A megnyíló szív végtelen öröme

nyitott szívvelA megnyíló szív tombolva örül, ha elengedi a múlt karddal viaskodó tüskéit... Most már tudom, mi az, megnyílt szívvel újra ébredni.

Úgy hasított szívembe tegnap a fájdalom, a Börzsöny csodás fáinak lombkoronái alatt,hogy majd kiugrottam a bakancsomból. Lassan már nem tudom követni életem eseményeit. Többek között ezért is jó, ha itt Közöttetek, Veletek, megpróbálok valamit összekaparni Tudatom egyre jobban csak lüktető és zsibbadó tartományából, amit mi jobb esetben agynak nevezünk.

Megnyílt a szívem tegnap..,-és sikerült megbeszélnem Vele..,-hogy most már örökre nyitva álljunk Mindenkinek..,-akinek csak adhatunk csodálatos békéjéből..,Szeretetéből..,fényességéből..,és Mindent meggyógyító könyörületességéből..:)
Február óta gyakorlatozom a Megbocsátás..,-az Önelfogadás..,-Önmegszeretés..,-szívcsakra megnyitás..,-meg mindenféle földi jóval..,de sajnálattal vettem észre minden egyes próbálkozás után..,hogy valami még mindig nem az Igazi..
Ilyenkor úgy van vele az ember..,hogy csak nem adja fel..,-hisz oly hosszú ideje már hogy úton van és nem is akármilyen úton..
A Szeretet ösvényét járná lábunk..,melyekre oly csillagok vetették fényüket..,mint Jézus..,-Buddha..,vagy a sok-sok örök Csillag közül bármelyik... és hívogató fényükkel borították be a félhomályban kanyargó..,-illúzióktól mentes..,vagy épp nem mentes ösvényünket..
Nekem tegnap megszakadt a szívem..,-vagy felszakadt..,-nem tudom pontosan mi is történhetett..,-de az talán nem is annyira fontos..,hogy hogyan történt meg..,-hanem AZ..,-hogy megtörtént.
Hetek óta érzem..,hogy Valami vár rám..:)
Ha készen állsz a találkozásra..,-akkor megtörténik..,-de a SORS mindíg úgy intézi,hogy soha ne tudjuk igazán..,hogy készen állunk-e..
Ha ösvényeden szíved útmutatásával haladsz és megengeded magadnak..,hogy elengeded az agyad diktálta készenléti reakciókat..,-akkor nem kerülheted el a találkozást..
Nem tudom miért hívom találkozásnak..:)
Talán mert titkon Mindannyian várjuk..,hisz így lettünk valamikor programozva az idők kezdete előtt..,-hogy várjuk csak szépen Azt..,-amiért jöttünk..,-ami emlékeztetni fog minket arra..,-hogy nincs végállomás..,csak kicsi állomások vannak..,-melyek a Mindenség kapujáig visznek Minket..,-ha hagyjuk és engedjük..,-hogy magától menjen Minden..,-elménk tiszteletreméltó kontrollja nélkül..:)
Mindig Minden akkor történik..,-amikor csak mégy-mégy és nézel ki a fejedből..,-mert azt sem tudod..,-hogy mit keresel ott..,-ahol jársz és amerre a madár sem jár..
Velem is így történt nem csak a tegnapi nap..,-hanem én úgy gondolom..,-hogy majdnem az egész Életem.:))
A hétvégén három napos angyali töltődésen voltam különböző helyszínek érintésével..Voltam Bécsben a Végzet lándzsájánál..,Életösztön energiát kaptam vasárnap..,és hétfőn este a Börzsönyben volt szerencsém csodálatos gyógyító és ISTEN-i energiák magamhoz vételéhez..
Akkor még mit sem sejtve üldögéltem a korom sötétben..,-egy mesebeli patak teljesen elhagyatott partján..:)
S hogy miért volt elhagyatott Angyal-i töltődés idején..?Én is csodálkoztam..,-hogy a "Mester" távozott..,és mindenki követve példáját..,-maga után hagyta azt az energiát..,-amit még az is érzékelt volna..,-aki a világon semmiben nem hisz..
Kicsit félelmetes volt egyedül ott üldögélnem hétfőn este..,-mégha sok kis pajkos angyal kacagása is törte meg a csendet..Aznap éjjel úgy döntöttem,hogy haza megyek..,-mert már nagyon későre járt..
Így kerültem tegnap ismét a Börzsöny lombos fáinak zöld koronái alá..:)
Éreztem..,-mennem kell.Ott a helyem../
S ott voltam..:)
Vágni lehetett a csendet..
Először nem történt semmi..:)
De utána egyre több Minden történt..,és körülöttem is elkezdtek sűrűsődni a gyönyörű színekben pompázó égi energiák..:)
Azt hittem már rég megbocsátottam magamnak..,-(sokan vagyunk ezzel így)..,-de a velem és a bennem zajló történések..,-arra a következtetésre juttattak..,-hogy mégsem..:)
