új vagyok:))

Sziasztok!

Szintén új vagyok. Tegnap találtam az oldalt. Már régebben is hallottam a Titokról, és érdekesnek találtam:) Most olvastam a Vonzás hatalma című könyvet, és nagyon megfogott. Szeretném bevonzani a jó dolgokat, de nem tudom hogyan... Próbálkozom, próbálkozom, de vajon jól csinálom?:D. Tudna valaki tanácsot adni hogyan is kezdjem? Nagyon örülök, hogy Rátok találtam, és érdekesnek tartom az írásokat. Van mit tanulni belőlük....

Üdv mindenkinek

Pincur

Címkék:

HozzászólásokSzia, kedves Pincur..

Egy ..egy magyarázat, egy tanács..

Tudod mindenkiben benne van minden, csak meg kell találni, de erre csak ön-ön magad képes..

de a T I T O K.. az egy fantasztikus dolog, tudod a gondolkodás mód, azon kell változtatni, és gyakorlatba átvinni, de..először kérlek a válaszokat magadban keresd..a titok nagyon jó útmutató, és egy hatalom..de benned van..éppen ezért, higgy magadban..hiszen fantasztikus lélek van benned ha már erre az oldalra is keveredtél..Kívánom találd meg a megfelelő utat amin tudsz haladni. Olvasd a blogokat, mindenki 1-től-1-ig fantasztikus ember lélek aki itt van, és ír..

Üdvözöllek, és sok sikert Lorian Angel..Drága Ery!:)

köszönöm a kedvességedet. Olvastam már pár könyvet ami a párkapcsolatról szól, de ez az oldal egyszerűen verhetetlen:) Sokat lehet belőle tanulni. Azért igyekszem elfogulatlan lenni.:-) Hiszem, hogy boldog leszek, mert MEGÉRDEMLEM:)) Jól érzem magam köztetek, és remélem így is marad:))

Merd álmodni az álmaidat!:-)
PincurDrága Pincurka!

Bizony, nem olyan egyszerű!!!!!
Ha tényleg nézelődöl itt az írások között, nagyon sok van, ami a párkapcsolatokkal foglalkozik és segítségedre lehet
Neked is. Kellemes időtöltést és sok boldog percet kívánok Neked!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: ErySzia lollipop!:)

Hangolódok, hangolódok, csak enm olyan egyszerű...
Köszönöm a jó kívánságot, és igyekszem:)
Legyen szép napod:)

PincurKedves Ragyogás:)

Nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást;-) Úgy érzem nagy utat kell még megtennem. Olvasgatok, tanulgatok. Jó látni, hogy ilyen kedves emberek is vannak, és ez örömmel tölt el:) Nagy az űr bennem, és próbálom ezt az űrt betölteni. Nem tudom mennyi idő lesz amíg minden a helyére kerül. Tudom az idő nagy Úr, és a felejtéshez idő kell.

Élni jó, én is így vagyok vele. Csak most még fáj.....Légy üdövözölve kedves vendég!

Hangolódj a pillanatra!
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
lollipopDrága Pincur:)

Szeretettel köszöntelek itt az oldalon!:)
Mindenki valahol kezdi. A leghosszabb út is a legelső lépéssel kezdődik!
Javasolni tudom, hogy olvasgassál itt sokat, és ha megtisztelsz minket azzal, hogy hozzászólsz, sőt írogatsz, fokozatosan megnyílik tudatosságod, ha ezt szeretnéd:) Mert ide nem csak tanulni járunk, Á:)
Átadni és átvenni egymás szeretetét, melyek segítenek a hétköznapok megélését. Mert azok vannak túlerőben, ahogy édesanyám mondta mindig nagy bölcsen:
Lányom, több nap, mint kolbász! ha valamiből repetázni akartunk volna és nem volt.

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.