SOLARITY- a szoláris nő intimitása

Kedves papnő társaim tartják az alábbi tanfolyamot!
Jó szívvel ajánlom nőtársaim figyelmébe!

Szeretettel meghívunk az október 7-én, kedden, 18-tól 20 óráig tartandó SOLARITY- a szoláris nő intimitása című, induló tanfolyamunk információs estjére, az Istennő templomba (Erzsébet körút 58. 255-ös kapucsengő).

Manapság sok tanfolyamnak a témája a teremtőerő. A SOLARITY tanfolyam fókuszában is a teremtő energia áll, mégis számos dologban különbözik a hasonló jellegű tanfolyamoktól: egy speciálisan női teremtő utat kínál fel. Az utat intimitásunk kibontásával járja be. A tanfolyamon megélhető fejlődés során prioritást kapnak a testi élmények, megtapasztalások, mozgásos, táncos gyakorlatok.

Eddig a teremtő energiát a férfiakhoz, a férfiassághoz kötötték. Asztrológiailag a Nap erőhöz kapcsolták, így leginkább napszerű férfiról, szoláris férfiról hallottunk. A nőknek hagyományosan a befogadó, visszahúzódó holdszerűség jutott osztályrészül, így leginkább lunáris nőről hallottunk. Pár éve azonban olyan információk, és átalakító rezgések érkeztek meg az erre érzékeny emberekszámára, amelyek ennek a hagyományos felosztásnak az átalakulásáról számolnak be. Átalakul a régi felfogás, átalakulnak a hagyományos nemi szerepek, energetikailag is! A nő leteheti a minden körülmények között alkalmazkodó, mindent tűrő, elfogadó mintákat, anélkül, hogy a férfiakat ez az új erő elriasztaná. Teremtő erejét nemcsak a gyerekszülésben, hanem élete valamennyi területén kibonthatja.

A SOLARITY lehetőséget ad ahhoz, hogy rátaláljunk egy korszerű női teremtő modellhez, érzülethez. Mi nők alkatilag, biológiailag, spirituálisan képesek vagyunk ÖSSZEKÖTNI, EGYESÍTENI a szív és az ösztönkésztetéseinket, erőinket. Képesek vagyunk a szívünk hangjait követve élni, alkotni, dönteni.

Ehhez a legfontosabb katalizátorunk a szexualitásunk, a libidónk. Ez az a spontán erőforrásunk, amit évezredek múltával most újra szabadon megélhetünk. A nőknek a szexualitásukban volt a spiritualitásuk, a spiritualitásukban a szexualitásuk. A tanfolyam segít ehhez az ősi tudáshoz visszatalálni, és újra mozgósítani szexuális erőnk, vonzerőnk. Az út, amin elindulunk az INTIMITÁS ösvénye.

Mit is jelent ezen az ösvényen elindulni?

Azt jelenti, hogy komolyan vesszük magunkat. Senki más számára nem leszünk fontosak, ha magunkra sem szánunk időt és figyelmet.

Szeretettel önmagam és társaim felé fordulok. Teret és időt engedélyezek magamnak arra, hogy megismerjem és elfogadjam önmagamat: a testemet, az érzéseimet, a vágyaimat olyannak, amilyenek. És a másikat is olyannak fogadjam el, amilyen.

Az egymást elfogadó és bátorító női kör védettségében feladhatom védekező mechanizmusaimat, mindazokat az elképzeléseket, amelyek elválasztanak életteli önmagamtól, a bizalomtól és az egység megélésétől.

Arató Mónika

A SOLARITY számomra olyan, mint egy kincseket rejtő ékszerdoboz, vagy éppen, mint egy nyíló rózsa, vagy mint a NŐ maga. Mikor megálmodtuk a tanfolyamot a legfontosabb üzenet számomra a testünkbe való visszatérés, a természettel való együttélés, a szépség és a gyönyör megélése volt. A téma kidolgozása során azonban a többi rózsaszirom is megmutatkozott. Az önbizalom, az érzékek felébresztése, a szakrális szexualitás, egy újfajta, női teremtőerő, a szexuális energia transzformálásnak megtanulása, a kreativitás és alkotóerő mind egy-egy rózsaszirom, amire rácsodálkozom. Ha egy szóban kellene megfogalmaznom a SOLARITY lényegét, most mégis az mondanám: KINYÍLÁS. Kinyílás önmagam, a társam, a világ felé.

Ahová a figyelem koncentrálódik, ott mindig gyarapodás következik be. Ha ezt az alaptételt elfogadjuk, akkor a tanfolyamhoz csatlakozó hölgyekkel egy gyönyörű, teremtő egy év áll előttünk. Izgalommal várom!