Amikor már együtt lüktettem az engem is körbeölelő energiával..,-egyre erősebben tört fel belőlem a fagyosan burkolt szívem hangja..:MEG-BO-CSÁ-TOk-MA-GAM-NAK...Megbocsátok Magamnak!!!!Megbocsátok Magamnak..,és csak sikoltoztam..,halkan..,magamban legbelül..,-véget nem érő folytonossággal..
Valami még mindig nem volt kerek..:)
De hisz a szívem zárva van!!!!
Nyílt már meg sokszor és sok helyzetben..,-de az Őt ért hatalmas mennyiségű fájdalom és félelem arra késztette..,-hogy elővigyázatosságból legyen mindíg több lakattal lezárva és sötétségre ítélve szegény..:)
Elkezdtem Őt kérni..,-egyre szívhez szólóbban és egyre hajthatatlanabbul..:)
Drága Szívem..,-kérlek nyíllj meg..,-csak MOST az egyszer..,-csak addig amig megbocsátok magamnak..Nincs más lehetőségünk..,-nem maradhatunk örökre így zárt reteszek alatt..:)
Te kellesz ahhoz..,-hogy megbocsáthassak magamnak mindazért..,-amit még Odaát megígértem ISTENNEK..,-hogy lefutom a köreimet..,-kiegyenlítem a kifizetetlen számláimat..Tudom..,hogy majd belehaltunk mindketten..,-de Kedves..,most már tudjuk..,hogy ez ezzel jár..:)
Azért jöttünk..,-hogy szórjuk a Fényt...,hogy a Szeretet élő generátoraivá válljunk itt a Földön..-Addig nem teljesíthetjük a "küldetést," amíg nem nyílsz meg Drága Szívem..
Nélküled nem fog menni a Megbocsátás..:)
És csak mondtam..,mondtam..,mondtam..,-de már nem tudom..,hogyan mondtam tovább..,-mert egyszer csak akkorát nyilalt a szívem..,-hogy azt hittem vége Mindennek..
De rosszul hittem..:)
MOST kezdődött csak el MINDEN..:))))
Amikor leültem a patak partján..,azt mondtam magamban..:én innen addig el nem megyek..,-amíg nem tudok magamnak megbocsátani..
Megbocsátani mindazt..,-amiben nem is voltam vétkes..
Amiben ISTEN-nek tett ígéretemet hajtottam csak végre..,-hogy utána tiszta lappal és emlékezve mindarra AKI VAGYOK és Amit hoztam Odaátról..,-megvalósíthassam..:)
Csakhogy a Tudatalatti megmódosíthatatlan törvényei szerint..,-bűnösök vagyunk mindaddig..,-amíg rá nem jövünk ISTEN igazságára..
De hogy is tudtam ezeket a "köröket" lefutni..?
Úgy..,hogy Mindent..,de MINDENT ellenkezőleg csináltam..,-mint ahogy azt bárki is elvárhatta volna tőlem..,-lehetett a család..,szerelem..,-vagy éppen egy közösség..:)
/Kérlek Benneteket..,-nézzetek a szavak mögé..,-és ne a szavakat ragadjátok meg/..
Mindíg..,-de Mindíg ellenkező irányba haladtam..,-és MOST a vitorlásom csak halad szépen magától..,a maga kis tempójában..,-Isten Tőlem megszokott tempójával..,-és csak haladok..,-haladok..,nem tudom hova..,-de nem is érdekel..,-az irány a fontos..,-amíg érzem szívemben és körülötte az ellenálhatatlan bizsergést..:)
Érzem..,hogy most már a szívemmel hallok és látok..,-érzem amióta visszajöttem a Börzsöny kis patakjától..,-hogy Mindenki jó..,-finom és csodás..:)
Meleg..,-szeretnivaló..,-mégha próbál is kézzel-lábbal hadat üzenni gondolataimnak..,vagy érzelmeimnek..:)
A "kis CSODA" nem tudja..,/mármint Ő/..,-hogy nem tud..,-nincs sansza sem rá..,az ellenállásra..,-hisz mindenben együtt érzek Vele..
Érzem Őt a szívemmel..,és hagyom magammal EGY-gyé válni..,míg össze nem mosódunk a SZERETET végtelen örvényében..:)
MOst is így érzek..,-tudom..,-hogy így maradtam..:)
A szívemmel látom az embereket..,-miként le és felszállnak a villamosról..Megfogalmazhatatlan az érzés..,-érzem Őket..,egytől-egyig..,pedig nem is akarom ezt érezni..,csak jön magától..,ahogy a piros lámpánál ülök és figyelem a körülöttem létező Világot..Nézem a koldust..,-ki nap mint nap könnyet csal a szemembe..,-és érzem Őt..:)
Érzem a szíve gondolatait..,-mert ez a koldus a szívével gondolkodik..,-miközben tovább hajtanak mellette az emberek..:)
Én csak állok..,-és érzem..,hogy együtt gondolkodik két szív..Az Övé és az enyém..
Megnyílt a szívem a Börzsöny lombos koronái allatt..,-és enyém lett a Világ összes Boldogsága és mérhetetlen..,-igazságtalan fájdalma..
Szeretettel:
Gabcili.

HozzászólásokDrága Fénysugár Angyal..:)

Ha az a szívet formáló felhőcske a kék égen Én Vagyok..,-akkor a ragyogó napfény ki bearanyozza a felhőt..,-AZ MINDEN sugarával Te vagy Drága Fénysugár..:)
Szerető ölelés:
Gabcili.Drága Boldogságom..:))

Ha tudnád..,hogy én mennyire hálás vagyok Neked..,-nincsenek rá szavak hogy kifejezzék szívemből feltörő gondolataim..:))
Köszönöm azt a bizonyos szombat estét..,-én köszönöm Neked..,-és soha de soha nem felejtem el azt a "Csodát"..,-amit általad..,Veled..,-Benned..,EGY-é válva a Körút végtelen lüktetésével..,-megélhettem..,-mert Te megteremtetted és létrehoztad nekem azt a "Mennyei próféciát.."
Végtelenül szeretlek én Drága Boldogságom..:)
Örök ölelés:
A Te Északifényed.Drága Boldogságom..:))

Ha tudnád..,hogy én mennyire hálás vagyok Neked..,-nincsenek rá szavak hogy kifejezzék szívemből feltörő gondolataim..:))
Köszönöm azt a bizonyos szombat estét..,-én köszönöm Neked..,-és soha de soha nem felejtem el azt a "Csodát"..,-amit általad..,Veled..,-Benned..,EGY-é válva a Körút végtelen lüktetésével..,-megélhettem..,-mert Te megteremtetted és létrehoztad nekem azt a "Mennyei próféciát.."
Végtelenül szeretlek én Drága Boldogságom..:)
Örök ölelés:
A Te Északifényed.Gabcili....

