FILMAJÁNLÓ: ILLÚZIÓK (Richard Bach regényéből)

Továbbított üzenet, amelyet egy kedves ismerősömtől kaptam:
"Egy film, amely RICHARD BACH: ILLUZIÓK c. regényéből készült. A könyv 1994-ben jelent meg először Magyarországon, és azóta is kapható újabb és újabb kiadásokban az Édesvíz Kiadó gondozásában. A könyvet nagyon sokat szeretik, amikor én először olvastam nagyon nagy hatással volt rám. A film producere Váczy Károly, a kedvesemnek Bernáth Zsoltnak gyerekkori barátja, aki amúgy a film rendezője. Ők évek óta álmodoztak már a regény filmre viteléről, és ez most végre megvalósult.
Az Illúziók egy modern messiástörténet, amely két pilóta együtt töltött egy hetét meséli el, akik sétarepültetésből élnek, és különös kalandokba keverednek. Az alkotás témáját tekintve az úgynevezett spirituális vagy ezoterikus filmek közé sorolható (mint például A békés harcos vagy a Mennyei prófécia). A főszereplők Gáspár Tibor (Másnap, Kilenc és fél randi, Bakkermann), Karalyos Gábor (Moszkva tér, Miskolci Bonni és Klájd), Kilényi Márk Olivér (Sorstalanság) és Sipek Nicolas (Pillangó).
A film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül készül, az alkotók nem tudnak milliókat költeni a reklámra, ezért arra kérlek, hogy amennyiben a film honlapja és előzetese elnyerte tetszésedet, legyél szíves ajánlani barátaidnak, illetve azoknak, akikkel e-mailes kapcsolatban állsz. Ezzel sokat segítesz a film lelkes készítőinek, és hozzájárulsz ahhoz, hogy mire a film bemutatásra kerül a februári Magyar Filmszemlén, addigra minél többen tudjanak már róla. A film honlapja elérhető a következő címen: "
Szóval lessétek meg a fenti honlapot és informálódjatok!
Pusszantás: Kisveréb

Címkék: