Sérelmek feldolgozása.,a titok segítségével

A problémám a következő: A / volt / munkahelyemen,nagyon megbántottak,és sorozatosan ahol tudtak keresztbe tettek nekem,végül úgy döntöttem,hogy beadom a felmondásom /az sem volt könnyű) a főnököm meg egy kicsit a hatalmánál fogva egy kicsit keresztbe tett. Hál'istennek megszabadultam erről a helyről(ilyen rossz munkahelyi légkörben még nem volt részem)remélem nem is lesz. A legrosszabb az ,hogy akiben annyira megbíztam,az,, rúgott" belém a legnagyobbat.Az eset 1 hónapja történt de igen nehezen tudom feldolgozni. A harag a gyűlölet ott van bennem irántuk, nem csak a bántások miatt.hanem másik mh .-t keresni sem olyan könnyű-és a félsz is bennem van milyen mh.i kollektívában kerülök.(Egy új mh.kilátásban van)Az én ternmészettem békés,vidám ,én hiszek abban,hogy talán az élet igazságos és mindennki előbb vagy utóbb megkapja a sorstól azt ahogy ő bánt mássokkal,illetve csak szeretném hinni mert, azt láttom ,hogy a gátlástalan mindenkin átgázoló embereknek terem a babér- a jó emberek meg igencsak sokat szenvednek. A titok hogyan segíthet az ilyen sérelmek feldolgozás,ában.? Várom véleményetek . Köszike SzisziKedves Sissi!

Ne aggodj, semmi nem marad büntetlenül. Örülj, hogy megszabadultál ettől a m.h-től. Minden m.h. más. A Titok, hogy enged el a rossz érzést, a csalodottságot és a szenvedést. Gondold el csak 1életed van. Megéri ezen rágodni, amikor annyi minden más szép dolog van, és még ezen rágodsz elmúlnak a szép dolgok. Menj el sportolni, kirándulni, vagy buliba... A közösség ilyenkor nagyon sokat segít. A lényeg, hogy ne legyenek munkahelyi ismerősök. Ilyenkor a legjobb, ha egy időre megszakítod a kapcsolatokat a kollégákkal, mégha barátok is vagytok.
Üdv.:
Lelkivitaminsziszi37, nem tudhatod ez miért történt így.

Javaslom nézz előre, és ne rágódj a múlton. Főbb vonalakban ennyi.
Ha belemerülök abba amit írtál, akkor: hátha így kényszerít téged Sorsod egy minden szempontból jobb mh-re? Erre nem gondoltál?
" Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt magunkat büntetni!"
Te soha ne törödj másokkal, csakis és kizárólag önmagad életével!

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Szia Sziszi!

"Döglött kutyába nem rúgnak."

Először is idéznélek téged: "a gátlástalan mindenkin átgázoló embereknek terem a babér- a jó emberek meg igencsak sokat szenvednek."
A titok az amit hiszel, azt vonzod be.
Amit másban elítélünk azt nem akarjuk meglátni magunkban.
Én is jártam hasonlóan.
Kívülre mutogatunk, miközben mi sem vagyunk ártatlanok.
Mi az amit nem akarok magamban meglátni?
Ja ezt még magamnak is ide írom....:
Azért hogy magamban őrizzem a magamról kialakított képet, önző módon, azért hogy elkerülhessem a fájdalmat.
Ez most erős mint egy kupica Jéger...

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
lollipop