Nagy Ő, vagy nem Ő?

A helyzet az hogy amikor elolvastam Az így működtesd a Vonzás Törvényét című könyvet csináltam egy kívánság listát és gyakoroltam a vonzást, viszont most nem tudom hogy annak következtében vagy attól függetlenül jelent-e meg Dorina (aki elképesztően szép) a tapasztalatomban. Ugyanis amikor megpróbáltam elkérni a telefon számát elutasított. Megint csak nem tudom hogy a fel nem ismert (de mostanra letisztult) ellenkező előjelű meggyőződéseimnek (kishitűségemnek) köszönhetően utasított-e el, vagy ha a vonzásommal minden rendben lett volna akkor is elutasít, mivel akit az irányító gyakorlatokkal vonzani akartam az nem Ő. A mostani helyzet az hogy nagyon szeretném ha Dorina a barátnőm lenne azonban negatív meggyőződéseim nagyban akadályoznak, arról nem is beszélve, hogy a Vonzás Törvénye egy konkrét személy vonzására nem is igen jó, mivel neki is van szabad akarata . Azonban mi van ha Ő az akit az előző vonzásommal bevonzottam csak az ellenállásommal nem engedtem őt be. A fenn álló lehetőségek a következők:
1. Dorina az akit az előző vonzásommal bevonzottam (nekem ez tetszene a legjobban.) csak az ellenállásom, negatív meggyőződéseim nem engedték őt hozzám.

2. Dorina nem az akit az előző vonzásommal bevonzottam ezért mondott nemet és ezért ütközik akadályba a próbálkozásom. Ebben az esetben nincs mit tennem.

Most fel merül a kérdés van e valami mód kideríteni melyik helyzettel állok szemben?

Valaki tudna segíteni, mit tehetnék?Kedves Zsul!Azt hiszem te tökéletesen

csenge333
megértetted, amiről írtam.../Pincurnak is köszönöm a visszajelzést.../Szeretlek benneteket olvasni.../Most hallottam a reklámban- ebbben a pillanatban."secret, az időt álló stílus." Erre a háttérből a morgást:"Na, már itt is a secret"./Szerintem te tudod Zsul, hogy kiről beszélek.../Hű ez a nap...............Érdekes... én ilyeneket

Érdekes... én ilyeneket érzek Vali iránt, álmaim is voltak már vele 3 db. és még adós vagyok azzal, hogy ezeket lejegyezzem egy kis txt-be, hogy el ne felejtsem őket. Az elmúlt 2-3 hónapban jött össze vele ez a 3 álom. A lényeg: olyan nincs, hogy "elvakult szerelem", csak túl sok EGO. Az EGO szereti "elvakult szerelem"-nek, meg "rózsaszín köd"-nek nevezni azt a tiszta szerelmet, amit itt megfoglamaztatok. De a szerelem tényleg erről szól, amit írtatok: minden körülmények közt, puszta létezése miatt szeretni a másikat... és nem csak akkor, ha ő neki nagyon jól mennek a dolgok és szárnyal az örömtől.. hanem lehetőség szerint akkor is ott lenni mellette, ha maga alatt van mélyen... persze ez csak akkor lehetséges, ha a másik meri elfogadni a szerető jelenlétet. Én mindezeket megéltem Valival... de attól még tudatlannak érzem magam.:) Csak egyet tudok, a legfontosabbat: ha lesz lehetőségem, akkor mindent megteszek neki, érte, ami persze visszahat rám.:) Szerettem régen is látni, hogy milyen amikor boldog, milyen amikor meghatódik és nem is hiszi, hogy vele ilyen is megtörténhet... meg szerettem azt a sok játékos és szeretetteljes gesztust is, amit kaptam tőle... meg amikor mesélt valamiről hosszabban...:)
Meg amikor együtt tervezgettünk programokat... hmmm...:) És az a sok erő... saját erőm sokszorosát érezhettem... csodálatos érzés!:)?

a szerelem jóóóó dolog:))csenge333

csenge333hú Csenge

ez nagyon igaz:) És megadtad zsul kérdésére a választ. Én is így gondolom..:))Zsul!Pincur válaszában ott van a lényeg...

