Életemből egy pillanat...

életem, napsugarakMost egy olyan dologról írok, amit eddig még sohasem éltem át. Tudnotok kell, hogy hétvégén a találkozón én is ott voltam Eryéknél. Már mindenki fáradt és álmos volt az éj közepén. És egyszercsak, mint egy villanás, álltam... csendet kértem és eljött életemben a pillanat: ITT és MOST!!
Magam sem értem hogy mi történt, csak azt éreztem, hogy itt egy olyan szeretet körben vagyok, ahol teljesen megnyíhatok. Elmondtam, amit úgy éreztem, hogy egyedül képtelenség megoldani. Megnyíltam!
És megérkezett a segítség, Dia személyében. Fantasztikus hatással volt rám, amit mondott és ahogy mondta.... De nem csak rám, mindannyiunkra!
Kulcsot adott a kezembe. És én elfogadtam, köszönettel.
Eredményét érzem folyamatosan.
Ezeket a dolgokat meg kell élni, érezni, látni a másik őszinte segítőkészségét.
Nem tudtam előre kitől kapok választ, de amikor Dia megszólalt, ahogyan az ő 20 évével tanácsot adott... Felejthetetlen!
A hétvége nagyon hamar eltelt, de ez az élmény örökre szívembe vésődött!
És nem csak ezért, tudom érezni azt az igazi Ölelést, a szeretet érzése is más jelent már számomra (Sokkal-sokkal többet) Adni és kapni...
Csodálatos érzés, hogy EGY-ek vagyunk!!

Szeretettel osztottam meg veletek: ágica

HozzászólásokNincsen rá szó:))))))))))))))

Tudjátok annyira szerettem volna másoknak is átadni hétvégém hatalmas élményét, a történteket...és nem tudtam elmondani sem!!!! Igazából rájöttem, hogy azért, mert nem az agyammal fogtam fel az ott megtörténteket, hanem a szívemmel:)))) És az agyam tud gondolkodni, meg újabb gondolatszövevényeket alkotni és azt majdan szavakba önteni...de a szívem ezt nem tudja. A szívem "csak" szeret:))))
Igen, ez az ami olyan nagyon megindította bennem szavak helyett a könnyeket! Ery szívem megelőztél, amikor felálltál és odamentél Diához, majd átölelted...ahogy hallgattam Diát, amikor édesanyjáról mesélt, nekem is peregtek a könnyek az arcomon és azt éreztem, most úgy odamennék és megölelném ezt a lány...de Te indultál el előbb:))))
Egyszóval megtapasztaltuk az igazi szeretet rezgését és ezért nem tudtuk figyelni az idő múlását, mindent, de mindent kizártunk magunk körül, valóban megéltük az EGYséget és azt érzem, a lelkemből egy darabka ott maradt, illetve ott van, ahol ti vagytok!!!! Nem telik el nap, hogy ne gondolnék mindőtökre:)))) No, ettől volt ez annyira csodás hétvége:))))

Ölellek hosszan, meleg szeretettel benneteket:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Mato!

Mi is köszönjük a szavaidat és a Kedvesem és én is úgy gondolom, hogy mi nagyon örültünk, hogy nálunk lehettetek és szeretnénk, ha ez még sokszor megismétlődne.
Úgy igaz, ahogy Judit írja, ott megállt az idő és ahhoz kellettünk Mindannyian: Ágica, Dia, Öbike, Evelyn és mindnyájan.
Feledhetetlen a mi számunkra is minden, ami ott történt! Köszönjük Nektek!!!!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Judit, Dia....Mato...

Én csak megköszönni tudom, hogy ilyen csodálatos emberekkel találkozhattam! Még létezem , egyikőtőket sem tudnám kitörölni emlékimből , akik akkor ott voltak.....Szeretlek nagyon benneteket !
Nagy ölelés:ÁgicátólDRÁGA ÁGICA

Nagyon boldog vagyok,hogy megismerhettelek! Ez a találkozó azt hozta amire számítottam, és még annál százszór többet! Azok a könnyek amik ott folytak az arcokon, méz édessek voltak, és most,hogy erröl írok ismételten érzem azt a finom ízét. Tudtam,hogy nagyon sok fiatal rendelkezik angyali tulajdonsággal, de amit megtapasztaltam ott, az minden gondolatom felül multa, ugye tudjátok kire gondolok, a kis ragyogó fényes kicsilányra, büszke vagyok,hogy ismerhetem!!!!!! Ery ha egy percet lehettünk volna ott akkor is megérte volna, nagyon köszönöm nektek is azt a nagy szeretett teljes gondoskodást, és a kedvesednek is külön köszönök mindent!!!:))))) Millió ölcsi mindenkinek..

Az én kezem pedig továbbra is balon a szívem fölött, és én hajlok meg, hogy azt mondjam:
Köszönöm.

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Dága Ágica!

Igen, ott akkor megállt az idő! Megtörtént a csoda. A mi kis Diánk letörölte arcodról az aggodalom ráncait, s egy kisimult arcu nyugodt lelkü nagymama ült mellettünk az asztalnál. Kívánom Neked, hogy ha úgy érzed, hogy erőd fogytán van, idézd fel azt az estét, azt a néhány pillanatot, s érezd át újra a csodát! Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Drága Fóka, Erykém, és Felebarát...

Köszönöm hozzászólásaitokat! Azt, hogy velem együtt éreztétek ami akkor és ott történt....
Szeretettel ölel benneteket : ágicaDraga Agica

Jol csinaltad! Jol csinaltatok!
Istennek legyen hala.
Szeretettel,
felebarat

Engedj meg egy idezetet:
"Ha a tanitvanyok fule kesz a hallgatasra, az ajak megtolti bolcsesseggel."/ Isteni magia c. konyvbol/Édes Errykém, és mindenki!

Őszinte nagy fájdalmamra, hogy nem tudtam részt venni ezen a közös találkán.(:
De lélekben ott voltam, és Öbivel, meg Evelionnal telefonon is beszélhettem. Veled meg csak azért nem, mivel nem tudom a számodat.
( Napi 15-16 órát dolgozom(:, de örülök, hogy végre van egy olyan munkám amit szeretek, ahol szeretnek, és ami pénzt hoz végre! Kellett az önbizalmamhoz ez végre!
Anikó
Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Drága Ágica!

Mindketten nagy hatással voltatok mindannyiunkra. Diát már méltattad, mások is megtették és én is csak azt tudom mondani, hogy
Ő egy igazi fénylény közöttünk, aki világít nekünk is, ha hagyjuk.
Te hagytad Drágám! Ehhez is nagy alázat és bölcsesség kell, hogy elvedd a kulcsot egy 20 éves lánytól (és ezzel nem az Ő érdemét
akarom csökkenteni, sőt)! Ezt az estét én sem fogom soha elfelejteni, mert Mindketten olyan élményt adtatok!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Ágica!

Bizony, EGY vagyunk. Csak sok megnyilvánulásban. Jó dolog találkozni önmagunkkal. Jó dolog más örömének örülni. Jó dolog adni és kapni. Jó dolog jelen lenni a MOST-ban, és érezni, hogy VAGYOK aki VAGYOK.
Minden vágyad teljesüljön!
-Fóka-