Öröm SMS

Az idei év legszebb sms- ét kaptam a kedvesemtől. Két szó: „Terhes vagyok.” Eljött a pillanat a valóságban is, amit már 3 hónapja úgy éltük át, mintha létezne. Tudjátok, mennyi volt számomra három hónap? Egy másodperccel sem több mint egyetlen szívdobbanás.

Megértettem, hogy mit is jelent az, hogy „mikor”. Azt, hogy ha minden reggel mosolyogva ébredsz, ha egész nap csak mosolyogsz, nevetsz, szeretsz, boldog vagy a környezeted negatív ostorcsapásai ellenére is és ugyanígy teszel lefekvés előtt is, akkor a „mikor” és a „rögtön” egyenesen arányos lesz a mindennapjaidban.

„A környezeted negatív ostorcsapásai ellenére is” - ezt a problémát én úgy oldom meg, pl. a munkahelyen, ahol a kollégáim 99%-a többször is negatív és pesszimista, kilátástalan, társadalomfüggő bombaként ketyegnek mellettem, meghallgatom őket, de lenyelem. (munkahelyemen kötelező a füldugó használat, de a beszédhangok – sajnos –kiszűrődnek… :-)), nem erőltetem, nem hirdetem az én pozitív elképzeléseimet, inkább megtartom magamnak. Ha tudsz valakit, vagy valamit szívből szeretni, elég csak pár másodpercre lehunyni a szemed és rágondolni. Nem csak elég, érdemes is. Én olykor mindig a kisfiamra és a feleségemre gondolok. Kedvelem a munkatársaimat, mert ők is emberek, mint én. Viccelődnek, éreznek, szeretnek, élnek. De ők sokszor „ketyegnek” is, amit én már nem teszek.
A szűkebb családi körömmel, barátokkal már más a helyzet. Velük bátran megosztom a gondolataimat, a véleményemet, de ha ellenzik, akkor náluk sem erőltetem. Minek? Gondoljanak, amit akarnak. A legfontosabb ÉN magam vagyok.
Bár nálam az ÉN magába foglal rajtam kívül még két csodálatos teremtést is. A feleségem és a fiamat is. Sőt most már a pocaklakóval kiegészülve hármat is.

Visszatérve a világ legszebb sms- ére és előzményeire. Az első gyermekünk egy csapásra sikerült. Két és fél évvel később, a második baba - 6 hónap „alkotás” eredménye. A titok c. könyvet az „alkotás” 3. hónapjában olvastuk. A negyedik hónapban már „vele voltunk”.
Mondok pár példát. Az első gyermekünk kiságya már bent volt a második, várva várt baba szobájában, mert már kinőtte, és nem használja. A problémát én fedeztem fel: Tele volt mindenféle párnával, meg takarókkal. Mondtam a páromnak, hogy ágyazzon meg úgy a kiságyban, hogy a picinek kényelmes legyen, így egyszerűbben oda tudjuk képzelni. Ezen kívül naponta többször is megsimogattam a kedvesem pocakját. A hála-listámban is megírtam, hogy „van két szép gyermekem”. Igazából akkor esett le az állunk, amikor visszaolvastuk a feleségem célfüzetét, amit augusztus végén írt. Ez állt benne: Szeptember 20.-án terhes vagyok. Október 16-án derült ki, hogy kb. 4 hetes terhes…

Ez az utolsó három hónap, számomra egyszerre volt egy pillanat és száz év.
Boldogak voltunk.
Még boldogabbak lettünk.
Boldogak VAGYUNK.
Mi, NÉGYEN…

CsatolmányMéret
happy.jpg12.94 KB

HozzászólásokKedves Jeji4

Én is gratulálok!
KÍVÁNSÁGOD SZÁMOMRA PARANCS! Dzsini :-)Köszönöm!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat! Örülök, hogy rátok találtam, hihetetlen erővel töltöttetek meg, így ismeretlenként is, a sok-sok szeretetteljes gratulációval!
Jeji és családjaGratulálok!

Leljétek örömötöket a gyermekeitekben,mert ök magukba hordozzák az igazi boldogságot!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettszuper, gratulálok nektek!

szuper, gratulálok nektek!Gratulálok:)

" Boldogság = Állapot > ÁLLAPOT=Pillanat "Kedves Jeji!

Tiszta szivemből gratulálok és nagyon sok boldogságot kivánok !!!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!húúú de jó olvasni

ilyen csodás teremtésekről :)
Hálásan köszönöm hogy megosztottad velünk...
Kívánok Mindnégyötöknek Örökös Boldogságot :)
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Ez csodálatos!

Csodálatos amit leírtál az érzéseidről. Gratulálok nektek!
Szeretettel ölellek titeket!Kedves Jeji!

Gratulálok!! Ez tényleg csoda!

Nagyon kiegyensúlyozott kis gyerek, majd felnőtt lesz az, akit így várnak! Ha mindenkit így várnának a szülei, nem lenne ennyi sérült ember. Sok boldogságot!