csenge333
Duálpárunkból egy van, míg sok "részduálunk" lehet.A "nagy ő" is mindig aktualitása miatt "nagy Ő", míg az igazi akkor is az marad, ha nem vagyunk vele aktuálisan...Persze van úgy, hogy akkor jövünk rá, hogy ki volt az igazi, amikor már nincs, de általában azért az ilyet felismeri az ember.Ismertető jegyei-hogy csak párat soroljak-:vele akkor is van tovább,, ha hasonló szituációk után mással már vége lenne.Akkor sem tágít mellőled, ha százszor elküldted...Olyan dolgokat hoz benned felszínre, ami mindig is ott volt, de más nem volt erre képes.Folyamatosan azt érzed, hogy"régóta ismered"...Misztikus álmaid vannak vele./na jó, nem csak olyan, nekem pl."hűha" milyen álamim voltak már vele, de ebbe ne menjünk bele../Érzi a gondolataidat, vágyaidat és fogja minden rezdülésedet.Társaságában feltöltődsz energiával és kellemes "otthon vagyok, hazaérkeztem" élmény lesz rajtad úrrá.Egyszerűen jó VELE, jó a közelében lenni és úgy érzed ketten együtt a világot is megtudjátok váltani.Ő lesz az, aki segít a sorsod megélésében, illetve egymás nélkül nem tudnátok meglépni bizonyos szinteket, lépcsőfokokat.Ő lesz az, aki "öszönösen" mindig tudni fogja, hogyan kezelje a gyengébb pillanataidat, esetleg a hisztisebb időszakodat-persze ezt jó kerülni, de előfordulhat.Ő lesz az, aki azért is szeretni fog, amit te nem szeretsz magadban./pl.ha nincs jó énekhangod, ő azt is gyönyörűnek fogja hallani és itt nem az elvakult szerelemről beszélek, hanem egy megtörtént eset jutott az eszembe./ Ő lesz az, aki minden körülmény ellenére kitart melletted és nem azért akar majd veled élni, mert éppen beléd szerlmes, hanem azért, mert tudja:nélküled nem akar élni.../vannak még jelek, de már fáradok, majd még írok ez ügyben./őőőő izé:)

Mi a különbség az "igazi" és a "nagy ő" fogalmai között?Szia Joey:)

Több nagy Ő van egy ember életében. Ha úgy vesszük, akkor mindig az aktuális a nagy Ő.
Igaza van Csengének, az lesz nagy Ő-vé, akit azzá teszünk. Az IGAZI már más kérdés. Abból szerintem mindenkinek csak egy van.
Szorítok, hogy összejöjjön a dolog:) Vagy már össze is jött?:))
Szép napot:)Én is így gondolom.Az, hogy ki válik

csenge333
"nagy Ő-vé attól is függ, kinek engedjük meg, hogy azzá válhasson./ "Hős lehessen az életünkben."Zsul kedves! Lehet, hogy nyitott ajtóval

csenge333
érkezett hozzád, de valamiért nincs melletted.Valamiért "bezárta az ajtót"...Én erre gondoltam...a témához

Nekem kétségeim vannak a "nagy Ő" fogalmával kapcsolatban, ennek oka fizikális: egyszerűen ha csak a szerelmes párok halmazát nézzük, akkor ott minden attól függ, hogy a felek mennyi szeretetet engednek meg maguknak, és egymásnak. Így nem a nagy ő határozza meg a kapcsolatot, hanem a kapcsolat "energetikai szerkezete", a felek energiaszerkezete fogja meghatározni, hogy azt a kapcsolatot nevezhetnénk e "nagy Ő" kapcsolatnak. Így viszont mi értelme fenntartani a "nagy Ő" fogalmát?:) Elméletben minden szerelmi kapcsolat ezen a Földön "nagy Ő" kapcsolat. Szerintem kis ők nem léteznek. Persze kompromisszumos szeretetkapcsolat létezik, de mint mondtam zárjuk ki, ami nem szerelmi kapcsolat.Kedves Csenge!

Elgondolkoztattak soraid. Amikor Valival megismerkedtünk, akkor nekem nem kellett kulcs Drága Valihoz, mert ő jött, jött, jött, én meg "leterültem". Ez persze még a virtuális tér közvetítésével (cset, később MSN). Mit tettem? Figyeltem, figyeltem, szeretettel figyeltem Őt... aztán elérkeztem egy ponthoz (első találkozó után), amikor azon kaptam magam, hogy szerelmes vagyok belé. De ez nem egy hirtelen, egyik pillanatról a másikra folyamat. Inkább minél inkább megismertem, annál inkább megszerettem, s minél inkább megszerettem annál jobban ismertem. Ez jutott el a szerelemig. Igen ám, de éppen ezért, én nem tudom Vali szívéhez a kulcsot, hiszen ő "nyitott ajtóval" érkezett felém. Persze ez nem okoz bennem nagy dilemmát, hiszen tudom, hogy mit teszek mindekkor Valival, amikor lehetőségem adódik rá: szerelemmel szeretem feltétel nélkül.Kedves Joey006! Én szurkolok neked,

csenge333
hogy Dorina legyen a nagy ő és odaadja neked a telefonszámát.../Attól is függ, hogy ő milyen nő.Találd meg a kulcsot a szívéhez...Minden nőhöz más kulcs kell, illetve sok nőnél nyitja a zárat egy bizonyos kulcs, de vannak olyanok, akikhez "másfajta" kulcs kell.Ők a "kivételek"...Általánosságban azonban igaz, amit Heine írt.A zene kulcs a női szívekhez"..Az őszinteség segíthet...Hello Zsófi! Bárcsak el

Hello Zsófi!