AZ A SZÍVET FORMÁLÓ FELHŐ A KÉK ÉGEN...: TE VAGY TE DRÁGA ANGYAL.hálás vagyok Neked

Drága Gabcilim mindenért.... azért a bizonyos szombat estéért.... ezekért az érzésekért, melyek most körbeölelnek engem, áthatolnak fizikai és fénytestemen... EGY vagyok VELED....
SZERETLEK...
VÉGTELENÜL...

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Nem tudhatjuk...

...honnan,mikor,kitol,de a valasz a kerdesre,a megerosites az erzesre mindig megerkezik.
Hala Istennek.
Koszonom edes Eszakifeny,
szeretettel,
felebaratKöszönöm Drága Felebarát..:)

Kívánom Neked is..,-amit Te kívánsz nekem Te kedves Lélek..:)
ISTEN kísérjen végig választott utadon én Felebarátom..:)
Szeretettel ölel:
Gabcili.Drága Ery-kém..:))

Most is azt érzem amit Te..,-ahogy olvaslak..,s ahogy újra elolvasom az írásom..:)
Lüktet a mellkasom..,-a fejem tetején a korona csakrám..,-és érzem..,hogy nagyon szeretlek..:)
Mostanában már nem nagyon használom ezt a kifejezést..,-ami szívet melengető és csodálatos..,-de volt idő amikor minden írásom alatt ott díszelgett Minden Kedves ismerősömnek ..,-hogy SZERETLEK..:)
Akkor azt hittem..,hogy tudok szeretni..:)
Most már újból odamerem írni..,hogy SZERETLEK..,-mert ez az érzés..,-semmihez sem hasonlítható és igen!!!!-érzem a mellkasomban..,a szívem és a Lelkem eggyéolvad és belesímul ISTEN tenyerébe..:)
Amikor azt mondom Neked..,-hogy SZERETLEK..,-akkor magamat és Téged SZERETLEK a VILÁG LELKÉVEL együtt..:)
Édes ERY-kém..,-NAGYON SZERETLEK és miénk a VILÁG..,-ha így szeretjük egymást minörökké..:)
Szerető ölelés:
Gabcili.Kedves Eszakifeny

ISTEN vegtelen szeretete melengesse szived,lelked ezentul mindorokke.
Befogadtad,el nem engedheted.
Szeretettel,
felebarat

S ha a szivekben kigyulnak a fenyek,megvilagitjak a sotetseget.Drága Gabcili!

Most nem fogok tudni írni mást, mint a saját érzéseimet: szaporán veszem a levegőt, hullámzik bennem valami nagy-nagy
kellemesen meleg és simogató érzés, kicsit szorít a nyakamnál, de csak épp annyira, amennyire még nem fáj, a fejemben
apró kis szúrásokat érzek és a szememmel kis apró, fényes gömböket látok! Te pedig megnyílt szívvel öntöd rám hatalmas erődet.
SZERETLEK!!!!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryTe VAGY csodálatos Drága Domcsikám..:)

Én tudok csak igazán tanulni Tőled..,-azt AMIT MOST is sugárzol nekem..:)
Símogatnak a szavaid..:)
Köszönöm..,hogy elolvastál..,-és köszönöm..,hogy érezhetlek Kedves..,-Drága kicsi lány..:)
Szerető ölelés:
Gab(csók)Csodálatos vagy

Drága Gabcili!
Irigylésre méltó, fantasztikus, csodálatos, gyönyörű és hosszasan sorolhatnám. Azt gondolom, hogy nem én vagyok az egyetlen itt az oldalon, aki ezt gondolja rólad.
Az írásaid, a verseid, a lelked, a szíved......
Tanulni szeretnék tőled. Tanulni azt a sok szeretetet, érzést, érzelmet, még a fájdalmat is, amelyet büszkén viselsz.
Kívánom, hogy megnyílt szíved maradjon örökre nyitva.
Ölellek