Ötletbörze, árnyékosabb napokra...

Gondoltam, tartsunk egy ,,ötletbörzét'': Ki, milyen módszerrel emelkedik felül kevésbé jó percein, napjain? Persze a legjobb az, ha valaki mindig ,,fent'' van. :-D
Az én módszeremet már írtam itt: A kedvenc mondatom a filmből, saját ,,szájízre'' fordítva. :-)
Várom az ötleteket! Sikeres, örömteli vonzásokat! :-)

HozzászólásokHála -kő

Richárd Bach : Illúziók részlet.
Tanulni: annyi, mint felismerni, amit régóta tudsz!
Cselekedni: bizonyosságot tenned arról, hogy tudod.
Tanítani: emlékeztetni másokat, hogy tudják Ők is
ugyan olyan jól! Anikó Nekem a " HÁla-Kövem" segít. Már az is elég mostanába, ha csak rátekintek. Ha meg a kezembe veszem, egyszerűen határtalan energia nyaláb kúszik fel bennem. És érdekes.... mindig két kezemen, alkaromon indul el, és szétáramlik testem minden pontjára. És van egy csodaszép fehér Suzuki autó, amit "megcélzott" kívánság nyilam. Jól néz ki nagyon, és amikor elmegyek mellette, mindig megsimogatom tekintetemmel, a sajátomként. Ha tehetem rágondolok, vezetem is közben.
Nem bánom, ha ugyanez lesz, vagy egy ehhez hasonló másik. Az Univerzum megoldja nekem úgyis.
Tudom.Zene

Szerintem az egyik legjobb megoldás, amit a Secret is említ, a zene. A filmben persze van több ötlet is (kisgyerek - csak ne sírjon :) vagy a háziállatok) Nekem a zene működik leginkább, és ha nincs a közelben egy lemez amit fel tudnék tenni, akkor elkezdek dudolászni magamnak :))) mindig valami vidám dalt!

egyébként bármi más működik, pl. ha valami szép emlékre gondolunk, amiért hálásak vagyunk a sorsnak. ugye emlékeztek erre: "attitude of gratitude!!!"árnyékos

max az árnyékszék. ha nem teremtesz árnyékos napot, nem is lesz. ha igen, TE teremtetted. a módszer opedig:-> jobbá teszed, amit elcsesztél. ennyi.