Szentesi Szilvia Sztella

A SOLARITY út számomra egy nyíló virág képét formázza: két színben, rózsaszínben és narancsban pompázik. A VIRÁG KELYHE e két szín tiszta eszenciájában ragyog: a felébresztett és megtisztított szív és szexuális energiáink összeadódott erejének hatalmát hordozza. A SZIRMOK BELSŐ KÖRE rózsaszínű: érzelmi tisztulásunk szirmaiból tevődik össze. Régi mintáink, szerepeink, kapcsolataink transzformációjából ragyognak fel. A SZIRMOK KÖZÉPSŐ KÖRE sötétebb rózsaszínű: akkor nyílik ki, ha kapcsolatba lépünk bensőségességet, őszinteséget, feltárulkozást, megmutatkozást vágyó részünkkel. Elindulás az intimitás ösvényén.

A SZIRMOK KÜLSŐ KÖRE narancsszínű: kapcsolódás a világgal, kinyílás. A tüzes narancs forróságában élünk szexuális vonzerőnkkel, teremtőerőnkkel, kreativitásunkkal. A szenvedélyünk és energikusságunk manifesztálódása.

A tanfolyamon, a program segítségével ezt a kinyíló virág rajzolatot éljük meg a testünkben, lelkünkben és szellemünkben. Elfogadjuk, hogy a folyamat eredményei, virágai testet öltsenek életünkben is!

Az információs esten belekóstolhatsz a tanfolyam szellemiségébe, rítusainkba, felteheted a kérdéseidet, és tájékozódhatsz a részletekről! Csak hölgyeket várunk!

További információ vagy oldalakon és a 06-30-250-6187 (Móni) vagy a 06- 30 -477-5815 (Szilvi) telefonon.
Szeretettel: Móni és SzilviNike Air Women official NHL

Nike Air Women
official NHL jerseys
Air max dam
Nike Pas Cher Femme
Michael Kors Clearance
reebok running shoes
Stone Island Outlet
prada outlet
zapatillas running
Cheap Toms Outlet Store
Canada goose dam
Pandora Store Sale
chaussure Nike homme
Nike Shoes Discount Marketplace
Nike Tn Requin Pas Cher
pandora outlet store
nike tn pas cher
new yeezy shoes
canada goose jacket outlet
cheap uggs
Boutique Ugg
Michael Kors Outlet
converse store
Uggs For Cheap
Ugg Pas Cher Femme
Jordan Store
nike sportschuhe
womens nike air max
Nike Shox discount Sale
canada goose jackets on sale
Kobe Shoes Nike
Air Jordan Retro Sale
Adidas Shoes Discount Marketplace
Nike Air 90
Canada Goose Womens Coats
hogan scontate
Ray Ban Sunglasses Online
scarpe nike
Canada Goose Outlet
Moncler Sale
Moncler Outlet Online
TOMS For Sale
Scarpe Air Max
Ugg Outlet Online Store
nfl store
moncler jacket sale
toms sale
Hugo Boss Sale
zapatos de futbol nike
suivre un envoi
Michael Kors
pandora beads
Discount Air Max
Nike Shox Cheap
Nike Air Max Cheap
Oakley Sunglasses Cheap
Nike Air Jordan 11
Air Max 90
zapatillas nike baratas
cheap uggs for women
goedkope nike air max
Pandora Store
Nike Store
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Nike Air Max Goedkoop
billige nike sko
Cheap Toms Shoes Outlet
adidas store
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Air Nike
vans shoe store
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Hogan Outlet
Boty Nike Air
Nike Air Damen
Pandora Official Website
nike air jordan pas cher
Original Ugg Boots
Michael Kors Handbags Discount
Boost Yeezy Sale On Line
Nike Air Sneakers
longchamp bags on sale
toms shoes outlet
23 IS BACK Store
Nike Factory Store
Jordan Shoes Air
Ray ban sale online
Moncler Outlet Store
Moncler Jackets Discount Marketplace
TOMS OUTLET
Timberland Outlet
Nike Soccer Cleats Boots
zapatilla adidas
coach factory outlet online
Adidas Neo Discount Sale
Nike Shoes Sale Store
Toms Factory Outlet
nike air max running shoes
Ugg boots Sale
Negozi Pandora
Doudoune Moncler Pas Cher
ugg store
nike sb stefan janoski
Adidas Originals Stan Smith
Official Toms Shoes Outlet
Descuentos Nike
nike shoes
huarache sneakers
Pandora Store
chaussure basket homme
Nike Air Huarache For Sale
nike air
pandora jewelry store
Nike Outlet
günstige nike schuhe
Air max levně
Nike Roshe Run Sale
Air Max Kopen
Nike Online Store
fitflops sale uk
ugg factory outlet
Cheap Michael Kors
Vans Black Sneakers
nike mercurial soccer cleats
UGG BOOTS FOR WOMEN
Air Max Sneakers
Chaussure Air Max
Coach Bags On Sale
air force one pas cher
Air Max Femme
Ray-Ban Official Discounted Site
retro jordans for cheap
Yeezy Men
ugg clearance
Ugg Pas Cher En France
cheap nike air max
new pandora charms
Uggs Pas Cher Soldes
Cheap Michael Kors Tote Bag
nike schuhe günstig
nike jordan shoes
nike joggesko
Yeezy Black
adidas outlet
chaussures nike pas cher
Cheap Air Max Trainers
TOMS SHOES OUTLET
Adidas Originals Superstar
Soccer Boots Outlet nike
Nike Zapatos
Jordan Sneakers For Sale
Adidas Superstar
Toms Outlet Online
scarpe hogan outlet
Nike Air Pas Cher
Canada Goose Outlet
nike sneakers
Adidas Superstar Sale Online
Yeezy Shoes Discount Marketplace
Jordan Schoenen
ADIDAS NMD SALE ON LINE
botas de futbol
christian louboutin outlet
Doudoune Moncler Site Officiel
louboutin heels
Air Max Pas Cher
Discount TOMS
abercrombie and fitch store
Yeezy Boost Sale Online
new jordan releases
newest lebron shoes

