Hankara!

Amit írtál, az tetszett.
Nagyon érdekes munkád lehet. Megkérdezhetem, hogy mivel is foglalkozol pontosan? Érdekel! Én is vmi ilyesmire vágyom, amit te itt leírtál az alábbiakban:

"Teremtettem magamnak sok-sok érdekes feladatot, munkát, bevételt. Tanulva tanítok, segítek embereket szemléletváltásra, az életigenlésre, az elengedésre, mozgásra, meditációra, és a belső hangra figyelésre, a dolgok mögé nézésre, összhangteremtésre."

Igen. Én is vmi ilyesmit szeretnék. Erre törekszem. Csak legyen hozzá erőm, bátorságom, hitem.

Csak így tovább, Hankara!Drága Hankara...

Köszönöm Neked ezt az írást. Tanulok , tanulok.....és nagyon kell az ilyen nagyszerűen megfogalmazott
Tanítás!! Egyszerűen megtaláltam benne magamat. Szeretettel ölelget :ágicaDrága Hankarám :)

Olyan jó mikor hazajössz hozzánk, és csillámporodat szóród ránk. Én is köszönöm szépen :)
Szeretlek :) Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Köszönöm!:)

Az írás gyönyörű, egyszerre egyszerű, és mély... Pont ettől olyan szép...
A lényeg, h igaz, és én most magamra ismertem a sorok közt...
Köszönöm, hogy a sok bonyolult írás közt, melyeket az utóbbi időben olvastam itt, a magad egyszerűségével, végre letörölted eme homályos, néhol már összepiszkolódott képet, és végre nem csak átlátok rajta, de már látom és értem is magamat benne, és mindenütt!
Köszönet érte, és hála:)

Szeretettel:

AngelgirlDrága Hankara!

Én is sokat gondolok Rád és hétvégén is emlegettünk. Nagyon nagyszerű ember vagy, hogy azt csinálod, amit legjobban szeretsz és
egyúttal (ahogy írod tanulva) tanítassz bennünket és másokat is. Fantasztikus az írás, engem emlékeztetett a Titok tréningen - Darnel
Cristiantól - hallottakra. Mindegy, hogy ki írta és ki küldte Neked, lényeg, hogy gondoltál ránk és nagyon jó hogy továbbadtad, hiszen
ezt nem lehet elégszer hallani. Az egyszerű dolgokban rejlenek az igazi titkok, amik segítenek nekünk. Te is nagyon sokat
segítettél nekem és úgy érzem, hogy épp jókor. Köszönöm! Remélem hamarosan találkozunk! Millió ölelés Neked!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryHankara

amit írsz ahogyan írod, ahogyan megpróbálsz az idelátogatóknak segíteni..felcsillantasz reményt . -.keresd önmagadban a választ !! - vedd le szemüvegedet , - ne homályosan láss...valóban ha megtesszük a ház ott áll , a vacsora kellemes , család kibírható és a többi......mind...köszönöm írásod ..Ölelés Márta