Testi-lelki egészség

Nem Ismerem még az oldalt kellőképpen. Azt viszont tudom, hogy sokakat érintő téma az egészség. Ezért nem akarom, hogy kimaradjatok egy Új termék bevezetéséről, ami ha minket még személyesen nem is érint, de biztosan vannak ismerőseink, akik érintettek a témában, ezért elküldöm Nektek ezt a lehetőséget, meghívót:

Szeretettel meghívlak Téged, családodat és barátodat a NewCell kft. bemutatkozó rendezvényére 2008. október 11-én szombaton délelőtt 10.00 órai kezdettel.

Helyszín: Magyar Tudományos Egyesületek Szövetségének és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közös Székháza.

Cím: Budapest V. kerület Kossuth Lajos tér 6-8. I. emelet (közvetlenül a Kossuth téri Metro megállónál).

Az rendezvény fénypontja Dr. Pécsek Mária sebész-patológus főorvosnő előadása: „Az R47-PROTUMOL® „ápoló krém” orvosi szemmel a gyakorlatban” lesz, mely „krémet” a daganatok ápolására fejlesztettek ki.

Az ápoló krémről részletes tájékoztatást a http://r47-protumol.hu weboldalon kaphatsz, illetve a meghívót és a részletes programot a http://www.newcell.eu weboldalon nézheted meg.

Úgy gondolom, hogy ez nagyon érdekes előadás lesz egy magyar termékéről mindannyiunk számára, melyet első kézből lesz alkalmunk meghallgatni.

Várom visszajelzéseteket az alábbi elérhetőségeken legkésőbb 2008. október 7-ig, hogy mindenkinek, akit érdekel, ülőhelyet tudjunk biztosítani.

Jó egészséget kívánva maradok üdvözlettel: Zakor Maria (06209/476747)

P.S. A rendezvény ingyenes és lesz terméktombola!