CCMrs 2017.4.22Intimitás és MEGÉRTÉS!

csenge333
ÉRTJÜK VÉGRE?jön valaki?

én ott leszek!
puszi
YvettIgen, hát ez ugyanaz az

Igen, hát ez ugyanaz az energia, amit használunk teremtéskor, vagy amikor egynek érezzük magunkat az egésszel... vagy amikor szerelmesek vagyunk és úgy érezzük, hogy az egész világot magunkhoz tudjuk ölelni... ezaz, ez MIND az. Csak ugye az emberiség megszokte, hogy férfi+nő=szex.:)
Azonban most fordítanék a logikán: éppen ezért minden szexuális cselekmény valahol szent, és eszményi... igen mégha a diszkó wc-jében történik is (nem jártam soha diszkóba:)), mivel az elélvezés során az ember önmagát adja oda játék nélkül. Képtelen akkor játszani... akkor az igazi önvalónk egyesül a másikkal... előtte és utána a körités (=szexelő felek mit gondolnak a szexről a másikról és főként önmagukról) - tudom durván hangzik - eme tevékenység szemszögéből mindegy. Ezek a dolgok a saját megélésem szerint nem tesznek mást, mint hogy a közös megélés és önodaadás lehetőségét kiterjesztik, hogy ne csak a szex csúcsa közben élhessük meg az önátadás mélységét. Szerény véleményem szerint a - számomra - legjobb kapcsolat is ebből a teljes önátadásból gyökerezik. Számomra nincs nagyobb élmény, mint amikor egy lány és egy fiú teljesen át tudja adni önmagát a másiknak. Ettől még lehetnek titkos részek, de a legfontosabb kérdésekben egyszerűen élvezik az ádatás örömét (s minél inkább ismerik egymást, annál jobban szeretik egymást, minél inkább szeretik egymást, annál inkább ismerik egymást), szabadságát, s jó érzés amikor tudjuk, van akinél őszintén megpihenhetünk, lepihenhetünk, ahol feltöldőthetünk és aki ugyanezt megélheti nálam.:)Én is üdvözlöm :-)

Én a hírleveleket kapom, és másfajta kapcsolatot is tartok velük.
Nagyon érdekes, hogy a -n is egy olyan közvetítés jött most, ami szintén a szexuális energiák felszabadítását célozza meg.
Egyre inkább rá kell jönnünk, hogy ez az energia hatalmasabb, mint amit egy atomreaktor képes felhajtani. Örülök, és remélem, hogy egyretöbb "igazi" nő lepi el a bolygót.
Köszi Yvett!

Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!
Életem...Örömmel üdvözlöm itt

Örömmel üdvözlöm itt ezt a cikket, s remélem, hogy sok nő érdeklődését felkeltette. Jómagam is szoktam látogatni az Istennő templomot, az ott megrendezésre kerülő tantrarandi program miatt. Szerintem nincs annál szebb, mikor a férfi nyilt szeretetenergiája és a nő nyilt szeretetenergiája összetalálkozik és egymásba olvad.:) Hiszem, hogy a világ pozitív változásaihoz ezek az erők visznek előre minket... az emberek "megunnyák" a szenvedést, s talán egyre többen tudnak majd feloldódni abban a hatalmas szeretetenergiában, amelyet szabadon és feltétel nélkül áramoltathatunk egymásközt.