Sikerült! De hogyan is csináltam??

happy boldog arcokKedves Mindenki! Úgy éreztem, most nekem is csatlakoznom kell a hozzászólók táborához, hogy megosszak Veletek valamit. Ugyanis sikerült teremtenem. Érzésem szerint teljesen véletlenül! :)
Nemrég szükségem volt valami fontosra, csakhát, mint minden, ez is pénzbe került. Megszámoltam a félretett pénzemet, ami majdnem egyenlő volt a nullával és elkeserdésemben, hogy nem juthatok hozzá ahhoz, amir szükségem lett volna, felsóhajtottam, hogy 'Úristen, pénzre van szükségem!'. Aztán visszatemetkeztem a teendőimbe. A legnagyobb meglepetésemre másnap nemhogy készpénzhez jutottam, de még ajándékutalványt is kaptam. Úgymond, a derült égből. Ekkor kezdtem el gondolkozni azon, hogy előző nap nem síránkozni kezdtem, hogy nincs elég pénzem, vagy nem tudom megvenni, ami kell, hanem leszögeztem, hogy most pénzre van szükségem. És láss csodát!:)
Sokszor próbálkoztam a teremtéssel, egész apró dolgokkal, de sosem jött be. Valószínűleg azért, mert annyira görcsösen akartam és benne volt az is, hogy teszteljem a "rendszert", hogy működik-e. Hát így tényleg nem ment. De mostantól azt hiszem, egész másképp állok majd hozzá ehhez a teremtgetés témához. Ez tényleg olyan volt, hogy leadtam a rendelést és ott volt készen, amit kértem, gratisszal együtt:)
Én pedig nagyon örülök neki!

Címkék:

HozzászólásokDrága Sadie :)

Azt írod, hogy érzésed szerint teljesen véletlenül :) Már Te is tudod hogy ilyen nincs :))) Szóltál érzéssel az Unihoz (Úristenhez, mindegy ő szereti bármelyik nevét) és meg is kaptad. Minden így működik, ha a vágyainkhoz érzést társítunk akkor az megteremtődik. Ez az érzés lehet öröm és elfogadás vagy félelem és taszítás, mindegyik működik, az életünkbe a dolog beteremtődik.
A tudatos ember felfigyel már ezekre az érzésekre, és a történéseket össze tudja kapcsolni és rájön hogy mekkora lehetőség van ebben. Én mióta leesett a papírtantusz, azóta tudom kontrolálni és a rosszérzéssel, félelemmel gondolt dolgokat rögtön kijavítom, ezért már szinte alig jön valami az életembe olyan, amit rossz élményként élek meg. Na olyan biztos nincs hogy minden heppy, de a régi időkhöz képest állati jó most így élni :)
Ja és ha rossz is történik velem, akkor azt jól megfigyelem, hogy honnan is indult ki és nagy részt meg is találom a gyökerét, amikor elindult fejlődésnek és megteremtődött. Na ebből meg állati jól lehet tanulni, hogy a vágyainkat is meg tudjuk teremteni.
Jó a kép, nekem is nadon teccik. Az én arcom is nagyrészt ilyen, na nem olyan kényszeredett mint a Batmanben a Jokernek, hanem ilyen édes mosolyjel van rajtam.
Gratulálok és szeretettel ölellek így virtuálisan: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)