Bárcsak el tudnánk intézni egymásnak a kívánt társunk bevonzását. Azt hiszem egy ilyen "üzlet"-be könnyen bele mennénk. :) Igazad van abban, hogy nagy bennem a kétség és a negatívitás. Sajnos. Nehéz megbírkóznom ezzel a belső ellenséggel, de már tisztábban látom és úgy érzem mostanában már veszít az erejéből. :) Igyekszem elkerülni az olyan állapotokat amikben a hiányérzet jut eszembe. Inkább a jövendő boldogságra koncentrálok. A karmának nincs humorérzéke részletet nagyon szívesen fogadnám. e-mail: joey006@freemail.hu Őszintén kívánom neked én is, hogy az igazit érezd meg és ha már érzed akkor szerezd is meg és szeresd is meg. :) Remélem Dorina bizonyul az én igazimnak és ha felszámolom ellenállásom ez ki is fog derülni. Köszönöm a tanácsaidat és neked is a legjobbakat kívánom!

Szia!Kedves Joey006!

Miután elolvastam az írásod, rájöttem, hogy ugyanabban a cipőben járunk. Én is össze szeretnék jönni valakivel, és egy ideje arra koncentrálok, hogy megtaláljon az igaz szerelem, és persze azt szeretném, ha az a valaki lenne az, akinek a nevét most nem írom ide le. S nekem mutatkoznak jelek, de mellette hullámvölgyben járok, mert a felfogásommal van a baj. És nem lehet, hogy te is túlságosan el vagy bizonytalanodva a jövőt illetően? Próbálj arra koncentrálni, hogy ha Dorina az igazi, akkor úgyis mutatkozni fognak jelek, és össze fogtok jönni, de kérd, hogy ha nem ő az, akit valóban neked szántak és hozzád való, akkor találjon meg a hozzád illő társ. Egyébként olvastad A karmának nincs humorérzéke c. könyvet? Abban van egy rész, ami nekem nagyon sokat segített, és neked is segítene szerintem. Ha nincs meg a könyv, elküldhetem azt részt belőle emailben.
Kívánom, hogy összejöjjön neked azzal a lánnyal, és boldogok legyetek!
Üdv.
ZsófiÉn drukkolok!

;-)"Az idő mindenképpen" válasz

Hello Kedves Zsul!

Igazából nem tudom mit hoz a jövő. Azt viszont tudom, hogy csak Dorinát tudom jelenleg elképzelni mint társamat. Azért logikázgattam enniyt a dolgokon mert így olyan érzésem van mintha lenne irányításom az események felett. Ami Dorinához vonz az természetesen a külső szépsége, de van mellette még valami a viselkedésében, amitől sokkal több számomra mint bármelyik eddigi szép nő akit láttam. Nem igazán tudom értelmesebben leírni ezt. Egyszerűen így érzem és remélem ez az érzés jele valami olyasminek, hogy végülis össze tartozunk, csak a köztes idő kell elteljen amíg egymásra találunk. Igazából van remény szerintem, az utóbbi időben semmi előre lépés nem történt. Remélem fog.Az idő mindenképpen

Az idő mindenképpen eldöntni, de ha elfogadsz egy tanácsot: kevesebbet gondolkozz ezen a szemüvegen keresztül, s többet figyeld a tündérlányok, vagy épp ha "csak" az egyikre fókuszálsz, tündérlány jelzéseit. S ami a legfontosabb: közben se gondolkodj, hanem ÉLVEZD a lánnyal/lányokkal való együttlétet. Azt persze megértem, hogy annyira izgatott a kérdés, hogy most ide írtál egy logikai összegzést. Ha jól érzem magam valakivel, akkor nem mindegy, hogy ki vonzott be kit?:) Vagy, hogy Ő e a bevonzásom?:) A te esetedben még kell idő, mert még egyáltalán nem biztos, hogy mi lesz a vége a dolgoknak... vagy úgy érzed, hogy Dórináról végképp le kell mondanod?Lehet...

..., hogy a nagy Ó-val. :))))